Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok sinirliyim çok moralim bozuk.. eşimle yine kavga ettik...

o sinirle oturdum çocuğun cipsini yedim.. üzerine kek yedim... daha da bişeyler yemek: istiyorum...:95:

o sinirle oturdum çocuğun cipsini yedim.. üzerine kek yedim... daha da bişeyler yemek: istiyorum...:95:

sst sakın oll tatlımmm karıkoca arasında olur boyle seylerrr kendını uzme kocısınede acık surat yaparsın 2 3 gun cezasını cekerrr

malum 8 gibi ara yaptığım için gece yarımdı aklımdan bir dilim ekmek yemek geçiyordu ki uyuyakalmışım adanın ağlamasıyla 2.buçukta uyandım iykide uyanmışım koltukta uyuyakalmışım boynum tutulcaktı kocişte karşı koltukta uyumuş adayı emzirdim yattık beraber.yoksa yicektim gece gece ekmeği hooop mideye inecekti sonra gelsin kilocuklar...

aaaa canımmm yapmaaa sakınn ona sinirlenipte daha fazla kendine zarar verme lütfen bende o yüzdenaldım kiloların bir kısmını ama sonrada çok graşıyoruz 1 kilo gitsin yarım kilo gitsin diye sonradan üzülüp kilo vermeye çalışacagına sinirini başka seyden çıkar ben sinilenince artık ip atlıyom sinirden daha fazla atlıyom sonra yorulunca geçiyo hep oluyo eşler arasında takma kafana cnımmm kek cips cısssssssssssssssss elleme sakın bir daha

ayy canımmmm ne dicem sastım iyi uyumuşsun dicem yazık boynun agrımış uyumasan yiyecekmişsin aman ki yemedin gece gece yoksa yag olacaktı kıl payı kurtuldunn şükürrrr

kıssslarr nerdesiniz bakemmmmm ben sabah simit yedim bir tane bi ısırıkta börek
temizlik yaptım şimdide bir yeşil elmayla 1 tane mandalin yedim akşam gene gelirimm akşama sizlerde gelinde gene çalalım azcıkkkkkkkkkkkkk özletmeyin heeeeeee

uff canım kızartma istiyor buram buram herkes kızartma yapmakta bugün ama ben iyi gidiyorum salata ve yayla çorbasıydı akşam menüm birazdan süt mandalina soda içeceğim

uff canım kızartma istiyor buram buram herkes kızartma yapmakta bugün ama ben iyi gidiyorum salata ve yayla çorbasıydı akşam menüm birazdan süt mandalina soda içeceğim

off canımmmm tamda güzel şeymişşş benim de canım çekti bakkk ama yokkkkkkk yemek falan ohhhh miiss gibi salata çorba yapmışsın canım afiyetler olsun bende soda içecegimmm

hoşgeldinn canımmmmm iyiyim canımmm sen nasılsın sende naber nasıl gidiyorr

ıyım tatlım bayram telası malum

bende 1 saat bısıklet yaptım bı yandanda pc ye yenıden format attımm 2011 msn yuklenmıstı otomatık olarak ne dandık bısey canımı sıktı bıde kaldırmaya calısıyom kalkmıyo enı msn kabul etmıyo bende sınırlendım bastım formatıııııııı

bu aradada tam 55 dk bısıklet yapmısım canım patlamıs mısır ıstıyo ama benımm

kız boyle teklıkeleı yemek ısımlerı kullanma nennn mılletın canı cekıyooo bak ben patlamıs mısır ıstedıgımı soyluyommmuu

yok ole abuk subuk mamalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…