Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar hepinize günaydın.gününüz güzel geçer işallah.sabah sabah hemen girdim çükü bugün kaçamak yapmıcam.haşlamalara devam,tatlı yok,börek yok veya herhangi abur cubur yok.düzenli hayatıma dönüyorum.(kendi kendime sorumluluklarımı hatırlatmak istedim.yoksa battı balık yan gider deyip iyiyce abartıcam)

gunaydın hanımlar

bende bayram temızlıgıne baslıycam bugunn (((((((((

sabah 1 dılım kepek ekmek 1 haslanmıs yumurta 1 0 tanede yesıl zeytın yedım

selam kızlar...
başımıza ne geldi gülsemmi ağlasam mı bilemedim...
malum bayram temizliği merdivenleri yıkayayım diye dışarı çıktım... mustafa da peşimden gelsin diye kapıyı açık bıraktım... o da gelmedi sıpa kapıyı bi kapattı... bizim kapı içerde de dışardada kol var kapansa da dışardan açılır... ama sıpa bi de kilitledi kapıyı... sonra da açamadı... ağlamaya başladı... ben dışarda kaldım... bi baktım ses kesildi mustafa diye bağırıyorum ses yok...yüreğim ağzıma geldi... hemen kayınvalideme haber verdim.. oda komşuya haberverdi merdiven getirdik ama çıkamadık 2. kat olunca çok yüksek... merdiven de tam yetişmiyo... eşimi çağırdım artık... sonra komşunun eşine rica ettik sağolsun o balkondan giriverdi artık... sıpa içerde uymuş kalmış korkudan.... ama beni de dokuz doğurttu dışarda...

Huuu huuu komşu takım kimsecikler yok mu??? Bayramınızı kutlamaya geldim... Ben erken davranayımda yarın gelemem belki..
Herkeslerin bayramı kutlu ve mübarek olsun..

Ah be çocuk çok geçimiş olsun arkadaşım ben olsam ölürdüm korkudan.. Çok geçmiş olsun..

ben de çok korktum... bişey değil içerde bide 16 aylık kızım var oğlandan ayrı...
ağlaya ağlaya bi hal oldum... bütün mahalleye de rezil olduk... heryeri de dağıttıydım temizlik yapcam diye elin adamına rezil olduk...

Neyse canım evin dağınıklığını falan geçte çocuklara bişe olmasın.. Düşünsene eve giremeseniz nolcak.. biri daha 16 aylık. Başlarına hertürlü işi açarlar valla. Senin oğlanda yaramaz herhal arkadandan kapıyı hem örtüp hemde kitlemeyi başarabildiğine göre....

kızlar bayramınız mübarek olsun.allah sevdiklerinizle birlikte her gününüzü bayram tadında geçirmenizi nasip etsin.önümüzdeki bayrama incecik hatunlar olarak girmemizi nasip etsin.çok öpüyorum

Iyi bayramlar kıslarrrr huzurlu mutlu ve saglıklı yılarınız olsunnn eşinizle çoçuklarınızla sevdiklerinizle dilegiyleeee

offf offff offff !!!
bn diyete başlıom len!
tanıdığım bütüüüün arkadaşların hani şu lisede şişko olanlar ünide tığ gbi ohh yaa! sadece tg gbi değil kıyft tarzları ( e zayf olsam bnde bunlardan gyerim denilen türden) saçları başları herşeymi değişr yaa!

ve son darbe.2 yıldr görüşmedğim kuzenm geldi bgn bize ıspartadan,boyu 1.70 kilosu (bzm ewde tartıldık) 45.2 çıktı. bana dediği şu : bn seni en son gördgmde bnden baya uzundun bn senn yanında kısa kalıodum ve çok zayftın.bu bnden de beter olcak diodum senin için.noldu kızım sana dedi!!!!!!!!! buda yetmezmiş gbi yengem de mutfakta ' kızım bu ne hal kalçanı erit azcık ' dedi ve son noktaaa ayyy yeterrrrrrrrrr!!

yemiorum yok şunu ye zayflarsın yok bunu ye.yemiorum millet.alo! gıdım gıdım yiycem doymucam ama zayflıcm sporda yapıcam yetti be! 55di hedefim artık 53 boyumuda uzatmaya çalışcam.kuzenim dediki bn kapılardan sallanıodum uzasın die.onuda yapıcam.
huhhhh içimi boşalttım be

yuvaya donus hahahah hos geldın bende suan kendımı tutamama durumları ıcındeyım canım sıkılıyo bıseyler yemek ıstıyorumm

bı an cıkdırıcam sandımm aksam baklava yedımm bıde etı cın su saatte o kadar kotu yemek yeme ıstegım ve cıldırma ıstegı duydumkı kendımı banyoya attımm bı guzel dus yaptım cıkarkende soguk su ıle kendıme gelım dıye accık altında duruverdım sanırım ıyı geldıı

hadıkızlar gelın artık bu hafta bıseye benzemedı yaaa

selam arkadaşlarrr bayramda istanbuldaydım ve annemlerde net olmadığı için giremedim
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
bu arada sitenin son halinealışmam zaman alacak yaaaavvv

bayram boyunca dün 1 tane tatlı yedim ilk ve sondu bugünde börek ve mercimekli köfte var
sabah kahvaltısı olarak nestle nesfit yedim bir kase ama fazla kaçırmışım çoook doydum
artık son kaçamağım olsun bu napiim bida olmaz inş.
bide sinbonun dijital baskülünü alcam şimdi kullanan varmı iyimi acaba
işte bundan

Sinbo SBS-4418 Dijital Baskül

iyi akşamlar kızlarrr
ben hala istanbuldayım bir türlü vakit bulupta nete giremedim. şimdide abimlerdeyim hazır pc açıkken size bir merhaba diyeyim dedim
kısmetse yarın yada pazartesi döneceğiz o zamana kadar kendinize çok iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…