çok sinirliyim çok moralim bozuk.. eşimle yine kavga ettik...
o sinirle oturdum çocuğun cipsini yedim.. üzerine kek yedim... daha da bişeyler yemek: istiyorum...:95:
makecim biz bu cuma kilo bildircez mi?lütfen bildirmicez de
yaşasın yaşasın yaşasıbıldırmıcezz tatlım
yaşasın yaşasın yaşasıitiraf ediyorum.yedimmmm.hemde çokkk ama ama şu dakika itibariyle eski bene kavuşuyorum.ruhuma oburluk girdi.valla bağımlı gibiyim bi kere yedim mi kendimi alamıyorum ama bitti.haftaya cumaya kadar 2 kilo daha vermem lazım.hedeften sapmamak lazım
ne yedın bu kadar kız ben normalle dondum hatun basladı bukezde cıkar ıcındekı canavarı bayram geldı zatennnnnnnnnnnn
bende yarın temızlık yapcemmcanım hıc ıstemıyoo ablama gıcık oluyomm bu aralarrr
yeni bir topik buldum çok mutlu omuştum ama beni pek ciddiye almadılar.topik başlığı şafak sayan teskereciler.ben 64 dedim kimse beni tamadı hepsi uzun dönemmiş.valla dıladılar beni..kimse anlamıyor halimden.lütfen sizde beni dışlamayın((valla bunalımdayım kızlar
ay bende ara ara gırıyom kızlar pc yee ayar yapıyorum bı yandndaaa
iyi geceler kızlarrr
2 gündür giremiyorum nete çünkü eşim notebook umuda sattı:) hoş zaten benim değildi ama alışmıştım baya ufacıktı. bugünde laptob getirdi ama evde olmadığım için giremedim
bugün o kadar gezdik ki ayaklarım ağrıyor valla eve gelmemizde bu saati buldu. ama bebişimde bende çok keyif aldık. oğluşuma bayramlık aldık teyzeleri eşime de gömlek pantolon kaban falan bi bana bakmadık
daha doğrusu zaten geçen istanbula gidişimde alışveriş yapmıştım o yüzden gerek görmedim
diyete gelince sabah ve öğlen gayet iyiydim ama akşam baya abarttım
amaa çok yürüdüm eritmişimdir heralde
birde üstüne bugün regli oldum
işte böyle kızlarr
yarın malum bayram hazırlığıydı derken giremeyebilirim haberiniz olsun bayramda da istanbulda olacağız büyük ihtimal önümüzdeki hafta başı döneriz
bu arada kızlarr ciddi ciddi kıyafetlerimde zayıfladığım belli oluyor bugün pantolonum belimden düşüyordu. eski pantolonlarımdan giyeyim dedim kalçada falan problem olmadı da göbekten kapanmadı en fazla 1 ay sonra ona da gireceğim inşallahh
buda çok mutlu etti beni
selam kızlar...
bu gün daha iyiyim... keklerden cipslerden kilo almamışım allahtan...
hepinize teşekkür ederim mesajlarınız için alıntı yapmıştım tek tek ama oğlan tuşa baştı hepsi kayboldu..
merispek sen yanlış başlığa girmişsin... kısa dönem askerlik başka başlıkta bak linki gönderiyom sana...
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/272028-k305sa-d246nem-askerlik-2166.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?