Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slmmm kıslarrr nasılsınızzzz inşş iyisiniz herkes pazartesiye burda olur galiba gelinde özlemm giderelimmmm hep beraberrr zayıflayalımmmmmmmm özledimmm hepiciginiziiiiiiii canlarrrrrrrrrrrr

günaydın kızlarrr...
site çok değişmiş zor buldum sizi...
eski hali daha güzeldi yaa...

eee nasılsınız bakalım...
ben bayramda kilo veremedim birazcık aldım malesef....

günaydın kızlarrr...
site çok değişmiş zor buldum sizi...
eski hali daha güzeldi yaa...

eee nasılsınız bakalım...
ben bayramda kilo veremedim birazcık aldım malesef....
merhaba canımm ben de yeni halini beğenmedim sitenin
hepimiz aldık herhalde ,pazartesiyi bekliyorum tartılmak için, ama aldığımı düşünüyorum haftasonu sıkıyım biraz da daha az çıkıyım bari tartıda ,öffff öffffff gram gram ver kilo kilo al ...... çok gıcık yaaaaaa

kılzar herkese merhaba..benim 57 günüm kaldı ama bende değişme namına hiç birşey yok.benim çok fazla şeye alerjim var,bi akrabamız bundan sebep tanıdığının çok kilo aldığını söyledi.bende yarın diyetisyene gidecem.size detayları anlatırım.hepiniz çok öpüyorum

bencede ıyı bı karar vermıssın canım ben de son 1 hafatdır dıkkat edemesemde cok sey fark ettı hayatımdaaa artık koru korune dıyet yapmıyorummm

ay bu arada hadı artık cııkn su tatl rehavetınden ozledım sızı

kızlar hepinize merhaba .
geçmiş bayramınız kutlu olsun
nasılsınız ? nasıl gidiyor herşeyy?
benim bayramdan beri diyetin D sini yapamadım
bu hafta diyetsiz geçti yarın yne başlıyorum
kızlar bayramda ne görsem yedim ya bu kadar olur :S
yarın sıkı bi diyete başlycam off off

KARDEŞ TAKIM NASILSINIZZZZZ sizde de tatil rehaveti bitmemiş daha kimseler yok inş. yarın şenlenir 2 grupta ...iyi akşamlarrr....

slm kızlar ya site çok yavaş sanırım bakımdan dolayı
nesse şu diyet işlerini benim gibi bozmayanlar varmış bakıyorumda ama bende daha değişiklik yok umarım sadece şişkinlktir

gunaydın hanımlar tatıl bıttı cumaya kadar kılo vermesenızde eskı kılonuza ulasmanızı rıca eıyorumm kımse 1 gram fazla olarak etap lıstesıne gecmesın en azından bunu basarabılırsınız degılmı canlarımm

son 1 haftatdır kaptanız olarak herkesın kılo alıp donecegını tahmın ettım ve son 2 gun harıc hersey muthıs dı yanı dıyetıme sadık kaldım ve dun reglı oldugum ıcın bıraz cozuttum ama bugun toparladım hatta tam 90 k bısıklet le calıstım dunun acısını cıkardım yanııı

ve bu hafta cuma gunu kılomu acıklıycamm ve takımın derece yapması ıcın sızden rıcam sadece eskı kılonuza ulasmanız hatta verebılırsenızde mukenmmel olur
hadı bakalım kızlarrr tatıl bıttıı yıne eskı formumaz donupp su pıs yaglarımızdan kurtulalımmm

Son düzenleme:
BAYRAMI YEDİK-BAYRAMDA ÇOK YEDİK DİMİ?

Yedik...çok yedik.(Patlayasıya...en masumlarının fotosunu koyabildim buraya,diğerlerini ise hiiç hatırlamasam diyorum...kapanmayan fermuarlar da
olmasa.)

İçtik...Acısını -tatlısını.Boş içemem ben!Yanında sohbet ikramıda vardı.

günaydın kızlar 9 gün tatilden sonra geldim şükür geçmiş bayramınız mübarek olsun cümleten
sabah yediklerimi yazımm
yarım dilim ekmek arası beynir çeyrek açma 1 tanede şeker sabaha süper başladım yanii ((
bayramda pek rejim falan kalmadı ama bu hafta baya sıkı olacak inş

İyi akşamlarr canlarr, geçmiş bayramınızı tebrik ederim, ben de bugün geldim eşimin memlketindenn, güzeldi ama çok yorucuydu, çocuklar da hastalandı biraz, onlarla ilgileneyim, biraz toparlanayım dönücemm...

selam kızlarr bu sabah tartıldım 61.8 geldim ((
inşallah cumaya kadra toparlarım biraz ....
sabah 1 dilim ekmek 1 kk light peynir, 1 domates 4 yeşil zeytin
öğle:ezogelin çorbası, tavuk yenmeği, salata
ara: 1elma
akşam: 1 kase mercimek çorbası , 2biber dolma 3kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal ,yarım ayva, 1 mandalina (abartmışım)
ee hadi amaaaa artık tatil bittiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar hala bayram havasından kurtulamamışız.neden kimsecikler uğramıyor.ben eski halimizi özledim.pazartesiye bomba gibi başladım.sabah 1 dilim kepek ekmek peynir,zeytin 1 haşlanmış yumurta yedim.bu artık sabit kahvaltım olcak.öğle 1 kase çorba,haşlanmış kabak ve 3 kaşık yoğurt yedim.akşam haşlanmış karnıbahar,1 küçük kase yoğurt ve 1 havuç yedim.1 saatimi spor salonunda geçirdim ve 1 saatte yürüdüm.bayramda spor yapmamaktan hamlamışım ayrıca karnımda çok aç ama yemiyeceğim.tam 56 günüm var.bundan sonra kafayı kilo vermeye takıyorum.ayrıca diyetisyenede gitmiyorum.benden 4 seans için 250 tl istedi.zaten kilo aldığım için çok pişmanım bide o parayı versem valla uyuyamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…