Ha bu arada takımların kişi kapasitesi n3 kadar bilmiyorum ama biz azaldık baya o yüzden girersiniz sanırımKızlar ben hoşgeldiniz diyeyimkaptanlarımız su günler yoğun müsait olduklarında sizi bilgilendirecektir her gün düzenli menü bildirimi yaparsanız bizde sizi takip etmiş oluruz ve motive oluruz hep beraber kilo bildirimini her cuma 12 ye kadar yapıyoruz iki hafta deneme süresi var sonra listeye alınacaksınız ama şu an takıma girdiniz bile bol eksiler
Sizde de mi var. Ya yoktu böyle birşey adetlerim düzenli öyle tüylenmem felan yok kilom ekstra birşey değil tamamen yememle alakalı nereden çıktı bu anlamadım çok canım sıkıldı. Acilen kilo vermem lazım kısacasıBende öyleydim canim 5 kilo bile fsrk eder yaglardan gidince yumurtlama düzeliyor inşallah tez vakitte sevinirsin netten bak örnek diyetlere polikistik overler icin
tesekkur ederiz sagol canim. Peki burda birbirnzi duzenli takip edebiliyor musinuz? Öyle olsun istiyorum. Iyi takip edilmeyen bi gruptaydim onceden burda. O sekilde olunca faydasi da olmuyor maalesefKızlar ben hoşgeldiniz diyeyimkaptanlarımız su günler yoğun müsait olduklarında sizi bilgilendirecektir her gün düzenli menü bildirimi yaparsanız bizde sizi takip etmiş oluruz ve motive oluruz hep beraber kilo bildirimini her cuma 12 ye kadar yapıyoruz iki hafta deneme süresi var sonra listeye alınacaksınız ama şu an takıma girdiniz bile bol eksiler
Hoşbulduk her öğün yediklerimizi mi bildiriyoruz. Ayrıca bu hafta çarşamba günü girdik biz nasıl olacak bu hafta ?Kızlar ben hoşgeldiniz diyeyimkaptanlarımız su günler yoğun müsait olduklarında sizi bilgilendirecektir her gün düzenli menü bildirimi yaparsanız bizde sizi takip etmiş oluruz ve motive oluruz hep beraber kilo bildirimini her cuma 12 ye kadar yapıyoruz iki hafta deneme süresi var sonra listeye alınacaksınız ama şu an takıma girdiniz bile bol eksiler
Evet canım tabi düzenli takipteyiz çok memnunum o konuda arada hastalık vs gibi durumlar olsada takibimizi bırakmıyoruz birbirimizi uyarıyoruz mesela ben küçük bir kaçamakta pes ediyordum ve daha fazlasıyla dönüyordu bana ama burda pes etmemeyi öğrendim kaçamaktan sonra geri düzenime devam ettim bu çok güzeltesekkur ederiz sagol canim. Peki burda birbirnzi duzenli takip edebiliyor musinuz? Öyle olsun istiyorum. Iyi takip edilmeyen bi gruptaydim onceden burda. O sekilde olunca faydasi da olmuyor maalesef
Canım istersen bir günlük menünü paylaşabilirsin nasıl uygunsa ben sabah akşam şeklinde paylaşıyorum bazısı akşam hepsini yazıyor şimdi çarşamba girdiysen haftaya değil ondan sonraki haftaya listeye girersin sanırım ama hergun düzenli menü paylaşmaya çalışırsanız daha iyi olur bizde eksileri artıları görürüzHoşbulduk her öğün yediklerimizi mi bildiriyoruz. Ayrıca bu hafta çarşamba günü girdik biz nasıl olacak bu hafta ?
Canım başımızı niye şişireceksin merak ediyoruz tabi olurmu hayat işte bir meşguliyet buluyo bize allah hayırlı şeyler versin ben zor oldu ama duzelttim dün bir detoks yaptım iyi geldi normalde 3 gündü başağrısından dolayı bıraktım bazen böyle duygu cokuslerinde yemeğe saldırıs oluyor topladım çok şükür sağlık olsunCanım başınızı şişirmemek için yazmadım pazartesi sabah eşim geldi o geldiğinden beri hastanelerdeyiz. Daha şimdi geldik. Valla menü de yazamıyorum çünkü ne yediğimi kendim bile takip edemiyorum. Abuk subuk zamanlar. Üzerine ev sahibi evi satıyorum diye aradı. Birde gidip ev taşıycaz. Hayır olsun inşallah bu ara gerçekten arka arkaya Rabbim sınıyor. Bizde isyan etmeden sınavlardan geçmeye çalışıyoruz canım. Sen nasılsın toparladın mı yeme düzenini?
"2 hafta deneme süresi var, sonra takıma alınacaksınız" diye yazmışsınız. neye göre takıma alınacağız pekiKızlar ben hoşgeldiniz diyeyimkaptanlarımız su günler yoğun müsait olduklarında sizi bilgilendirecektir her gün düzenli menü bildirimi yaparsanız bizde sizi takip etmiş oluruz ve motive oluruz hep beraber kilo bildirimini her cuma 12 ye kadar yapıyoruz iki hafta deneme süresi var sonra listeye alınacaksınız ama şu an takıma girdiniz bile bol eksiler
Düzenli bildirim yapıp yapmadığınıza bakılıyor canım. Benim bildiğim yani"2 hafta deneme süresi var, sonra takıma alınacaksınız" diye yazmışsınız. neye göre takıma alınacağız pekimesela 2 hafta kilo veremedik, takıma alınamayacak mıyız? takıma alınma kriteri nedir ki
cevap için teşekkürler. rahatladım şimdi :)Düzenli bildirim yapıp yapmadığınıza bakılıyor canım. Benim bildiğim yanideadline kaptanım daha detaylı bilgi verir.
Yok canım hayır düzenli bildirim yapmak için bu"2 hafta deneme süresi var, sonra takıma alınacaksınız" diye yazmışsınız. neye göre takıma alınacağız pekimesela 2 hafta kilo veremedik, takıma alınamayacak mıyız? takıma alınma kriteri nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?