Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Biliyor musun aklım seninle Y YesilinBuyusu 'nde insaallah herşey geride kalır duaların sizinle ve tüm hastası olan hasta olanlarda Allah ttez zamandda şifa versin inşallah canim

Doğru canım haklısın bendede bir düşüklük var isteksizlik toparlandiginda bekliyoruz seni canım umarım uzun sürmez

Canım bizde bir ara kiraciydik çok zor allah iyilerle karsilastirsin bizim ev sahibi tam paraciydi bir günü bile aksattirmazdik düşün kira günü ayın 1 ile 4 u arasındaydı adam ayın birinde arardı bize iyisi rastlamadı inşallah hayırlısı olur senin için canım

Sabah kahvaltım: 1 yumurta ve bir çay kaşığı kasarla omlet, 1 tel peynir, domates salatalık, 1 şekersiz çay,1 dilim tambugday ekmeği
Arada tarçın li Elmalı su
Öğlen yemeği: 1 kase yoğurt a 1 tatlı kaşığı chia tohumu ve yarım armut koyup yedim

Biliyor musun aklım seninle Y YesilinBuyusu 'nde insaallah herşey geride kalır duaların sizinle ve tüm hastası olan hasta olanlarda Allah ttez zamandda şifa versin inşallah canim

Çok sağol canım Allah razı olsun. Aklınıza geldiğimde dua etmeniz en büyük nimet zaten. Teşekkür ederim.

İnşallah canım ya ama diyorum ya hiç umrumda bile değil. Allah beterinden korusun bu ne ki!

bugun yediklerim (oğleden sonra)

kahvaltıdan çoook sonra 300 ml su

Öğle:
5-6 yemek kasiği pilav
1 şiş adana kebap
2-3 yemek kasiği yoğurt

ara:
1 kase az zeytinyağlı taze fasulye
1 biskrem (paket değil tane)
şekersiz Turk kahvesi
300 ml su

akşam (umarım)
1 parça tavuk ızgara
3-4 yemek kasiği yoğurt
evde varsa 3-4 yemek kasiği pilav yoksa 1 dilim mısır ekmeği (normal un bitmiş de mısır unuyla yaptım ekmeği)

300 ml su

gece kalkıp yine su içerim sanırım.

kilomu da eve gidince tartılınca yazacağım. daha erken olduğu için kilo kaybı beklemiyorum (ben onümü klş tutayım da, yine de yaz gelsin hesabı :)

Ev sabinizin yaptığıda is değilmiş insan bi önce size sorar yer bulun yada suz alin diye
Cidden herseyin hayırlısı
Bizim ev sahibi kışın haber yolladi
Ya çıkın yada siz alin diye tabi bizim etekler tutuştu 3 cocukla kışın ev tasimak.
Ben 9 yıldır oturuyorum.
Ogluma ev alcam diye bide sonra duyduk oglu boşanmış kira nafakaya gidiyormuş.
Hayırlısı...
Ucuzada oturmuyomussun tasinirsin inş.
Çok teşekkür ederim esimde iyi oldu krem hap derken evide temizledim.
Yikanmadik bisey birakmadim 2 günde 13 makine yikadim.
(Hani şu temizlik hastalari varya iyice onlar gibi oldum)

Tabiki olur canım bide öyle kilo verebiliryorsa ne kadar güzel.
Insanuz nihayetinde zarari en aza indirmek için yapiyorduk ama ben bu aralar pek ilgilenemedim.
Ev ilaclattim temizlik bide kızım hasta....
Daha dikkatli oluruz inş

Canım tabi sen bilirsin ama bence bırakma
Evde bocekmi var alerjimi olduk anlamadim mahvoldum.
Tam diyorum tamam hop dünden beri uyumadim inan uykudan olcem şimdi ben biraksam verdiğim kiloyu yine alrim.
Gece bile olsa girip okuyorum bi yaziyorum.
Bişey fazladan yesem bi utaniyorum diyorum bak dikkat et.
Baskalari daha güzel verebilir ama kilo almamakta çok önemli.
Benim düşüncem bu yönde ayrilma menüyü yaz günün nasil gecti yaz
Kiloda alma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…