- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
İnşallah hepinize yarar canımÇok iyi sağol canım
Çok iyisin canım aynen devam
teşekkür ederim ❣https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.533786/ bunu burdaki bi forumdan bulup yaptırmıştım gittiğim aktar içine açlık otuda eklettirmişti
Biliyor musun aklım seninle Y YesilinBuyusu 'nde insaallah herşey geride kalır duaların sizinle ve tüm hastası olan hasta olanlarda Allah ttez zamandda şifa versin inşallah canimbu hafata kilom sabit olarak izne ayrılmak istiyorum arkadaşlar bu ara zaten pek giremiyorum ve pek kiloda veremiyorum kızlar kendimi toparlayıp daha iyi diyet yapabileceğim zaman geri gelsem daha mantıklı olucakdeadline caroline84 beni izne ayırırsaniz sevinirim
Doğru canım haklısın bendede bir düşüklük var isteksizlik toparlandiginda bekliyoruz seni canım umarım uzun sürmezbu hafata kilom sabit olarak izne ayrılmak istiyorum arkadaşlar bu ara zaten pek giremiyorum ve pek kiloda veremiyorum kızlar kendimi toparlayıp daha iyi diyet yapabileceğim zaman geri gelsem daha mantıklı olucakdeadline caroline84 beni izne ayırırsaniz sevinirim
Canım bizde bir ara kiraciydik çok zor allah iyilerle karsilastirsin bizim ev sahibi tam paraciydi bir günü bile aksattirmazdik düşün kira günü ayın 1 ile 4 u arasındaydı adam ayın birinde arardı bize iyisi rastlamadı inşallah hayırlısı olur senin için canımÖyle farklı şeyler geldi ki başımıza canım şu an bu değmedi bile valla. Parasını ödedikten sonra tüm evler bizim. İşte şu sıkıntıların arasına taşınma telaşı çıktı tek sıkıntı o ama onu bile umursamıyorum. Çok çok teşekkür ederim.
Biliyor musun aklım seninle Y YesilinBuyusu 'nde insaallah herşey geride kalır duaların sizinle ve tüm hastası olan hasta olanlarda Allah ttez zamandda şifa versin inşallah canim
İnşallah canım ya ama diyorum ya hiç umrumda bile değil. Allah beterinden korusun bu ne ki!Canım bizde bir ara kiraciydik çok zor allah iyilerle karsilastirsin bizim ev sahibi tam paraciydi bir günü bile aksattirmazdik düşün kira günü ayın 1 ile 4 u arasındaydı adam ayın birinde arardı bize iyisi rastlamadı inşallah hayırlısı olur senin için canım
kaptanim 75. 5 oldum ben de artik listeye girebilirmymGünaydın 1. Takim citirlari sizi sayfaya davet ediyorum haftasonu kimsecikler yoktu cunku
geçmiş olsun caroline hanım...deadline
Kilom sabit bu hafta gece çok geç uyuyup uyandım kızım ateşliydi geç kalktim.
Hepinizin cumasi mübarek olsun.
Sorma canım ya burnumuzdan geldi ama buna şükür diyelim Rabbim bu günümüzü aratmasın hayırlısıyla atlatalım inşallah. Bunca şeyin arasında aslında ev zerre umrumda olmadı canım. Yani ev sahibine uyuz oluyodum zaten tayin çıkmazsa yaza çıkmayı düşünüyodum tayin de çıkmadı van gibi bi yer için 875 lira veriyoruz adam 1000 lira istiyo sürekli fiyat artırmaya çalışıyo benimkiler geliyordu zaten yani. Habersiz bi şekilde evi satmaya kalkması da cabası oldu. Adam müşteriyi bulmuş evi göstericem kapıyı aç diye arıyor. Kendini garantiye alıyor kiracı ne yaparsa yapsın. Artık satmıyorum vazgeçtim dese de çıkıcam. Allah kiracının da ev sahibinin de hayırlısına denk getirsin. Bizlere de inşallah hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin. O minik böcek beter bişey. Annemlerin evde de olmuştu ay yapışkan bişey ilacı da çok zor temizlemiştik. Kolay gelsin sana canım benim. Eşine de geçmiş olsun.
Tatli yiyen arkadasimiz sanirim kiskis'ti ama hem.emziriyordu hem de bu sekilde de kilo verebildigini soylemisti. Emziren arkadaslarimiz bazi durumlardan istisna olamaz mi sayin kaptan yardimcim? Kan sekerleri aniden dusebiliyor ve gunluk kalori harcamalari zaten bizden cok cok fazla diye dusunuyorum.
Başlangıç kilosu ; 73
Bu hafta ; 69.6 ve bu hiç normal değil benceacaba tartımı yanlış diye eşimde tartıldı doğru dedi anlamadım
bu hafata kilom sabit olarak izne ayrılmak istiyorum arkadaşlar bu ara zaten pek giremiyorum ve pek kiloda veremiyorum kızlar kendimi toparlayıp daha iyi diyet yapabileceğim zaman geri gelsem daha mantıklı olucakdeadline caroline84 beni izne ayırırsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?