Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah mercimek çorbası

Öğlen 5 zeytin tereyagdaa 2 yumurta ceviz pekmez

Aksam 2 tabak patates yemeği (doymadım da)
1 kase yoğurt
Su anda da yorgunluk çayını içiyorum

2 litre su
Spor yok ama deli ev temizliği yaptım

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin

Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju

Ara çay

Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi

3 litre su

1buçuk saat yürüme

tamamdır kaptan bugünden itibaren bende başlıyorum menü bildirimlerine sporu da menüye dahil ediyorum değil mi

Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim
4 mil leslie yaptım ama tabi ki yeterince eritmedim

deadline yetiş pizza diyor
şimdi ne ceza versek lelie de yapmışsın ama kart geldi tabi akşama yapabilirsen birde dans yap

Son düzenleme:
sikilasmak için plates çok fayda eder canm daralirsin ama kilo vermek için kardiyo yani hareketli bol kalori yaktiran şeyler gerekli mesala zumba gibi danslar yada yürüyüş,yüzme,bisiklet gibi yüksek kalori yaptiran kardiyolar yağ yakar canm internetten kardiyolara bakabilirsin bunlara ek bir kaç şey daha vardi boks filan gibi sevdiğin bir kardiyo yap derim ben

canm sabah ekmeği 5 dilim birden yemen iyi olmamış ama gerisi iyi dengelemissin de inşallah akşam acikmadan durabilirsin

süper cnm

canm sabah ekmeği 5 dilim birden yemen iyi olmamış ama gerisi iyi dengelemissin de inşallah akşam acikmadan durabilirsin
Yok çok şükür aç değilim. O beş dilim yemem aslında önceki günden kalan ekmek parçalarını ısıtıp kahvaltıda yemem biraz brunch gibi oluyor benim uzun uzun kahvaltı yapıyorum evdeysem. Sabah dediğim de 11 gibi filandır.

sabah sağlam yapip diger öğünleri hafif tutmak zaten en doğru ve etkilisi canm akşam acikmiyorsan harika zaten

Arkadaşlar çok birikmisti mesajlar yorumliyamadklarm oldu ama hersey çok güzel olanlara yorum yapmadm spor ve menüsü güzel olanlari okuyup gectim sorun gördüğüm yerlere genelde yorum yaptm yani bugun benden yorum almayanlar menunuz harikaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…