Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben yediklerimi yazayım şimdiden : )

sabah
domates,salatalık,kapya biber
5 yeşil zeytin
1 yk badem peyniri
3 dilim tb ekmek
yeşil çay

ara
tarçınlı ıhlamur
10 çiğ fıstık
1 elma

spor sonrası
2 gün kurusu

öğle
bol yeşillikli salata
7 yk yeşil mercimek
1 dilim tb ekmek

ara
2 hurma
1 bardak kakaolu badem sütü

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
mor lahana salatası
2 yk kırmızı kinoa

ara(bunu 7'de yiyeceğim)
1 tarçınlı elma

2 litre su
1.5 saat yürüyüş

deadline yokluğumda kesin süzülmüşsündür dedim ama sen de benim gibi almışsın neden böyle olduk
neyse umarım bu son diyetimiz olur artık yeni döneme zayıf gireriz (eylül)
ben çok uzun bir süre korudum aslında 67'yi,sonra taşınmak zorunda kaldım bütün düzenim alt üst oldu. son birkaç ayda çıktım bu kiloya hemen dur demem gerekti yoksa alıp başını gidiyordu

Selam canim hoşgeldin blackbende yeniden geri döndüm kabul etti deadline sende katılırsın büyük ihtimalle

Evet kesinlikle haklısın canim üç günlük tatil bitmesini bekliyorum eşim çocuk evde dikkat edemiyorum zaten meyilliyim yemeye iyice zorlaştı ama salı günü full.basliycam ✌✌✌

Ne güzel ya çok imrendim o değil de ben çalışıyorum ya hava da çok güzel ama kısmet
ay canm benim çok haklısın çalışırken insan gıcık oluyo benimde eskiden hep izin günümde hava bozuk olurdu tam çalışırkende güzel olurdu nasl sinir olurdum inşallah en yakın zamanda sende gidersin canm

kahvaltı: 2ince dilim ekmek ile yapılmış sucuklu tost,taze sikim portakal suyu

Ara: sütlü kahve ile bir avuç badem

öğlen: pitnikdeydik mangalda kanat,pirzola yaninda salata, maden suyu

Ara:maden suyu,iki çatal kek sadece tattım

Akşam: 8adet minik sarma,ayran

spor olarak doğada yürüyüş yaptk ve voleybol oynadk
Herkese iyi geceler

deadline gerçi o iş nasıl olacak şimdi takımdan atıldım mı ben yoksa yeniden mi gireceğim bilmiyorum hangi bilgiler lazımdı şimdi yazayım tek tek unuttum resmen
Hoşgeldin canım ne zaman ayrılmıştın yaklaşık olarak ya bende baya korudum 62 oldum tam mezun olacaktım izne ayrıldım sonra taşınma işi falan oldu birde temmuza düğünüm var stresten2kilo verirler ben kilo aldım ama tekrar toplamam lazım temmuza kadar yavaş veriyorum biliyorsun ama yine vereceğim hala vegansin değil mi bişeyler değişmedi
bu arada geldiğine çok sevindim black birde Black izne ayrıldığın nickin neydi eclecticvegan miydi

ikimizi de taşınma işi bitirdi demek ben 2016 eylülünde falan izne ayrıldım sanırım hiç hatırlamıyorum o kadar geçti ki
neler olmuşş düğün mü var,bizim gezen kızı evlendirdik sıra sende demek kullanıcı adını unuttum şimdi kendi ismini de söylemeyeyim hani yol verin gideyim mi neydi
hala veganım aynen : ) o değişmez.
eclecticvegan ismiyle ayrılmıştım şimdi black oldum tekrar herkes bana black demeye alışık çünkü iyi oldu böyle

Bir de yeni bir şey gelmiş sanırım takımlarda böyle kuş,örümcek simgeleri falan var. bunlar ne oluyor o kadar uzak kaldım ki yeniliklerden hiç haberim yok

Ya sen gideli ne kadar çok olmuş halbuki daha dün gitmişsin gibi geldi bana ama çok eskileri soruyorsun april arada uğruyor muhabbete ama ne yapıyor bilmiyorum ufaklık uğraşıyordu en son buraya pek giremiyor muhtemelen herkes kayboldu giden gelmiyor bence de ii olmuş vegan Black olunca hemen tanıdım seni tanımam için yeterli bilgileri verdin gidip bakayım zensim ve senin ayrıldığınız zamana bende ara verdim geri de dönemiyorum listeye dışardan takiliyorum düğünüm var evet ama kilo aldım çok mutsuzum bu konuda vereceğim insallah
deadline april nerelerde bu arada? bir de kolik bebeği olan biri vardı hani profilinde küçük prens olan :) sanırım eskilerden bir sen bir de zensim kaldı

bana da dün gibi geliyor valla ama maalesef çok oldu, geri niye dönemiyorsun listeye bence dön güzel disiplin oluyor. beraber temmuza kadar baya veririz bence. ben de öyle çok hızlı vereceğimi sanmıyorum bu sefer amacım kilo vermekten ziyade sağlık. listelerimden de anlarsın zaten,sağlıklı sağlıklı yavaş yavaş vereceğim bakalım nasıl olacak. spor konusunda acımam ama dehşet yaparım

selam fistiklar
sabahdan beri 23nisan senligindeyiz şimdi döndük bizim ufaklık çok mutlu oldu annesinin kızı bırakın ben sahneye çıkıp dans etcem diyo zor tuttum burda et dedim ben niye sahnede değilim diye kızıp durdu minnak şey çok oynadı eğlendi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…