Evet canımkaratayla kilo verdinmi peki
Selam canim hoşgeldin blackdeadline yokluğumda kesin süzülmüşsündür dedim ama sen de benim gibi almışsın neden böyle olduk
neyse umarım bu son diyetimiz olur artık yeni döneme zayıf gireriz (eylül)
ben çok uzun bir süre korudum aslında 67'yi,sonra taşınmak zorunda kaldım bütün düzenim alt üst oldu. son birkaç ayda çıktım bu kiloya hemen dur demem gerekti yoksa alıp başını gidiyordu
Evet kesinlikle haklısın canim üç günlük tatil bitmesini bekliyorum eşim çocuk evde dikkat edemiyorum zaten meyilliyim yemeye iyice zorlaştı ama salı günü full.basliycam ✌✌✌Ben listeye giremiyorum canım izne ayrılmıştım oldu baya ama tekrar dönemiyorum şimdilik şartlar kurtarmıyorhedefim 60 normalde 75 e çıkmıştım ama şu aralar vermeye çalışıyorum 71.1 ve 70.7 ye arasında değişiyor kilom bende anlamadım işte iki gün önce 70.7 yedim bugün 71.1 çıktım bende çok zor veriyorum ya metabolizmam biraz yavaş diyetisyene falan gidiyordum az ama kontrollü gitmeye çalışıyorum şu aralar işte ramazana kadar hedef 67 yi görmek bakalım
Biraz psikolojik bişey canım bıkıyorum o durumu zaten o durumda olduğunuzdan burdayız biz yiyerek mutlu olanlardaniz mutlu olunca yemek istiyoruz üzülünce yemek istiyoruz işte bizim gibi olmayanların kilo derdi yok aslında öncelikle öğrenmemiz ve kendimize uygulamamız gereken yemekle mutlu olmayacağımızı kendimize ogretmemiz hatta daha mutsuz oluyoruz 2 dk şekeriniz yükselince vücutta mutlu olup sonra aynaya bakınca aylarca mutsuz oluyoruz bunun bilincine varsak başaracağız
Aa tasinmaya tekrar mı karar verdiniz bilmiyordum ne zaman taşınıyorsunuz
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir bizlerin derdi de ev temizliği ya benimde ev dağınık el mahkum yapmayınca da olmuyor
ay canm benim çok haklısın çalışırken insan gıcık oluyo benimde eskiden hep izin günümde hava bozuk olurdu tam çalışırkende güzel olurdu nasl sinir olurdumNe güzel ya çok imrendimo değil de ben çalışıyorum ya hava da çok güzel ama kısmet
Hoşgeldin canımdeadline gerçi o iş nasıl olacak şimdi takımdan atıldım mı ben yoksa yeniden mi gireceğim bilmiyorum hangi bilgiler lazımdı şimdi yazayım tek tek unuttum resmen
bu arada geldiğine çok sevindim blackdeadline yokluğumda kesin süzülmüşsündür dedim ama sen de benim gibi almışsın neden böyle olduk
neyse umarım bu son diyetimiz olur artık yeni döneme zayıf gireriz (eylül)
ben çok uzun bir süre korudum aslında 67'yi,sonra taşınmak zorunda kaldım bütün düzenim alt üst oldu. son birkaç ayda çıktım bu kiloya hemen dur demem gerekti yoksa alıp başını gidiyordu
zensim seni hatırladım, eskilerden kimler var haberin var mı :) çook zaman geçti ya ben arayı fazla uzun tuttumSelam canim hoşgeldin blackbende yeniden geri döndüm kabul etti deadline sende katılırsın büyük ihtimalle
ikimizi de taşınma işi bitirdi demekHoşgeldin canımne zaman ayrılmıştın yaklaşık olarak ya bende baya korudum 62 oldum tam mezun olacaktım izne ayrıldım sonra taşınma işi falan oldu birde temmuza düğünüm var stresten2kilo verirler ben kilo aldım ama tekrar toplamam lazım temmuza kadar yavaş veriyorum biliyorsun ama yine vereceğim hala vegansin değil mi bişeyler değişmedi
bu arada geldiğine çok sevindim blackbirde Black izne ayrıldığın nickin neydi eclecticvegan miydi
Ya sen gideli ne kadar çok olmuş halbuki daha dün gitmişsin gibi geldi bana ama çok eskileri soruyorsunikimizi de taşınma işi bitirdi demekben 2016 eylülünde falan izne ayrıldım sanırım hiç hatırlamıyorum o kadar geçti ki
neler olmuşş düğün mü var,bizim gezen kızı evlendirdik sıra sende demekkullanıcı adını unuttum şimdi kendi ismini de söylemeyeyim hani yol verin gideyim mi neydi
hala veganım aynen : ) o değişmez.
eclecticvegan ismiyle ayrılmıştım şimdi black oldum tekrar herkes bana black demeye alışık çünkü iyi oldu böyle
Bizim takımın simgesi civcivBir de yeni bir şey gelmiş sanırım takımlarda böyle kuş,örümcek simgeleri falan var. bunlar ne oluyor o kadar uzak kaldım ki yeniliklerden hiç haberim yok
bana da dün gibi geliyor valla ama maalesef çok oldu, geri niye dönemiyorsun listeye bence dön güzel disiplin oluyor. beraber temmuza kadar baya veririz bence. ben de öyle çok hızlı vereceğimi sanmıyorum bu sefer amacım kilo vermekten ziyade sağlık. listelerimden de anlarsın zaten,sağlıklı sağlıklı yavaş yavaş vereceğim bakalım nasıl olacak. spor konusunda acımam ama dehşet yaparımYa sen gideli ne kadar çok olmuş halbuki daha dün gitmişsin gibi geldi bana ama çok eskileri soruyorsunapril arada uğruyor muhabbete ama ne yapıyor bilmiyorum ufaklık uğraşıyordu en son buraya pek giremiyor muhtemelen herkes kayboldu giden gelmiyor bence de ii olmuş vegan Black olunca hemen tanıdım seni tanımam için yeterli bilgileri verdin gidip bakayım zensim ve senin ayrıldığınız zamana bende ara verdim geri de dönemiyorum listeye dışardan takiliyorum düğünüm var evet ama kilo aldım çok mutsuzum bu konuda vereceğim insallah
ayy ne güzel civciv en sevdiğimBizim takımın simgesi civcivevet öyle bişey oldu mezun olanlara da kep veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?