merhaba kızlar 9.takımdayım bu takıma geçebilirmiyim?make up canım önerin hala geçerli mi
teşekkür ederim hayatım.valla inşallah hep beraber zayıflarız.make up haber bekliyorum canım senden.bu arada allah kavuştursun.diyet nası gidiyorbence senin gelmen lazım tatlım senin bize bizimde sana ihtiyacımız varrrr paylaşımlarda ciddisin takım olma ruhundasın makecim bunu göz önünde bulundurur mutlakaaa
teşekkür ederim hayatım.valla inşallah hep beraber zayıflarız.make up haber bekliyorum canım senden.bu arada allah kavuştursun.diyet nası gidiyor
saol canım benim belli bi diyet tutturamadım hala ama yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ve sabahları ip atlıyodum gerçi regl olunca bırakdımda yarın sabah baslıcam genee senin nasıl gidiyoo okulda kosturmacayla ii kilo vermen lazım senin ben ilköğretimde çalısırken güsel kilo vermişdim bu şimdi çalısdığım yerde fazla kosturmaca yokkk okadar enerji harcayamıyomm gerçi bu ev hanımları yiyip biirdi benii ayrı ama60 yasına geldiler word excel öğrenecekler pehhhhh
merhaba kızlar 9.takımdayım bu takıma geçebilirmiyim?make up canım önerin hala geçerli mi
sağol canım... akşam yolcu ettik...
çok zordu... sağ salim varır inşallah...
sanki kpı çalıcak aşkım gelicek gibi
çok zor olucak alışmak
kusura bakma kaptann kilomu bildiremedimm hastaneye gittim erkenden baya vaktimi aldı eşimde evde izinli ondan bildiremedimm ama bende çok sasırdım kilo almışımmm hemde çokk çokkkama hersey yolunda oldugunu ögrenince sevinçten o kadar azimlendim kii eşime bile dedim artık bana birşeyy yediremessinnnnnnnn bennnn zayıflıcammm incecik olcammm çatlaaaaaaaaaaaaaa dedimmmm
çok dikkat edip çok spor yapım hiç bırakmayıp en geç marta 56 olcammmmmmmmmmmmmmmmmm
QUOTE]
önce sağlık canım, kiloları vericez hep birlikte yeterki sen iyi ol
canım benimmmm Allah kavuştursun ....:2:selam kızlar...
offf kızlarr rhum daralıyo... içim acıo...
akşam 10:30 da binecek aşkım...
dua edin bizim için...
öffff kendinin ki çok küçüktür , seninkiler büyük görünmüştür gözüne, bu millet de deli ayaaa kendine bakmaz başkasını eleştirir,,,, benimkiler kilo verince küçülüyo belkim seninkiler de küçülürayyy dün bana bi kadın göğüslerin ne kadannnn byük dediiiiiii
kçülmüyo bunlarr yaaaa
yaaaaa be de ağlıycammmm amaasağol canım... akşam yolcu ettik...
çok zor olucak alışmakalışması çok zor ama en azaından sayılı gün diye düşün cannımmm
grupta da hep hasret çekenler buluşmuş herhalde , bizde seneye ağlıycaz
hoşgeldn canım öncelkle . burda kalabalık olcaz hepberaber zayflycaz inşallah . takımın kapatılması iyi oldu bnce bzde çoğaldık =)Selam kızlar..
Sabah bir baktım neler göreyim 9. takım kapanmış bende kendimi burada buldum çok ta iyi olmuş valla...
Bende son zamanlarda motivasyonumu kaybetmiştim takıma açıp ne olmuş die bakmak bile gelmiyordu içinden. Bu sabah şaşırdım açıkcası.
Yinede eski takım kaptanıma ve takım arkadaşlarıma gemimizi son ana kadar yürüttükleri için teşekkürler ediyorum.
Veeee...
Yeni takımımıza merhabalar diyorum. İçin sevinç doldu buraya gelince inanın.Zaten makecım bizi diğer taraftada kolluyordu artık burada hep birlikteyiz herşay daha iyi olacak bence..
Kaldığımız yerden devam o zaman kızlar haydi bakalım hayırlı olsun :))
Günaydın millet yeniden merhaba
Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum
hoşgeldn canım öncelkle . burda kalabalık olcaz hepberaber zayflycaz inşallah . takımın kapatılması iyi oldu bnce bzde çoğaldık =)
sende hoşgeldn canım. çok iyi yapmssn insanın gözünün önnde olması kötüü oluyodiyetede başlamşsn inş iyi kilo verrsn cnm başarılar hepimizeee=)
Aynı nasıl mutlu oldum anlatamam şu an benden başka aynı konuyu okuyan kişilerde var :)))
sağol canım... akşam yolcu ettik...
çok zor olucak alışmak
innukk canım sende hoş geldin....burda daha kalabalık hepberaber daha iyi olacak inş. bende çok seviniyorum gurubun birleştiğine.....bugün kahvaltımı biraz abarttım ama kilo vermemin sevinciyle oldu bide bizden ayrı olan kızımda vardı kahvaltıda onunda etkisi oldu tabii akşama kadar artık karbonhitrat yemiyerek dengeliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?