Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bence senin gelmen lazım tatlım senin bize bizimde sana ihtiyacımız varrrr paylaşımlarda ciddisin takım olma ruhundasın makecim bunu göz önünde bulundurur mutlakaaa
teşekkür ederim hayatım.valla inşallah hep beraber zayıflarız.make up haber bekliyorum canım senden.bu arada allah kavuştursun.diyet nası gidiyor

teşekkür ederim hayatım.valla inşallah hep beraber zayıflarız.make up haber bekliyorum canım senden.bu arada allah kavuştursun.diyet nası gidiyor

saol canım benim belli bi diyet tutturamadım hala ama yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ve sabahları ip atlıyodum gerçi regl olunca bırakdımda yarın sabah baslıcam genee senin nasıl gidiyoo okulda kosturmacayla ii kilo vermen lazım senin ben ilköğretimde çalısırken güsel kilo vermişdim bu şimdi çalısdığım yerde fazla kosturmaca yokkk okadar enerji harcayamıyomm gerçi bu ev hanımları yiyip biirdi benii ayrı ama 60 yasına geldiler word excel öğrenecekler pehhhhh

nennn sormayın basıma gelenı ne zmandır pc ye guncelleme yapmıyom deli durttu yapımdedım aksam saat 7 gıbıı yaptım hatta yarıda bıraktımkı yapılandırması cabuk bıtsın dıye annemm saat 10 yapılandırma basladı saat 11 oldu %0 11.30 oldu % 0 saat 12.30 oldu yıne aynı 1 e 15 dk vardı sınır oldum pc ye format attım hala kurlum yapıyom hemen sıze kostumm

elakerem cımm tabıkı katılabılırsınn canımm boylelıkle sayımız 11 oldu eee artık 9 takımda bosaldıgına gore takımın kapatılmasını soylıycem kalısteye yarınn ok mı fıstıklarr

ay gecmıse bakamadımm dedım ya hemen kostum sıze bakımdedım ela keremı gordumm sayfa bsında bmagduremın referansıda saglammm dımı

hımkızlarr sudem34 vardı sızın takımda ozelden msjlasıyoruz takıma donmek ıstıyoo ama once onu deneme surecını alıcem 1 kıslık yerıde ona sımdılk rezerve edım dıyorum ama tabe 9 takım kaptanı bucakmagdurem sen nedersın bılmek ısterım

nere kactın kızzzz

sağol canım... akşam yolcu ettik...
çok zordu... sağ salim varır inşallah...
sanki kpı çalıcak aşkım gelicek gibi
çok zor olucak alışmak

sağol canım... akşam yolcu ettik...
çok zordu... sağ salim varır inşallah...
sanki kpı çalıcak aşkım gelicek gibi
çok zor olucak alışmak

eh baslarda orlanıceksın canıma ma sayılı gun cabuk gecer hadı bak 1 gunu gıttı sayılır

ben yatıyorum cok uzme hkendını yarın konusruz bol bol olurmu kuzumm allah kavustursunn

hadıyat bakım kuzucuklarının yanınaaa sıcak sıckkk mcuk ıyı geclr kuzum benım

Selam kızlar..
Sabah bir baktım neler göreyim 9. takım kapanmış bende kendimi burada buldum çok ta iyi olmuş valla...
Bende son zamanlarda motivasyonumu kaybetmiştim takıma açıp ne olmuş die bakmak bile gelmiyordu içinden. Bu sabah şaşırdım açıkcası.
Yinede eski takım kaptanıma ve takım arkadaşlarıma gemimizi son ana kadar yürüttükleri için teşekkürler ediyorum.
Veeee...
Yeni takımımıza merhabalar diyorum. İçin sevinç doldu buraya gelince inanın.Zaten makecım bizi diğer taraftada kolluyordu artık burada hep birlikteyiz herşay daha iyi olacak bence..

Kaldığımız yerden devam o zaman kızlar haydi bakalım hayırlı olsun :))

Günaydın millet yeniden merhaba

Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum

hoşgeldn canım öncelkle . burda kalabalık olcaz hepberaber zayflycaz inşallah . takımın kapatılması iyi oldu bnce bzde çoğaldık =)
Günaydın millet yeniden merhaba

Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum

sende hoşgeldn canım. çok iyi yapmssn insanın gözünün önnde olması kötüü oluyo diyetede başlamşsn inş iyi kilo verrsn cnm başarılar hepimizeee=)

Aynı nasıl mutlu oldum anlatamam şu an benden başka aynı konuyu okuyan kişilerde var :)))

innukk canım sende hoş geldin....burda daha kalabalık hepberaber daha iyi olacak inş. bende çok seviniyorum gurubun birleştiğine.....bugün kahvaltımı biraz abarttım ama kilo vermemin sevinciyle oldu bide bizden ayrı olan kızımda vardı kahvaltıda onunda etkisi oldu tabii akşama kadar artık karbonhitrat yemiyerek dengeliycem

gunaydınn kızlarr ohhhh sabah bereketı ınnuk gelmıs sudem gelmıs ohh ıyıolmuss gunaydın nennnnnnnn

ben hala yatakdayım bırı benı durtsunnnnnn

canım hedefine baktımda 68 yazıyo . boyun mu uzun canım ?

takım 12 + 1 yanı suan 13 kısıyız kızlar

sudem aksam konustuk ya tatlım sen kılonu bana ozelden bı yaz bakımm ne kadar gunahın olmusss

oyy nen yatakdan cıkasım yokkk cok soguk hala kar yagmamısss buaraya amaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…