Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar bizim takımla hiçbiyere gidilmiyo bırakanlar oldu kilo bildirimi yapmayanlaar oldu yazılanlara sizde şahitsiniz zaten izninizle mümkünse aranıza katılmak istiyorum 9. takımdan kesnlikle ayrıldım

kızlar bizim takımla hiçbiyere gidilmiyo bırakanlar oldu kilo bildirimi yapmayanlaar oldu yazılanlara sizde şahitsiniz zaten izninizle mümkünse aranıza katılmak istiyorum 9. takımdan kesnlikle ayrıldım

kalp kalbe karsıymıs canımm bende bugun asl35 ınnuk ve senın ıcın aynı seyı dusundum hatta yazdım ama sıldımm sızın takım malesef olmuyooo cok caba sarff ettık hepmızı bızım kızlarda ama olmuyo cok haklısınn

kalıste ıle konusalım takım dan takıma gecmek nasıl oluyomus bı ogrenelım asl35 ve ınnuk ıkıse daha onceden ayrılma taleperı vardı ve paylasımları sureklı oluyooo kızlarınn haber ver burda toplasalım tatlımm

canım ya cokkk cokk sevındımm yılbasına kesın fıt gırıceksın 1 gram yag olmadan vucudunda ne guzel cok mutlu oldummmmmmm:81::81: tebrıkler hayatımm

ben cınnet gecırmek uzereyım ablam az once muzun uzerıne cıkolata surmus bana yedırmeye calısıyo ama zorla agzıma kadar soktu nerdeyse ama yemedımm fakat sona su alpella kare cıkolatadan 20 gr kadar yedım ya heryere abur cubur doldurmus ablam ya ben bu kızı ne yapımm okadar anlatıyom yedırmeyın elımden alın yıyınce durmuyorum duramıyorum dıyeee:2:

kim nereye geçmek istiyo bilemem ama sizin takımda olmakdan herzaman mutluydum ben bizim takımda muhabbet bile dönmüyodu zoru görn kaçtı kendileri bilirler geçirmeseler bile sizin takıma her aksam muhabbetinize ortağım merak etmeyin benden kurtuluş yok

makeupp inş. bizi sizin gruba alırlar elimizden geleni yaptık ama herkes çekildi az oluncada heves kalmıyo ben 70 79 kiloyada katıldım ama hiç 9. takımı ihmal etmedim hep yazdım sonuçta hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenip hedefimize ulaşmak için uğraşıyoz ama 3 kişiylede olmuyo mağlumünüz inş. beraber oluruz kalıste bakalım ne diyecek

canım benım ne demekkk bız sonuna kadar denedıkk o yuzden dıger takımdakı sorun bızden kaynaklanmadı bunu gectıgımız haftalardada soyledımm burası sızınnn hosgeldınız evınızeeee kalabalık daha ıyı olucezz hıc merak etmeyın

dıger yondende ıcım sonuna kadar rahat gercekten elımden gelenın sonuna kadar denedım sızın takımda herneyseee hosgeldınız nennnn
canım 9 takıma kımın gırdıgı yada gırmese dahıı azım ve ıstegı olanlar ortada zaten ılk basta bucakmagdurem ve sen aklıma geldınız ne yalan soylımm ama dıger kızlarıda acıkda bırakmayı gonlum el vermedı gelırlerse kapı acıkk takı 12 kısı olana kadar

sende hosgeldın hayataımm burası bucakmagdureme soyledıgım gıbı sızınn yabancılık cekmeyınn

1 takıma duyurulur

kızlar kardes takımızın acılmasında vesıle olmustuk ama malesef aylardır takımda gereklı sınerjı olusmadı ve takım kaptanında kararıyla 9 takımla 1 cı takımı bırlestırme kararı aldık suan ıcın 9 takımdan asl35 ve bucakmagduru 1 cı takımda dıgere kızlaran gelmek ısteyen olabılır bılemıyorum ama dedıgım gıbı bırlestık ve su saatten ıtıbaren 10 kısıyız

tum cıtır kızlarıma duyurulurr

magdurecım bekledım yamazdın benımde cok uykum geldıı yatıyom ben cnmm ıyı gecelerrr mcukkk optum kuzumm ohhh ıyıkı geldınız be yaffff yarından ıtıbaren sıkı dıyete baslıyoruz anlatıkmı kuzumm mcuk ıyı geceler

kızlar eşime çanakkale çıkmış... kısa dönem...
canımmm çok sevindimm tez zamanda kavuşursunuz inşallahhh , benim eşim de çanakkalede yapmıştı askerliğinii

heoşgeldinizzzzzzzzz :))))

Kızlar kusura bakmayın bildirimde bulıunamadım, eşimin memleketine geldik acilen, kayınbabam yoğun bakımda başında bekliyoruz, doktorlar pek ümit vermiyor, burada ne kadar kalacağımız belli değil, 20 günlük izin aldım, kilo bildiriminde bulunamazsam eski kilomu yazarsın makeup canım...

kusura bakma kaptann kilomu bildiremedimm hastaneye gittim erkenden baya vaktimi aldı eşimde evde izinli ondan bildiremedimm ama bende çok sasırdım kilo almışımmm hemde çokk çokkkama hersey yolunda oldugunu ögrenince sevinçten o kadar azimlendim kii eşime bile dedim artık bana birşeyy yediremessinnnnnnnn bennnn zayıflıcammm incecik olcammm çatlaaaaaaaaaaaaaa dedimmmm
çok dikkat edip çok spor yapım hiç bırakmayıp en geç marta 56 olcammmmmmmmmmmmmmmmmm
çokk güzellllll tbrk ederim hugocukkk süpersin valla
oooooooooooo çokk güzelllllll hoşgeldinizzz kıslarrr takımımıza çokk sevindimmmmmmmm
canımmm çokk geçmiş olsunn allah acıl şifalar versinnnn
günaydınn hanımlarrrrr hoşbuldukvalla çok sevindim bizim takımda kimseler yoktu baştan beri burası gönlümden geçiyodu...
günaydınn tatlımmm hoşgeldinnnn çok sevindim seni burda gördügümeeee

ezgiilknur.....canım çok teş. ederim bende mutluyum aranızda olmaktan çok sevindim sağlığının yerinde olmasına zaten önemli olan o ...kilolar illaki verilir hep beraber vericez inş....biliyosun benim hedefim çok değil makenin yaptığı çizelgeye göre 2 ayın başında engeç ulaşıcam hadi hayırlısııı:90:

gunaydın hanımlar

oyy donuyom bu ne sogukkk boyleeee

gecmısı okudum tek tek cvp verıcem ohh asl35 ne guzel sabahdan baslamısınnn cnmmm
oyy bı cay ıcım ısınımm gelcem cnmalrım

o cızelgeyı ben hekımce.comdan yaptım eheh yanı uzmn ellerden cıktıı ve sen 2 ayın basında olakıı bı akslık oldu 3 ayın basında ıdeal kılondasınn tatlımm

magdurecımm paylasıma yazmısısın bende yazdımm ok dır bu ıs kapatılma vs ıslerını ben devam ettıtırmm sen merak etme gel sefkatlı kollarımaaa oyyy zayıflıakmıymıs prensesımm magduremm

ya asl35 vesana bısey sorcem sabah sudem34 msj atmıs ayrılmıs ranızdan daha once ben nolcem demıs ben hatırlayamadımm sudemı yafff

oooooooooo make çok iyi olmş krdeş takımn buraya gelmesi fkri... bizimde topik cansz şu sıralar. kalabalık daha güzel olcak inşallah motive doluu günler bizi bekliyooo hoşgeldnzzz kzlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…