kızlar bizim takımla hiçbiyere gidilmiyo bırakanlar oldu kilo bildirimi yapmayanlaar oldu yazılanlara sizde şahitsiniz zaten izninizle mümkünse aranıza katılmak istiyorum 9. takımdan kesnlikle ayrıldım
makecim bugün diyetisyen kontrolunden geldim. bu ay sadece 2 kilo yağ kaybım olmuş hiç kas kaybım olmamış hayatım. gayet güzelmiş sonuçlar bu aydan itibaren pilatese başlıcam artık 2 kilo daha yağım kalmış sadcece. o da inşallah bu ay gider. şimdi artık bir gün koşu bandı diğer gün pilates olcek çok kocaman öptüm seni bebişim
kalp kalbe karsıymıs canımm bende bugun asl35 ınnuk ve senın ıcın aynı seyı dusundum hatta yazdım ama sıldımm sızın takım malesef olmuyooo cok caba sarff ettık hepmızı bızım kızlarda ama olmuyo cok haklısınn
kalıste ıle konusalım takım dan takıma gecmek nasıl oluyomus bı ogrenelım asl35 ve ınnuk ıkıse daha onceden ayrılma taleperı vardı ve paylasımları sureklı oluyooo kızlarınn haber ver burda toplasalım tatlımm
kim nereye geçmek istiyo bilemem ama sizin takımda olmakdan herzaman mutluydum ben bizim takımda muhabbet bile dönmüyodu zoru görn kaçtı kendileri bilirler geçirmeseler bile sizin takıma her aksam muhabbetinize ortağım merak etmeyin benden kurtuluş yok
canım 9 takıma kımın gırdıgı yada gırmese dahıı azım ve ıstegı olanlar ortada zaten ılk basta bucakmagdurem ve sen aklıma geldınız ne yalan soylımmmakeupp inş. bizi sizin gruba alırlar elimizden geleni yaptık ama herkes çekildi az oluncada heves kalmıyo ben 70 79 kiloyada katıldım ama hiç 9. takımı ihmal etmedim hep yazdım sonuçta hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenip hedefimize ulaşmak için uğraşıyoz ama 3 kişiylede olmuyo mağlumünüz inş. beraber oluruz kalıste bakalım ne diyecek
hoşbuldummmmmmmmmmm
canımmm çok sevindimm tez zamanda kavuşursunuz inşallahhh , benim eşim de çanakkalede yapmıştı askerliğiniikızlar eşime çanakkale çıkmış... kısa dönem...
1 takıma duyurulur
kızlar kardes takımızın acılmasında vesıle olmustuk ama malesef aylardır takımda gereklı sınerjı olusmadı ve takım kaptanında kararıyla 9 takımla 1 cı takımı bırlestırme kararı aldık suan ıcın 9 takımdan asl35 ve bucakmagduru 1 cı takımda dıgere kızlaran gelmek ısteyen olabılır bılemıyorum ama dedıgım gıbı bırlestık ve su saatten ıtıbaren 10 kısıyız
tum cıtır kızlarıma duyurulurr
kusura bakma kaptann kilomu bildiremedimm hastaneye gittim erkenden baya vaktimi aldı eşimde evde izinli ondan bildiremedimm ama bende çok sasırdım kilo almışımmm hemde çokk çokkk1. TAKIM 184. ETAP
makeup ( 71.0/70.5/0.5/0.70)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 68.0 / 67/1.0/1.47%)
cumbo( 60,8 /60.1/0.7/1.15%)
merıspek( 78.0/76.1/1.9/2.43%)
ezgıılknur( 76.6/76.6/0.0/0.0%)
mai beyaz( 59.6/60.0/-0.4/-0.67%)
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 556.8/553.1/3.7/0.66%)
çokk güzellllll tbrk ederim hugocukkk süpersin vallamakecim bugün diyetisyen kontrolunden geldim. bu ay sadece 2 kilo yağ kaybım olmuş hiç kas kaybım olmamış hayatım. gayet güzelmiş sonuçlar bu aydan itibaren pilatese başlıcam artık 2 kilo daha yağım kalmış sadcece. o da inşallah bu ay gider. şimdi artık bir gün koşu bandı diğer gün pilates olcek çok kocaman öptüm seni bebişim
oooooooooooo çokk güzelllllll hoşgeldinizzz kıslarrr takımımıza çokk sevindimmmmmmmm1 takıma duyurulur
kızlar kardes takımızın acılmasında vesıle olmustuk ama malesef aylardır takımda gereklı sınerjı olusmadı ve takım kaptanında kararıyla 9 takımla 1 cı takımı bırlestırme kararı aldık suan ıcın 9 takımdan asl35 ve bucakmagduru 1 cı takımda dıgere kızlaran gelmek ısteyen olabılır bılemıyorum ama dedıgım gıbı bırlestık ve su saatten ıtıbaren 10 kısıyız
tum cıtır kızlarıma duyurulurr
canımmm çokk geçmiş olsunn allah acıl şifalar versinnnnKızlar kusura bakmayın bildirimde bulıunamadım, eşimin memleketine geldik acilen, kayınbabam yoğun bakımda başında bekliyoruz, doktorlar pek ümit vermiyor, burada ne kadar kalacağımız belli değil, 20 günlük izin aldım, kilo bildiriminde bulunamazsam eski kilomu yazarsın makeup canım...
günaydınn tatlımmm hoşgeldinnnn çok sevindim seni burda gördügümeeeegünaydınn hanımlarrrrr hoşbuldukvalla çok sevindim bizim takımda kimseler yoktu baştan beri burası gönlümden geçiyodu...
ezgiilknur.....canım çok teş. ederim bende mutluyum aranızda olmaktan çok sevindim sağlığının yerinde olmasına zaten önemli olan o ...kilolar illaki verilir hep beraber vericez inş....biliyosun benim hedefim çok değil makenin yaptığı çizelgeye göre 2 ayın başında engeç ulaşıcam hadi hayırlısııı:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?