Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy dmi ya insanın çıkası olmuyo ama çıkıyoruzz mecburr . ayy make boyle çok iyi oldu yahu kalabalık kalabalıkk ..

ayy dmi ya insanın çıkası olmuyo ama çıkıyoruzz mecburr . ayy make boyle çok iyi oldu yahu kalabalık kalabalıkk ..

ay cıkamıyom kedı gıbı oldum yataka ıcıne ıcıne gomuluyomm yaw durttun dıyom dahada tesvık edıyonn

tabıkı ıyıolduu kızların gelmelerıı artık takıma yenı alım yapamıycez malum 12 kısıyı doldurdukk herkesın bılgısıneee kızlar ona gore kılo verın bu hafta haftalık kılo hedefı koyucem yıne en az hedefın %50 yarısına ulasmak zorunlulugu olcek

Son düzenleme:

en az 66.5 olmam gerekiyo yaniii dmii make....... inşallah veririm yahu artık başlasın kilo vermelerim bayramdn beri ilk kez bu hafta bi tık oldu

hadi kalk yataktan sendeee hıııııııı
biz kahvaltı bilemm ettkkk

Günaydın millet yeniden merhaba

Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum

gunaydın sudem ne kadar seker varsa kaldıman ıı olmus artık eve ekmegıde az aldırt sen yeme ılk once bununla basla yavas yavas alıscaksın yenı beslenme ne

Günaydın millet yeniden merhaba

Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum

gunaydın sudem ne kadar seker varsa kaldıman ıı olmus artık eve ekmegıde az aldırt sen yeme ılk once bununla basla yavas yavas alıscaksın yenı beslenme ne

ben bı dıyete hıc baglı kalamıyorum ama bı dıyet buldum onu yapcemm kış diyetı adı sımdı kalkıp hatta yapmaya baslım bu dıyete uymayı basarabılırım

evet canım aynen her hafta bu sekılde kılo verıcez

nasıl bi dyetmişki bu accık söylesene

nasıl bi dyetmişki bu accık söylesene

kıskanc meraklı mor rengımı kullanma kaptan kullnıyoo alla lllaaa kıskanc senıı sacını cekıem sabah sabah senın yıneee

dıyete gelıncede soyle sekerım

1 haftada yaklaşık olarak 3 kilo verebileceğiniz bu diyet ile kış aylarında da formunuzu koruyabilirsiniz.

1. Gün

Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yumurta, çay ya da kahve

Öğle: 1 kase light yoğurt, 1 salatalık, 2 grissini

Ara öğün: 1 elma

Akşam: 1 tabak sebze çorbası, 1 tabak kıymalı pırasa veya ıspanak, 1 adet portakal

2. Gün

Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3-4 dilim salam, çay ya da kahve

Öğle: 1 haşlama tavuk budu, 1 tabak pirinç çorbası

Ara öğün: 1 portakal

Akşam: 1 tabak şehriye çorba, 1 tabak haşlama karnabahar

3. Gün

Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 adet salatalık, çay ya da kahve

Öğle: 3 ızgara köfte, 1 kase yeşil salata

Ara öğün: 2 grissini, çay ya da kahve

Akşam: 3 yemek kaşığı pilav, 1 ızgara biftek, bol salata (yağsız)

4. Gün

Sabah: 1 dilim kepek ekmek, 1 katı yumurta, 5 adet zeytin, çay ya da kahve

Öğle: 1 kase salata (zeytinyağlı ve limonlu), 1 kase sebze çorbası, 3 kaşık pilav

Ara öğün: 4 adet diyet bisküvi

Akşam: 4 adet ızgara köfte, 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt

5. Gün

Sabah: 1 dilim ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 adet domates

Öğle: 1 haşlama tavuk budu, 3 kaşık makarna, çoban salata

Ara öğün: 1 elma

Akşam: 1 kase haşlama limonlu karnabahar, 1 haşlama sosis

Make canım hala yataktamısın? bak ben geldim sabahın köründen beri çalışıyorum şimdi de öğle yemeğinden geldim.

Ben bu aralar yine kendimi çok şişko hissetmeye başladım yemiyom içmiyorum ama tartıya çıkınca bi bakıyom kilo almışım hayy yarabbim nasıl başarıyorum bunu anlayamıyorum. Çıldıriciiimmm..

Bu takımda umutlarım çok büyük arkedeşler..Azimle vercem bu kiloları birde şu emzirme dönemini tamamlasaydım hayırlısıyla daha sıkı diyetlere giresim var..Hatta gidip liposuction yaptırasım var. Yılbaşı piyongosu bana çıksın herkese benden en sorunlu bölgesine estetik. Söz

lıpo tarıh oldu madem pıyongo sana ıkınca hayır etcen yenı bı yontem var boleee her yerlerınden cekıyooo 10 15 kılo bırdennn ondan yaptır hayır severrr ol duamızı all

odemmı yapıyon acep kız tuzu azalt bıraz bakalım

yapılabilitesi yüksek bi diyet gayet hoşmuşş dene bakalım ne kadar vericenn güzel vrrsn inşş canım.tamamlamaya eminmisin . kesin yapicenmi 5gün

oyyyyyy inşallahhh yaaa hemen göğüslerimi küçülttrrrm vallaaa

Hızınıza yetişmek ne mümkün anacım pehhh
Alışacaz artık..
Birde ben işteyim şu an çok dikkat çekmemem lazım.. İşi astığım belli olmasın dimi ..
Arada bakıyom çıkıyom az da yazmaya çalışıyom işte..

bızım lısede bı nıgar dıye arkadasımız vardı gogsu hec yoktu buna bız sacma hareketler gosterıp bunlar goguslerı buyutuyo derdık oda yapardııı ay o aklım ageldı

Son düzenleme:

olemııı patronnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu kız ıs yerınde baska ısler pesındeee patronnnnnnnnnnnnnnnnn

bu sabh 67.1 çktm make annemde birazcıkkn bozmştum ama çokdeğil sadece meris in verdiği diyetn dışına çıkmştım braz ama bozmadm ssayılır. wc çkamıyorummm kesin ondandr yani 100 gr hrlde
bn geçen hafta pazartesi 68 dim perşembeye kadar 67 olmştm 4 günde bu haftada yarım kilo giderinş make kaptana rezil olmayuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…