takım 12 + 1 yanı suan 13 kısıyız kızlar
sudem aksam konustuk ya tatlım sen kılonu bana ozelden bı yaz bakımm ne kadar gunahın olmusss
oyy nen yatakdan cıkasım yokkk cok soguk hala kar yagmamısss buaraya amaa
ayy dmi ya insanın çıkası olmuyo ama çıkıyoruzz mecburr . ayy make boyle çok iyi oldu yahu kalabalık kalabalıkk ..
ay cıkamıyom kedı gıbı oldum yataka ıcıne ıcıne gomuluyomm yaw durttun dıyom dahada tesvık edıyonn
tabıkı ıyıolduu kızların gelmelerıı artık takıma yenı alım yapamıycez malum 12 kısıyı doldurdukk herkesın bılgısıneee kızlar ona gore kılo verın bu hafta haftalık kılo hedefı koyucem yıne en az hedefın %50 yarısına ulasmak zorunlulugu olcek
Günaydın millet yeniden merhaba
Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum
Günaydın millet yeniden merhaba
Bugün yine diyete başladım salonda ne kadar şeker türü varsa kaldırdım gözümün önünden yemeyim diye hepinizi öpüyorum
en az 66.5 olmam gerekiyo yaniii dmii make....... inşallah veririm yahu artık başlasın kilo vermelerim bayramdn beri ilk kez bu hafta bi tık oldu
hadi kalk yataktan sendeee hıııııııı
biz kahvaltı bilemm ettkkk
nasıl bi dyetmişki bu accık söyleseneben bı dıyete hıc baglı kalamıyorum ama bı dıyet buldum onu yapcemm kış diyetı adı sımdı kalkıp hatta yapmaya baslım bu dıyete uymayı basarabılırım
evet canım aynen her hafta bu sekılde kılo verıcez
nasıl bi dyetmişki bu accık söylesene
Make canım hala yataktamısın?bak ben geldim sabahın köründen beri çalışıyorum şimdi de öğle yemeğinden geldim.
Ben bu aralar yine kendimi çok şişko hissetmeye başladım yemiyom içmiyorum ama tartıya çıkınca bi bakıyom kilo almışım hayy yarabbim nasıl başarıyorum bunu anlayamıyorum. Çıldıriciiimmm..
Bu takımda umutlarım çok büyük arkedeşler..Azimle vercem bu kiloları birde şu emzirme dönemini tamamlasaydım hayırlısıyla daha sıkı diyetlere giresim var..Hatta gidip liposuction yaptırasım var. Yılbaşı piyongosu bana çıksın herkese benden en sorunlu bölgesine estetik. Söz
yapılabilitesi yüksek bi diyet gayet hoşmuşş dene bakalım ne kadar vericenn güzel vrrsn inşş canım.tamamlamaya eminmisin . kesin yapicenmi 5günkıskanc meraklı mor rengımı kullanma kaptan kullnıyoo alla lllaaa kıskanc senıı sacını cekıem sabah sabah senın yıneee
dıyete gelıncede soyle sekerım
1 haftada yaklaşık olarak 3 kilo verebileceğiniz bu diyet ile kış aylarında da formunuzu koruyabilirsiniz.
1. Gün
Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yumurta, çay ya da kahve
Öğle: 1 kase light yoğurt, 1 salatalık, 2 grissini
Ara öğün: 1 elma
Akşam: 1 tabak sebze çorbası, 1 tabak kıymalı pırasa veya ıspanak, 1 adet portakal
2. Gün
Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3-4 dilim salam, çay ya da kahve
Öğle: 1 haşlama tavuk budu, 1 tabak pirinç çorbası
Ara öğün: 1 portakal
Akşam: 1 tabak şehriye çorba, 1 tabak haşlama karnabahar
3. Gün
Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 adet salatalık, çay ya da kahve
Öğle: 3 ızgara köfte, 1 kase yeşil salata
Ara öğün: 2 grissini, çay ya da kahve
Akşam: 3 yemek kaşığı pilav, 1 ızgara biftek, bol salata (yağsız)
4. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmek, 1 katı yumurta, 5 adet zeytin, çay ya da kahve
Öğle: 1 kase salata (zeytinyağlı ve limonlu), 1 kase sebze çorbası, 3 kaşık pilav
Ara öğün: 4 adet diyet bisküvi
Akşam: 4 adet ızgara köfte, 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt
5. Gün
Sabah: 1 dilim ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 adet domates
Öğle: 1 haşlama tavuk budu, 3 kaşık makarna, çoban salata
Ara öğün: 1 elma
Akşam: 1 kase haşlama limonlu karnabahar, 1 haşlama sosis
Make canım hala yataktamısın?bak ben geldim sabahın köründen beri çalışıyorum şimdi de öğle yemeğinden geldim.
Ben bu aralar yine kendimi çok şişko hissetmeye başladım yemiyom içmiyorum ama tartıya çıkınca bi bakıyom kilo almışım hayy yarabbim nasıl başarıyorum bunu anlayamıyorum. Çıldıriciiimmm..
Bu takımda umutlarım çok büyük arkedeşler..Azimle vercem bu kiloları birde şu emzirme dönemini tamamlasaydım hayırlısıyla daha sıkı diyetlere giresim var..Hatta gidip liposuction yaptırasım var. Yılbaşı piyongosu bana çıksın herkese benden en sorunlu bölgesine estetik. Söz
yapılabilitesi yüksek bi diyet gayet hoşmuşş dene bakalım ne kadar vericenn güzel vrrsn inşş canım.tamamlamaya eminmisin . kesin yapicenmi 5gün
oyyyyyy inşallahhh yaaa hemen göğüslerimi küçülttrrrm vallaaa
bızım lısede bı nıgar dıye arkadasımız vardı gogsu hec yoktu buna bız sacma hareketler gosterıp bunlar goguslerı buyutuyo derdık oda yapardııı ay o aklım ageldı
Hızınıza yetişmek ne mümkün anacım pehhh
Alışacaz artık..
Birde ben işteyim şu an çok dikkat çekmemem lazım.. İşi astığım belli olmasın dimi ..
Arada bakıyom çıkıyom az da yazmaya çalışıyom işte..
bızım lısede bı nıgar dıye arkadasımız vardı gogsu hec yoktu buna bız sacma hareketler gosterıp bunlar goguslerı buyutuyo derdık oda yapardııı ay o aklım ageldı
olemııı patronnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu kız ıs yerınde baska ısler pesındeeepatronnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?