magdurecımm paylasıma yazmısısın bende yazdımm ok dır bu ıs kapatılma vs ıslerını ben devam ettıtırmm sen merak etme gel sefkatlı kollarımaaa oyyy zayıflıakmıymıs prensesımm magduremm
ya asl35 vesana bısey sorcem sabah sudem34 msj atmıs ayrılmıs ranızdan daha once ben nolcem demıs ben hatırlayamadımm sudemı yafff
oooooooooo make çok iyi olmş krdeş takımn buraya gelmesi fkri... bizimde topik cansz şu sıralar. kalabalık daha güzel olcak inşallah motive doluu günler bizi bekliyooohoşgeldnzzz kzlarrrr
sudem34 9 takımdaydı sonra baya bi yazmadı gerimi gelmek istiyo acaba takım ilk açıldığındaydı bak bende unutmuştum
selam kızlar...
offf kızlarr rhum daralıyo... içim acıo...
akşam 10:30 da binecek aşkım...
dua edin bizim için...
asl kuzummm sesın cıkmıyoo annemm
kızlar su sarma ıcı yapılırya e ge yoresınde hanı bol yesıllıklı ondan yedım ıkı kasıkkkkcıg dı amaaa cok guzeldı yaffff
selam kızlar...
dua edin bizim için...
canım benım hıc ıcını kararma ayrılık zor ama vatan borcu bak kısa donemde cıkmıs ne guzelll ıste uzulme canım yaff
gıdene gıtmek daha zor gelır kocısını dusun ve ıyı ol
allah tez zamandır kavustursun hayırlı teskerelerı olsun kzuumm hadı bakım kpcısıne bı kahve yap gıt azcıkk cılvelesınnn morellı gonderr
sağolun kızlarrr.... vala 5 ay sizin kafanızı şişircem artık....
make kocem yanımda değil... çarşıda işler vardı onları halletmeye gitti...
selam kızlar...
dua edin bizim için...
burdayım canım sabah beri kaç kere girdim kimseler yoktu haftasonu hava soğuk herkes dinleniyo herhalde bende öğlende 1 bardak süt ve tahıl gevreği yedim ardından 1 tane muz yemeseydim keşke canım acaip tatlı çekiyo napıyım sarma içinide çok severim makeuppp sararken hep yerim çiğ çiğ afiyet olsun canım
allah kavuştursun canım üzülme demek anlamsız belki ama geri döneceği günü düşünerek teselli et kendini allahtan kısa süreymiş bende bilirim ayrılığın acısını 3 ay zorunlu ayrılık yaşamıştık bizde eşimle ama kavuşmanın tadı çok başka allah sabır versin bu dönemde canım
ay bende oyleyımm sarmayımı sarıyom ıcı benımı sarıyo bılmıyom canım evet hafta sonları pek kalabalık olamıyoz aslında bu aralar kızlarında ısı var
teo jnaz merıspek malesef ızınlı maının kocısı gıtcek bunalımda eee gerı bız kaldııkk
ayyy dün bana bi kadın göğüslerin ne kadannnn byük dediiiiiii
kçülmüyo bunlarr yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?