Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudem34 9 takımdaydı sonra baya bi yazmadı gerimi gelmek istiyo acaba takım ilk açıldığındaydı bak bende unutmuştum

selam kızlar...

offf kızlarr rhum daralıyo... içim acıo...
akşam 10:30 da binecek aşkım...
dua edin bizim için...

asl kuzummm sesın cıkmıyoo annemm

kızlar su sarma ıcı yapılırya e ge yoresınde hanı bol yesıllıklı ondan yedım ıkı kasıkkkk cıg dı amaaa cok guzeldı yaffff

sudem34 9 takımdaydı sonra baya bi yazmadı gerimi gelmek istiyo acaba takım ilk açıldığındaydı bak bende unutmuştum

valla bende hatırlayamadımm ama neyse baska takıma gıtsınler napalımm seldusda ne zmandır yazmıyodu dunde yazmıs bende onu unutmusumm valla napımm kusura bakmasınlar onlarr alla alla yaff

asl kuzummm sesın cıkmıyoo annemm

kızlar su sarma ıcı yapılırya e ge yoresınde hanı bol yesıllıklı ondan yedım ıkı kasıkkkk cıg dı amaaa cok guzeldı yaffff

burdayım canım sabah beri kaç kere girdim kimseler yoktu haftasonu hava soğuk herkes dinleniyo herhalde bende öğlende 1 bardak süt ve tahıl gevreği yedim ardından 1 tane muz yemeseydim keşke canım acaip tatlı çekiyo napıyım sarma içinide çok severim makeuppp sararken hep yerim çiğ çiğ afiyet olsun canım

selam kızlar...

dua edin bizim için...

canım benım hıc ıcını kararma ayrılık zor ama vatan borcu bak kısa donemde cıkmıs ne guzelll ıste uzulme canım yaff

gıdene gıtmek daha zor gelır kocısını dusun ve ıyı ol

allah tez zamandır kavustursun hayırlı teskerelerı olsun kzuumm hadı bakım kpcısıne bı kahve yap gıt azcıkk cılvelesınnn morellı gonderr

sağolun kızlarrr.... vala 5 ay sizin kafanızı şişircem artık....
make kocem yanımda değil... çarşıda işler vardı onları halletmeye gitti...

maıcım safak kac saycez kız

sağolun kızlarrr.... vala 5 ay sizin kafanızı şişircem artık....
make kocem yanımda değil... çarşıda işler vardı onları halletmeye gitti...

o zman bak gelcek nasılsaa sen 1 saatı kendınıze ayıracak bı plan yap bak bakım ne zman gelcek bı ogrenn ondan sona plan program yapalımm suprız hazırlıyalım kocısnee

selam kızlar...

dua edin bizim için...

allah kavuştursun canım üzülme demek anlamsız belki ama geri döneceği günü düşünerek teselli et kendini allahtan kısa süreymiş bende bilirim ayrılığın acısını 3 ay zorunlu ayrılık yaşamıştık bizde eşimle ama kavuşmanın tadı çok başka allah sabır versin bu dönemde canım

ay bende oyleyımm sarmayımı sarıyom ıcı benımı sarıyo bılmıyom canım evet hafta sonları pek kalabalık olamıyoz aslında bu aralar kızlarında ısı var

teo jnaz merıspek malesef ızınlı maının kocısı gıtcek bunalımda eee gerı bız kaldııkk

bı ben ne edım herıfı 1,5 yıldır gormuyomm alamanya ellerındee susun nen aglarım bakkk gamsızmıyım neyım bendeee :26:

ayyy dün bana bi kadın göğüslerin ne kadannnn byük dediiiiiii
kçülmüyo bunlarr yaaaa

ayyy dün bana bi kadın göğüslerin ne kadannnn byük dediiiiiii
kçülmüyo bunlarr yaaaa

canım gogusler ıcın bısey dıyemem ancak sporla toplayıp 2 3 cm kucultebılırsınn aman sen ne bakıyon mıllte yaww o kendıne baksın mıllet buyutmek ıcın sılıkon taktırıyoo sende bıda karsılasırsan oyle de bence ve bunu takma kafana sutyenlerle kucuk gosterebılırsınn

kılzar kuzenimi gönderdik askere az önce geldim eve kusura bakmayınnnnn çok duygulandım yaaa maibeyazcımmm senide allah kavustursun tez zamana inşallah eşine en azından 5 ay sonra dönecek bunu düşün ben sevgülümü hep 3 ayda bi görüyom bitmeyen bi askerlik benimki ne zaman evlencez belli değilll ayy ayyyy bak depresiif oldum simcik iimi bu arada cok soğukkk ne spor yapabiliyom ne bişiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…