Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy bu sabah bnde braz kızartma yedim yahuu kızdm kendime ama

ayyyyyyyyyyyyyyy burası ne güzel olmuşşşşş ohhh kalabalık kalabalıkkkk
eşimin yüzünden giremez oldum yaffff izinli ve hep pc başında bana fırsat koymuyoooo
yeni gelen arkadaşlarrr hoşgeldinizzzz sefalar getirdinizzzz
makecimmmm ben çok dikkat ediyorum yediklerime ve bugunden itibarende sporlarda full
dün ve önceki günler eşim yaptırmadı kendisi başında oldugundan
ama elimi masaya vurdumm yok öyle dedimmmmm akşamam gene gelcem görüsürüz byeee

bu arada yazmayı unutmuşum zayıflama kemeriyle de 30 dakıka çalıştım şekerler bakalım sonuç iyi olur inşallah
acaip kilo veresim var offfff kızlar okulda yerli malı haftası var deli gibi pasta börek vb akla gelebilecek şahane şeyler var umarım kendıme dur demeyi başarabilirim
bide bu hafta müfettiş belası var başımızda ALLAH bana kolaylık versin derken aşure sezonu açılıyor perşembe günü

Allahım yiyeceklere karşı bana sabır ver,zafiyetime mani ol( amin):26::18:

aaa bune beee yawww herkes yemekten bahsetmıs zayıflama yarısmasımı kılo alma yarısmasımı aa zaten 10 tane sarma yedımm:44: neyse aksama yemem artıkk :44:

ezgı ılknur kocısın hemen calısmaya baslasın yaff hep senı engellıyoo

ne yazıkki ben bir BOĞA burcuyum

yemek yemek benim için mutluluk demekti ,yaşamak için değil zevk için yiyenlerdendim 25 senedir umarım bu huyum artık değişir

Ay ne güzel bir dua her sabah kalkınca edicem bak ben bu dua yı :)

Başka boğa var mı aramızda inanamıyorum neden burda toplandığımız çok açık belli oldu
ben kendimi bildim bileli hep çok yerdim ama zevkle yerdim.

rahmetli babam kutu kutu bisküvi alırdı ben çok seviyom diye marketçi şaştığından babama garip sorular sorup dururdu bu kadar bisküviyi ne yapıyon diye

boğalar hırslıdır ama bir şeyi çok isterlerse peşini bırakmazlar o yüzden istemeleri şart.

ben burcumu çok seviyorum bir boğa olmaktan gurur duyuyorum

kızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım

ben , makeup ve giz3em boğa diğer kızların burçları ne?

süper valla 4 boğa olduk ay hiç aynı anda 3 boğa arkadasım olmamaıstı çok mutluyum yuppi

evet ıstemek sart benım yukselenımde ıkızler bazen esek saatımle esrefım saatım ıkısı bırbırne karısıyo sımıden soylım esek saatımde olunce kacın etrafımdan

bu arada 13 kısı olduk ya yedekdekı sudem cım yanı sen nasıl lısteye alıcagımı dusunuyodum merıpek donene kadar onu lısteden cıkarıcam merıspek donunede kendımı cıkarıcam boylelıkle kımse acıkta kalmıycek ama bunun ıcın lutfen kılo verın

dondugumdan habıre yemk yıyesım var benımbugunn reglımde yaklastı

ay ben nerelere gidemmmmdüne kadar bende boğaydım hemde bütün özelliklerini taşıyorum ama teyzem tutturmuş annen yanlış hatırlıyo diye şimdi ikizlere kaydı nüfus cüzdanım 1 ay sonra yazılmış çünki ikisinin ortasıyım ama ikizler hiç bana göre değil özellikleri

ayy tüh görüyomusunnn annennki doğru olsun bz seni boğa kabul edelimm

evet hanımlar lesli bacımla biraz yürüdük en azından bugün yaptığım kaçamakları telafi etti sanırım bayağı yoruldum ezgicimim sayesinde sağolsun artık bende evde yürüyebiliyorum

kızlar hepinize selamlar.girme fırsatım oldu hemen değerlendiriyim dedim.mainin eşi askere gidecekti daha çok onun için girdim.canım öncelikle allah kavuştursun,hayırlı teskereler olsun.çanakkaleye çıkmış çok çok iyi.erkek arkadaşımın kardeşine mardin çıktı,çok üzüldük(abi kilis'te kardeşi mardin'de ( ) seni inan en iyi ben anlıyorum ilk iki hafta çok zor geçiyor ama sonra hayatın devam ettiğine inanmaya başlıyorsun.yalan söylicek değilim sana.kendine sürekli uğraşacak bişeyler bul.ne biliyim temizlik yap spor yap çocuklarla falan ilgilen ama yanlız kalma.benim aşkımın kokusu burnumda tütüyordu.sakın ama sakın ona kötü şeyler anlatma kafalarında acayip kuruyorlar,zaten tek şeyleri vakit o vakti hep kurarak geçiriyorlar.bizim şafak atarsa 35.artık aydan düşmeye başladık.geçiyo günler ama sen senlikten çıkıyorsun.işallah telefon probleminiz olmaz.tel çok önemli.telekom ev avantaj tarifesine geçenleri akşam 7 den sonra bedava konuşturuyor.hep o beni çaldırıyor ben onu arıyordum.malum kontör dayanmıyor.sizde kullanabilirsiniz.bide insan kendini gerçekten çok yanlız hissediyor.allahtan senin çocukların var ama bizde burdayız kendini ne zaman yanlız hissedersen yaz.hatta istersen ortak bi saat belirleyip konuşabiliriz.canım gerçekten çok zor,dayanamıyorum konu askerlik olunca.sevgilimin kardeşide dün gitti ben gene ağladım.hem 12 ağustosdaki anılarım aklıma geldi hemde taaa mardine gidiyo ona çok üzüldüm.amannn çok yazdım ama anlayın beni.gene fırsat bulursam girerim.çok çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…