Kızlar aranıza hoşbuldum yeniden
Valla kalabalık müthiş olmuş yazılanları okumaya yetişemiyom yaf
Benim koca uyudu da netin başına ancak geçebildim.
Bugün 200 mekik çektim bu arada dün teknosa dan mekik aleti aldım ya onun aşkıyla
24.5 kalorilik bisiklet sürdüm yaklasık 10 dakıka
Kahvaltıyı abartmadım 2 zeytin az kızartma şekeri tamamen bıraktım zaten tatlandırıcı ile içiyom çayımı kahvemi
ara öğün köpuklü şekersiz turk kahvesı
17 de de etsiz çiğ köfte yıycem onu beklıyom sabırsızlıkla
bu arada dün sinemaya gittim AV MEVSİMİ ne süperdi şiddetle gitmenizi tavsiye ediyorum baya ağladım ya
bu arada yazmayı unutmuşum zayıflama kemeriyle de 30 dakıka çalıştım şekerler bakalım sonuç iyi olur inşallah
acaip kilo veresim var offfff kızlar okulda yerli malı haftası var deli gibi pasta börek vb akla gelebilecek şahane şeyler var umarım kendıme dur demeyi başarabilirim
bide bu hafta müfettiş belası var başımızda ALLAH bana kolaylık versin derken aşure sezonu açılıyor perşembe günü
Allahım yiyeceklere karşı bana sabır ver,zafiyetime mani ol( amin):26::18:
ne yazıkki ben bir BOĞA burcuyum
yemek yemek benim için mutluluk demekti ,yaşamak için değil zevk için yiyenlerdendim 25 senedir umarım bu huyum artık değişir
ne yazıkki ben bir BOĞA burcuyum
yemek yemek benim için mutluluk demekti ,yaşamak için değil zevk için yiyenlerdendim 25 senedir umarım bu huyum artık değişir
ay bende boğa burcuyummm :26:
bende boga burcuyum heheheh
evet ıstemek sart benım yukselenımde ıkızler bazen esek saatımle esrefım saatım ıkısı bırbırne karısıyo sımıden soylım esek saatımde olunce kacın etrafımdanBaşka boğa var mı aramızda inanamıyorum neden burda toplandığımız çok açık belli oldu
ben kendimi bildim bileli hep çok yerdim ama zevkle yerdim.
rahmetli babam kutu kutu bisküvi alırdı ben çok seviyom diye marketçi şaştığından babama garip sorular sorup dururdu bu kadar bisküviyi ne yapıyon diye
boğalar hırslıdır ama bir şeyi çok isterlerse peşini bırakmazlar o yüzden istemeleri şart.
ben burcumu çok seviyorum bir boğa olmaktan gurur duyuyorum
kızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım
ben , makeup ve giz3em boğa diğer kızların burçları ne?
süper valla 4 boğa olduk ay hiç aynı anda 3 boğa arkadasım olmamaıstı çok mutluyum yuppi
ay ben nerelere gidemmmmdüne kadar bende boğaydım hemde bütün özelliklerini taşıyorum ama teyzem tutturmuş annen yanlış hatırlıyo diye şimdi ikizlere kaydı nüfus cüzdanım 1 ay sonra yazılmış çünki ikisinin ortasıyım ama ikizler hiç bana göre değil özellikleri
ayy tüh görüyomusunnnannennki doğru olsun bz seni boğa kabul edelimm
sorma yaaaaaaa bende kendimi öyle kabul ediyom zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?