ımmmmm bnce leon izle süper bi flm bnce....
herkes boga ben tek akrep sende tek kova biz tek tek kaldıkk
ayyyyyyyy alacakaranlık deme bana ilk üç flimminide izledim tek üçüncünün dublajlı izleyemedim ona yanıyommmm tşklerr bacımm flim içinnnleon mu konusu ne kız
ay bende gecende hıc huyum degıl su alacakanlık var ya annem sevgılım fantastık fılmlerı sevıyoo hadı ııkımız ızleyelım dedıkk ( sanalda msn uzerındenyanı) ay cok hosuma gıttıı meger edward ne kadar yakısıklıymıss ayyy
ezgı bı dene buldum bacım
Gizli Gerçek – What Lies Beneath filmi izle - Film izle, film izle, direk indirmeden seyret, fılm izle, direk seyret
tavsıye fılm mıs
herkes boga ben tek akrep sende tek kova biz tek tek kaldıkk
evet canımmm çok haklısınnnolsun bidenemmmmmmm ayrıcalıklı olmakda iidir unutma
bucak cım hos geldınn
nenn numunelıksınız sız deney yapcez uzerınızde heheheh
ayyyyyyyy alacakaranlık deme bana ilk üç flimminide izledim tek üçüncünün dublajlı izleyemedim ona yanıyommmm tşklerr bacımm flim içinnn
hoşgeldin canımmm uyusun onlarr uyusunda büyüsünlerr pc bize kalsınnnnKocam Allahtan uyumayı çok seviyo onun yatmasına hiç bu kadar sevinmezdim artık seviniyom çünkü internet bana kalıyo yuppi
ya ne güzel burası dopdolu
evet bende hastasıyımmm yavvvvvvvvv çok tatlı çokkkk yakışıklıııııııııııısekerım ben vampıslı fılmlere karsıydım bak dusun 2008 nerde hıc tenezzul bıle etmedıydım ama ılkk fılm sahaneymıs yaa gerısı hıkaye gıbı ılk fılm dondur dondur ızleeeoww edward yawww
Kocam Allahtan uyumayı çok seviyo onun yatmasına hiç bu kadar sevinmezdim artık seviniyom çünkü internet bana kalıyo yuppi
ya ne güzel burası dopdolu
hoşbulduk makecimmmm deneye açığız deney yaparken şuu yağlı bölgelerden kes biçde öle bi bak bize olarmı
evet bende hastasıyımmm yavvvvvvvvv çok tatlı çokkkk yakışıklıııııııııııı
oy kuzum o yaglı bolgeler bak bu yaza kalcekmıı ben uzerınızde cuma gunu nu bı gecırelım bu ılk 1 haftada motıvasyonu artıralım sona hedef kılo verıcem haftalık hedeflere kıtlencezz ok mcukkumm bı guzel ıncelcezz
oy kuzum o yaglı bolgeler bak bu yaza kalcekmıı ben uzerınızde cuma gunu nu bı gecırelım bu ılk 1 haftada motıvasyonu artıralım sona hedef kılo verıcem haftalık hedeflere kıtlencezz ok mcukkumm bı guzel ıncelcezz
yaw karızma ayol ben oyle soguk nevalı tıplerı severımm ehehe enıstenızde oyle
ılk tanıstıgımızda kolasını benden saklamıstı yanı onune cekmıstı manyakkkkkkkkkkk ( onunde 2.5 lıtrelık kola vardı ) cola manyagı sevgılım
bu haftaki hedefleri söyle bakalımm make
ay kısss hem bikinime hem mayokinime girmem lazımmmmmmm pantolonlarda bekliyo beniiii zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw karızma ayol ben oyle soguk nevalı tıplerı severımm ehehe enıstenızde oyle
ılk tanıstıgımızda kolasını benden saklamıstı yanı onune cekmıstı manyakkkkkkkkkkk ( onunde 2.5 lıtrelık kola vardı ) cola manyagı sevgılım
abovvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?