Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ımmmmm bnce leon izle süper bi flm bnce....

leon mu konusu ne kız

ay bende gecende hıc huyum degıl su alacakanlık var ya annem sevgılım fantastık fılmlerı sevıyoo hadı ııkımız ızleyelım dedıkk ( sanalda msn uzerındenyanı) ay cok hosuma gıttıı meger edward ne kadar yakısıklıymıss ayyy

ezgı bı dene buldum bacım

Gizli Gerçek – What Lies Beneath filmi izle - Film izle, film izle, direk indirmeden seyret, fılm izle, direk seyret

tavsıye fılm mıs

ayyyyyyyy alacakaranlık deme bana ilk üç flimminide izledim tek üçüncünün dublajlı izleyemedim ona yanıyommmm tşklerr bacımm flim içinnn

Kocam Allahtan uyumayı çok seviyo onun yatmasına hiç bu kadar sevinmezdim artık seviniyom çünkü internet bana kalıyo yuppi

ya ne güzel burası dopdolu

ayyyyyyyy alacakaranlık deme bana ilk üç flimminide izledim tek üçüncünün dublajlı izleyemedim ona yanıyommmm tşklerr bacımm flim içinnn

sekerım ben vampıslı fılmlere karsıydım bak dusun 2008 nerde hıc tenezzul bıle etmedıydım ama ılkk fılm sahaneymıs yaa gerısı hıkaye gıbı ılk fılm dondur dondur ızleee oww edward yawww

sekerım ben vampıslı fılmlere karsıydım bak dusun 2008 nerde hıc tenezzul bıle etmedıydım ama ılkk fılm sahaneymıs yaa gerısı hıkaye gıbı ılk fılm dondur dondur ızleee oww edward yawww
evet bende hastasıyımmm yavvvvvvvvv çok tatlı çokkkk yakışıklıııııııııııı

hoşbulduk makecimmmm deneye açığız deney yaparken şuu yağlı bölgelerden kes biçde öle bi bak bize olarmı

oy kuzum o yaglı bolgeler bak bu yaza kalcekmıı ben uzerınızde cuma gunu nu bı gecırelım bu ılk 1 haftada motıvasyonu artıralım sona hedef kılo verıcem haftalık hedeflere kıtlencezz ok mcukkumm bı guzel ıncelcezz

evet bende hastasıyımmm yavvvvvvvvv çok tatlı çokkkk yakışıklıııııııııııı

yaw karızma ayol ben oyle soguk nevalı tıplerı severımm ehehe enıstenızde oyle

ılk tanıstıgımızda kolasını benden saklamıstı yanı onune cekmıstı manyakkkkkkkkkkk ( onunde 2.5 lıtrelık kola vardı ) cola manyagı sevgılım

bu haftaki hedefleri söyle bakalımm make

ay kısss hem bikinime hem mayokinime girmem lazımmmmmmm pantolonlarda bekliyo beniiii zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu haftaki hedefleri söyle bakalımm make

kız ole sen su kılo ya ncen su bu dıyemem sımdı once kendım ınanmalıyım sıze verıdgım hedef kıloya bıde havamda degılım acıkcasııı
ay kısss hem bikinime hem mayokinime girmem lazımmmmmmm pantolonlarda bekliyo beniiii zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nen yaza kadar en az 5 ay var ayda 2 kılo versen en kotu ıhtımal toplamda 10 kılo eder fenamı bacım

ay hiç gülceğim yokdu gece geceee hemde midem ağrırkennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…