Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar nabersinizzzz ben akşam yemeğimi dengelemiştim sabaha göre ama arkasından 1 nar 1 muz 1 mandalina yedim çokmuuuu bide pirinç patlaklı çikolata çok oldu yaaa regl im bide soğuk acaip canım tatlı çekiyo

ben de boğa burcuyummmmmm

bnce artık boğa burcu olan vvarmı diye değil boğa burcu olmayan vrmı dye sormamız gerekk ben sudem34 asl35 makeup innuk ve cumbo resmen hepimz boğa burcuyuzzzz
kocişleri olanlar kocişlerinz çok şanslı evli olmayanlarında sevgilileri çok şanslı bence .. çünkü boğa burçları çok sadık ve çok bağlılardırrr

he ya valla ne sanslılar kocısler sevgılılerrrrrrrr
kız bıde becerıklıyızdır evcımenızdır guzel yemek yaparız hım anacızdır ( sahsen benn oyleyımm) ay say say bıtmıyoo bıde guzelızdır yanıı oyle standart guzellık degıl bı elektırıgımız bı ısıgımız var dırrr( bazen benı cok rahatsız etsede ) yaaaw bızzz super hatunlarızz nenn

ayrıca ben sunu fark ettımm takıma ılk geldıgınızde ben ılk yazdıklarınızdan sıcaklık alıp almamamk cok onemlıydı demekkıı cogunuz boga ımısınız ehe

ayyyyy dmiii çok özel insanlarız bncee.. evine bağlı sadık güzel kızlarzz :13: inatçıyız biraz emme olsun o kadarcık .. ayy hala şaşkınım ya bnm çevremde bilem bu kadar boğa burcu yok .. hem gerçekten güzel olur boğa burçları ayy şişko oldğm halde bi çekiciliğim oluyo sankim erkeklerden dolayı ..

oy kıyamammm hos geldın annemmmm olsunn senıden aruzladıgın ıstedıgın hıc bıseyı yarım bırakmazsın dımı ben mı yanlıs bılıyom yoksaa

bk bak erkeklerden dolayı demezmıı

nennnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesler gelıyo saat gece yarısına yaklasınca farkındamısınız bunu adet edınmeye basladıkk en azından 1 aydır dımı ne guzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…