Başka boğa var mı aramızda inanamıyorum neden burda toplandığımız çok açık belli oldu
ben kendimi bildim bileli hep çok yerdim ama zevkle yerdim.
rahmetli babam kutu kutu bisküvi alırdı ben çok seviyom diye marketçi şaştığından babama garip sorular sorup dururdu bu kadar bisküviyi ne yapıyon diye
boğalar hırslıdır ama bir şeyi çok isterlerse peşini bırakmazlar o yüzden istemeleri şart.
ben burcumu çok seviyorum bir boğa olmaktan gurur duyuyorum
kızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım
ben , makeup ve giz3em boğa diğer kızların burçları ne?
ben de boğa burcuyummmmmm
he ya valla ne sanslılar kocısler sevgılılerrrrrrrrbnce artık boğa burcu olan vvarmı diye değil boğa burcu olmayan vrmı dye sormamız gerekk ben sudem34 asl35 makeup innuk ve cumbo resmen hepimz boğa burcuyuzzzz
kocişleri olanlar kocişlerinz çok şanslı evli olmayanlarında sevgilileri çok şanslı bence .. çünkü boğa burçları çok sadık ve çok bağlılardırrr
he ya valla ne sanslılar kocısler sevgılılerrrrrrrr
kız bıde becerıklıyızdır evcımenızdır guzel yemek yaparız hım anacızdır ( sahsen benn oyleyımm) ay say say bıtmıyoo bıde guzelızdır yanıı oyle standart guzellık degıl bı elektırıgımız bı ısıgımız var dırrr( bazen benı cok rahatsız etsede ) yaaaw bızzz super hatunlarızz nenn
ayrıca ben sunu fark ettımm takıma ılk geldıgınızde ben ılk yazdıklarınızdan sıcaklık alıp almamamk cok onemlıydı demekkıı cogunuz boga ımısınız ehe
oy kıyamammm hos geldın annemmmm olsunn senıden aruzladıgın ıstedıgın hıc bıseyı yarım bırakmazsın dımı ben mı yanlıs bılıyom yoksaaben akrepimmmm
ayyyyy dmiii çok özel insanlarız bncee.. evine bağlı sadık güzel kızlarzz :13: inatçıyız biraz emme olsun o kadarcık .. ayy hala şaşkınım ya bnm çevremde bilem bu kadar boğa burcu yok .. hem gerçekten güzel olur boğa burçları ayy şişko oldğm halde bi çekiciliğim oluyo sankim erkeklerden dolayı ..
ne güzel canım rica ederimm ohhhh WALK WALK WALK WALKevet hanımlar lesli bacımla biraz yürüdük en azından bugün yaptığım kaçamakları telafi etti sanırım bayağı yoruldum ezgicimim sayesinde sağolsun artık bende evde yürüyebiliyorum
oy kıyamammm hos geldın annemmmm olsunn senıden aruzladıgın ıstedıgın hıc bıseyı yarım bırakmazsın dımı ben mı yanlıs bılıyom yoksaa
bk bak erkeklerden dolayı demezmıı
hoşbuldummm canımmm tşklerrr hayatta yarım bırakmammmmmmmoy kıyamammm hos geldın annemmmm olsunn senıden aruzladıgın ıstedıgın hıc bıseyı yarım bırakmazsın dımı ben mı yanlıs bılıyom yoksaa
bk bak erkeklerden dolayı demezmıı
hoşbuldummm canımmm tşklerrr hayatta yarım bırakmammmmmmm
ezgııııııııııııııııııı canım fılm ızlemkkk ıstıyooooooooooooooo ne ızlesek bacımm
ezgııııııııııııııııııı canım fılm ızlemkkk ıstıyooooooooooooooo ne ızlesek bacımm
heeeee dogruuuubılmemmı bıde kolay kandırılmaz akrepler hee hee derler ama kendı bıldıklerını okurmalrrr
herkes boga ben tek akrep sende tek kova biz tek tek kaldıkkkıslarr noluyonus bakimmmmmm herkes boğamıs ben kovayımmmmmm tekmi kaldım demek oluyo bu şimcikkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?