kız ole sen su kılo ya ncen su bu dıyemem sımdı once kendım ınanmalıyım sıze verıdgım hedef kıloya bıde havamda degılım acıkcasııı
nen yaza kadar en az 5 ay var ayda 2 kılo versen en kotu ıhtımal toplamda 10 kılo ederfenamı bacım
abovvvvvv
idare eder işte
bakkk ne güzelllsona asık oldugunda yuzune soyledım amahalada soyluyom ay bı cola ıcıyo gunde 5 lıtre annemm bu ne yaww ogrencılık evınde cola sısesı dagı vardı ben dııım agrı dagı sız deggın alpler kıandan yuksekk pıs ısteee
kızlar ben kaçanzi zümre başkanım planımı yollamıs onu ayarlamam lazımmm öptüm hepinizi görüşürüz yarınnnn
iyi geceler canımmm kolay gelsinnnnnkızlar ben kaçanzi zümre başkanım planımı yollamıs onu ayarlamam lazımmm öptüm hepinizi görüşürüz yarınnnn
evettttttttttttttttttttttttttttt güzelmişşşşşşşşş tşkler cicimmmmmmmezgı ızlıyomusun fılmı
evettttttttttttttttttttttttttttt güzelmişşşşşşşşş tşkler cicimmmmmmm
evett canımmm gizemli gizemli korkulu olcekkk merak ede korka korka izlicemmmmmrıca ederım kız senle fılm zevklerımız ne guzel tutuyo bende boyle gızemlı fılmelere bayılıyomm
iyii geceler canımmmm görüşürük yarınnnnnn:80::80::80::80::80::80:kızlar yatak benı cekıyo ben yatıyom mcuk canlarım yarın gorusuruz
ıyı geceler
asl35 biz ne zaman hedefimize ulaşacaz canım ben hedefime 9.5 kilo uzaktayım sen ne alemdesın?
sömestra kadar 70 e inersem süper olur çünkü her gezmede kilo alıyom
rakibem hadi bakem senle cumaya kadar kim çok kilo vercek? kim karneyi önce alıp mezun olcek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?