Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

idare eder işte

bakkk ne güzelll ayyyyy bu fenaymış ben günde 2 buçuk litreydi ama artık bıraktm kökten hiç içmiyommmmmm

kızlar ben kaçanzi zümre başkanım planımı yollamıs onu ayarlamam lazımmm öptüm hepinizi görüşürüz yarınnnn

günaydın hanımlarrrrr.......ay nolmuş böyle akşam akşam kaynamış burası bak kıskandım ben erkenciyim çocuklar sabahcı eşim erken gidiyo o yüzden erken yatıyorum.
bugün tam gaz başladım diyetime yağsız tost la kahvaltımı yaptım evimi toparladım şimdi lesli bacımla yürüycez biraz
kızlar bi diyet uyguluyorum süper yaaa çok hoşuma gitti geçtiğimiz hafta 1 kilo vermişim dün biraz kaçırdım ama bugün tekrar başladım eğer bu haftada verirsem süper ötesi öyle diyim yaniii
merakkkk edin anammm:cuma söylerim hangi diyet olduğunu

günaydın bayanlar akşam sohbetler edilmiş filmler izlenmiş ohhh ohh..
Walla dünden beri çok motiveyim. Ama sabah tartı yine canımı sıktı benim ya yine 1 kilo almışım noluyo bana yaa anlayamadım. Make cım tuz azalt demişsin ama zaten tuz kullanmıyorum ki..
dün akşama kadar akşam yemeklerinide kesmiştim ama bir etkisi olmadı bana.
Yaa ezgicim şu leslie yi nasıl indiriyorsun ben indirdim ama açamıyorum bu işin sırrı nedir banada bi el atın. Şimdi kendime birde kilo çizelgesi yapacam bakalım motivasyonnnn motivasyonnnnn

günaydın bacılar ve boğalar

kahvaltım kepek ekmekli yagsız tost ,6 tane zeytin,1 bardak kayısı aromalı form çayı,lmonlu ılık su ve göbek marul

öpüldünüz hepiniz bay

asl35 biz ne zaman hedefimize ulaşacaz canım ben hedefime 9.5 kilo uzaktayım sen ne alemdesın?
sömestra kadar 70 e inersem süper olur çünkü her gezmede kilo alıyom

rakibem hadi bakem senle cumaya kadar kim çok kilo vercek? kim karneyi önce alıp mezun olcek?

Allahımmm 9,5 kilo uzakta hedefine bu kızzz inanamıyorummm
Ben napıyım nerelere gideyimmmm anaaaammmm başımı hangi taşlara vurayımmmm bilemedimmmm
benim daha hedefe16 kilooo varrr 16 kilooo :18::18::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…