herkese iyi akşamlar işten eve gelince bi mutlu oluyom yaf
yaşasın evde olmak...
kendimi kemal sunal filminde açlıktan tavuk döner vitrinine ekmek banan insanlara benzettim.gelirken ıkı kız ekmek arası bişeyler yiyodu.ağzım sulanarak onlara baktım
allahım kilo verme yolundaki mücadelemde bana sabır verrrrrrrrrrrrr
bugün yemek faslı bitti kızlar son yeşilçayım elimde bu soğukta kilo verebilirsem eğer helal bana
bakalım cuma tartı ne yumurtluycak
inşallah canım darısı başınıza.. çok teşekkür ederim ayrıca.. =)gizemmm süper sin canım kilo insanı ne kadar değiştiriyo yaaa
gençleşmişsin adeta darsı bana olsun hepimize olsun inş
gizemcim hedefini bilmiyorum ama 69 lu halin çok hoş.
ya zayıfken elbise bile insana bi ayrı yakışıyo ya.motıve olmak için zayıf halini aynaya yapıştırıp baktıkça gaza gelebilirsin
kızlarrrrrr yne sesiniz çıkmıyo bak bk nerelerdesinz
hele kaptan hiç ilgilenmiyo bnmle
aa sen kaptan gormemısıın kız senle bı ılgılencem sacın elımde kalcek zaten derdım basımdan askınn
sevgulum sabaha karsı ucaga bıncekk haberın varmı senın ve ben hala sıskoyumm benle kım ılgılensınn
aaaa nieki erkenden geliyooo[/QUOTt
ales sınavına gırcek bebemmm erkekn oldu ama napalım 5 10 gunum var karsılasmadan once bana gaz verın ulen
s.o.s kızlarr yardım help me bılumum dıger dıllerde kızlar ımdattttttttttttt
kızlar sevgulum bu gece ucaga bınıyo 2 haftaya kadar benı kesın gorur ve nolur bana mukayet olun 4 kılo daha verım ıstemeye gelcekler yaaa
kahve de yaparsın artık,ayyyyyyyy ben çok heycanlanmıştım bişeyler ikram ederken zangır zangır titriyordum.oyy anam oy ne çabuk eskidi o günler...s.o.s kızlarr yardım help me bılumum dıger dıllerde kızlar ımdattttttttttttt
kızlar sevgulum bu gece ucaga bınıyo 2 haftaya kadar benı kesın gorur ve nolur bana mukayet olun 4 kılo daha verım ıstemeye gelcekler yaaa
canım burdayız yanındayız .. kaçamak yapcağn zamn hemen buraya koşş ltfen...
ve aklına onu görceğin gün ve seni istemeye gelceklerini falan gelsin.. 2 hafta boyunca bol bol spor yap.. mutlaka gider en az 2-3 kilo.. hadi bakalım yanındayızz canımm
kahve de yaparsın artık,ayyyyyyyy ben çok heycanlanmıştım bişeyler ikram ederken zangır zangır titriyordum.oyy anam oy ne çabuk eskidi o günler...
make nasıl olsa evlenince kilo alıyorsun fazlaca adamı şimdiden çıtır haline alıştırma,sonra başının etini yer sen evlenmeden öncew böyle değildin saldın kendini der.benim koca hiç susmuyorda kendi aldığı 16
kiloya bakmıyo(3 senede)
soyle 15 gun elınıze alın anacım benı yawwwmake bak elimizden kurtulamazsın sonra sevgulun gelcek dıye senı bı alırız kampa perişan ederiz kilolarını eritiriz.
ya kızlar şaka bir tarafa hem çok kilo vermek istiyorum hem de cok yemek yemek istiyorum ikisi arasındakı dengeyı umarım yılmadan koruyabılırım az once mezun olanlara goz attım bi aşka geldim onları görünce cok mutlu oldum muthış kılo verenler olmus
hepimiz en kısa surede mezun olalım ınsallah
ben yatar hepınıze ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?