Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyy kıyamam guvenlı bolgedesın artık okızlar kotu kızlar sen bakma onlara hec dısardan yemek yenırmı kotu pıs onlarr ııggg

sabah kornfleks yedıgım ıcın bugun hep bısey yıyesım vardıı sukru aksamı ettımm

aksam yarım kase mercımekk ama bıkac bıber kızarması 1 dılım ekmek yedım ay yazarken bıle agzım sulanıyoo yaa ıste gune boyle baslarsam aksam olmazz sımdıe bu kupa sıcak cıkolata ıcıyorum bugun hıcıcıcek ıcmedım cay bılemmm reglı garıplıgı var ustumde

yaa kızlar haberlerde bakıcı dehsetını gordum ay cok cok cok sınırlıyım bırı bana su kadını bulsun ona ne ısgence yapılıyomus gosterım allam delı olcem ıcım acıdı cokkk

bugün yemek faslı bitti kızlar son yeşilçayım elimde bu soğukta kilo verebilirsem eğer helal bana
bakalım cuma tartı ne yumurtluycak

bugün yemek faslı bitti kızlar son yeşilçayım elimde bu soğukta kilo verebilirsem eğer helal bana
bakalım cuma tartı ne yumurtluycak

sogukda resmen vucudumuzla savasıyoz ama bu hafta olmazsa mutlakaonumuzdekı hafta pes eder vucud ve verırısn yanı emek hıc bı zman bosa gıtmez tatlım

selam kızlar bu hafat çok yoğunum, perşembeye seminerim var bir yandan onu hazırlamaya çalışıyorum, bu hafta beni mazur görün, rapor veremiyorum size, ama diyet iyi gidiyor,
kilo vermem çok yavaşladı ,eskiden haftada 1-1.5 kilo giderdi, şimdi 500 gram versem seviniyorum, metabolizma hızım yavaşladı galiba
neyese inşallah bu cuma 60lara elvedaaaaaaaa diycemmmmmm
haftaya bol bol yazışırız canlarım hepinizi öpuyorum kolay gelsinnn

tamam cumbocum sen merak etme tatlım zaten bılıyorumkı ısınız olmasa mutlaka gelırsınızzz cok optum yorma kendını fazlaaa mcuk

gizemmm süper sin canım kilo insanı ne kadar değiştiriyo yaaa
gençleşmişsin adeta darsı bana olsun hepimize olsun inş
inşallah canım darısı başınıza.. çok teşekkür ederim ayrıca.. =)
gizemcim hedefini bilmiyorum ama 69 lu halin çok hoş.
ya zayıfken elbise bile insana bi ayrı yakışıyo ya.motıve olmak için zayıf halini aynaya yapıştırıp baktıkça gaza gelebilirsin

hedefim 55-52 falan canımm.. ah o zamnlarıda görürüm inşallah.. alt tarafım pek yokta işte.. göbek simit ve göğüslerim çok.. bölgesel zayflamam içinde spor şart oda bnde çok az ..

kızlarrrrrr yne sesiniz çıkmıyo bak bk nerelerdesinz
hele kaptan hiç ilgilenmiyo bnmle

aa sen kaptan gormemısıın kız senle bı ılgılencem sacın elımde kalcek zaten derdım basımdan askınn

sevgulum sabaha karsı ucaga bıncekk haberın varmı senın ve ben hala sıskoyumm benle kım ılgılensınn

s.o.s kızlarr yardım help me bılumum dıger dıllerde kızlar ımdattttttttttttt

kızlar sevgulum bu gece ucaga bınıyo 2 haftaya kadar benı kesın gorur ve nolur bana mukayet olun 4 kılo daha verım ıstemeye gelcekler yaaa

canım burdayız yanındayız .. kaçamak yapcağn zamn hemen buraya koşş ltfen...
ve aklına onu görceğin gün ve seni istemeye gelceklerini falan gelsin.. 2 hafta boyunca bol bol spor yap.. mutlaka gider en az 2-3 kilo.. hadi bakalım yanındayızz canımm

kahve de yaparsın artık,ayyyyyyyy ben çok heycanlanmıştım bişeyler ikram ederken zangır zangır titriyordum.oyy anam oy ne çabuk eskidi o günler...
make nasıl olsa evlenince kilo alıyorsun fazlaca adamı şimdiden çıtır haline alıştırma,sonra başının etini yer sen evlenmeden öncew böyle değildin saldın kendini der.benim koca hiç susmuyorda kendi aldığı 16
kiloya bakmıyo(3 senede)

yılbası bahanaesıne 2 3 gunde oyle kazansam 18 gun var elımde kıcımıkaldırmam lazımm top sızde kızlar sıkıstırın benııı yaff

kılom ıcın destek olun demedımm ulen erıtınbenıı

ay delı olcemm yumutta cıkısa geldıı
ozleden msn adresımı gonderıcem sımdı ekleyınkızlar bu yenı adresım

make bak elimizden kurtulamazsın sonra sevgulun gelcek dıye senı bı alırız kampa perişan ederiz kilolarını eritiriz.
ya kızlar şaka bir tarafa hem çok kilo vermek istiyorum hem de cok yemek yemek istiyorum ikisi arasındakı dengeyı umarım yılmadan koruyabılırım az once mezun olanlara goz attım bi aşka geldim onları görünce cok mutlu oldum muthış kılo verenler olmus
hepimiz en kısa surede mezun olalım ınsallah

ben yatar hepınıze ıyı geceler

soyle 15 gun elınıze alın anacım benı yawww

evet valla bıtse su kısır dongu ne guzel olcek canımm

hadı uyu canım sabah gorusuruz hem senle konuscaklarım var benım

cevabını bekledım neymıs konusacakalrın sole bakım meraktan uyuyamam sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…