Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

make up foruma gel de yediğime içtiğime bir yorum yap istersen

Saol kaptanım caaaanım..

Çok haklısın kilo almaklta vermekte bizim elimizde ama işte bende ilginç bir durum var şeker ve tuz kullanmam pek..
Yani zaten çayı şekersiz içiyorum yıllardır. Yani hiç şekerli çay içemedim şimdiye kadfar tadını bile bilmem. kahve çookk çokk nadir yani 2-3 ayda bir içerim onada 2 den fazla koymam şeker.. tatlı severim ama şerbetli tatlıları değil tek dayanılmazım çikolata yani tatlıdan çikolatadanda uzak duruyorum yani haftada 1 -2 kaçamak belki..
Tuza gelince yemekler koyulan normal tuzun dışında ekstra tuz eklemem hiç. Salatama yağ tuz koymam bir tek yumurtayı tuzsuz yiyemiyorum o da bir çimdik sadece..
Aslında benim kaçamak listesi yapmam lazım galiba..

e ee pekı nasıl kılo aldın fast food mu beslenıyosun

makeupcığım gülmekten çatladım canım sağol yorumlar için

e ee pekı nasıl kılo aldın fast food mu beslenıyosun

Hamilelik döneminde homini gırtlak yedim canım. Yetmedi doğumdan sonra millet kilo verirkene ben gidenlerle beraber daha da aldım sürekli olarak yedim herşeyi yedim. daha elimdeki bitmeden ne yesem diye düşünüyorum. Fast food un suçu yok..Obezitenin sınırından döndüm...

anladım canım zaten yedıkce yersın olay bu o yuzdenn ne yedıgımıze bakmamız lazım sker vs dedım ya benımde sorunum oydu ekmek su bu yedımmı o gun durdurulamaz bı yeme krızı gecırıyodum sukurler olsun az da olsa normalle ıdondum gece yemelerımbıttı 2 haftadır en onemlısıde buymus

bu arada cızelgenı yaptım gordunmu

günaydınnn hanımlarrrr nihayet burayada kış geldiiiii yazın yandıkk kışı çok özlemiştimmmmm ama şimdide donuyoruuuuuuuuum
2 etimek üzerleri krem peynirli 2 bulgur patlağı kalorisiz tatsız tuzsuz bişey ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım
şimdide lesli bacımla yürüycem hem ısınırım biraz
makeuppp...ben çizelgeye göre vermem gereken kiloyu veremiyorum canımm çizelgeyi yaptığın sitede ne şekil beslenileceğide yazıyomu acaba hangi siteydi söylemiştin ama unuttum

Günaydın hanımlar bu sabah oldukça enerjik başladım güne..
Oğluşumla kahvaltımızı yaptık,şimdi onu uyutup leslie ye başlıycam hayırlısıyla. Benim sorunum başlayamamak bir başlasam gerisi gelir gerçi başladığım ve yarıda bıraktığım çok şey var ama önemli olan başlamak yinede.. Birde dün akşam kendime günlük kalori tablosu yaptım. Yediklerimi oraya yazıp kaç kalori almışım günlük hesaplayabilicem. Kontrolü kaybetmemek gerekiyo onu fark ettim..
Kahvaltımda 1 beyaz peynirli yağsız tost, 1 domates ve bir bardak yeşil çay içtim..

Gördüm canım saol ellerine sağlık. Ama o hedef kilo kısmını görünce gözlerim pörtledi.. Annaammm ben 54 e nasıl ulaşırım derkene 49 çıktı ideal kilom ammaaannnnn. Ancak çok isabetli bir tablo olmuş tamda benim hedeflediğim zamana geliyor. Mart sonu nisan başı çok güzel olmuş çokkkk..

Hekimce.com

sol tarafta kılo takıpcısı yazan bı yer var oraya tıklıyosunuz uyelık devam edın ne sekıl beslenecegın tabıkı yazmıyo ama bı bak ıstersen

kılo veremıyosan gozden kacırdıgın onemsemedıgın ama onemlı bı hata yapıyosun demektırrr sen lokma lokma ne yaptıgını bı yaz bakalım berde hata patıyosun gorelım

canım once 54 ulas sen kı ben 2 haftayı almadım ozellıkle gozun buyumesın dıye ama sen 54 ulas gerısı kolay olur olmasa olur ama bu durumda kılom cok fazla tatlımm

gunaydınn hatunlarrr

ohhhhh yenı gunn dunu fıresız gecırdım gece aclıkdan uyanıp uyanıp sabah ne yıycegımı hayal ettım ama ama sabah canım bısey ıstemedı o hayaller hayalde kaldı yanıı

ve bı kase konflesks yedım 10 gram ya var ya yok ayy zayıflıyomusum ne ınsankılo verdıkce sısko halımızle yedıgımız yemeklerden n eser kalmıyoo

günaydınn herkese
innuk erkencisin canım maşallah
kahvaltım
kepek ekmekli tost,form cayı,1 zeytin ve marul

kızlarrr leslie ile yürüyüş yaptık az evvel şu an karnım zil çalıyor..
En hafif olanından başladım.. İnşallah faydasını görürüm de şu tartının ibresi aşşa kayı kayı verir..
Bu akşam kocişimin doğum günü napsam akşama bilemedim bana fikir verin ama kalorisi düşük fikirler olsun lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…