make up foruma gel de yediğime içtiğime bir yorum yap istersen
ee harıkasın kuzum cızelgenı yapım yarın goursun bende cızeglmeden kendımı takıp etmeye baslıcem artık aslında zor degıl kılo vermek bılıyomusun bız bazen bogazımıza ve anlık zevklerımıze kapılıyoruzz
bak bugun ne ekmek ne sekerlı bısey hec kacamak yapmadım nasıl rahatım hos suan acıkmaya basladım ama meyve ıle gecıstırırımm yanı ıs bızde bıtıyoo
bıde hayatımsekerı mumkun oldugu kadar azalt bak farkı goruceksın sende
Saol kaptanım caaaanım..
Çok haklısın kilo almaklta vermekte bizim elimizde ama işte bende ilginç bir durum var şeker ve tuz kullanmam pek..
Yani zaten çayı şekersiz içiyorum yıllardır. Yani hiç şekerli çay içemedim şimdiye kadfar tadını bile bilmem. kahve çookk çokk nadir yani 2-3 ayda bir içerim onada 2 den fazla koymam şeker.. tatlı severim ama şerbetli tatlıları değil tek dayanılmazım çikolata yani tatlıdan çikolatadanda uzak duruyorum yani haftada 1 -2 kaçamak belki..
Tuza gelince yemekler koyulan normal tuzun dışında ekstra tuz eklemem hiç. Salatama yağ tuz koymam bir tek yumurtayı tuzsuz yiyemiyorum o da bir çimdik sadece..
Aslında benim kaçamak listesi yapmam lazım galiba..
slmmm kıslarrr son sayfayıı açmıyoooo ne oldu yafffffffff
e ee pekı nasıl kılo aldın fast food mu beslenıyosun
Hamilelik döneminde homini gırtlak yedim canım. Yetmedi doğumdan sonra millet kilo verirkene ben gidenlerle beraber daha da aldım sürekli olarak yedim herşeyi yedim. daha elimdeki bitmeden ne yesem diye düşünüyorum. Fast food un suçu yok..Obezitenin sınırından döndüm...
kızlarrr ben geldim moralim çok bozuk kuzenimi vana gönderiyolarmıssss :2::2::2:
anladım canım zaten yedıkce yersın olay bu o yuzdenn ne yedıgımıze bakmamız lazım sker vs dedım ya benımde sorunum oydu ekmek su bu yedımmı o gun durdurulamaz bı yeme krızı gecırıyodum sukurler olsun az da olsa normalle ıdondum gece yemelerımbıttı 2 haftadır en onemlısıde buymus
bu arada cızelgenı yaptım gordunmu
günaydınnn hanımlarrrr nihayet burayada kış geldiiiii yazın yandıkk kışı çok özlemiştimmmmm ama şimdide donuyoruuuuuuuuum
2 etimek üzerleri krem peynirli 2 bulgur patlağı kalorisiz tatsız tuzsuz bişey ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım
şimdide lesli bacımla yürüycem hem ısınırım biraz
makeuppp...ben çizelgeye göre vermem gereken kiloyu veremiyorum canımm çizelgeyi yaptığın sitede ne şekil beslenileceğide yazıyomu acaba hangi siteydi söylemiştin ama unuttum
Günaydın hanımlar bu sabah oldukça enerjik başladım güne..
Oğluşumla kahvaltımızı yaptık,şimdi onu uyutup leslie ye başlıycam hayırlısıyla. Benim sorunum başlayamamak bir başlasam gerisi gelir gerçi başladığım ve yarıda bıraktığım çok şey var ama önemli olan başlamak yinede.. Birde dün akşam kendime günlük kalori tablosu yaptım. Yediklerimi oraya yazıp kaç kalori almışım günlük hesaplayabilicem. Kontrolü kaybetmemek gerekiyo onu fark ettim..
Kahvaltımda 1 beyaz peynirli yağsız tost, 1 domates ve bir bardak yeşil çay içtim..
Gördüm canım saol ellerine sağlık. Ama o hedef kilo kısmını görünce gözlerim pörtledi..Annaammm ben 54 e nasıl ulaşırım derkene 49 çıktı ideal kilom ammaaannnnn. Ancak çok isabetli bir tablo olmuş tamda benim hedeflediğim zamana geliyor. Mart sonu nisan başı çok güzel olmuş çokkkk..
günaydınn herkese
innuk erkencisin canım maşallah
kahvaltım
kepek ekmekli tost,form cayı,1 zeytin ve marul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?