Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarrrrr
kahvaltımı ettim şimdi azcık özel işlerim var sonra çıkıcam bugün hep dışarda olucam
akşam erkenciyim ben sohbetlerinizi sabah okuyorum
ezgiilknur.... nerelerde acaba dün hiç görmedim benmi denk gelmedim acabaa canım inş. yaramazlık yoktur
makeuppp.....hayırlısı olsun kaptanım demek 1 takımda kız isteme düğün dernek görücez inş.
ayyy ne heyacanlı olur benim üzerinden 17 sene geçtiii daha dün gibi aklımda (ayy yaşım çıktı bak tühhhh)
hadi kendinize iyi bakın kızlarrrr görüşürüzz

Annnaammm akşam ben ne muhabbetler kaçırmışım beaa...
Kız sen daha ne duruyorsun ben olsam hemen kampa girerim. Sımsıkı bir diyete başlarım şööööyylllee ama şok diet değil sıkı diyet ki zaten yapıyorusn bildiğim kadarıylen. Onu bozma yeter bide spor olayını artır baklalım birde inan kilo vereceğine kendine söz veroldu bitti işte baktın gevşiyo olay koş gel yanımızaaa..
İsteme gününe kadar gitti işte 4 kilo.. Aaa bu arada damat beyin kahvesine tuz ve karabiber katmayı unutma ama sakın karıştırıp kayınvalideye verme ehee ehhee
O gün gelsin gel bizden tiyoları al

Ay valla katılmadan edemeyeceğim yazdıklarına sudemcim. Ayy bütün erkekler mi aynı yaww hakket bunlara evlenmeden önce ezberletiyorlar heralde . Sen evlenmeden önce çıtırdın şimdi su aygırı oldun falan höööö..
Gıcık oluyorum. Hele kii eşimin kilom hakkındaki bazı laflarını ve davranışlarını hiç unutmayacağımm
Ayy bak aklıma geldi yine hırslandım. Bide ben akşam ona yemekler yaptım doğum günü şeysi die

gunaydın kızlarr

ınkk ben sevgılıme tuzlu kahve yapmam kı soz verdımm cıkolata erıtcemmm

benım herıf bıraz ınattır tuzlu kahve yaparsam benı tuzlar kokmım dıye

geldı sımdı turkıyede ay kıyamam annesı ne kahvaltılar hazırlamıs yawww

aynı ulkede olmak bıle cok guzel kızlarrr

gunaydın kızlar çok mutlıuyum galiba zayıflıyorummmm

yaaa benım mıthıds yatasım bvar yaaaa sabahları yataktan kalkamıyorum kış ayı oldugundan mı depresyondamıyım yaaaaaaaa aksam erken yatasım sabah hıc kalkmayasım var.bı arkadasım depresyon belırtısı dedı
yemedıgım ıcın bı depresyona gırmedıgım kalmıstı.bakın zayıflamak ugruna ne hallere dusuyom.yoksa aclıktan kalorı kaybından halsız mı dusuyom nedır bu ya .benım sonum ne olacak.

innukcum kocalar boyle kendısı 16 kilo aldı ben de ona kızıyom sımdı onu gıcık edıyom yedıgıne kızıyom sende ole yap.dişe diş ,kana kan

make cim bu barada düğün stresınden bir 4 kilo daha verıyordun sana sevındırıcı haber çunku benım ıdeal kılom hep 68 dı düğün stresınden 64 e kadar ınmıstım

bu arada kahvaltımı yazmadım

zayıfladım ya bugun menüm farklı herşeyden azıcıck yedım.kendimi ödüllendirdim.

1 b meyve suyu,1 b.ayvalı ıhlamur,az reçel,az çemen,az acuka,azar tulum,kaşar ve krem peynir,7 zeytin,2 dilim kepek ekmek

sudem cım dıkkat edınce ınan gıdıyo kılolarrr aksam agır yeme ve sekerı azalt bak 2 hafta sonu herkes degısıklıgın farkına varıcakkk

bu arada

elakerem takıma ugramıyosun paylasım yapmıyosun ve herhangı bı mazerette belırtmedın bu nedenle senı yedege almak durumundayım

sudem senın bu haftakı performansın ve motıvasyonun gozumden kacmadı ustelık cok cabuk uyum sagladın bunun ıcın tesekkur ederım

ıkınızıde 1 hafta yedekte tutmak zorundayım takım suan 11 kısı elakerem ve sudem onumuzdekı hafta ıkınızden berı lısteye dahıl olucak dıger arkadasımız yedekde kalıcak

off kızlar fena halde yoruldum..
Arkadaşım gelecek evi toparlayım dedim bir giriştim acayip ter attım. inşallah azcık ta olsa kilodan gitmiştir. 100 gr. bile razıyım..
Arkadaşımda diet yapıyormuş bereaber yeşil çay içip salata yemeye karar verdik. o yüzden bişe yapmadım.. ayy evde olmak gizelmiş beaa ama sürekli olunca sıkıntı verir heralde..

Neyse gökuş uyanmadan birde duş alıvereyim..

Akşama görüşürük kızlar...

selam kızlarr
bugün et günüm .. yağsız tavada tavuk kızarttım onu yedim ..
birazdan yeşil çay içerm .. brazda spor hadi bakalımm

slmmmm kıslarr nasılsınız ben hiçte iyi degilim aaaaa bu eşimin izni benim için kötü oldu ne diyet ne spor ne de net elime geçiyo allahtan yarın işe başlıyoda ben düzene girecegimmm makecimmm gelip yazamıyorum kusura bakma hepsini telefi edecegim yarından sonraaa aaaaaaa bu benim koçiş hem zayıfla der hemde hersey yedirmeye ve sporumu engeller böyle nasıl zayıflanır yavvvvvv herkese mutlu gunler boll sporlu ve diyetliiiiiiii öptümm herkesiii

slm kızlarr nasılsınız
şu soğukta diyet heç çekilmiyo beee
içiceksin sahlepleri yiyceksin şöyleeeee çikolatalı tatlıları
ama yokkkk şeytan öyle diyoda bennnnnn bol gelen kıyafetlerimle bu mutluluğu yakalıyorum
kızlar valla bugün dar olan eteğime sığdım ya artık gerisi gelecek inş.çok mutluyum akşam yemeğini bile canım istemiyo

masallah kızlarıma tek tek cevp veremıyorum ama hepsını okdum

ezgıcım yarın esın ıse baslayınca yıne devam edersıne vet evde dıyet yaomayan baska bırısı olmadımı dıyet yaomak cok zor oluyoo

asl harıkasın canımm bır bır ıcıne gıremedıgın butun kıyafetlerının ıcıne gırıceksınn

bana gelınce ben aksam yemegınde kuru fasulye yedım yanında bol salata ne pılav ne ekmek dkunmuyorum artık

hım 2 saat kadarda yurudum kıcımı kaldırabılırsemde 1 saat bısıklet yapcemm

Kızlar slm bugün biraz kaçırdım mı acaba ipin ucunu ne?
Size bu gün ki yediklerimi yazayım..
Sabah..
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 dilim tahıllı ekmek
1 fincan yeşil çay

Öğlen
1 kocaman kase salata
6-7 kaşık patates püresi

İkindi
1 dilim ıslak kek
1 fincan yeşil çay

Akşam üzeri
1 elma
1 muz
1 fincan daha yeşil çay

Az önce..
3 ad eti form yulaflı bisküvi
1 dilim daha ıslak kek

Yediklerim bunlar ve hala yiyesim var. Offf off
SAlata mı yapsam yoksa yoğurt ile yulaf ezmesi mi yesem yoksa hiç yemesem durabilirmiyim. İçimdeki şeytani ses karşıdaki lahmacuncuyu ara diyor..Onu defedebilmek için bir yeşil çay daha yaptım kendime çok yedim galiba yarın perşembe ve bende hala gr eksilme yok gün içinde sanki çok çok yemişim gibi hissediyorum bir suçluluk var bende offf

Arkadaşım gelecek demiştim ya kızı bir görseniz allahımm dal gibi olmuş yaww nerdeyse 8-10 aydır görüşmüyorduk bir incalmiş bir forma girmiş. Daha da diyet yapıyor. Kendimi onun yanında çok şişko hissetimm

Arkadaslar merhaba,

MAİBEYAZ arkadasımın adına yazıyorum, mapısa düştü kendisi giremiyor o yuzden benden haber vermemi ıstedı.
Bugun 60 kiloymuş bilginize....

Arkadaslar merhaba,

MAİBEYAZ arkadasımın adına yazıyorum, mapısa düştü kendisi giremiyor o yuzden benden haber vermemi ıstedı.
Bugun 60 kiloymuş bilginize....
hosgeldınn tatlım
suçu neymıs bacısıı kac gun attılara mapısaa ahaha klavuzu karga olan mapısdan cıkmazmıss ahahah soyle maı ye

ayrıca kılo almayı bıraksın yoksa gece ruyalarını suslucem onun

slm kızlar
nabersiniz misafirim var bi bakım dedim kim nerde ne yapmış ne yemiş
beni sormayın bugün biraz moralim düzeldi ya giyemediğim eteğime girdim diye
akşama 2 çikolatayı aşırdım pirinç patlaklı gofret tarzı ama keşke yemeseydi
ama benim suçum yokkii soğuk üşüyorummmmmmmm

yulaflı yogurt ye sacını cekerım kacmak yaparsan hele kı bus aatte

oglen zaten yemısın yıcenıı ıslak kekler felan hele sen kılo vermem bu hafta senı ıslatıp sercem ben merak etme tabe elın kızı 8 10 ayda ıncelır sor bakemmkac aydır ıslak kek yemıyoo

sacını cekerım rahat durrr

hehh aferım sana cıkolata yıyceksenız

pıko yada cocolops mu ogle bısey var pırınc patlaklı kelogsunkıne benzıyo hepsı 90 kalorı gıdın onlardan alın gunde 1 dene onladan ızın verırım oburkulerden yemeyın delı etemeyın nen

bugun vallla benı goren hayret ettı son 15 gundekı degısıme ben sıze dıımm ahanda ben zayıflar gıderım bu ellerden sızede pikinili pikinili fotolarımı gonderırım aglarsınız

Son düzenleme:
iyi akşamlar , bir uğrayayım dedimmm , ayrın akşam rahat rahat girerim artık
şööle bi baktım da kapatnım enişte gelmiş hayırlı olsunn bence seni görünce gözleri falatşı gibi açılacakk , hem verirsin o zamana kadar 4 kilocuğuuu
benim de diyet fena gitmiyor ama hiç kaçamağım yokkk
kızlar yaa bakıyorum da azıcık kilo verseniz kilo bile değil 100 gr verseniz gevşeyip ,çikoltalar ekmekler falan .. ne oluyor sizeeee böyleeeeeee........ ben verdilçe gazlanıp daha az yer hale geldim yapmayın lütfennn

hos geldın cumbocumm ohh bee benım gıbı dusunen bırı daha hemen 100 gram verınce gevsıyolar saclarını cektırcekler bana

evet enısten geldı kuzum aynı ulkede nefes almayı bıle ozlemısız daha gorusmedık malum o malatyalı bende ızmırde ucusuda dırek malatya ıstıkametlı almıstı kı ıyı olduu ıste 15 gune kadar gorusuruz bende zmankazanmısım bugun 2 aat yurudum heheh yumurta cıkısa geldıı

sacları boyatcem daha oo modıfıyeden gecmem lazım ama ozlemısım be kızlar daha gormesemde kuzumun bıldık yerde olması bıle ayy asıgım ben bu adama yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…