cevabını bekledım neymıs konusacakalrın sole bakım meraktan uyuyamam sımdı
s.o.s kızlarr yardım help me bılumum dıger dıllerde kızlar ımdattttttttttttt
kızlar sevgulum bu gece ucaga bınıyo 2 haftaya kadar benı kesın gorur ve nolur bana mukayet olun 4 kılo daha verım ıstemeye gelcekler yaaa
kahve de yaparsın artık,ayyyyyyyy ben çok heycanlanmıştım bişeyler ikram ederken zangır zangır titriyordum.oyy anam oy ne çabuk eskidi o günler...
make nasıl olsa evlenince kilo alıyorsun fazlaca adamı şimdiden çıtır haline alıştırma,sonra başının etini yer sen evlenmeden öncew böyle değildin saldın kendini der.benim koca hiç susmuyorda kendi aldığı 16
kiloya bakmıyo(3 senede)
hosgeldınn tatlımArkadaslar merhaba,
MAİBEYAZ arkadasımın adına yazıyorum, mapısa düştü kendisi giremiyor o yuzden benden haber vermemi ıstedı.
Bugun 60 kiloymuş bilginize....
Kızlar slm bugün biraz kaçırdım mı acaba ipin ucunu ne?
Size bu gün ki yediklerimi yazayım..
Sabah..
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 dilim tahıllı ekmek
1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 kocaman kase salata
6-7 kaşık patates püresi
İkindi
1 dilim ıslak kek
1 fincan yeşil çay
Akşam üzeri
1 elma
1 muz
1 fincan daha yeşil çay
Az önce..
3 ad eti form yulaflı bisküvi
1 dilim daha ıslak kek
Yediklerim bunlar ve hala yiyesim var. Offf off
SAlata mı yapsam yoksa yoğurt ile yulaf ezmesi mi yesem yoksa hiç yemesem durabilirmiyim. İçimdeki şeytani ses karşıdaki lahmacuncuyu ara diyor..Onu defedebilmek için bir yeşil çay daha yaptım kendime çok yedim galiba yarın perşembe ve bende hala gr eksilme yok gün içinde sanki çok çok yemişim gibi hissediyorum bir suçluluk var bende offf
Arkadaşım gelecek demiştim ya kızı bir görseniz allahımm dal gibi olmuş yaww nerdeyse 8-10 aydır görüşmüyorduk bir incalmiş bir forma girmiş. Daha da diyet yapıyor. Kendimi onun yanında çok şişko hissetimm
slm kızlar
nabersinizmisafirim var bi bakım dedim kim nerde ne yapmış ne yemiş
beni sormayın bugün biraz moralim düzeldi ya giyemediğim eteğime girdim diye
akşama 2 çikolatayı aşırdım pirinç patlaklı gofret tarzı ama keşke yemeseydi
ama benim suçum yokkii soğuk üşüyorummmmmmmm
iyi akşamlar , bir uğrayayım dedimmm , ayrın akşam rahat rahat girerim artık
şööle bi baktım da kapatnım enişte gelmiş hayırlı olsunn bence seni görünce gözleri falatşı gibi açılacakk, hem verirsin o zamana kadar 4 kilocuğuuu
benim de diyet fena gitmiyor ama hiç kaçamağım yokkk
kızlar yaa bakıyorum da azıcık kilo verseniz kilo bile değil 100 gr verseniz gevşeyip ,çikoltalar ekmekler falan .. ne oluyor sizeeee böyleeeeeee........ben verdilçe gazlanıp daha az yer hale geldim yapmayın lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?