Aynen öyle canım..günaydınn herkese
innuk erkencisin canım maşallah
kahvaltım
kepek ekmekli tost,form cayı,1 zeytin ve marul
selam kızlar...
içimden hi bir şey gelmiyor.. çok fena sinirlerim bozuk... depresyona giriyorum sanki...
herkese bağırmaya başladım...
hep ağlamak gelyo içimden...
napcam ben yaa... nasıl toplucam kendmi...
toplayamıyorum canım yaa...
benim herşeyim oydu... kimsem yok ki burda...
tek başıma kaldım...
kolum kanadım kırıldı sanki...
evet 5 ay ama 2 gece bile zor geçti...
toplayamıyorum canım yaa...
tek başıma kaldım...
evet vatan borcu... askere gidebilecek kadar sağlıklı çok şükür...vatan boırcu canım olucak o kadar o yuzden sakın ol nasıl kımsen yok bebelerın var onlardan baska daha neyın olsun kıı
allah tez zamanda kavuştursun canım sabırlar diliyorum
benim ggbi içten içten konuşuyosunn.. bende öyle diyorum valla hedefime geleyimde görsünler..Çok saol canım yaa..
Artık hedefler koyarak ilerlemek istiyordum zaten valla elimde böyle birşey olması süper olcek..
Bu arada kızlar artık kilo verdiğim fark edilmeye başladı son günlerde çevremdeki insanlardan sürekli sen nasıl zayıfladın soruları alıyorum fark etmiş demekki.. İçimden daha durun diyorum siz bide beni hedef kiloma gelince görün hehheeeyyttt...
canımm benimm bu kadar bırakma kendini.. çocuklarınla ilgilen yapcak bişeyler bul kendine hem bizde varız yalnz değilsin..toplayamıyorum canım yaa...
tek başıma kaldım...
selam kızlar...
içimden hi bir şey gelmiyor.. çok fena sinirlerim bozuk... depresyona giriyorum sanki...
herkese bağırmaya başladım...
hep ağlamak gelyo içimden...
napcam ben yaa... nasıl toplucam kendmi...
benim ggbi içten içten konuşuyosunn.. bende öyle diyorum valla hedefime geleyimde görsünler..
qız3mm canım bişe sorcam sana 27 kg ne kadar sürede verdim ne zamandır uğraşıyorsun. bende geçen yıl bu zamanlar 82 kilo falandım. Öyle böyle 2 yukarı 1 aşağı derken 78 e indim eylülde karar verdim kk da diyet gruplarına katılcam diye. eylülden bu yanada 8 kilo verebildim. Sen maşşallah 27 kilo vermişsin çok çok iyi sağlam bir iraden var demekkii
Şimdi düşününce asılda azimli ve sabırlı olmak gerekiyor bende geçtiğimiz bir yıl da 12 kilo verebilmişim. demekki yılmadan devam etmek gerekiyor..
Kızlar parmaklarımı yalaya yalaya bir hal oldummm
ay kendimi durduramıyorumm
koçiş gelcek birazdan ona doğum günü yemeği yaptım en sevdiği şeyleri. birde ıslak kek (browni) yaptım hepsinden yaladım resmen..
Bu akşamı bir atlatsaydım bana mutfağa girmek hiç yaramıyorrr:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?