Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydınn herkese
innuk erkencisin canım maşallah
kahvaltım
kepek ekmekli tost,form cayı,1 zeytin ve marul
Aynen öyle canım..
Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya guyaa yıllık izindeyim sabahın köründe kalkıyoruz. Hoş bana kalsa uyurum ama küçük bey tikelip kalkınca mecbur bende kalkıyorum. Şimdi yine iyi 8 de kalktık iş günü 6 da ayaktayım hep. Neyse artık erken kalkan yol alır deyip avunuyorum :)

selam kızlar...
içimden hi bir şey gelmiyor.. çok fena sinirlerim bozuk... depresyona giriyorum sanki...
herkese bağırmaya başladım...
hep ağlamak gelyo içimden...
napcam ben yaa... nasıl toplucam kendmi...

selam kızlar...
içimden hi bir şey gelmiyor.. çok fena sinirlerim bozuk... depresyona giriyorum sanki...

maıcım bence durumunu kendı kendıne zorlastırmaya basladın o yuzden toparlanmaya calıs canım altı ustu 5 ay esın askerde nerde oldugunu bılıyosun nıye kendıne bu kadar zorluk yaratıyosun kı toparlanmaya calıs ha olmuyosa bı uzmn danıs depresyonun derınlesmeden amabu durumu kendın zorlastırıyosunn

toplayamıyorum canım yaa...
benim herşeyim oydu... kimsem yok ki burda...
tek başıma kaldım...
kolum kanadım kırıldı sanki...
evet 5 ay ama 2 gece bile zor geçti...

tek başıma kaldım...

vatan boırcu canım olucak o kadar o yuzden sakın ol nasıl kımsen yok bebelerın var onlardan baska daha neyın olsun kıı

vatan boırcu canım olucak o kadar o yuzden sakın ol nasıl kımsen yok bebelerın var onlardan baska daha neyın olsun kıı
evet vatan borcu... askere gidebilecek kadar sağlıklı çok şükür...
ama işte gelde göynüme anlat...
tamam kaptan bi silkeleniyoum..
alışmam lazım...
allah tez zamanda kavuştursun canım sabırlar diliyorum

sağol canım...

benim ggbi içten içten konuşuyosunn.. bende öyle diyorum valla hedefime geleyimde görsünler..
tek başıma kaldım...
canımm benimm bu kadar bırakma kendini.. çocuklarınla ilgilen yapcak bişeyler bul kendine hem bizde varız yalnz değilsin..

bugün sebze günüm kızlar.. sabah bol domates salatalık yedim ama akşama kadar ona dayanamam sıcak bi sebze yemeği yapmam lazım.. 1 litre yeşilcay içerim.. içebildiğim kadarda su..
kışında hiç su içilmiyo yahu mide bulantısından başka bir'şey değil..

selam kızlar...

Mai canım allah kavuştursun. Sayılı gün kolay geçer derler. Kendini bu kadar çabuk bırakma. İlk günleri atlatınca alışacaksın güçlü ol. Bİrde eşini düşün o ne yapsın hiç bilmediği yer tanımadığı insanlar. Sen güçlü ol ki onun içinde zorlaştırma canım.
Hayırlı teskereler inşallah..

benim ggbi içten içten konuşuyosunn.. bende öyle diyorum valla hedefime geleyimde görsünler..

Heheheheee öyle canım insanın hoşuna gidiyor öyle beyenilmek falan. Geçen bana iş yerinde yemekhane de çalışan kız sordu nasıl zaıfladın böyle dedi bakıyorum normal şeyler yiyorsun ama giderek inceliyorsun sırrın ne dedi :) ayy bi mutlu oldum bi mutlu oldumm hehheheeeee

ne güzel işte innukcum.. mutlu ol tabiki herkesin yapamadığı şeyi başarıyoruz burda bence.. kolay olsa herkes zayıf olurdu.. ama herkes bzim gbi nefsine sahip olamıyor bak biz kaç aydır uğraşıyoruz mutlu ol tabiki..

bugün sebze günüm oldğu için bende pırasa yapcam kızlar yağsz çok çok az tuz.. bol baharat ve pirinçsiz .. bide yanına bol yeşillikli salata.. hadi bakalım
ben gidip pırasayı yapayım.. bide yeşil çay yapayım kendime soğukta iyi gider..
yarın meyve günüm bol bol mandalina yemeyi düşünüyorum.. başka ne myve yesem acaba.. kalorileri düşük olanlar neler.. elma mandalina.. nardamı alsam acaba

qız3mm canım bişe sorcam sana 27 kg ne kadar sürede verdim ne zamandır uğraşıyorsun. bende geçen yıl bu zamanlar 82 kilo falandım. Öyle böyle 2 yukarı 1 aşağı derken 78 e indim eylülde karar verdim kk da diyet gruplarına katılcam diye. eylülden bu yanada 8 kilo verebildim. Sen maşşallah 27 kilo vermişsin çok çok iyi sağlam bir iraden var demekkii
Şimdi düşününce asılda azimli ve sabırlı olmak gerekiyor bende geçtiğimiz bir yıl da 12 kilo verebilmişim. demekki yılmadan devam etmek gerekiyor..

canım o kadar vermedim ben .. başlangıç ve hedef kilom arasındaki kilo o.. ben 15 kilo verdim yazdan beri ..

slm hanımlar nasılsınızzzz
ben çok üşüyorum tatlı yemediğimden sanırım su içmeye çalışıyorum ama hiçterlemiyorum leslie ile yürürken bile
böylede kilo verebilecekmiyim merak ediyorum bakalım cuma görücez
bugün kaçamak olarak yarım avuç leblebi bide 1 kaşık kadar kuru üzüm yedim ikindi arasında
akşama listemin dışına çıkmazsam afferim banaa

herkese iyi akşamlar işten eve gelince bi mutlu oluyom yaf
yaşasın evde olmak...
kendimi kemal sunal filminde açlıktan tavuk döner vitrinine ekmek banan insanlara benzettim.gelirken ıkı kız ekmek arası bişeyler yiyodu.ağzım sulanarak onlara baktım

allahım kilo verme yolundaki mücadelemde bana sabır verrrrrrrrrrrrr

gizemcim hedefini bilmiyorum ama 69 lu halin çok hoş.
ya zayıfken elbise bile insana bi ayrı yakışıyo ya.motıve olmak için zayıf halini aynaya yapıştırıp baktıkça gaza gelebilirsin

Kızlar parmaklarımı yalaya yalaya bir hal oldummm
ay kendimi durduramıyorumm
koçiş gelcek birazdan ona doğum günü yemeği yaptım en sevdiği şeyleri. birde ıslak kek (browni) yaptım hepsinden yaladım resmen..
Bu akşamı bir atlatsaydım bana mutfağa girmek hiç yaramıyorrr :78:

hepsinden azar azar yapsaydın canım ziyan olmasın ya da bayatlamasın diye fazla fazla yediklerimiz kilo yapıyo zaten tadı damağınızda kalacak kadar az şey yapsan sıkıntı olmaz bu sayede sende az yemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…