ya varya dediğin gibi 100 gram bile olsa insan çok mutlu oluyo.bide ben acaip abartmıştım ara verdiğim dönemde kutu kutu çikolata yiyodum.yemekler fora.çay vs şekerli idi.zaten sürekli şeker yiyodum envaı cesıt.gözumun onunden kaldırdım da kurtuldum dolabı beklıyo sımdı.kılo verdıkce 1 er tane yıyıp kendımı odullendıırıırm artık.agustostan bu yana burdayız bazen kılo aldım bazen 100 gram verınce havalara uctum cogu zman kacamaklarım oldu cogu zman vazgecmenın esıne geldım vs vs gram gram 4 kılo gıttı 20 gun oncesıne kadar boyleydı 20 gun once gece yemek yemekden vazgectım zor oldu once azldı bu durum ssımdı ıse hıc yok sonra ekmegı kestım 2 gunde bı belkı bı dılım yıyorum sporu kendıme ıs edındım hergun 1 saat spor yapıyorum ( son 5 6 gun harıc) velhasıl 3 kıloda oyle gıttı 20 gunde 3 kılo 4 ayda 4 kılo
son 20 gune baktıgımda kılo vermek bana kolay gelıyo sımdıınan ımkansız degıl sadce 15 gun dısını sıkk :82:
neyse ben bu sefer esssaktan yatıyomiyi geceler
yulaflı yogurt ye sacını cekerım kacmak yaparsan hele kı bus aatte
oglen zaten yemısın yıcenıı ıslak kekler felan hele sen kılo vermem bu hafta senı ıslatıp sercem ben merak etme tabe elın kızı 8 10 ayda ıncelır sor bakemmkac aydır ıslak kek yemıyoo
sacını cekerım rahat durrr
Canım burdayım akşamki muhabbetleri okuyorum.. Ufaklık kendi kendine oyun oynuyo bende yumurtasını koydum ocağa o pişerkene bakıyım dedimdi.ınnuk sen erkencıydın san ne oldu ? senın ufaklık sokmuyo mu senı pc ye?
hugocuk yolunda ilerliycez canım inşallah
innukcum gelmiş hoşgeldin canım günaydın ya benim uykum gelmeye vaşladı yaa..ama gezmeyede gıdecem
geldim ınnuk geldım
sabah sabah ıkımızden garı kımse yok anacım
selam kızlar maşallahınız var. kaptanınız sizi çok motive ediyor. kızlar bizim grupta çoğu arkadaş şekeri tatlıyı bıraktı artık. tatlılarına şeker yerine pekmez koyuyorlar abartmadan. göbekleri eriyor malum şeker tatlı hamurişi fastfood kızartma kandaki insülin seviyesini bozduğu için kilo özelliklede göbek yapıyor. kilo vermek kolay zor olan yağ vermek göbekten kurtulmak hem tatlıyı şekeri kızartmayı şekerli içecekleri bırakmak gerekiyor hemde sağlıklı düzenli beslenmek ve spor yapmak gerekiyor. zorda olsa başarıyoruz. benim 3 ayda 13 kilom gitti. koca göbeğim eridi. şimdi doktor artık pilatesle toparlan çoğu gitti azı kaldı dedi. şimdi pilateste yapıyorum göbiş az kaldıya artık. gerçi sizin kaptan biliyo herşeyi yardımcı olur ama motivasyon için arada uğrayın iyi olur bizim topik çok hareketli. makecim öpüyorum yanacıklarından
ayyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrr bayıldımmm ayılamıyorummmmm süpersin kaptanımmmmmmmmmmmkızlar bu sarkıyı son 1 haftadır takık bı sekılde dınlıyorum nette alacakanlık vıdeosu ıle yapılınca paylasım dedım ezgımm ozellıkle sen bayılceksınn
ve herkes madem bu takımda kocıslerıne sevgılılerıne muzıgıne kapılıp asık ıcındekı askı hıssedıceksınız
[video=youtube;HAEkiKgxpQ0]http://www.youtube.com/watch?v=HAEkiKgxpQ0[/video]
tşkler hugocukkk valla sizin grup süper maşallahı var sekeri bırakmak çok zor en azındam benim için sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimselam kızlar maşallahınız var. kaptanınız sizi çok motive ediyor. kızlar bizim grupta çoğu arkadaş şekeri tatlıyı bıraktı artık. tatlılarına şeker yerine pekmez koyuyorlar abartmadan. göbekleri eriyor malum şeker tatlı hamurişi fastfood kızartma kandaki insülin seviyesini bozduğu için kilo özelliklede göbek yapıyor. kilo vermek kolay zor olan yağ vermek göbekten kurtulmak hem tatlıyı şekeri kızartmayı şekerli içecekleri bırakmak gerekiyor hemde sağlıklı düzenli beslenmek ve spor yapmak gerekiyor. zorda olsa başarıyoruz. benim 3 ayda 13 kilom gitti. koca göbeğim eridi. şimdi doktor artık pilatesle toparlan çoğu gitti azı kaldı dedi. şimdi pilateste yapıyorum göbiş az kaldıya artık. gerçi sizin kaptan biliyo herşeyi yardımcı olur ama motivasyon için arada uğrayın iyi olur bizim topik çok hareketli. makecim öpüyorum yanacıklarından
günaydınnnnn kahvaltın güzel olmuşşş kaptann maşallahgunaydınn kızlarrrrrr
bende bugun erkencıyım sudemcım kaldırdım potıssıı
ayne guzel sızıı boyle motıve gormek ya valla benı ıycene hırslandırıyonuz sızı her burda gordugumde hep sızın ıcın bıseyler bıseyler yapasım var
ayyy aksam bı acıktım bende ınnukk hemde gece 1 de allamm nasıl bı aclık tı ama kalktım 2 tane salatalık aldım kabuklarıyla kemırdım yerkende kendımı ınce ve narın dusundumm
ve sabah kalktım 1 dılım ekmek ne zmandır yemıyodum 1 salatalık 2 3 roka lor peynırı ıle annem boyle yesıllık karıstımrı o hım az penır yedım ve geldımm
bırazdan potısımın kalkma durumuna gore bısıklet yapcem aksamustude yurucemm
ay guzel bı gunn tekrar gunaydın canlarım
ohhhhhhhhhhhh be dünya varmışlşşşşşş ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakennnnnnnnnnn çıtır hanımmlarrrrrrr
ohhhh ne güzel hep iyi olun inşş hepberaberrr yaaaaa bakkk nasıl merak ettimmmmmmıyıyız hayatım valla dun geceden berı ezgım gelsede fılm ızlesek dıyodum aksam bı fılm buldum superdı
ohh kocısın gıtmısss ne ıyı olmus
ohhhh ne güzel hep iyi olun inşş hepberaberrr yaaaaa bakkk nasıl merak ettimmmmmm
offfffff ismi neydi
tamam canımmmm izleriz gece matinesindeeekızıl nehır tatlım neyse aksam yıne ızlerız gece matınesı heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?