Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya varya dediğin gibi 100 gram bile olsa insan çok mutlu oluyo.bide ben acaip abartmıştım ara verdiğim dönemde kutu kutu çikolata yiyodum.yemekler fora.çay vs şekerli idi.zaten sürekli şeker yiyodum envaı cesıt.gözumun onunden kaldırdım da kurtuldum dolabı beklıyo sımdı.kılo verdıkce 1 er tane yıyıp kendımı odullendıırıırm artık.
şimdi ekemği azalttım şekeri kestim,tuzu azalttım,çikolatayı kestim,birden kesince faydası oldu heralde.aşırı dikkat etsem verceğime inanıyorum.
boğa boğazımı tutarsam müthiş olacak.ama kendimi de bunaltmadan kilo vercem inşallah.koca mı da soktum diyete onu da zayıflatıcam inşallah.
ya adam kilo alıyo millet yenge iyi bakmış diyo,toplumda nasıl bir inanış var anlamıs degılım

neyse ben bu sefer esssaktan yatıyom iyi geceler

günaydın herkese kalkın millet sonunda şeytanın bacağını kırdım ve bugun 7.02 de kalktım her gun 10 da 11 de zoerla kalkan ben(maşşallah diyin) cunku gece 1 de yatmama ragmen uyuyamadım gunduzden uykuyu fazla almıısm.bu gece bari erken uyurum ne demişler erken kalkan yol alır eeeee bızde bu sabah kızlarla bi arkadaşı ziyarete gidecez.geç kalmııym her zamanki gibi.offffff esnemeye basladım hemen .su koyvermek yok demi?
kahvaltımı erkenden yaptım
1 tost,yeşilçay,göbek marul
hadin kızlar uyanan gelsın de sabah sabah ıkı kaynatalım

ınnuk sen erkencıydın san ne oldu ? senın ufaklık sokmuyo mu senı pc ye?

selam kızlar maşallahınız var. kaptanınız sizi çok motive ediyor. kızlar bizim grupta çoğu arkadaş şekeri tatlıyı bıraktı artık. tatlılarına şeker yerine pekmez koyuyorlar abartmadan. göbekleri eriyor malum şeker tatlı hamurişi fastfood kızartma kandaki insülin seviyesini bozduğu için kilo özelliklede göbek yapıyor. kilo vermek kolay zor olan yağ vermek göbekten kurtulmak hem tatlıyı şekeri kızartmayı şekerli içecekleri bırakmak gerekiyor hemde sağlıklı düzenli beslenmek ve spor yapmak gerekiyor. zorda olsa başarıyoruz. benim 3 ayda 13 kilom gitti. koca göbeğim eridi. şimdi doktor artık pilatesle toparlan çoğu gitti azı kaldı dedi. şimdi pilateste yapıyorum göbiş az kaldıya artık. gerçi sizin kaptan biliyo herşeyi yardımcı olur ama motivasyon için arada uğrayın iyi olur bizim topik çok hareketli. makecim öpüyorum yanacıklarından

hugocuk yolunda ilerliycez canım inşallah
innukcum gelmiş hoşgeldin canım günaydın ya benim uykum gelmeye vaşladı yaa..ama gezmeyede gıdecem

Günaydın kaptan dün akşam netten çıktım az dolandım kıvrandım gittim kendime salata yaptım şööyylee bolcana. Üzerine 2 kaşık hardal döküp onu yedim. Ama kafama takılda hardal kaç kaloridir acep yani mayonez gibi değildir heral yağ yok çünküm içinde baktım hardal tohumu sirke tuz falan yazıyo..

İşte öyle kaptann.. Haklısın walla kız vermiş kiloları güsel güsell........

ınnuk sen erkencıydın san ne oldu ? senın ufaklık sokmuyo mu senı pc ye?
Canım burdayım akşamki muhabbetleri okuyorum.. Ufaklık kendi kendine oyun oynuyo bende yumurtasını koydum ocağa o pişerkene bakıyım dedimdi.

hugocuk yolunda ilerliycez canım inşallah
innukcum gelmiş hoşgeldin canım günaydın ya benim uykum gelmeye vaşladı yaa..ama gezmeyede gıdecem

kız nerdesin yatmaya mı gittin yoksaa... aahhh senii senii kaç bakalım.. umarım yatakta değilsindir. gelip su dökerim bak kafana..

geldim ınnuk geldım
sabah sabah ıkımızden garı kımse yok anacım

geldim ınnuk geldım
sabah sabah ıkımızden garı kımse yok anacım

Öyle bacım uyanamamışlardır yada işten güçten uğrayamamışlardır..
Az evvel çok şahane bir kahvaltı yaptımm
beyaz peynirli tost, domates,salatalık,maydanoz,haşlanmış yumurtanın beyazı (sarısını göktuğ paşa yedi),yeşil çay...
oohhh walla süperdi karnım doydu.. bu sabah tartı bana güzel bir rakam gösterdi saolsun. 69.2 yi gördüm nihayett.. Ayy inşallah make in verdiği hedefi yakalarım salıya kadar..

gunaydınn kızlarrrrrr

bende bugun erkencıyım sudemcım kaldırdım potıssıı

ayne guzel sızıı boyle motıve gormek ya valla benı ıycene hırslandırıyonuz sızı her burda gordugumde hep sızın ıcın bıseyler bıseyler yapasım var

ayyy aksam bı acıktım bende ınnukk hemde gece 1 de allamm nasıl bı aclık tı ama kalktım 2 tane salatalık aldım kabuklarıyla kemırdım yerkende kendımı ınce ve narın dusundumm

ve sabah kalktım 1 dılım ekmek ne zmandır yemıyodum 1 salatalık 2 3 roka lor peynırı ıle annem boyle yesıllık karıstımrı o hım az penır yedım ve geldımm

bırazdan potısımın kalkma durumuna gore bısıklet yapcem aksamustude yurucemm

ay guzel bı gunn tekrar gunaydın canlarım

tesekkur ederım canım

bende sızın gruoda ogrendıklerımı yavas yavas kızlara empoze edıyorum dedıgın gıbı seker dırek yag olarak donuyo ve ne hıkmetse kılo vermeyı nerdeyse engellıyo ben bıraktım dun aksamda dedım 20 gunde aldıgım yol 4 ayda aldıgım yolla nerdeyse aynı

bı yerde okumustum obezıte toplumu dıye orda soyle bı cumle vardı hep markete gıdıncede o soz aklıma gelıyo tahıl toplumuna gectıgımızden buyana tahıla envayı cesıt karbonhıdratlı ve sekerlı yıycekler yapmısız ve bunlara ınsanların ulasması cok kolay dusunun bı market raflarını
krakerler bıskuvıler cıkolatalr markanalr ekmek vs vs ıste tum bu karbonhıdrat sılahlarını bız yapmısız ulasılması kolay ve ucuz o yuzden bıraz bılınclı olmak uzun ve saglıklı bı omru hatta fıt seksı bı hatun olmamıza yol acıyoo

ay sabah sabahhh neler dıyomben yaww

dusunun seksı seksı sandaletler gıycez yazın tırnaklarımızı kırmızı boyucez bılekden dar jeanler ayy savulun ulenn bız gelıyozzz

Son düzenleme:
HUUUU kızzzlarrr kimse yokmuuuu.....
Leslie ile yürüdük şimdi...
ilk başlangıç için easy walk 1 miles ı indirmiştim. tam ben terlemeye başladım bitti.. Ama hakikaten çok zevkliymiş şiddetle tavsiye ediyorum..
Şimdi göktuğcuk uyuyorken duşumu alayım. birde çay yapayım kendime..
Ayy boynumdan ter akıyor ne güzel bir his miş bu... Yağlarıma elvedaaa

Unutmadan sabah titreşimli kemer ile 30 dk titredikten sonra 50 mekik çektim 50 de alt karın hareketi yaptım.. Sıkılaşıcam fit olucamm herkes çatlıycakkk

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhhhh be dünya varmışlşşşşşş ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakennnnnnnnnnn çıtır hanımmlarrrrrrr

ayyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrr bayıldımmm ayılamıyorummmmm süpersin kaptanımmmmmmmmmmm
tşkler hugocukkk valla sizin grup süper maşallahı var sekeri bırakmak çok zor en azındam benim için sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
günaydınnnnn kahvaltın güzel olmuşşş kaptann maşallah
sen kiloları vercen valla hepimizden erken mezun olursan hiç sasmam maşallahhhhhh
sevgülün seni zayıf görecekkkkkk

ohhhhhhhhhhhh be dünya varmışlşşşşşş ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakennnnnnnnnnn çıtır hanımmlarrrrrrr

ıyıyız hayatım valla dun geceden berı ezgım gelsede fılm ızlesek dıyodum aksam bı fılm buldum superdı

ohh kocısın gıtmısss ne ıyı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…