canım ya maşşalah bu yaştaohhhh ne güzel ben sporlarımı akşama bıraktımmm kolay gelsinn erisinnnnn yaglarrr ohhhhh
evet süperrrrrrr
valla canım kızım 4 yaşını doldurdu oglum 8 ayı doldurdu ben 23 doldurdumm :))))
tşkler canım baya zorlanıyorummm kızım çok kıskanc oglum dişten huysuzzzz öyle ugraşıp gidiyorum işte
seninki kaç yaşında sen biraz meraklıyım ama :26::26::26::26:
evet yaaa çok fenaaa ben fena kilo almıştım ilkinde 58 kilo iken 84 olmuştummm aklımda zaten kilo alcam amannnnn vardı olan oldu duba gibi olmuştummm o zamandan beri kilolarımla cebelleşiyorum canım ama dikkatli ol ver am geri alma canımmmmmYaa adaşım bu doğum kiloları neden böyle yapışıp kalıyor insana bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa hamileyken hiç ytemezdim. Gereksiz yere sırf hamileyim diye yedim deli gibi şimdi uğraş dur.. Offf Offf
Oğluşun emiyormu hala seni? acep onun etkisi varmıdır? Emzirme dönemi vücud yağları koruyormuş diyorlar doğruysa yandık..
oooooooooooooo listemizde hazırrrrr emegine saglık kaptannnnnnn inşşş kilo almamışımdırrr ahhhh kociş inş almamışımdır sabahı iple çekiyorummmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:1. TAKIM 185. ETAP
makeup ( 70.5/)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67/
cumbo( /60.1/)
merıspek( 76.1/76.1/0.0/0.0%)
ezgıılknur( 76.6/)
mai beyaz( 60.0/60.0/0.0/0.0%)
bucakmagduru(78/)9.takımdan transfer
asl35(74,9/)9.takımdan transfer
innuk(/69,8/)9.takımdan transfer
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 553.1/
iyi akşamlar canım hoşgeldinnniyi akşamalr kızlar
ay sabırsınlıkla akşam olmasını bekledim kızlarla laflıyım diye .naptınız bakııyım bensız?
tşkler canımmm aminnn cmlemiz inşşş saglıklı ve huzurlu yuvalarda büyüsün bebişlercanım ya maşşalah bu yaşta
çocuklarını sağlıkla büyüt inşallah
oooooo amanın kim gelmiş
aslı gelmiş nerdeydin yaf merak ettim kaçtı mı bu kız dedim
herkes uykuda takım nörüyonuz bakıyom sabah uyuyonuz akşam uyuyonuz hadı yaf canlanın gariiiiiiiii
hoş geldin canımmm sıkma canını üzülme canımm haftaya telafi edersinnnnslm kızlarrrr nabersiniz
ben biraz keyifsizim bu hafta heç kilo veremedim çünki kaçamaklar yaptım demekki kendimi kandırıyom iştee düzenli yapıyom diye:26:
geçen cuma 74 düm size söylememiştim zatende grup değişikliği filan bu haftada 73 planlıyodum amaaaaaaa yine 74 çıktımmm
kaptanımmm....akşamdan bildirmiş olayım
bu moral bozukluğu ile akşam 1 tabak kurufasulye veeeeeeeee 3 kase aşure yedimgerçi yarı yarıya tadlandırıcıyla yaptım ama yinede vicdanım rahatsız
aslım sen bogaydın demı?
ya bu arada bugun asure gunu ya herkese selam olsun.ya ben hala asure eymedım yapmayıda bılmıyom zaten.konu komsuda getırmedı saolsun ev de hazır asure var su katıp yapsam mı?
yok yok yapmıyım hafta sonu yaparım
aslım yarısalım yıne senle bız ya olmazmı boğalar ancak bırbırının halınden aramızda 2.5 kılo var hedefımızde aynı zaten 70 lı kılolarda da kendıme bı rakıp buldum zaten.hiç bişey yapamıyosan göbek at bacım ya bak çok kalorı yakımoşun.ben 15 dakıka attım bile.
make canım sana geçmişi özetleyim
180.etapta takıma girdim 77.6 -76.3 ıle etap bitti
181.etapta 76.3 -75.6,
182etapta kılo aldım 75.6-76.7 ıle son bıldırımı yaptım
183.etapta geri dönmek üzere ayrıldım
184.etapta bildirim yapamadım(geri dönmek üzere ayrılınca her hafta aynı sekılde devam edıyo sandım)
185.etap ve bu etaba 77.6 ile başladım.
gece kuşu make yoğunsun heralde bugün pek girmedin.
yoksam 3-4 saat spor mu yaptın hehe
ay bugun acaıp mutluyum ya 1 kılo verdim ya hafta sonu azıtmasaydım koçiş evde ağzı durmaz hiç dajka başı bişey ister.bakalım sonumuz hayrola
1. TAKIM 185. ETAP
makeup ( 70.5/)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67/
cumbo( /60.1/)
merıspek( 76.1/76.1/0.0/0.0%)
ezgıılknur( 76.6/)
maibeyaz ( 60.0/60.0/0.0/0.0%)
bucakmagduru( 78/) 9.takımdan transfer
asl35 (74,9/74.0/0.9/1.2%) 9.takımdan transfer
innuk(/69,8/) 9.takımdan transfer
sudem34(76,7/) 183. cu etapdan kendı ıstegı ıle 9 takımdan ayrılmıs
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 553.1/
okkkk tamamdırrr kaptann sabah yazarımmmmkızlarr lıstenın uzerıne kılolarımızı yazarsak cok sevınıcem alıntılayarak ısmınızın karsısına kılonuzu yazın ben hesaplamasını yaparım bazen gozumden kacabılıyooo yazdıklarınız
2 kotu huyum pc de yazıları gozlerımle taramak ve cok hızlı yazmakdan dolayı yanlıs yazmak:37:
ee herkesler gıtmıs ben yarına hazırlanırkenn tuuu korktunuzmu esegımdeyım deyınce
okkkk tamamdırrr kaptann sabah yazarımmmm
kaptan morelim bozuk bişi sorcamm kpss lise mezunları için sonmuydu bu sene bi bilgin var mıı herkes bişi diyo sastımm başıma agrı durdu valla haaa offffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?