Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ya maşşalah bu yaşta
çocuklarını sağlıkla büyüt inşallah

evet yaaa çok fenaaa ben fena kilo almıştım ilkinde 58 kilo iken 84 olmuştummm aklımda zaten kilo alcam amannnnn vardı olan oldu duba gibi olmuştummm o zamandan beri kilolarımla cebelleşiyorum canım ama dikkatli ol ver am geri alma canımmmmm
evet canım emiyo benim bebişş oyy senikide emiyo galiba varmıki etkisiii inşş yokturrr:26::26::26:
öyle bişi varsa yandık ki yandıkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
oooooooooooooo listemizde hazırrrrr emegine saglık kaptannnnnnn inşşş kilo almamışımdırrr ahhhh kociş inş almamışımdır sabahı iple çekiyorummmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:
iyi akşamalr kızlar
ay sabırsınlıkla akşam olmasını bekledim kızlarla laflıyım diye .naptınız bakııyım bensız?
iyi akşamlar canım hoşgeldinnn
koşusturma ayyy bu site beni deli etti zaten kaç kere alıntı yaptım yokk yayınlamadı aaaa düzelsin canım olmas ki böylee canımmm

oooooo amanın kim gelmiş
aslı gelmiş nerdeydin yaf merak ettim kaçtı mı bu kız dedim
herkes uykuda takım nörüyonuz bakıyom sabah uyuyonuz akşam uyuyonuz hadı yaf canlanın gariiiiiiiii

slm kızlarrrr nabersiniz
ben biraz keyifsizim bu hafta heç kilo veremedim çünki kaçamaklar yaptım demekki kendimi kandırıyom iştee düzenli yapıyom diye:26:
geçen cuma 74 düm size söylememiştim zatende grup değişikliği filan bu haftada 73 planlıyodum amaaaaaaa yine 74 çıktımmm
kaptanımmm....akşamdan bildirmiş olayım
bu moral bozukluğu ile akşam 1 tabak kurufasulye veeeeeeeee 3 kase aşure yedimgerçi yarı yarıya tadlandırıcıyla yaptım ama yinede vicdanım rahatsız

oooooo amanın kim gelmiş
aslı gelmiş nerdeydin yaf merak ettim kaçtı mı bu kız dedim
herkes uykuda takım nörüyonuz bakıyom sabah uyuyonuz akşam uyuyonuz hadı yaf canlanın gariiiiiiiii

evet canım giremedim bugün çok yoğundum alışveriş doktpr hasta ziyareti hepsi bu güne denk geldi
çok alıştık yaaaa birini görmezsek hemen yokluğu fark ediliyo dimiii
sen naptın acaba kilo verebiliyormusunuz merak ediyorum yarın bakıcam ben akşamdan bildirdim bu hafta veremedim

aslım sen bogaydın demı?
ya bu arada bugun asure gunu ya herkese selam olsun.ya ben hala asure eymedım yapmayıda bılmıyom zaten.konu komsuda getırmedı saolsun ev de hazır asure var su katıp yapsam mı?
yok yok yapmıyım hafta sonu yaparım
aslım yarısalım yıne senle bız ya olmazmı boğalar ancak bırbırının halınden aramızda 2.5 kılo var hedefımızde aynı zaten 70 lı kılolarda da kendıme bı rakıp buldum zaten.hiç bişey yapamıyosan göbek at bacım ya bak çok kalorı yakımoşun.ben 15 dakıka attım bile.

hoş geldin canımmm sıkma canını üzülme canımm haftaya telafi edersinnnn

kızlar lısteyı gordunuz dımııı kılolar gecıkmez dımııı

sudem34 sen ne zman 9 takımdan ayrılmıstın lısteye alcemm senı

make canım sana geçmişi özetleyim
180.etapta takıma girdim 77.6 -76.3 ıle etap bitti

181.etapta 76.3 -75.6,

182etapta kılo aldım 75.6-76.7 ıle son bıldırımı yaptım

183.etapta geri dönmek üzere ayrıldım

184.etapta bildirim yapamadım(geri dönmek üzere ayrılınca her hafta aynı sekılde devam edıyo sandım)

185.etap ve bu etaba 77.6 ile başladım.

sudecimmm yakın olsaydık sana kocaa bi kase yollardım ben yaptım bugün zaten sevabıda bugün ama yapıncada yedim işte neyse
tamm bacım yarışalım birbirimizi dürtelim bu böyle olmuycak çarşamba diyetisyen randevusu aldım bakalım bayramdan önce 2 ay gittim 6 kilo vermiştim öyle kaldı
bu arada herhalde boğayım çünki bütün özellikleri var hernekadar teyzem ikizlersin desede
kızlar kendinize iyi bakın ben bugünde erkenciyim yarın bakarım artık yazılarınıza
kaptannnnn tekrar söyleyim 74 dümm

Son düzenleme:
hadı aslı yat canım sabah kalkınca lımonlu ılk suyunu ıcmeyı unutma
bu arad bende çörekotunu blenderdan gecırıdm hergun bır cay kasıgı çörek otunu br cay kasıgı balla yıycem bugun basladım.aşırı unutkanım ve uyku hastalıgım var bunlara ıyı gelıyomus,bas agrısını onluyomus,yuz felci riskını düşürüyomuş.paylaşıyım dedım bılgınıze

1. TAKIM 185. ETAP

makeup ( 70.5/)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67/
cumbo( /60.1/)
merıspek( 76.1/76.1/0.0/0.0%)
ezgıılknur( 76.6/)
maibeyaz ( 60.0/60.0/0.0/0.0%)
bucakmagduru( 78/) 9.takımdan transfer
asl35 (74,9/74.0/0.9/1.2%) 9.takımdan transfer
innuk(/69,8/) 9.takımdan transfer
sudem34(76,7/) 183. cu etapdan kendı ıstegı ıle 9 takımdan ayrılmıs

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 553.1/

Son düzenleme:
gece kuşu make yoğunsun heralde bugün pek girmedin.
yoksam 3-4 saat spor mu yaptın hehe
ay bugun acaıp mutluyum ya 1 kılo verdim ya hafta sonu azıtmasaydım koçiş evde ağzı durmaz hiç dajka başı bişey ister.bakalım sonumuz hayrola

kız sen bılıyomusun yaa bende paylasımı arastırıp buldum fark etttım 3 hafta kalmısın burdada hemenkac bak ben senı ondan sonra ne edıyomm

yok bebeeem senın ayrılıs etabını arıyodum yarın lazım olcek ondan eh bı hesaplama ısımız kaldı

valla 1 kılo verdıysen ve uzerıne 1 gram dahı alırsan senın sacını cekerım hatta koparırımm haberın olsunn zaten reglı olcem ıcımdekı canavar cıktı meydana essek saatımde gezınıyom haberın olsunn

kızlarr lıstenın uzerıne kılolarımızı yazarsak cok sevınıcem alıntılayarak ısmınızın karsısına kılonuzu yazın ben hesaplamasını yaparım bazen gozumden kacabılıyooo yazdıklarınız

2 kotu huyum pc de yazıları gozlerımle taramak ve cok hızlı yazmakdan dolayı yanlıs yazmak :
37:

okkkk tamamdırrr kaptann sabah yazarımmmm
ee herkesler gıtmıs ben yarına hazırlanırkenn tuuu korktunuzmu esegımdeyım deyınce

kaptan morelim bozuk bişi sorcamm kpss lise mezunları için sonmuydu bu sene bi bilgin var mıı herkes bişi diyo sastımm başıma agrı durdu valla haaa offffffffffffffffff

2 yıl sonra 2012 de canım

onu kım dıyosa salla gıtsın bu memlekette kpss oss bılmem ss ler bıtmez secıl secıl dur yanıı sen kpss mı calıscan bakım tarıhım ıyıdır hele ınkılabım sular seller gıbıı yrd ederım sımdıden calısmaya basla

bence kpss fullden son olmalı ama neyse baska bı kopya yolu yıne bulurlar aq

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…