Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ohhh maşşallahh kızlar toplaşmısız bakiiyommm
hoş geldiniz kızlarrr..
Artık burası evim gibi oldu heheh hiç çıkmıyom kim ne zaman geldi gitti dakka dakka takipteyim.. Sıkılan olursa beni burda bulabiler..

hoşbuldum tatlımmm
bende buraya sık gelenlerdendimde eşim saolsun izin aldı bana izin vermedi
ama artıkkk bende elimden geldigince iki çoçuktan fırsat buldukca gelcemmm sıkca karşılaşırızzzz

kızlar ıkı dakka markete gıdım gelıyom sıgara alcem alında almım dıyodum yemeklere saldırmaya baslıcam yoksaa

hoşbuldum tatlımmm
bende buraya sık gelenlerdendimde eşim saolsun izin aldı bana izin vermedi
ama artıkkk bende elimden geldigince iki çoçuktan fırsat buldukca gelcemmm sıkca karşılaşırızzzz

Walla canım benim kocanda akşamları neti esir alıyor bende gündüz işte ya da evdeyken böyle fırsat bulup girebiliyorum. onun haricinde bende de küçük bir canavar var.Şimdi izindeyim o uyurken ben burdayım işte..

Bu arda adaşmıyız yoksa bebişlerinin isimlerimi nickin ?

geldım benn

yesıl cay yapıyom kendımee bugun sebze yemegı yapcem bol bolda yıcemm

Afiyet olsun makecım
Bende mercimek çorbası yapıyorum pişmek üzere misss gibi kokuyor hem küçük paşam yiycek hem anası...
Yanında yesil salata bolllcaa, yoğurtt ohhh süperrr

Kaptan bu arada ben neden kilo veremediğimi çözdüm..
Benim bebişin süt alerjisi olduğundan aylardır süt-yoğurt- peynir yemiyordumm..şimdi benim diyet bitti ama yinede sık tüketmiyorum bu grubu.. Dün nette okudum kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyormuş kilo vermede büyük etkisi varmış. Ben normalde almam gereken kalsiyumu alamıyorum demekki hemen kalsiyum takviyesine başladım. Gece de yatmadan önce tarçınlı süt içicem..
Benim gibi kilo veremeyenler aldıkları kalsiyum miktarını bir gözden geçirsinler..

sanada afıyet olsun ellerıne saglıkk

canım cok haklısın bende kılo aldıgım donemlerde karbonhıdratla beslenmekten sısımıstım senın gıbı bende tarcınlı sut vs basladım sımdı her ne kadar et yıyemesemde kuru baklagılerden felan proteınnımı alıyorum cok onemlı bı noktayı farketmısın proteın agırlıklı bı dıyet yaprsan daha kolay kılo verırsın ustelık kas kaybı olmaz

ayyy ne yapacagız bu koçişleri yavvv nese bunada şükür ooo çalişıyosun bide allah kolaylık versin bebişinde allah analı babalı büyütsün canımmm ezgi kızım ilknur ben canımm seninne ilknur mu yoksa
geldım benn

yesıl cay yapıyom kendımee bugun sebze yemegı yapcem bol bolda yıcemm
hoşgeldinnnnnnnnn ohhh bende içecegim şimdi yeşil cayyy afiyetler olsun canımmmm

Efet canım bende ilknur...
Ayy ne güzel adaşım varrrr yupppiiiii....

spordayım ben ulen bu sogukta nasılısındımm terledımm ay devam edımdee usumeyeyım
ohhhh ne güzel ben sporlarımı akşama bıraktımmm kolay gelsinn erisinnnnn yaglarrr ohhhhh
Süper walla cnım yaa..
bu arada bebişlerin yaşları kaç?... Ben bir tanesiyle başaçıkamıyom sende iki tane allah yardımcımız olsun..
evet süperrrrrrr
valla canım kızım 4 yaşını doldurdu oglum 8 ayı doldurdu ben 23 doldurdumm :))))
tşkler canım baya zorlanıyorummm kızım çok kıskanc oglum dişten huysuzzzz öyle ugraşıp gidiyorum işte
seninki kaç yaşında sen biraz meraklıyım ama :26::26::26::26:

ne demek adaşımmm ona kalırsa ben daha meraklıyımm. heheheee

benim oğluşum 13 aylık teyzesiii. bende 27 yi tirmeye doğru gidiyorumm. Ama tebi 28 olmadan önce oğluşumun bana eklediği fazla kiloları vermem lazım...Hatta geç bilene kaldım..

Allah bağışlasın seninde kuzucuklarını. Genç anne olmuşsun ne güzel.. Adaşım beniimm yaaaa

oyyyyyy yerim ben onuuuu 13 aylıkmışşşş ayy ısırmaklık tammm
evet canım bende ogluşum yaşına deymeden yani martta idealime düşmek istiyorumm inşş hep beraber
yook canım geç degil .çok degilsin 70 aşagı inmeye çalışıyon benim gibi degil burda hepberaber vercez ve incelcezz
amin canım cümlemizinkini evet biraz erken oldu
valla ne güzelll oldu adaş adaşşşşş

bugün yarım saat yürüdüm.. 40 dk spor yaptım..
sabah 2 mandalina 1 elma
öğle yarım elma yarım portakal 1 mandalina
şimdi yarım elma ve yarım portakal yicem =)

Yaa adaşım bu doğum kiloları neden böyle yapışıp kalıyor insana bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa hamileyken hiç ytemezdim. Gereksiz yere sırf hamileyim diye yedim deli gibi şimdi uğraş dur.. Offf Offf
Oğluşun emiyormu hala seni? acep onun etkisi varmıdır? Emzirme dönemi vücud yağları koruyormuş diyorlar doğruysa yandık..

1. TAKIM 185. ETAP

makeup ( 70.5/)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67/
cumbo( /60.1/)
merıspek( 76.1/76.1/0.0/0.0%)
ezgıılknur( 76.6/)
mai beyaz( 60.0/60.0/0.0/0.0%)
bucakmagduru(78/)9.takımdan transfer
asl35(74,9/)9.takımdan transfer
innuk(/69,8/)9.takımdan transfer

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 553.1/

Son düzenleme:
iyi akşamalr kızlar
ay sabırsınlıkla akşam olmasını bekledim kızlarla laflıyım diye .naptınız bakııyım bensız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…