hoşbuldum tatlımmmOhhh maşşallahh kızlar toplaşmısız bakiiyommm
hoş geldiniz kızlarrr..
Artık burası evim gibi oldu heheh hiç çıkmıyom kim ne zaman geldi gitti dakka dakka takipteyim.. Sıkılan olursa beni burda bulabiler..
hoşbuldum tatlımmm
bende buraya sık gelenlerdendimde eşim saolsun izin aldı bana izin vermedi
ama artıkkk bende elimden geldigince iki çoçuktan fırsat buldukca gelcemmm sıkca karşılaşırızzzz
geldım benn
yesıl cay yapıyom kendımee bugun sebze yemegı yapcem bol bolda yıcemm
Afiyet olsun makecım
Bende mercimek çorbası yapıyorum pişmek üzere misss gibi kokuyor hem küçük paşam yiycek hem anası...
Yanında yesil salata bolllcaa, yoğurtt ohhh süperrr
Kaptan bu arada ben neden kilo veremediğimi çözdüm..
Benim bebişin süt alerjisi olduğundan aylardır süt-yoğurt- peynir yemiyordumm..şimdi benim diyet bitti ama yinede sık tüketmiyorum bu grubu.. Dün nette okudum kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyormuş kilo vermede büyük etkisi varmış. Ben normalde almam gereken kalsiyumu alamıyorum demekki hemen kalsiyum takviyesine başladım. Gece de yatmadan önce tarçınlı süt içicem..
Benim gibi kilo veremeyenler aldıkları kalsiyum miktarını bir gözden geçirsinler..
ayyy ne yapacagız bu koçişleri yavvv nese bunada şükür ooo çalişıyosun bide allah kolaylık versin bebişinde allah analı babalı büyütsün canımmm ezgi kızım ilknur ben canımm seninne ilknur mu yoksaWalla canım benim kocanda akşamları neti esir alıyor bende gündüz işte ya da evdeyken böyle fırsat bulup girebiliyorum. onun haricinde bende de küçük bir canavar var.Şimdi izindeyim o uyurken ben burdayım işte..
Bu arda adaşmıyız yoksa bebişlerinin isimlerimi nickin ?
hoşgeldinnnnnnnnn ohhh bende içecegim şimdi yeşil cayyy afiyetler olsun canımmmmgeldım benn
yesıl cay yapıyom kendımee bugun sebze yemegı yapcem bol bolda yıcemm
ayyy ne yapacagız bu koçişleri yavvv nese bunada şükür ooo çalişıyosun bide allah kolaylık versin bebişinde allah analı babalı büyütsün canımmm ezgi kızım ilknur ben canımm seninne ilknur mu yoksa
hoşgeldinnnnnnnnn ohhh bende içecegim şimdi yeşil cayyy afiyetler olsun canımmmm
ayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrr adaşımm çok memnun oldummmmm ve cokkkk sevindimmmmmmmmmmmmmefet canım bende ilknur...
Ayy ne güzel adaşım varrrr yupppiiiii....
ayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrr adaşımm çok memnun oldummmmm ve cokkkk sevindimmmmmmmmmmmmm
ohhhh ne güzel ben sporlarımı akşama bıraktımmm kolay gelsinn erisinnnnn yaglarrr ohhhhhspordayım ben ulen bu sogukta nasılısındımm terledımm ay devam edımdee usumeyeyım
evet süperrrrrrrSüper walla cnım yaa..
bu arada bebişlerin yaşları kaç?... Ben bir tanesiyle başaçıkamıyom sende iki tane allah yardımcımız olsun..
ohhhh ne güzel ben sporlarımı akşama bıraktımmm kolay gelsinn erisinnnnn yaglarrr ohhhhh
evet süperrrrrrr
valla canım kızım 4 yaşını doldurdu oglum 8 ayı doldurdu ben 23 doldurdumm :))))
tşkler canım baya zorlanıyorummm kızım çok kıskanc oglum dişten huysuzzzz öyle ugraşıp gidiyorum işte
seninki kaç yaşında sen biraz meraklıyım ama :26::26::26::26:
oyyyyyy yerim ben onuuuu 13 aylıkmışşşş ayy ısırmaklık tammmne demek adaşımmm ona kalırsa ben daha meraklıyımm. heheheee
benim oğluşum 13 aylık teyzesiii. bende 27 yi tirmeye doğru gidiyorumm. Ama tebi 28 olmadan önce oğluşumun bana eklediği fazla kiloları vermem lazım...Hatta geç bilene kaldım..
Allah bağışlasın seninde kuzucuklarını. Genç anne olmuşsun ne güzel.. Adaşım beniimm yaaaa
oyyyyyy yerim ben onuuuu 13 aylıkmışşşş ayy ısırmaklık tammm
evet canım bende ogluşum yaşına deymeden yani martta idealime düşmek istiyorumm inşş hep beraber
yook canım geç degil .çok degilsin 70 aşagı inmeye çalışıyon benim gibi degil burda hepberaber vercez ve incelcezz
amin canım cümlemizinkini evet biraz erken oldu
valla ne güzelll oldu adaş adaşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?