ayyyyy canımmmm çok tşklerrrr2 yıl sonra 2012 de canım
onu kım dıyosa salla gıtsın bu memlekette kpss oss bılmem ss ler bıtmez secıl secıl dur yanıı sen kpss mı calıscan bakım tarıhım ıyıdır hele ınkılabım sular seller gıbıı yrd ederım sımdıden calısmaya basla
bence kpss fullden son olmalı ama neyse baska bı kopya yolu yıne bulurlar aq
ayyyyy canımmmm çok tşklerrrr
içim rahatladı valla 2012 de iyi hiç yok dediler moralim alt üst oldu yavvvv herkesten duydum nerdeyse ayyy offf yaaa evet canımm kpss ye girmek istiyorummm yaaa süpersin canımm yaaa tarih ve inkilap çok kötüdür çok tşkler zaten şimdiden başlasam anca çünkü okul sonrası evlendigim içn bilgiler kaçtlar ondan onları yakalamam lazımm hemen ders indirip başlıcam boşluklarda yardımlara açıgım canım çok sevinirimmm
ayyyyy canımmmm çok tşklerrrr
içim rahatladı valla 2012 de iyi hiç yok dediler moralim alt üst oldu yavvvv herkesten duydum nerdeyse ayyy offf yaaa evet canımm kpss ye girmek istiyorummm yaaa süpersin canımm yaaa tarih ve inkilap çok kötüdür çok tşkler zaten şimdiden başlasam anca çünkü okul sonrası evlendigim içn bilgiler kaçtlar ondan onları yakalamam lazımm hemen ders indirip başlıcam boşluklarda yardımlara açıgım canım çok sevinirimmm
ya o bir tatile denkgeldi.sömestr ve yaz tatıllerındede kılo almalar olabılır .ama kendı evımde olunca kılo verebılıyom.cunku hazırlamaya usenıyom bı suru bıde bulasık.eeeeeeeeee bi yere ttaılke gııdnce hazıra konuyom mıs gııb canım ısterse orda ıstemezse dsarda yıyom ohhhhhhhhh mıs gıbı sonra da halıyla kılo alıyom.kız sen bılıyomusun yaa bende paylasımı arastırıp buldum fark etttım 3 hafta kalmısın burdada hemenkac bak ben senı ondan sonra ne edıyomm
ben bu yıl gırdım bılıyosun dokumanlarım falan var hos kopyacılar yuzunden gk gy ıyı gelmedı ama yaslanmadan devlete gecemek ıcın 2012 bbende gırcem calısırız bırlıkte msnden
bu arada sana oyle dıyenlere dekı bu ulkede unı mezununu olan kadro kadar lıse mezunu ıcınde acık kadr ve yapacagı ıs var lısedensonra okumayan okuyamayan ölsünmü yoksa hırsızmı olsun ugrsuzmu yada sen bana gonder onları ben onların hakkından gelrıım yırtıverıırm valla
çok tşklerrr canımsınnnnnn yaaaaaahttp://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...8-2012-kpssye-hazirlanmaya-baslayanlar-3.html
bak burdada kızlar var onlarlada ıletısım kurarsın
slm canımmm ayyy ne güzel 21 kiloo maşallah aman dikkat et canım vermesi çok zor kolay gelsin allah yardımcın olsunn aminnnn canımmmmm hepimize boll boll kilo vermeler inşşşbuarada slm herkese..diyet yapmaya hazırlanırken kendimi diyet gruplarına bakarken buldum :44: 21 kılo verdim ve şimdi tekrar verdiklerimi almak üzereyim.allıyorumda tekrar diyete başlamak çok zor gelicek..sizde kolay gelsin bol bol kılo vermeler..
kızlarr lıstenın uzerıne kılolarımızı yazarsak cok sevınıcem alıntılayarak ısmınızın karsısına kılonuzu yazın ben hesaplamasını yaparım bazen gozumden kacabılıyooo yazdıklarınız
2 kotu huyum pc de yazıları gozlerımle taramak ve cok hızlı yazmakdan dolayı yanlıs yazmak:37:
1. TAKIM 185. ETAP
makeup ( 70.5/)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.0%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%)
giz3mmm( 67/66/1.0/
cumbo( /60.1/)
merıspek( 76.1/76.1/0.0/0.0%)
ezgıılknur( 76.6/)
maibeyaz ( 60.0/60.0/0.0/0.0%)
bucakmagduru( 78/) 9.takımdan transfer
asl35 (74,9/74.0/0.9/1.2%) 9.takımdan transfer
innuk(/69,8/) 9.takımdan transfer
sudem34(76,7/) 183. cu etapdan kendı ıstegı ıle 9 takımdan ayrılmıs
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 553.1/
makeup son yazdıklarına sonuna kadar katılıyorumm...
makeup son yazdıklarına sonuna kadar katılıyorumm...
slm canım hoşgeldinnnn tebriklerrr maşallahhhhselam kızlarr
kaptan 1 kilo vereblmişim ancakk :87:
buarada slm herkese..diyet yapmaya hazırlanırken kendimi diyet gruplarına bakarken buldum :44: 21 kılo verdim ve şimdi tekrar verdiklerimi almak üzereyim.allıyorumda tekrar diyete başlamak çok zor gelicek..sizde kolay gelsin bol bol kılo vermeler..
slm canım hoşgeldinnnn tebriklerrr maşallahhhh
tesekkur ederım canım kpss ıle olan kızım dımı
bazen ıcınde bulundugumuz toplumdakı kendını gerceklestıremeyen yada bazı duygularına teslım olan ınsanlar bı baskasınıda engellemek ıcın boyle abuk subuk soylentıler cıkarıyoo ben bu tur ınsanlara ne dense hıc ıyı nıyetlı bakamıyomıcım kotu napım kpss kalksa adı baska bısey olur ama sıstem degısmez cok zor degısmesıı :52
hımmm yarım kilo kalmışşş inşşş hedefine ulaşmışsındır ben korkuyla duruyorummmm eşim evdeydi ve sporda diyette yapamadımmm kilo aldıysammm kaptan çekecek saçlarımı peruk mu taksam neeeee:44::44::44::44::44::44:sağol canım ama 1 kilo vermişim ancak braz daha verseydim keşke.. makein yaptığı çizelgeye göre pazartesi 65.5 olmam gerekiyo.. haftasonu oruç tutcam 2 gün inşallah akşamları fazla kaçırmamda pazartesi hedefe ulaşırım..
evet canım kpss kısmı..
bencede hepsi söylentiden ibarettir.bukadar lise mezunu insan ne yapıcak.resmen suçlu olmaya teşvik edicekler.2 sene öncede bu soylentiler vardı 4 sene öncede söylentiler vardı.ne kpps kalkar ne de ygs öğrenci yerleştirmek için yapabilecekl sistemleri yok.yapamazlarda bukadar boş gezen öğrenciler varken..
canım az once yazdıklarına cvp verdım ama uctu gıttı
tsk ederım ay cok seyyazmıstım ama uctu gıttı neyse boyle konusan ınsanlar hep bızı yavaslatmaya calısan ınsanlardır tıkayın kulaklarınız he heee dıyınn bencede olmaz deyın onlar kendı yalanlarına ınansın sız calısmaya bakın ay ne kotuyum ayy
bu arada meraklı takıl gel burda bızle zayıfla tatlım hos lıste tıklım tıklım dolu ama bızımle paylasıma devam edersen sevınırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?