çok yararlı bilgiler canımmmm çokkkk tşklerrrrr emegine saglıkkkkkkkkkkkbugün çörekotuna taktım kafayı bakın size çörekotu mucizeleri
Çörek otunun faydaları:
Bu kadar mükemmel olarak yaratılan çörek otu, bütün bu özellikleri ile:
•Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.
•İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
•Kan şekerini düşürür.
•İdrar söktürücü özelliği ile safrayı rahatlatır.
•Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar.
•Hazmı kolaylaştırır.
•Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır.
•Alerjiyi engeller.
•Savunma sistemini dengeler.
•Hormon sistemini ve ruh hâlini güçlendirir.
devamını oku: Çörek otunun faydaları *-mucize iksirler Çörek otunun faydaları *-mucize iksirler
ya resmen binbir derde şifa bi şeymiş ya niye daha önce denemedim diye düşünüyom.
sağol canım ama 1 kilo vermişim ancak braz daha verseydim keşke.. makein yaptığı çizelgeye göre pazartesi 65.5 olmam gerekiyo.. haftasonu oruç tutcam 2 gün inşallah akşamları fazla kaçırmamda pazartesi hedefe ulaşırım..
hımmm yarım kilo kalmışşş inşşş hedefine ulaşmışsındır ben korkuyla duruyorummmm eşim evdeydi ve sporda diyette yapamadımmm kilo aldıysammm kaptan çekecek saçlarımı peruk mu taksam neeeee:44::44::44::44::44::44:
degısısrde bız onu gormeyız tatlım bı kere cok ıyı bı alt yapı cok ıyı okullar vs olmalı nıtelıklı ınsan gucu alttan gelıp yerımızı almalı
kılo vermeyimi yavaşlatmaya çalışan insanlardan bahsediyorsun.ben hırslandımmı 3 ayda aldığım kıloları veririm.bu aralar kendimi hazır hissetmiyorum diyete..
saol canım takılırım çokta sevinirimm..
hımmm yarım kilo kalmışşş inşşş hedefine ulaşmışsındır ben korkuyla duruyorummmm eşim evdeydi ve sporda diyette yapamadımmm kilo aldıysammm kaptan çekecek saçlarımı peruk mu taksam neeeee:44::44::44::44::44::44:
ay toparladım kendimi sonunda bak o listeye uyamıycam sanıyodum pazarteside hedefe ulaşırsam çok iyi olcak bnm için motive olcam daha fazla ay inşallahh .. bide ben bu sabhki kilomu yazdım yarın kaç çıkarım blmiyorumhha soyle aferım kaldırıdın potısıı artık hedefe ulasırsınn
ha bıde sen benım lısteme yok bız 1 kıloyu zor verıyoz su bu dıyodun dımıısımdı bakıyomda make ın yaptıgı lıste dılınden dusmuyo
ayy benım sıslıgım var yaw sabah kac cıkcam merak edıyom
nitelikli insan gücü alttan gelip yerimizi almalı söylediğin cümleyi beğendim..ama bu söylediğine inanabiliyormusun..biz zaten göremeyizde bebelerimiz görsün bari onlar bizim gibi sınavdan sınava değişen eğitim sistemine ayak uydurmaya çalışmasınlar.şimdi gençlerimiz neyi umursuyorlarki.bence çok zor..
boşver bizde konuşarak değişteremicemize göree
hımmm lesileinin baya faydası var ben günlük 5 milini yapıyodum 68dk olanı baya terletiyo şangır şangırrbende spor yapamıyodum çnkü lesli yi flnda indiremedim..
o yüzden youtubeden buldum 2 tane videosunu 1. biraz yavaş 2. braz hzlı..
2si 25 dk sürüyo .. onu açıyorum youtubeden sık kullanılanlara kaydettim ndiremedim diye
onu yapmaya başladım .. sabah okula yarım saat fln yürüyorum
bide işte mekik çapraz mekik bel hareketi flnda oldğu zamn 40 dkkayı buluyo lesliyle beraber
işte yapmaya çalışıyorum bişeyler hadi bakalım..=)
hadin kızlar ben yatar
meraklı hoşgeldin canım arramıza
iyi geceler herkese
iyi geceler canımmmm byeeeehadin kızlar ben yatar
meraklı hoşgeldin canım arramıza
iyi geceler herkese
ay canım indiremedim deli oldum ara ara zor buldum 1-2 videosunu onlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum ..hımmm lesileinin baya faydası var ben günlük 5 milini yapıyodum 68dk olanı baya terletiyo şangır şangırr
ama sende artı yürüyosun okul var çok güzel canımm neden indiremedin canım bi site var zayıflamakla ilgili ordan üye olursan kolaylıkla iniyo bak indira bilirsin bide çeşit çeişt 1 2 3 4 5 mil var artı bide 500 adım var 5 dkk süper bişi bi dene istersennn azim var yapıyosun maşallah canım inşşş hedefine istedigin zamanda ulaşırsınnnn
umudunu yıtıren ınsan herseyını yıtırmıs ınsandır o yuzdenumudum var ozellıkle suan ıcın ılkokul 3 4 sınıf ogrencılerı var ya su 2000 cocukları alttan cok zehır gıbı bı nesıl gelıyoo ıslemesını bıldıkden sonra butun cocuklar bı elmas ama dedıgım gıbı bızım nesıl kı ben ona TELEVOLE genclıgı dıyorum suan bu gereksız televole genclıgının bı kere sahneden cekılmesı lazım
bence hergün tartılmak iyi bir sistem değil..haftada 1 gün tartılırsanız bence daha iyi olur.benim doktorum öyle ösylerdi.ayda 1 kere giderdim ben tartılmazdım..bence o şekilde daha iyi motive oluyor insan..
inşşş indirirsin canımmm çok iyi 5 mil olanı çok faydalı hımm pc yavaşsa zor canım ama dene sen genede kolay gelsin şimdiden canımmay canım indiremedim deli oldum ara ara zor buldum 1-2 videosunu onlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum ..
ay ben bidaha deniyim indirmeyi.. ama pc çk yavaş hep bi sorun oluyo ya..
5mil yapsam ne iyi olur aslında.. inş indiririm
:80:
canım çok haklsıın ama ben dayanamıyorum valla sabah üzerimi giyinirken çplak oldğmda atıveriyorum kendimi üzerine
evde tartı olunca oyle oluyor gerçi.diyetisyenden yardım alıyormusunuz.kesinlikle tavsiye ediyorum çok büyük yardımı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?