Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok yararlı bilgiler canımmmm çokkkk tşklerrrrr emegine saglıkkkkkkkkkkk

hha soyle aferım kaldırıdın potısıı artık hedefe ulasırsınn

ha bıde sen benım lısteme yok bız 1 kıloyu zor verıyoz su bu dıyodun dımıı sımdı bakıyomda make ın yaptıgı lıste dılınden dusmuyo

ayy benım sıslıgım var yaw sabah kac cıkcam merak edıyom

bende spor yapamıyodum çnkü lesli yi flnda indiremedim..
o yüzden youtubeden buldum 2 tane videosunu 1. biraz yavaş 2. braz hzlı..
2si 25 dk sürüyo .. onu açıyorum youtubeden sık kullanılanlara kaydettim ndiremedim diye
onu yapmaya başladım .. sabah okula yarım saat fln yürüyorum
bide işte mekik çapraz mekik bel hareketi flnda oldğu zamn 40 dkkayı buluyo lesliyle beraber
işte yapmaya çalışıyorum bişeyler hadi bakalım..=)

degısısrde bız onu gormeyız tatlım bı kere cok ıyı bı alt yapı cok ıyı okullar vs olmalı nıtelıklı ınsan gucu alttan gelıp yerımızı almalı

nitelikli insan gücü alttan gelip yerimizi almalı söylediğin cümleyi beğendim..ama bu söylediğine inanabiliyormusun..biz zaten göremeyizde bebelerimiz görsün bari onlar bizim gibi sınavdan sınava değişen eğitim sistemine ayak uydurmaya çalışmasınlar.şimdi gençlerimiz neyi umursuyorlarki.bence çok zor..

boşver bizde konuşarak değişteremicemize göree

kpss konusunda canımm

kılo konusunda da yapanlar varda onlar aman nolcek derler genelde

hadin kızlar ben yatar

meraklı hoşgeldin canım arramıza

iyi geceler herkese

ay toparladım kendimi sonunda bak o listeye uyamıycam sanıyodum pazarteside hedefe ulaşırsam çok iyi olcak bnm için motive olcam daha fazla ay inşallahh .. bide ben bu sabhki kilomu yazdım yarın kaç çıkarım blmiyorum

umudunu yıtıren ınsan herseyını yıtırmıs ınsandır o yuzdenumudum var ozellıkle suan ıcın ılkokul 3 4 sınıf ogrencılerı var ya su 2000 cocukları alttan cok zehır gıbı bı nesıl gelıyoo ıslemesını bıldıkden sonra butun cocuklar bı elmas ama dedıgım gıbı bızım nesıl kı ben ona TELEVOLE genclıgı dıyorum suan bu gereksız televole genclıgının bı kere sahneden cekılmesı lazım

bence hergün tartılmak iyi bir sistem değil..haftada 1 gün tartılırsanız bence daha iyi olur.benim doktorum öyle ösylerdi.ayda 1 kere giderdim ben tartılmazdım..bence o şekilde daha iyi motive oluyor insan..

hımmm lesileinin baya faydası var ben günlük 5 milini yapıyodum 68dk olanı baya terletiyo şangır şangırr
ama sende artı yürüyosun okul var çok güzel canımm neden indiremedin canım bi site var zayıflamakla ilgili ordan üye olursan kolaylıkla iniyo bak indira bilirsin bide çeşit çeişt 1 2 3 4 5 mil var artı bide 500 adım var 5 dkk süper bişi bi dene istersennn azim var yapıyosun maşallah canım inşşş hedefine istedigin zamanda ulaşırsınnnn

ay canım indiremedim deli oldum ara ara zor buldum 1-2 videosunu onlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum ..
ay ben bidaha deniyim indirmeyi.. ama pc çk yavaş hep bi sorun oluyo ya..
5mil yapsam ne iyi olur aslında.. inş indiririm

onlar yetişene kadar biz zaten yolu yarılamış olucaz işte.bende şimdiki ünv gençlikten lise okuyan öğrencilerden bahsetmiştim.tv de haberlere bakerken odtülü öğrencilere çok kızdım.onları koruyan polislere yapmadıklarını bırakmadılar.hadi doğuda polise taş molotof atıyolar sen neden yapıyosun okumuşsun birde..benim gözümde onlardan farkları yok..

:80:
bence hergün tartılmak iyi bir sistem değil..haftada 1 gün tartılırsanız bence daha iyi olur.benim doktorum öyle ösylerdi.ayda 1 kere giderdim ben tartılmazdım..bence o şekilde daha iyi motive oluyor insan..

canım çok haklsıın ama ben dayanamıyorum valla sabah üzerimi giyinirken çplak oldğmda atıveriyorum kendimi üzerine

inşşş indirirsin canımmm çok iyi 5 mil olanı çok faydalı hımm pc yavaşsa zor canım ama dene sen genede kolay gelsin şimdiden canımm

:80:

canım çok haklsıın ama ben dayanamıyorum valla sabah üzerimi giyinirken çplak oldğmda atıveriyorum kendimi üzerine

evde tartı olunca oyle oluyor gerçi.diyetisyenden yardım alıyormusunuz.kesinlikle tavsiye ediyorum çok büyük yardımı oluyor..

evde tartı olunca oyle oluyor gerçi.diyetisyenden yardım alıyormusunuz.kesinlikle tavsiye ediyorum çok büyük yardımı oluyor..

almıyorum ben ama maşallah diyetsyen gbi kaptan var P:
şaka bi yana burda çok süper motive oluyorum ben .. şuan gerek duymuyorum nedense diyetsyene aslında gitsem süper olur yağdan ne kadar gttiğini falanda öğrenirdim ..
ama uzun zamndır diyetteyz zaten diyetsyen önerilerinin hepsini öğrendik neredeyse.. ama yinede gitmek faydalı tabiki

yani faydasını görürsün bence kılon fazla değilse zaten almıyor seni.yağını suyunu bilmem neyini öğrenirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…