Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dogru tatlımmm bizim elimizde ayy neyseki dengelemiş ve kilo almayarak ucuz kurtulmuşsun

rakibemde burdaymışşş nasılsın canım benim
ben bugün lahana çorbasına talim ediyorum bakalım aşurenin etkisini bitirecekmii
sen bu hafta beni geçersin ama olsun arkandan geliyorum bende

iyi akşamalr kızlar bende dolma ve karnıubahar brokolı salatası ve yogurt yedım aksam yemegıne.
sabah yapmaya üsendim bırazdan temizlık yapıcam.bolca kalorı yakııym bugunku sporum ev temızlıgı olcek.
hepinizi öpüyorum.
kızlar cumaya hedeflerımızıe ulasmış olcez ona göre haaaaaaa.
aklı basında kızlarımıza da tebrıkler.
aklımız yemekte degıl kılo vermede olcek.

rakibemde burdaymışşş nasılsın canım benim
ben bugün lahana çorbasına talim ediyorum bakalım aşurenin etkisini bitirecekmii
sen bu hafta beni geçersin ama olsun arkandan geliyorum bende
geçecem seni aslı sende kal öyle .iç aşureni otur.hahahha

ne pis güldüma ama.
yok canım ya amacım senı gecmek degıl kılo vermek amacım .dedıgım gııbi senı gecmek ııcin önce sana yetısmem lazım.yetıseyım hele bı ondan sonra asıl rakipliğimizii konuşturcaz.
şu 2.7 kıloyu bı verııym ondan sonra aslı benım aslen rakıbımdır.

make geçmiş olsun canım.

sudemcimmmmm nasıl yedirdim sanada aşureyi ohhhhhhh yarasın ama kilo yapmasın canım benim vermesi çok zor
cumaya kilo veremezsem benim bi suçum yok kızlarrr suçlu aşure ona göree
bugün yediklerim sabah yağsız peynirli 1 yumurtalı omlet 1 dil ekmek 4 5 zeytin
öğle akşam aynı yedim 2 kepçe lahana çorbası biraz karnıbahar haşlaması 1 kase yoğurt
akşam yemeğinden önce 8 9 adet fındık yatmadan bide meyve yerim belki

ne asuresı lenn sız ne yapıyonuz fıl dıyetımı aaaa ıkı gun bende salfım mıllett hop kendını mutfakta bulmuss noluyo noluyoo kıme bu garezınız aaa hafta sonu hedeflerınıze ulasmayında ben sıze sorucemmm

ben burdayımmm kaptannnn ama çok kötü karnım agrıyo uykum gelince neskafe içtim ayıkmıynca bir ddaha içtim şimdide karnım agrıyooo:94::94::94::94:

benımde hec halım yok nazarmı deydı bıze yaaa yaramadı bu hafta az once bende n amzndır sutlu kahve ıcmıyodum yaptım ay kotu oldum sevgulumde ıshal olmus oy ıkımızde hastayızzz

gecmı solsun ezgıcım hadı yat bıraz uzan barııı

ben burdayımmm kaptannnn ama çok kötü karnım agrıyo uykum gelince neskafe içtim ayıkmıynca bir ddaha içtim şimdide karnım agrıyooo:94::94::94::94:

benımde hec halım yok nazarmı deydı bıze yaaa yaramadı bu hafta az once bende n amzndır sutlu kahve ıcmıyodum yaptım ay kotu oldum sevgulumde ıshal olmus oy ıkımızde hastayızzz

gecmı solsun ezgıcım hadı yat bıraz uzan barııı

ayy canımmm yaaa nazar herhalll kursun mu döktürsek nee
sevgülünede geçmiş olsun inşş ikinizde tez zamanda iyileşirsiniz canımmm
saol canım ama nerde uzanmak 2 çoçukla artı onları uyutup test çözecem inşş gecerrr az ip mi atlasam oturmaktan mı oldu neeeee:94::94::94::94::94::93::93:

valla yap canımben hasta hasta sabah 1 saat bısıkle t yaptım aksamda yurudum nerde hareket orda berekett

he ya kursun dokturek bı fatma teyze yomu bıldıgınız ufurukcuu

merhaba canlarrrr
hiç hesapta yokken nöbete kaldım , nöbetçi arkadaş rahatsızlanınca ben tutuyum dedimm
yaaa baktım da herkes kaçamak yapmışşşşş
makecim yaaa haftasonu kaçamk yapmamama rağmen tartıda fazla çıktım üstelik regl öncesi de değilim çok moralim bozuldu .....
bugün sabah 1 kase nesfit
öğle yemekli toplantı vardı karışık ızgara yedim ayran 2 çatal da künefe aldım (dayanamadım vallaaaaa)
akşam 1 bardak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği,1 saat sonra eti form talı olanından
21 de 1 avuç çekirdek (hemşireler yiyodu çok güsel koktu)
neyse nöbetçiyim zaten yakarım çekirdeği de
yaaaa ufffffff sıkıldım yaaa bu diyetten artık ,,, kaldı 4.5 kilom dayanmam lazımmmmmmmmmmm
bu hafta hedefi tutturamazsam kaptanım bana ceza yaz lütfen

valla yap canımben hasta hasta sabah 1 saat bısıkle t yaptım aksamda yurudum nerde hareket orda berekett

he ya kursun dokturek bı fatma teyze yomu bıldıgınız ufurukcuu

geçmiş olsun ikinize hatta üçünüzee , iyi bakın kendinize ortalık mikrop kaynıyo valla ... azıcık düşkünleşirsen yapışıyo yakana

hoşgeldin canımmmm allah kolaylık versin canım zordur gece nöbetii
sıkma canını canımm ahhh o tartı ahh benide yüksek gösteriyodu ama eşim ve görenler fark var gidiyo dediler o yüzden arada oluyo heralde ne güzell canımm ya hedefine çok az kalmışşşşşşş

sorma canım hedefe az kaldı ama ben de çok sıkıldım, toplamda 23 kilo vermiş oldum ama baydı artıııkkkk offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…