dogru tatlımmm bizim elimizde ayy neyseki dengelemiş ve kilo almayarak ucuz kurtulmuşsunDoğru canım diyetisyenler 3 günlük şok diyet veriyorlar ama onu senin neden kilo veremediğini tespit ettikten sonra belirliyorlar. Detoks olacak sekilde genellikle sıvı ağırlıklı vs yapıyorlar diye biliyorum. Sen bir dene bakalım inşallah çözülürde böyle kalmaz. Hepimize sağlıklı zayıflamalar.
Valla vermekte almakta bizim elimizde adaşım. Dün bi baktım benim ipler kopmuş gidiyor mutfağa bir dalıyorum bir pasta bir kurabiye ayyyy bir yeşil çay falan derken götürmüşüm. eee ben yedimde kime gitti kı..maa göbeğime gitti tabii. Bütür kaçamak durumlarında herzaman B planımız olması lazım. Akşam kaçamakları çok tehlikeli o yüzden dengeleme fırsatın olmuyor. O zamanda spor yapmak lazım..
geçecem seni aslı sende kal öyle .iç aşureni otur.hahahharakibemde burdaymışşş nasılsın canım benim
ben bugün lahana çorbasına talim ediyorum bakalım aşurenin etkisini bitirecekmii
sen bu hafta beni geçersin ama olsun arkandan geliyorum bende
ben burdayımmm kaptannnn ama çok kötü karnım agrıyo uykum gelince neskafe içtim ayıkmıynca bir ddaha içtim şimdide karnım agrıyooo:94::94::94::94:kımse yokmu yaff herkes n nerey kactı mutfakda olan hemen cıksınn aldırmayın bana sopayı elıme
ben burdayımmm kaptannnn ama çok kötü karnım agrıyo uykum gelince neskafe içtim ayıkmıynca bir ddaha içtim şimdide karnım agrıyooo:94::94::94::94:
ben burdayımmm kaptannnn ama çok kötü karnım agrıyo uykum gelince neskafe içtim ayıkmıynca bir ddaha içtim şimdide karnım agrıyooo:94::94::94::94:
ayy canımmm yaaa nazar herhalll kursun mu döktürsek neebenımde hec halım yok nazarmı deydı bıze yaaa yaramadı bu hafta az once bende n amzndır sutlu kahve ıcmıyodum yaptım ay kotu oldum sevgulumde ıshal olmus oy ıkımızde hastayızzz
gecmı solsun ezgıcım hadı yat bıraz uzan barııı
ayy canımmm yaaa nazar herhalll kursun mu döktürsek nee
sevgülünede geçmiş olsun inşş ikinizde tez zamanda iyileşirsiniz canımmm
saol canım ama nerde uzanmak 2 çoçukla artı onları uyutup test çözecem inşş gecerrr az ip mi atlasam oturmaktan mı oldu neeeee:94::94::94::94::94::93::93:
yapcam canım yapcam şindik oh ne güzellll süper sporunvalla yap canımben hasta hasta sabah 1 saat bısıkle t yaptım aksamda yurudum nerde hareket orda berekett
he ya kursun dokturek bı fatma teyze yomu bıldıgınız ufurukcuu
benımde hec halım yok nazarmı deydı bıze yaaa yaramadı bu hafta az once bende n amzndır sutlu kahve ıcmıyodum yaptım ay kotu oldum sevgulumde ıshal olmus oy ıkımızde hastayızzz
gecmı solsun ezgıcım hadı yat bıraz uzan barııı
valla yap canımben hasta hasta sabah 1 saat bısıkle t yaptım aksamda yurudum nerde hareket orda berekett
he ya kursun dokturek bı fatma teyze yomu bıldıgınız ufurukcuu
hoşgeldin canımmmm allah kolaylık versin canım zordur gece nöbetiimerhaba canlarrrr
hiç hesapta yokken nöbete kaldım , nöbetçi arkadaş rahatsızlanınca ben tutuyum dedimm
yaaa baktım da herkes kaçamak yapmışşşşş
makecim yaaa haftasonu kaçamk yapmamama rağmen tartıda fazla çıktım üstelik regl öncesi de değilim çok moralim bozuldu .....
bugün sabah 1 kase nesfit
öğle yemekli toplantı vardı karışık ızgara yedim ayran 2 çatal da künefe aldım (dayanamadım vallaaaaa)
akşam 1 bardak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği,1 saat sonra eti form talı olanından
21 de 1 avuç çekirdek (hemşireler yiyodu çok güsel koktu)
neyse nöbetçiyim zaten yakarım çekirdeği de
yaaaa ufffffff sıkıldım yaaa bu diyetten artık ,,, kaldı 4.5 kilom dayanmam lazımmmmmmmmmmm
bu hafta hedefi tutturamazsam kaptanım bana ceza yaz lütfen
tşkler canımm çok haklısınn dikkat etmek lazımmm:129::130:geçmiş olsun ikinize hatta üçünüzee , iyi bakın kendinize ortalık mikrop kaynıyo valla ... azıcık düşkünleşirsen yapışıyo yakana
hoşgeldin canımmmm allah kolaylık versin canım zordur gece nöbetii
sıkma canını canımm ahhh o tartı ahh benide yüksek gösteriyodu ama eşim ve görenler fark var gidiyo dediler o yüzden arada oluyo heralde ne güzell canımm ya hedefine çok az kalmışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?