gunaydın kızlarr oyy halım hala perısan off tuvalatten cıkamıyom yawww
gunaydın kızlarr oyy halım hala perısan off tuvalatten cıkamıyom yawww
tşkler tatlım iyiyim iyi sayılır canımm idare ediyorum diyet iyi ama spor pek yokk sus susssss kimseler duymasınnnn bugun düzeltirsin canımmmmezgicimmm nasılsın nasıl gidiyo diyet sen bozmadın herhalde rakibem duymasınben o derce fenayım yani
günaydınnnn adaşımmmmmmm hoşgeldin iyi ettin nasılsın iyimisnnn bakımmmm yerim o efeyi bennnnMake geçmiş olsun canım yaww... noldu sana halen midemi yoksa regli mi? ah canım benim yaaww
Kızlar sizlerede günaydınn.
Adaşımda gelmişl aslıcımda gelmiş.. Benim minik uyudu mutfağa girişmeden bi kızlara bakiim dedim..
eeee napıyonuz bakalımm..
tşkler tatlım iyiyim iyi sayılır canımm idare ediyorum diyet iyi ama spor pek yokk sus susssss kimseler duymasınnnn bugun düzeltirsin canımmmm
günaydınnnn adaşımmmmmmm hoşgeldin iyi ettin nasılsın iyimisnnn bakımmmm yerim o efeyi bennnn
tsk ederım cumartesı yedıgım yemekelr vucudumu terk eylıyoo ıyı edıyo kız bak 200 gram eksık cıktım ahahahayyyy canım benimm yaaaa kıyamam acil şifalarrrrrrrrrrr
günaydınnnn kızlarrrr
makeuppp geçmiş olsun canımm üşüttünmü acaba belkide midene bişey dokundu:26:
anam bu midelerde şaşırdı garipler bi yiyoruz bide aç kalıyoruz ben öyleyim en azından hafta sonu giremedim pek ama hiç yaşamadım sayıyorum tartılmayada korktum bugün kendime bir tencere lahana çorbası yaptım sabah hafif bi kahvaltı sonra akşama kadar çorba içicem yarında aynı yapıcam çarşamba tartılmayı düşünüyorum yoksa motivasyon yere inecek
Make geçmiş olsun canım yaww... noldu sana halen midemi yoksa regli mi? ah canım benim yaaww
Kızlar sizlerede günaydınn.
Adaşımda gelmişl aslıcımda gelmiş.. Benim minik uyudu mutfağa girişmeden bi kızlara bakiim dedim..
eeee napıyonuz bakalımm..
nazara geldım ben herhalde ufuruk yaptılar bana yabancı takımalr heheheh ufleyın benıde geccsın
nabersiniz kızlarrr ben çorbamıı içtimmmm 1 kase yoğurtla ohhhhhhhh mis gibiydi valla
makeupp niye öyle dedin denedinmi lahana çorbasını ben lahana kabak yeşil biber acıymışlar ama 3 soğan 1 demet maydanoz ve salçalık kırmızı biber bolda tuzotla pişirdim sonra blendırdan geçirip sızma zeytin yağı ekledim 1 kaşık kadar çokkkkk güzel olmuştuuu valla 2 kase içtim hemide
gecen yıl denemıstım 2 3 ıcme ok sonra ben bıttım yawww
lahanaıda severım bende kapuska yapcem canım cektı dunden berı hem kalorısıde az
bu sabah tartı 67 yi gösterdi yine ya.. ama cumaya kadar eski kiloma düşerim make - rakamla gelmem
90 kalorilik çikolatanın yarısı kadar yedim
eve gelince 1 kase çorba 1 kase yoğurt ve 1dlim kepekli ekmek yedim
canıma ylardır aynı hata yı yapıyosun ve aynı hata yuzundenverdıgın kılo yagdan degıl sudan gıdıyo bak yıne soyluyorum sok dıyet yapmayın az yıyın herseyden yıyın sekerı ekmegı kesın spor yapın gıdıyo kılolar bu kadar basıt bak ben kalıbımı basarım sen normal beslenmene don 67.5 olursun en az gec ver kılonu ama yagdan kaybet
aksam evde ne yemek var 1 kasık ondan bı kasık bundan bol slata bol yogurt bu sekılde duzenle kendını
ben dıyete basladıgımdan berı hepınız bılıyosunuz sunu yapcem derım yapamam olmuyo cunku kırılma noktasında hersey sıl bastan oluyo ama az yıyorum herseyden yıyorum sporada agırlık veınce oh mısler gıbı gıdıyo kılolar valla
canıma ylardır aynı hata yı yapıyosun ve aynı hata yuzundenverdıgın kılo yagdan degıl sudan gıdıyo bak yıne soyluyorum sok dıyet yapmayın az yıyın herseyden yıyın sekerı ekmegı kesın spor yapın gıdıyo kılolar bu kadar basıt bak ben kalıbımı basarım sen normal beslenmene don 67.5 olursun en az gec ver kılonu ama yagdan kaybet
aksam evde ne yemek var 1 kasık ondan bı kasık bundan bol slata bol yogurt bu sekılde duzenle kendını
ben dıyete basladıgımdan berı hepınız bılıyosunuz sunu yapcem derım yapamam olmuyo cunku kırılma noktasında hersey sıl bastan oluyo ama az yıyorum herseyden yıyorum sporada agırlık veınce oh mısler gıbı gıdıyo kılolar valla
ooooo ne güzellllİyidir canım nolsun takılıyom işte haftasonu bitt kaldığım yerden devam kilo vermeye..
Ama affrerin bana almamışım en azından haftasonu onca kaçamağa rağmen..
Make sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. En baştan beri savunduğum şeyi söylüyorsun. Tamamen aynı düşüncedeyim..
Eminim buradaki herkes benim gibi daha önce ne diyetler denemiştir hatta diyetisyen tecrübesi olanlar çok iyi bilirler hiç bir diyetisyen tek tip beslenmeyi önermez gün içinde herşeyden az az sık sık yemektir ana kural..
Ama biz ne yapıyoruz. Herşeyden bol bol sık sık yiyor birde üzerine oturuyoruz. Çikolataya pasta böreğe hiç hayır demiyoruz. Salata yapmaya üşeniyor cips kola aburcubur ne varsa bol miktarda yiyoruz. Sonrada yaplar kalçadan göbekten fışkırınca hadi bakalım diyet yapalım aldıklarımızı verelim diye şok diyetler yapıyoruz önce güzelce veriyoruz sonra isteğimiz kiloya kavuşunca misliyle geri alıyoruz verdiklerimizi.Ya da diyetisyen kapılarını aşındırıp yine aynı hatayı tekrarlıyoruz. Önce veriyoruz kilolarımızı sonra nasıl olsa istediğimiz kiloya geldik diye sanki herşey serbestmiş gibi aynı hızda geri alıyoruz.
Benim amacım bundan sonra hep aynı beslenme düzeninde gidebilmek o yüzden herşeyden yiyorum ama ölçüsünde arada abartmıyormuyum evet abartıyorum ama wah diyet gitti deyip yemeye devam etmiyorum o günü dengelemeye çalışıyorum. Örn dün öğlen misafirler geldi kur pasta yaş pasta ne varsa bolbol götürdüm. Misafirler gidince bir ara kendimi mutfakta ikinci yaş pasta dilimini yerken buldum. Gidip gelip ağzıma kurabiye attım. Ama noldu akşam sadece 1 greyfurt yedim. En azından kilo almamışım :) o da bir başarı...
Yİne çok uzattım farkındayım kimse okumuyacak.. Ama sözün özü diyet diye bişey yok arkadaşlar sağlıklı beslenme var.
çok haklısın canımmm katılıyorum sana aynen böyleeyiz ama ben verince allmak istemiyorummm almıcamda inşşşşMake sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. En baştan beri savunduğum şeyi söylüyorsun. Tamamen aynı düşüncedeyim..
Eminim buradaki herkes benim gibi daha önce ne diyetler denemiştir hatta diyetisyen tecrübesi olanlar çok iyi bilirler hiç bir diyetisyen tek tip beslenmeyi önermez gün içinde herşeyden az az sık sık yemektir ana kural..
Ama biz ne yapıyoruz. Herşeyden bol bol sık sık yiyor birde üzerine oturuyoruz. Çikolataya pasta böreğe hiç hayır demiyoruz. Salata yapmaya üşeniyor cips kola aburcubur ne varsa bol miktarda yiyoruz. Sonrada yaplar kalçadan göbekten fışkırınca hadi bakalım diyet yapalım aldıklarımızı verelim diye şok diyetler yapıyoruz önce güzelce veriyoruz sonra isteğimiz kiloya kavuşunca misliyle geri alıyoruz verdiklerimizi.Ya da diyetisyen kapılarını aşındırıp yine aynı hatayı tekrarlıyoruz. Önce veriyoruz kilolarımızı sonra nasıl olsa istediğimiz kiloya geldik diye sanki herşey serbestmiş gibi aynı hızda geri alıyoruz.
Benim amacım bundan sonra hep aynı beslenme düzeninde gidebilmek o yüzden herşeyden yiyorum ama ölçüsünde arada abartmıyormuyum evet abartıyorum ama wah diyet gitti deyip yemeye devam etmiyorum o günü dengelemeye çalışıyorum. Örn dün öğlen misafirler geldi kur pasta yaş pasta ne varsa bolbol götürdüm. Misafirler gidince bir ara kendimi mutfakta ikinci yaş pasta dilimini yerken buldum. Gidip gelip ağzıma kurabiye attım. Ama noldu akşam sadece 1 greyfurt yedim. En azından kilo almamışım :) o da bir başarı...
Yİne çok uzattım farkındayım kimse okumuyacak.. Ama sözün özü diyet diye bişey yok arkadaşlar sağlıklı beslenme var.
haklısın sende canım bnde zaten uzun zamndr sağlıklı beslenme tarzında ilerliyodum öyle denedşm işte 5 gün.. bide ben uzun süre veremedim duraksama dönemine grmiştim.. teyzem dyetsyenşn ynnda çalşıyodu duraksama 1 ayda btmesse 3 günlk şok verşyolrmş çözülsün dye o geldi aklıma.. yne sağlıklı beslenme tarzına döncem tabiki zaten şok diyetler mide bulandırıcı..
çok haklısın canımmm katılıyorum sana aynen böyleeyiz ama ben verince allmak istemiyorummm almıcamda inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?