ayy canımmmm yaa bilirim ne kadar zordurr masallahhhsorma canım hedefe az kaldı ama ben de çok sıkıldım, toplamda 23 kilo vermiş oldum ama baydı artıııkkkk offfffffff
canım süpersin ya dile kolay 23 kilo.eli öpüleceksin azizim....sorma canım hedefe az kaldı ama ben de çok sıkıldım, toplamda 23 kilo vermiş oldum ama baydı artıııkkkk offfffffff
canım çorba diyetindesin heralde sırf çorba yogurt yemişsin inşş sonucuda güzel olur canımmmmbugün yediklerim kızlar.. aşureyi atmam lazım vücudumdan
sabah- 1 kase çorba 1 dlim ekmek
ara- 1 elma
öğle - 1 kase çorba 1 kase yoğurt
akşam- 1 kase çorba 1 kase yoğrt braz tavuk
canım sen yap çorba diyetini memnun kalırsan bende yapmak istiyom.make ın yulaf dıyetı zorda çorba diyetini deneyebilirim.daha kolay gelıyo.bi de mis gibi tarhana yaparsam ohhhhh misler gibi içmeye doyamambugün yediklerim kızlar.. aşureyi atmam lazım vücudumdan
sabah- 1 kase çorba 1 dlim ekmek
ara- 1 elma
öğle - 1 kase çorba 1 kase yoğurt
akşam- 1 kase çorba 1 kase yoğrt braz tavuk
mrb canım ogluşumu uyutmaya calışıyodum yeni gördüm pardon canımmm nasılsın tatlımmm uyusun kocalar uyusun ki bizler girelim buraya degil mi gerçi benim ki işte ama olsun ne demmmezgi kız napıyon?
cumbo iyi nöbetler canım.
bende ancak girebildim koca uyudu çok şükürinterneti kablosuz yapıp bu detten kurtulcaz ınsallah.herkes kendı pc sınde.
erken yatıp erken kalkıyım dıyom bı turlu beceremıyom
hoşgeldinnn canımm gözün aydınn tatlımm hadi fırsatını buldaa git hemen çorba diyeti hakkında hiçbirsey bilmez bennkızlarr ben geldimm sigortama bakdımmm 30 günü doldurmusum gidebiliyom doktora bakalım ne cıkacak sonucc bu arada o corba diyeti nedeir banada diyin heleeeeeeeeeee
iyi geceler tatlımmm hadi yat bakalımm güzel güzel rüyalar görrr inşşş:89::89::89::89::89::89:bu sefer yatıyom essaktan
ezgicim hadı sana ııyi geceler.
oyyyy canımmmm yaa allahımm kolaylık versin bugun baya kosusturmuşsunnyat dinlen canımmmm BENDE SENİ SEFİYOMMMMMbende yatıyom kıslarr bugn cok yoruldum 1 saat fatura telasım vardı koca gemliği bi basan bi basa yürüdüm sonra işe git orda kostur evden işe yürü baya yorucuydu sizleri seviyorum ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?