Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün yediklerim kızlar.. aşureyi atmam lazım vücudumdan
sabah- 1 kase çorba 1 dlim ekmek
ara- 1 elma
öğle - 1 kase çorba 1 kase yoğurt
akşam- 1 kase çorba 1 kase yoğrt braz tavuk

Son düzenleme:
ezgi kız napıyon?

cumbo iyi nöbetler canım.

bende ancak girebildim koca uyudu çok şükürinterneti kablosuz yapıp bu detten kurtulcaz ınsallah.herkes kendı pc sınde.
erken yatıp erken kalkıyım dıyom bı turlu beceremıyom

ara- 1 elma
canım çorba diyetindesin heralde sırf çorba yogurt yemişsin inşş sonucuda güzel olur canımmmm

ara- 1 elma
canım sen yap çorba diyetini memnun kalırsan bende yapmak istiyom.make ın yulaf dıyetı zorda çorba diyetini deneyebilirim.daha kolay gelıyo.bi de mis gibi tarhana yaparsam ohhhhh misler gibi içmeye doyamam

mrb canım ogluşumu uyutmaya calışıyodum yeni gördüm pardon canımmm nasılsın tatlımmm uyusun kocalar uyusun ki bizler girelim buraya degil mi gerçi benim ki işte ama olsun ne demmm
yat canım yatta uykunu al erkencikten uyannnn becermelisinn yaparsın sennnn

kızlarr ben geldimm sigortama bakdımmm 30 günü doldurmusum gidebiliyom doktora bakalım ne cıkacak sonucc bu arada o corba diyeti nedeir banada diyin heleeeeeeeeeee

bu sefer yatıyom essaktan
ezgicim hadı sana ııyi geceler.

bende yatıyom kıslarr bugn cok yoruldum 1 saat fatura telasım vardı koca gemliği bi basan bi basa yürüdüm sonra işe git orda kostur evden işe yürü baya yorucuydu sizleri seviyorum ii geceler

bende yatıyom kıslarr bugn cok yoruldum 1 saat fatura telasım vardı koca gemliği bi basan bi basa yürüdüm sonra işe git orda kostur evden işe yürü baya yorucuydu sizleri seviyorum ii geceler
oyyyy canımmmm yaa allahımm kolaylık versin bugun baya kosusturmuşsunnyat dinlen canımmmm BENDE SENİ SEFİYOMMMMM

günaydın kızlarrr
ohhhhhhh ne güzel olmuş burası akşamda bayağı kalabalıkmış ben erkenciyim o yüzden sabah ilk işim geçmişi okumak
inş. bu azim sonuna kadar devam ederde hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz ben kendi adıma 2 ay süre verdim hadi bakalım allah utandırmasın

a aaaaa halamı kalkmadınız tembeller kaldırın potişlerinizi bak ben lesli bacımla yürüdüm geldim siz yoksunuz
sudecimmmm sen yatabilirsin canım rakibem benim yat yat daha sabaha çoooooooook var emi kuzumm:

selam uyandımmmmmmm
hemde 9.32 de kendı ıstegımle kalktım ohhhhh
aslım sen kaklkarsında ben yatarmıyım?
ya aslım bu arada benı gececen dedın dedın fazla kılo vermıycem gııb gelıyo bu hafta.bakalım cumayı ıple cekıyom

sudemcimmmmm valla beni bu hafta geçtin geçtinn bidaha geçemezsin canım ben şu aşureyi bi atıyım vücudumdan kimse tutamaz beni büyük kızım yurtta kalıyo yatılı 15 tatile gelecek o gelene kadar epey vermeliyim çünki o gelince haliyle pasta böreğe ağırlık veriyoz diyet miyet kalmıyo bu haftasonu evdeydi zaten o yüzden kaçtı aşure filan onun için pişirdim
ama sende bozma moralini daha bugün salı cumaya verirsin.... bide genç olucan ablanım ben senin bak ayıp olur ona göre

Herkese günaydın kızlar..
Bu sabah annem evde. Ancak gelebildim. Ufaklık uyudu şimdi bende direk buraya koştum..
Bu sabah yine tartıldım tartıda make in verdiği hedef kilonun 100 gr üzerinde çıktım..
Ayy cuma hedefine çarçabuk ulaşmam lazım ama spor yapamıyorum anacım ben..
Şimdi acilen gidip spor ayakkabı almam lazım bi yerden başlamalı evde leslie iyi oluyor ama onuda vakit bulup yapamıyom tam olarak. İki günüdür kaldı valla..
Bende de regli öncesi şişkinlik başladı herhal ay bi olsada kurtulsam kızlar...

merhaba herkese...
kızlar biri beni durdursunnn patlıcam ama hala yiyesim varr...

Kızlar ne oldu bizim takıma yaww
kimsecikler yok bugün. Noldu motivasyonumuza arkedeşler...
Make cım burda.. O da spor arası uğramıştır sanırım.. Makeee makkkeeeee Kaptanım napıyoonnnn
geliyom gidiyom kimseler yok..
BAri sen konuş benlenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…