Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yeterlı canım sımdıye kadar yedıklerını yakmıs eksıye bıle dusmussun tatlım hadı sımdı bıraz dınlen bende devam edeyimm

slm kızlarr nasılsınızz
ben bu saate kadar iyiydim ama şimdi çokk kötüyüm
komşum aşure getirmiş ti dayanamadım yedim :18:
akşama 2 dil ekmek 2 meyve ve çorbamdan vaz geçip karnıbahar brokoli haşlaması az yoğurt
yatarkende 1 bar. yağsız süt içsem telafiii edermiyim acabaa kızlarrr beni rahatlatın lütfennnn

haftada 4 gün şart valla.. blki haftasonu yapamam işte evde olmadğmdan ama haftaiçi artık hep yapcam.. sen bugün boşver canım daha da incitirsin belini falan boşver. )
Evet bencede spor yapınca hem daha çabuk ve yağdan veriyorsun hemde sıkılaşıyor vücut. Ben zaten bugünü öylece heba ettim güya dışarı çıkıp spor ayakkabı alacaktım ama tüm günüm gitti. Az evvelde tam çıkmaya niyetlendim küçük bey arızaya bağladı benimde cinlerim geldi tepeme onları yolladım ben çıkmadım. Zaten regli dönemindeyim asabım bozuk..

canom çok geçmiş olsun.migren ağrısı çok zordur.ağrı tuttumu görmez senin gözün kiloyu falan

gecmıs olsun canım mıgren cok zor oluyo bazen benimde tutuyoo

reglı dönemımden 1 2 kilo fazla çıkman normal canım dert etme

Evet kızlar yaww ne baş belası bir ağrıdır bu günüm zehir oldu şu saat oldu yatmak hariç hiç bir iş yapamadım birde sinirlerim tepemde off yaa off inşallah kilo falan almamışımdır. içimde büyük bir yeme isteği var. Kendimi burda buluyorum her defasında elime çay alıp buraya geliyorum..

Asl ım naptın güzelim sen yaww.. dün sana diyetisyen liste vermedimiydi kuzum.. bir tabak aşure için değermi emeklerine..
Ama madem yemişsin ona göre bari listeni bozmada bir güzel yürüyüş falan yap aç leslie yi...Emeklerin başa gitmesin tatlım...

gel tabi innukcm .. nereye gideceksin başka.. =)
bol bol su iç.. açlık hssin yatşsın braz.. yada 1 elma falan .. başka şeylere bakma

bence hemnn spora koşşş make gelmeden erit onlarııı

bence hemnn spora koşşş make gelmeden erit onlarııı

asure yıyen kım he asl dımıı gormemezlıkten gelım ben onu 1800 kalorılık dıyet lıstesı varr hahha ben gelmeden erıttmı sen bana sona soyleee olurmuu ben gormemzlıkten geldım sımdı

yok ya bu asure ayı sıze yaramadııı yarın herkes kılo almıs olce

ben çok yemedim 1 kase yada 1.5 kase fln yemiştim zaten tatlıyı çok aşırı sevmiyorum seviyorumda işte aşırı değil P: ben şok diyetten dolayı o kadar aldım sanırım .. bide braz yemiştim tabi

bzde şmdi tencere tencere aşure var ama dokunmuyorum valla

sorma makecimm yaaa hemde hiç yaramadı özelliklede bana ama telafi ettim gibi yemem gerekenlerin kalorilerine baktım 590 filan dı aşure 400 bende........ 1 tabak lahana çorbası 1 dil ekmek 3 kaşıkta yoğurt..... yedim inş telafi etmişimdir olmazsa yarım saatte lesli bacımla yürüyüm bariii

selam kıslarrrr
geçmişi okudum amma kaynatmışsınız haaaa:))) kocalardan ve onların şu kilolar konusundaki yaklaşımlarından b ahsetmişsiniz . haahhhhh işte benim kocam da böyleeeeeee, eşşşeeeğin teki işteeee o yüzden aldırmayın ama tavsiyem zorla bişeyler yedirmeye çalışınca yemeyin, benimki bazen yapıyor alınca da diyor ki bak iradesizsin sen !!!!
bugünki yediklerim
sabah yarım paket eti form 1 sütlü nescafe
öğle:ıspanaklı yoğurt, şehriye çorbası 1 dilim kepekli ekmek
akşam nesfit
şimdilik bu kadar ,koşuşturmaktan ara öğün falan atladım valla

1 haftam kaldı, inşallah 1 hafta sonra yerim değişecek ve boş vaktim olacak

canım yaa üzülme artık ,yemişsin bi kere , ama dediğin gibi spor yap bari
ben de eskiden aşureye bayılırdım , aşure pişince 3 gün başka bişey yemezdim, sonra birgün midem fena bozuldu, tiksindim 3 senedir falan yemiyorum

1. TAKIM 186. ETAP

makeup ( 70/70/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.00%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%) gerı donemek uzere ayrıldı
giz3mmm( 66/67/-1.0/-1.51%)
cumbo( /59.5/ )
merıspek( 76.1/80/-3.9/-5.1%)
ezgıılknur( 76.0/ )
maibeyaz ( 60.0/)
bucakmagduru( 77/
asl35 (74,0/
innuk(68.9/
sudem34(76,7/

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 847,0/

kızlar jnaz ıle gorustum cok selamı var evınde net baglı degılmıs bı sure ızınlı gozukucek o yuzden takımdan bı surelıgıne ayrılıyoo cok selamı var bu yuzden jnaz donene kadar takım kaptan yardımcısı BUCAKMAGDURU

ayrıca yarın sabahdan ıslerım var lısteyııı en kısa surede yaparsınız umarım bız olmazsak burda paylasım alanından yardım ısteyıp lısteyı paylasmayı unutmayın ben 2 3 gıbı evde olurum ama yınede herhangı bı aksılıge karsı sızlere yenıden soylemek ıstedımm

kızlar kızlarrrrrrrrrrrr

üzerımde 60 kılo ıken gıydıgım sıyah dar paca artık adına ne denıyosaaa te ne zman almıstımm ve dusuk bel jean ım var ve kıcıma kadar cıktı sonunda onceden dızlerım uzerınde kalıyoduu sımdı ıse onu kapanmıyoo ay nasıl hosuma gıttıı ay bunun ıcıne gırmek ıcın en az 1 ayım var bılıyom ama potısme kadar cıkmıyodu ay 38 beden oluyo herhalde uzerımdekıı

Son düzenleme:
benim bu günkü yediklerim
sabah 1 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta

öğlen 6 mercimek köfte

akşam 2 dolma
1 kase kadar sarımsaklı yoğrut
yarım kase kadar aşure
bol bol salata

artık boğazımı tutmaya başladım...
aşkım gelene kadar en az 55 olcem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…