ara olarak 1 elma 1 mandalina (2side küçük boy) 1 bardak yeşil çay
sabah 30 dk yürüdüm okula
şimdi leslie ile 20 dk yürüdüm
200 bel çevirme
100 kol çevirme
30 yukarı doğru kollarla esneme
20 sağ sol geri tekme
100 bisiklet
50 sağ 50 sol yan yatıp bacak açıp kapatma
15 2 bacak beraber kaldırıp indrme
100 ip atlama
100 normal mekik
50 sağ çapraz mekik
50 sol çapraz mekik
oyy yoruldummm
nasıl make spor iyimi yeterlimii ?:26:
yeterlı canım sımdıye kadar yedıklerını yakmıs eksıye bıle dusmussun tatlım hadı sımdı bıraz dınlen bende devam edeyimm
Evet bencede spor yapınca hem daha çabuk ve yağdan veriyorsun hemde sıkılaşıyor vücut. Ben zaten bugünü öylece heba ettim güya dışarı çıkıp spor ayakkabı alacaktım ama tüm günüm gitti. Az evvelde tam çıkmaya niyetlendim küçük bey arızaya bağladı benimde cinlerim geldi tepeme onları yolladım ben çıkmadım. Zaten regli dönemindeyim asabım bozuk..haftada 4 gün şart valla.. blki haftasonu yapamam işte evde olmadğmdan ama haftaiçi artık hep yapcam.. sen bugün boşver canım daha da incitirsin belini falan boşver. )
canom çok geçmiş olsun.migren ağrısı çok zordur.ağrı tuttumu görmez senin gözün kiloyu falan
gecmıs olsun canım mıgren cok zor oluyo bazen benimde tutuyoo
reglı dönemımden 1 2 kilo fazla çıkman normal canım dert etme
slm kızlarr nasılsınızz
ben bu saate kadar iyiydim ama şimdi çokk kötüyüm
komşum aşure getirmiş ti dayanamadım yedim :18:
akşama 2 dil ekmek 2 meyve ve çorbamdan vaz geçip karnıbahar brokoli haşlaması az yoğurt
yatarkende 1 bar. yağsız süt içsem telafiii edermiyim acabaa kızlarrr beni rahatlatın lütfennnn
slm kızlarr nasılsınızz
ben bu saate kadar iyiydim ama şimdi çokk kötüyüm
komşum aşure getirmiş ti dayanamadım yedim :18:
akşama 2 dil ekmek 2 meyve ve çorbamdan vaz geçip karnıbahar brokoli haşlaması az yoğurt
yatarkende 1 bar. yağsız süt içsem telafiii edermiyim acabaa kızlarrr beni rahatlatın lütfennnn
bence hemnn spora koşşşmake gelmeden erit onlarııı
asure yıyen kım he asl dımıı gormemezlıkten gelım ben onu 1800 kalorılık dıyet lıstesı varr hahha ben gelmeden erıttmı sen bana sona soyleee olurmuu ben gormemzlıkten geldım sımdı
yok ya bu asure ayı sıze yaramadııı yarın herkes kılo almıs olce
asure yıyen kım he asl dımıı gormemezlıkten gelım ben onu 1800 kalorılık dıyet lıstesı varr hahha ben gelmeden erıttmı sen bana sona soyleee olurmuu ben gormemzlıkten geldım sımdı
yok ya bu asure ayı sıze yaramadııı yarın herkes kılo almıs olce
sorma makecimm yaaa hemde hiç yaramadı özelliklede banaama telafi ettim gibi yemem gerekenlerin kalorilerine baktım 590 filan dı aşure 400 bende........ 1 tabak lahana çorbası 1 dil ekmek 3 kaşıkta yoğurt..... yedim inş telafi etmişimdir olmazsa yarım saatte lesli bacımla yürüyüm bariii
1. TAKIM 186. ETAP
makeup ( 70/70/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.00%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%) gerı donemek uzere ayrıldı
giz3mmm( 66/67/-1.0/-1.51%)
cumbo( /59.5/ )
merıspek( 76.1/80/-3.9/-5.1%)
ezgıılknur( 76.0/ )
maibeyaz ( 60.0/)
bucakmagduru( 77/
asl35 (74,0/
innuk(68.9/
sudem34(76,7/
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 847,0/
eferinnn makeee yakışır benim kaptanıma işte budurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?