sabah 1 muz + 1 bardak süt
arada 5 tane kepekli büskvi
öğle 1 kase yoğurt çorbası ..
make nasıl gidiyorum herşeyden yiyorum ama az
sabah menune bayıldım hem muz hem sut sahane olmus canım oglende guzel ama dırek sabah menun gozume carptı hergun bu sekılde gune baslasan var ya hayatım hem zayıflarsın hem kas kutlen azalmaz hemde vucudun cok saglıklı ve zınde olur senın yasında bı kız ıcınde bunlar cok onemlı hayatım bıde okul var bıdaha sok dıyet yapıcam deme olurmu bak butun emeklerın bosa gıdıyo oglen bırde yesıl cay ıc oh mıs olur
affettım gıttı senı canım benımm ıste bu benım gızemım yaa
teşekkür ederim =) artık bu şekilde gitcem.. + en az 40 dk spor ve sabah 30 dk yürüyüş
ben şimdiden söyleyeyim kilom 67 make =( ama bidaha asla şok diyet yok .
tamam kuzumm az ver yagdan ver tatlım tamam barıstık gel opım senıı mcukkk
tamam aksam lısteye gecerım
slm kızlar
Dün akşam acayip migrenim tuttu halada ağrıyor başım fena durumda. Sabah birde bel ağrısıyla uyandım. Sabahtan tartılmatı unutmuşum kahvaltıdan sonra bir çıktım tartıya 69,5 gösteriyo ama regli dönemi şişlik var normaldir böyle çıkmam.. Benim yarın sabahtan tartılır yazarım ama farklı olmazsada artık salı gün kü kilomu yazarız napalım
Sizler nasılsınız kızlar
ay bel ağrısıda baş ağrısıda felaket oluyor..
canım kahvaltıdan sonra farkediyor sen yarınki sabah kilonu yaz erkenden bnce tabi make kabul ederse
bnmde iyi gidiyo yeşil çay içcem spor yapcam şmdi =)
Saol canım.. Ay ne güzel spor yapıyorsun yap walla insan kendini iyi hissediyor.. ben bu bel ağrısıyla yapamam bugün artık yarından sonra başlarım tekrardan..
slm kızlar
Dün akşam acayip migrenim tuttu halada ağrıyor başım fena durumda. Sabah birde bel ağrısıyla uyandım. Sabahtan tartılmatı unutmuşum kahvaltıdan sonra bir çıktım tartıya 69,5 gösteriyo ama regli dönemi şişlik var normaldir böyle çıkmam.. Benim yarın sabahtan tartılır yazarım ama farklı olmazsada artık salı gün kü kilomu yazarız napalım
Sizler nasılsınız kızlar
selam kızlar.pek giremiyorum ama pazartesinden sonra hep burdayım.benim halam burda doktor ben kiloyu kafama çok takınca o da üzülmüş.kan tahlillerimi falan yaptılar,doktor arkadaşı bana bi diyet yazdı.biraz ağır ama aldiklarımı verirmişim.25 günde 75e düşersin dedi.hepsini paylaşcam sizinle.öncelikle hergün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş var.ayrıca ağırlıkla çalışıyorsun haftada 3 günde 1 saat yüzme var.sabahları 1 haşlanmış yumurta var.o protein açısından çok önemliymiş.öğle ve akşamları yulaf ezmesi var ama geçmişte okuduğum gibi karışım değil bu bi tek yulaf onu yoğurt ile karıştırıyorsun.bazı günler peynirli salata var.et yok,sabahları hariç ekmek yok.dediğim gibi biraz ağır ama ben istedim olabilecek en ağırını verdi.dün başladım bugün 82.6 çıktım.hepinize bol bol kilolar vereceğiniz günler diliyorum.çok çok öptüm
selam kızlar.pek giremiyorum ama pazartesinden sonra hep burdayım.benim halam burda doktor ben kiloyu kafama çok takınca o da üzülmüş.kan tahlillerimi falan yaptılar,doktor arkadaşı bana bi diyet yazdı.biraz ağır ama aldiklarımı verirmişim.25 günde 75e düşersin dedi.hepsini paylaşcam sizinle.öncelikle hergün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş var.ayrıca ağırlıkla çalışıyorsun haftada 3 günde 1 saat yüzme var.sabahları 1 haşlanmış yumurta var.o protein açısından çok önemliymiş.öğle ve akşamları yulaf ezmesi var ama geçmişte okuduğum gibi karışım değil bu bi tek yulaf onu yoğurt ile karıştırıyorsun.bazı günler peynirli salata var.et yok,sabahları hariç ekmek yok.dediğim gibi biraz ağır ama ben istedim olabilecek en ağırını verdi.dün başladım bugün 82.6 çıktım.hepinize bol bol kilolar vereceğiniz günler diliyorum.çok çok öptüm
slm kızlar
Sizler nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?