Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydınn kızlarrr nasılmış bakım benim kader yoldaşlarımmmm
ben bugün bismillah dedim başladım diyetisyenin listesine bakalım yapıcaz ve görücez yemekten öncede 1 tatlı kaş. çörekotuna başlıycam kızlar sabah unuttum gerçi onu yapanlar memnundu bakım bende deniycem kahvaltımı yaptım
3 dil ekmek
5 zeytin
1 tatlı kaş. bal
ve sebzeli peynirli sıfır yağlı omlet
tadlandırıcılı çay
ekmeği kahvaltıda 3 dil yedim ama diğer öğünler 1 yada 2 yiycem inş. verebilirim bu şekilde yani 8 kilom var ilk etapta ve kendime 2 ay süre verdim

bu arada akşam bayağı kaynatmışsınız bende ilk işim geçmişi okumak oluyo kızlar kocaların hepsi aynı kendilerine bakmazlar laf söylerler benimkide kilolu sayılır 88 kilo ama bana dönüp sen hep böyleydin
der o kadar doğumu kendi yaptı sankiama vermeye başlayınca bişey oluyo sanki kıskanmayamı başlıyolar desem bu sefer tatlı çikolata almaya başlıyo
ama ben bu sefer karar verdim bu benim son diyetimm
şimdi sporaaaaa lesli bacım beni bekliyor görüşürüzzz

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrr

ay ben sabah yıne bı dılım sarellelı ekmek yedım ama bask abısey yemedım :))))))))

sabah 1 muz + 1 bardak süt
arada 5 tane kepekli büskvi
öğle 1 kase yoğurt çorbası ..

make nasıl gidiyorum herşeyden yiyorum ama az

sabah 1 muz + 1 bardak süt
arada 5 tane kepekli büskvi
öğle 1 kase yoğurt çorbası ..

make nasıl gidiyorum herşeyden yiyorum ama az

sabah menune bayıldım hem muz hem sut sahane olmus canım oglende guzel ama dırek sabah menun gozume carptı hergun bu sekılde gune baslasan var ya hayatım hem zayıflarsın hem kas kutlen azalmaz hemde vucudun cok saglıklı ve zınde olur senın yasında bı kız ıcınde bunlar cok onemlı hayatım bıde okul var bıdaha sok dıyet yapıcam deme olurmu bak butun emeklerın bosa gıdıyo oglen bırde yesıl cay ıc oh mıs olur

affettım gıttı senı canım benımm ıste bu benım gızemım yaa

kızlar

yarın ogleden sonra 2 3 e kadar yokum ıslerım var sabah cok erken cıkıcam kılo bıldırımını aksamdan yapalım yarın paylasım allanına bırınız yapıstırır lısteyı en kotu ıhtımal paylasıma yazıp yardım ıstersınız mutlaka bırılerı yardım eder zaten ogleden sonra 2 3 gıbı evde olurum ama ısı sansa bırakmıyalım olurmu

herkesın bılgısıne

teşekkür ederim =) artık bu şekilde gitcem.. + en az 40 dk spor ve sabah 30 dk yürüyüş
ben şimdiden söyleyeyim kilom 67 make =( ama bidaha asla şok diyet yok .

teşekkür ederim =) artık bu şekilde gitcem.. + en az 40 dk spor ve sabah 30 dk yürüyüş
ben şimdiden söyleyeyim kilom 67 make =( ama bidaha asla şok diyet yok .

tamam kuzumm az ver yagdan ver tatlım tamam barıstık gel opım senıı mcukkk

tamam aksam lısteye gecerım

slm kızlar
Dün akşam acayip migrenim tuttu halada ağrıyor başım fena durumda. Sabah birde bel ağrısıyla uyandım. Sabahtan tartılmatı unutmuşum kahvaltıdan sonra bir çıktım tartıya 69,5 gösteriyo ama regli dönemi şişlik var normaldir böyle çıkmam.. Benim yarın sabahtan tartılır yazarım ama farklı olmazsada artık salı gün kü kilomu yazarız napalım
Sizler nasılsınız kızlar

ay bel ağrısıda baş ağrısıda felaket oluyor..
canım kahvaltıdan sonra farkediyor sen yarınki sabah kilonu yaz erkenden bnce tabi make kabul ederse
bnmde iyi gidiyo yeşil çay içcem spor yapcam şmdi =)

ay bel ağrısıda baş ağrısıda felaket oluyor..
canım kahvaltıdan sonra farkediyor sen yarınki sabah kilonu yaz erkenden bnce tabi make kabul ederse
bnmde iyi gidiyo yeşil çay içcem spor yapcam şmdi =)

Saol canım.. Ay ne güzel spor yapıyorsun yap walla insan kendini iyi hissediyor.. ben bu bel ağrısıyla yapamam bugün artık yarından sonra başlarım tekrardan..

Saol canım.. Ay ne güzel spor yapıyorsun yap walla insan kendini iyi hissediyor.. ben bu bel ağrısıyla yapamam bugün artık yarından sonra başlarım tekrardan..

haftada 4 gün şart valla.. blki haftasonu yapamam işte evde olmadğmdan ama haftaiçi artık hep yapcam.. sen bugün boşver canım daha da incitirsin belini falan boşver. )

selam kızlar.pek giremiyorum ama pazartesinden sonra hep burdayım.benim halam burda doktor ben kiloyu kafama çok takınca o da üzülmüş.kan tahlillerimi falan yaptılar,doktor arkadaşı bana bi diyet yazdı.biraz ağır ama aldiklarımı verirmişim.25 günde 75e düşersin dedi.hepsini paylaşcam sizinle.öncelikle hergün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş var.ayrıca ağırlıkla çalışıyorsun haftada 3 günde 1 saat yüzme var.sabahları 1 haşlanmış yumurta var.o protein açısından çok önemliymiş.öğle ve akşamları yulaf ezmesi var ama geçmişte okuduğum gibi karışım değil bu bi tek yulaf onu yoğurt ile karıştırıyorsun.bazı günler peynirli salata var.et yok,sabahları hariç ekmek yok.dediğim gibi biraz ağır ama ben istedim olabilecek en ağırını verdi.dün başladım bugün 82.6 çıktım.hepinize bol bol kilolar vereceğiniz günler diliyorum.çok çok öptüm

canom çok geçmiş olsun.migren ağrısı çok zordur.ağrı tuttumu görmez senin gözün kiloyu falan

oww harıkasın canım bence en ıyısını yapmısıın tahlıllerını fılan yaptırarak sen pazartesı don zatenn senı ozellıkle takıp edıcem cunku sevgılının gelmesıne ne kaldı don bırlıkte uygulamana yardımcı oluruz ama nolur daha fazla kılo alma zaten dondukden 2 3 gun sona fazlalıkların gıder ama yerlesmesın kıloların hayatımm

ay bak yarım saat spor yaptım geldım

yulafın pek tadı olmadıgı ıcın ıcıne karısım eklıyo tr dekıler ama ben yulafı sevıyomm tatlandırırsın salatlıkla sunla bunla ama o lıstenı uygulıycan tamammı fıstıgımm

oww harıkasın canım bence en ıyısını yapmısıın tahlıllerını fılan yaptırarak sen pazartesı don zatenn senı ozellıkle takıp edıcem cunku sevgılının gelmesıne ne kaldı don bırlıkte uygulamana yardımcı oluruz ama nolur daha fazla kılo alma zaten dondukden 2 3 gun sona fazlalıkların gıder ama yerlesmesın kıloların hayatımm

ay bak yarım saat spor yaptım geldım

yulafın pek tadı olmadıgı ıcın ıcıne karısım eklıyo tr dekıler ama ben yulafı sevıyomm tatlandırırsın salatlıkla sunla bunla ama o lıstenı uygulıycan tamammı fıstıgımm

gecmıs olsun canım mıgren cok zor oluyo bazen benimde tutuyoo

reglı dönemımden 1 2 kilo fazla çıkman normal canım dert etme

sabah 30 dk yürüdüm okula
şimdi leslie ile 20 dk yürüdüm
200 bel çevirme
100 kol çevirme
30 yukarı doğru kollarla esneme
20 sağ sol geri tekme
100 bisiklet
50 sağ 50 sol yan yatıp bacak açıp kapatma
15 2 bacak beraber kaldırıp indrme
100 ip atlama
100 normal mekik
50 sağ çapraz mekik
50 sol çapraz mekik

oyy yoruldummm
nasıl make spor iyimi yeterlimii ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…