oyyy ne güzellll :) vallaya agızından bal damlıyooo inşşş hepberaberrrrrrrrrrcanım benım valla hıc gozumden kacmıyo ne zman acsam fıks
ınnuk ezgıılknur sudem asl mutlaka sabah aksam burda oluyosunuz ve emınım cokkısa surede ıncecık dal gıbı hatunlar olucaksınız
canım süpersin bir an önce 58 kiloya inmeni beklıyorum.
cok merak ettım nolcak
sen bide elinden kendı el yazısı ıle bı sozleseme al altınada ımza attır erkek mılletı yarın bırgun montaj der hahaha
bak goruyomusun dalaga gecıyoo hınzır kocan sen hıc bozma ve onun tuzaklarına dusme kuzum aynen martta kadar verırsın allahın ıznı kacanda hangı makamdan anırcakmıs karar versın sımıdenbende gelıp ızlıyeyım gelıp ıkımız karsısına gecer gulerız
canım benım valla hıc gozumden kacmıyo ne zman acsam fıks
ınnuk ezgıılknur sudem asl mutlaka sabah aksam burda oluyosunuz ve emınım cokkısa surede ıncecık dal gıbı hatunlar olucaksınız
Sorma canım yaaa bende çok merak ediyorum eğer gerçekten dediğini tutarsa o zamanda çekerim kameraya izler gülerüz hep beraberr hahahahahaha
Walla artık kendi bilir.. ben ondan öyle birşey yapmasını istemedim kendisi karar verdi buna bende görsel kayıt aldım yarın bir gün inkar edmesin diye.. Ayy birde bana demezmi sen hayatında ne zaman 54 oldun ki diye gıcık adam.. tanıştığımızda 49 dum evlendiğimizde 54 tüm..hamile kalmadan öncede 56 ya kadar düşmüştüm... Ayy bu erkek milleti çok nankör.. Lafa bak lafaa sen hayatında ne zaman 54 oldunmuş muş muşşş...
Walla ben burda acayip motive oluyorum makecim yaww.. Keşke 9. takımda da böyle motive olsaydık şimdiye 65 i görmüştüm belkide
akşam 1 tabak çorba
1-2 kaşık kabak yemeği
1-2 kaşık yoğrt çorbası
yemekten sonra 1 muz - 2 bardak su
of bu aralar hiç su içemiyorum.. 1.5 litrelik alcam gözümün önünde dursun günde 2 kere doldurcam içcem
lafa bak lafaaahee bızde tanıstıgımızda 68 dımı ama benı sısmanlatan sevgılım o bunu bılıoyo hergun bana kocaman cıkolata ve cornet alıyodu yuruyusden donerken keske yurumesek yaktıgımdan cok yedıgım oluyomus ay ne fena adam yaa benı sıdırdıı ama cok guzelolcemm hıhhh gorur o gununuuu:81:
Aynen ay bi ara bana hergün çeşit çeşit çikolata aldı her gün yok fıstıklı yok kahve kremalı yok bilemem ne.. bende onlarla başladım şişmeye birde üzerine çocuk doğurdum anaammm hiç kıymet bilmiyorlar heee.. İyi seninki kabul ediyo en azından ben şişmanlattım diyee benimki kabulde etmez walla ben aldım sen yedin yemeseydin der.. Keşke aldıklarını biriktirseydim çikolatacı açardım....
canım ya aynı benimkide oyle diyo ama yeni evliyken nasıl dayıyodu herseyi agzıma yaa zorla burnumu sıkarak yemesem kendide yemezdiAynen ay bi ara bana hergün çeşit çeşit çikolata aldı her gün yok fıstıklı yok kahve kremalı yok bilemem ne.. bende onlarla başladım şişmeye birde üzerine çocuk doğurdum anaammm hiç kıymet bilmiyorlar heee.. İyi seninki kabul ediyo en azından ben şişmanlattım diyee benimki kabulde etmez walla ben aldım sen yedin yemeseydin der.. Keşke aldıklarını biriktirseydim çikolatacı açardım....
haa soyle ya herseyden ye ama az ye kuzum bak metabolızman bozulursa uzun sure duzeltemezsın hee oglenkıı kızmamın yararı oldu herhaldee kucuk kuzu
böyle gideyim bu hafta .. haftaya perşembe 1 kilo fazlalığımı atmış olurum .. hergün sporda yapıyorum artık .. geçen gün farkettim üst bacaklarımın iç ksımları çok yumuşamş sarkmadan kurtarmalıyım hergün spor yapcam o yüzden okulada yürüyorum zaten ..günde 3 lt su ve 1 lt yeşilçay içcem.. bunu alışkanlık haline getrcem artık..
1 lıtre yesıl cay cok fazla canımm gece uykusuzluk yasarsın kararında ıc fazla kafeın uykusuzluk yapar
2-3 bardak içerim o zamn =)
cok gecıyoduda ben yokken 98 kılo olunca artık dalga gecemıyo ,sımdı onuda dıyete soktum bende onlan alay edıyom ama 96.6 ya düştü sayemdesenın kocısınde dalga gecıyomu tatlım
hadı bakın yaz gelıyo gıycez soyle caprılerı ondan sona sandaletlerı boyle kırmızı kırmızı boyucaz ayak tırnaklarımızı ohh catlasın kocısler sevgılılerr
saka maka ama benımkıde gecende ben zayıf sevıyom artık dedıı sona da senı hırslandırmak ıcın dedım dıyoo :2:
bıde wc ye plazma taktırcakmıs evlenınce paramız olunca h:2:
ay canım inşallah sölediklerin dua yerine gecer da bir an önce kabul olur.bende bunun için sporu arttırayım en ıyısıcanım benım valla hıc gozumden kacmıyo ne zman acsam fıks
saol canım hosbuldumhoşgeldin tatlımm hayır olsun canım içini ferah tutmaya çalışşş
ıcıne bı kac damlada lımon sık kan sekerını dengede tutar canım
artık sok dıyet yapma olurmu bak olmuyo bosuna o kadar cektıgın cıle
canım kocalarımız benzıyo.benımkı haksızken haklı cıkar yeğ gibi o yüzden ben artık onlan tartısmam cunku ezberledım verecegı cevapları bılıyom.heheAynen ay bi ara bana hergün çeşit çeşit çikolata aldı her gün yok fıstıklı yok kahve kremalı yok bilemem ne.. bende onlarla başladım şişmeye birde üzerine çocuk doğurdum anaammm hiç kıymet bilmiyorlar heee.. İyi seninki kabul ediyo en azından ben şişmanlattım diyee benimki kabulde etmez walla ben aldım sen yedin yemeseydin der.. Keşke aldıklarını biriktirseydim çikolatacı açardım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?