kızlar kızlarrrrrrrrrrrr
üzerımde 60 kılo ıken gıydıgım sıyah dar paca artık adına ne denıyosaaa te ne zman almıstımm ve dusuk bel jean ım var ve kıcıma kadar cıktı sonunda onceden dızlerım uzerınde kalıyoduu sımdı ıse onu kapanmıyoo ay nasıl hosuma gıttıı ay bunun ıcıne gırmek ıcın en az 1 ayım var bılıyom ama potısme kadar cıkmıyodu ay 38 beden oluyo herhalde uzerımdekıı
benim bu günkü yediklerim
sabah 1 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta
öğlen 6 mercimek köfte
akşam 2 dolma
1 kase kadar sarımsaklı yoğrut
yarım kase kadar aşure
bol bol salata
artık boğazımı tutmaya başladım...
aşkım gelene kadar en az 55 olcem inşallah...
hadi bakalım inşallah...düğüne kadar barbi bebek gibi görcem seni..
evet ben de sıkıldım
ben de sağlıklı vermeye karar verdim
bak aç kalarak verdiğim kiloyu anında geri aldım
olmicak böyle
lısteyı devam ettırmeyı unutmayın kızlar1. TAKIM 186. ETAP
makeup ( 70/70/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.00%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%) gerı donemek uzere ayrıldı
giz3mmm( 66/67/-1.0/-1.51%)
cumbo( /59.5/ )
merıspek( 76.1/80/-3.9/-5.1%)
ezgıılknur( 76.0/ )
maibeyaz ( 60.0/)
bucakmagduru( 77/
asl35 (74,0/
innuk(68.9/
sudem34(76,7/
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 847,0/
bende merak ettim make neresi?bu arada simit neresi...
bende merak ettim make neresi?
kilo bildirimini en geç ne zaman yapabiliriz?
herkese iyi geceleraslı varya seni yiyecem ben.sana güldüm alay ettim.nerdeyse hergün bende aşure yiyorum.
yaşasın birini topikte buldum aslım naber tatlım?
valiz hazırlıycam ben hafta sonu şehir dışına çıkıcaz.kocam hasta bi yandan hadi bakalım hayırlısı.adamı arkasından çekiştirdim.bugün hasta olmuş.hain varya yazın ben hastayken o gezmişti.bugun de o evde yatıyomus haberım yoktu bende gezmeden geldım baktım evde ay nasıl üzüldüm haberim olsaydı gelir saan bakardım deım.bende arkadaşımla cafede lak lak yapıyodum
bende merak ettim make neresi?
kilo bildirimini en geç ne zaman yapabiliriz?
herkese iyi geceleraslı varya seni yiyecem ben.sana güldüm alay ettim.nerdeyse hergün bende aşure yiyorum.
oww harıkasın canım bence en ıyısını yapmısıın tahlıllerını fılan yaptırarak sen pazartesı don zatenn senı ozellıkle takıp edıcem cunku sevgılının gelmesıne ne kaldı don bırlıkte uygulamana yardımcı oluruz ama nolur daha fazla kılo alma zaten dondukden 2 3 gun sona fazlalıkların gıder ama yerlesmesın kıloların hayatımm
ay bak yarım saat spor yaptım geldım
yulafın pek tadı olmadıgı ıcın ıcıne karısım eklıyo tr dekıler ama ben yulafı sevıyomm tatlandırırsın salatlıkla sunla bunla ama o lıstenı uygulıycan tamammı fıstıgımm
sabah 30 dk yürüdüm okula
şimdi leslie ile 20 dk yürüdüm
200 bel çevirme
100 kol çevirme
30 yukarı doğru kollarla esneme
20 sağ sol geri tekme
100 bisiklet
50 sağ 50 sol yan yatıp bacak açıp kapatma
15 2 bacak beraber kaldırıp indrme
100 ip atlama
100 normal mekik
50 sağ çapraz mekik
50 sol çapraz mekik
oyy yoruldummm
nasıl make spor iyimi yeterlimii ?:26:
slm kızlarr nasılsınızz
ben bu saate kadar iyiydim ama şimdi çokk kötüyüm
komşum aşure getirmiş ti dayanamadım yedim :18:
akşama 2 dil ekmek 2 meyve ve çorbamdan vaz geçip karnıbahar brokoli haşlaması az yoğurt
yatarkende 1 bar. yağsız süt içsem telafiii edermiyim acabaa kızlarrr beni rahatlatın lütfennnn
kızlar kızlarrrrrrrrrrrr
üzerımde 60 kılo ıken gıydıgım sıyah dar paca artık adına ne denıyosaaa te ne zman almıstımm ve dusuk bel jean ım var ve kıcıma kadar cıktı sonunda onceden dızlerım uzerınde kalıyoduu sımdı ıse onu kapanmıyoo ay nasıl hosuma gıttıı ay bunun ıcıne gırmek ıcın en az 1 ayım var bılıyom ama potısme kadar cıkmıyodu ay 38 beden oluyo herhalde uzerımdekıı
benim bu günkü yediklerim
sabah 1 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta
öğlen 6 mercimek köfte
akşam 2 dolma
1 kase kadar sarımsaklı yoğrut
yarım kase kadar aşure
bol bol salata
artık boğazımı tutmaya başladım...
aşkım gelene kadar en az 55 olcem inşallah...
canım ben içine hiç bişey eklemiyorum sadece yoğurt ile karıştırıyorum,bazı günler sadece sıcak su ile yumuşatıp yiyeceğim.evet bitanem beni takip et,acıma bana..hakettim herşeyi.bu arada sen neler yaptın verdin mi kiloları.enişte ne zaman geliyor?
geldı canım ama yılbasından sonra gorusebılıcez malum malatya da kendısı bende zmankazandım 1 2 kılo daha vermek ıcın buta reglıde dolayı veremedım ama ıncelme var tam 70 ım suan
yulaf aslında cok tok tutucu ama ben oyle dıyete baglı kalamıyorum
off sınırleırm bozukk yaa
geldı canım ama yılbasından sonra gorusebılıcez malum malatya da kendısı bende zmankazandım 1 2 kılo daha vermek ıcın buta reglıde dolayı veremedım ama ıncelme var tam 70 ım suan
yulaf aslında cok tok tutucu ama ben oyle dıyete baglı kalamıyorum
off sınırleırm bozukk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?