Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

içine girmene de az kaldı kaptanımm

menün çok güseeelll afiyet olsun canım

evet ben de sıkıldım
ben de sağlıklı vermeye karar verdim
bak aç kalarak verdiğim kiloyu anında geri aldım
olmicak böyle

evet ben de sıkıldım
ben de sağlıklı vermeye karar verdim
bak aç kalarak verdiğim kiloyu anında geri aldım
olmicak böyle

sonunda bırınızı daha kazandım ya oyle dıyet lıstesı ıle yapılcek ıs degıl kuzum bu evde ne var atıyroum pılavmı var o gun ekmek yeme 1 kasık pılav 1 kasık ıste ne varsa ondan yanında yogrut salata ee zaten yavas yavas mıgde kuculuyo yedıklerın senı bı sure sonra baya bı sısırıyo

ben yazın ılk dıyete basladıgımda gunde 20 zeytın yerdım en az kızlar bılır mesela sımdı aklıma bıl gelmıyo

bı lokma yıyın her yemekden eger yemıcem dıye dırenıyosunuz ya bı kırılma stres anında 5 6 katı yıyosunuz zmanla bende bunu ogrendım

lısteyı devam ettırmeyı unutmayın kızlar

bu arada simit neresi...
bende merak ettim make neresi?

kilo bildirimini en geç ne zaman yapabiliriz?

herkese iyi geceler aslı varya seni yiyecem ben.sana güldüm alay ettim.nerdeyse hergün bende aşure yiyorum.

herkese iyi geceler aslı varya seni yiyecem ben.sana güldüm alay ettim.nerdeyse hergün bende aşure yiyorum.

aaaaaaaafiyet olsunn canım rakibem benim nerelerdesin sen kaçakgülme komşunaaa gelir başınaa.
amannnn takma kafana canım buda senede 1 ay ben başka zaman yapmam zaten yedik bitti işte vucudumuzun onada ihtiyacı var sonuçta çok vitaminli aşuree
simitte canım göbeğin üst tarafında şişiklikler yığılmalar oluyoya şöyle oturunca dar badi giyince işte o görüntü ye deniyo

yaşasın birini topikte buldum aslım naber tatlım?
valiz hazırlıycam ben hafta sonu şehir dışına çıkıcaz.kocam hasta bi yandan hadi bakalım hayırlısı.adamı arkasından çekiştirdim.bugün hasta olmuş.hain varya yazın ben hastayken o gezmişti.bugun de o evde yatıyomus haberım yoktu bende gezmeden geldım baktım evde ay nasıl üzüldüm haberim olsaydı gelir saan bakardım deım.bende arkadaşımla cafede lak lak yapıyodum

ayyyyyy geçmiş olsun canım iyi bak kocişe onlar bize lazım onlarsızda olmuyooo bazen onlarladaaa ama yinede allah başımızdan eksik etmesin
hımmm demek tatile çıkıyon kaçırma bari bak yoksa seni geçemem diyodum geçebilirim sanada ayıp olur gerçi 1800 kalorilik diyetle vereceme hiç sanmıyom ama deneme yanılma işte olan 1 ayıma olacak hadi ben kaçtım inş. biri daha gelirde yalnız kalmazsın topikte byy

su yanlar var ya su yanlar suya dustugumuzde can sımıdı gıbı potleyıp duuryo ya ıste onlar sımıtt allamm yaaaww :95: zaten canım cıkolata ıstıyooo manyadım gece geceee yalanıp duruyom geldım burayaa :95:

canım ben içine hiç bişey eklemiyorum sadece yoğurt ile karıştırıyorum,bazı günler sadece sıcak su ile yumuşatıp yiyeceğim.evet bitanem beni takip et,acıma bana..hakettim herşeyi.bu arada sen neler yaptın verdin mi kiloları.enişte ne zaman geliyor?

canım süpersin.devam et,sakın bırakma.bu gidişle en kısa zamanda kurtulacaksın fazlalıklardan

canım hoşgeldin desem saçma olacak ama iyiki geldiniz.kız takma öyle bi kase aşureyi.ne yapcak ki?hem öğlen yemişsin akşama kadar eritmişsindir.

canım işallah girersin içene ve bol bol durur ama yılmak yok devam edeceğiz.

maicim ben beceremedim kilo vermeyi sen tut kendini.hem sende onun için bişeyler yaparsan mutlu olursun

geldı canım ama yılbasından sonra gorusebılıcez malum malatya da kendısı bende zmankazandım 1 2 kılo daha vermek ıcın buta reglıde dolayı veremedım ama ıncelme var tam 70 ım suan

yulaf aslında cok tok tutucu ama ben oyle dıyete baglı kalamıyorum

off sınırleırm bozukk yaa

şekerim neden sinirlerin bozuk?

bu arada kiloda vermişsin ne mutlu sana.hiç olmazsa seni görünce inceldiğini anlayacak ve mutlu olacak.ayrıcada daha da aşık olacak ve yılbaşına ne kaldı.ayyyy ne kadar güsel yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…