Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar nerelerdesinizzz burasını boş görünce içim sıkılıyo
öğlen yemeğimi yedim 1 tabak bol kıymalı bezelye 3 dil. ekmek 4 kaşık yoğurt ve küçük muz
listeye uyamıyorum yaaa tam olarak bakalım 1 ay sonrayı çok merak ediyorum3 kilo versem bu şekilde göbek atarım

hoşgeldin canımmm buralardayım bennn afiyet olsun ttatlımmm inşş verirsin canımmmmm

1. TAKIM 186. ETAP

makeup ( 70/70/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 74.0/0.0/0.00%)
jnaz ( 68.8 / 68.8/0.0/0.0%) gerı donemek uzere ayrıldı
giz3mmm( 66/67/-1.0/-1.51%)
cumbo( /59.5/59.5/0.0/0.00% )
merıspek( 76.1/80/-3.9/-5.1%)
ezgıılknur( 76.0/ 76./0/0.00%)
maibeyaz ( 60.0/60.0/0.0/0.00%)
bucakmagduru( 77/77/0.0/0.00%)
asl35 (74,0/74.5/-0.5/....)
innuk(68.9/68.9/0.0/0.00%)
sudem34(76,7/76.8/-0.1/....)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (847)

Son düzenleme:
kıslar listemiz elimden geldigince yapmaya çalıştım paylaşıma ekliyorum

sağol canım eeeeee o kadar aşureye yine iyiyim ben daha fazla almışımdır diyodum
sendemi kaçırdın bu hafta verememişsin canım:69
ama şu kış günüde tatlısız olmuyoki
iyi canım gene çok fazla almamaışsın sıkma canını verirsin bak dis. gidiyosun verirsin ben veremedim ne oldu anlamadım yemedim sadece spor yapamamıştım ama bugun sporda yapcam artıkk

yaaaa kızlar yaaaa kilo paylaşımını ilk ben yapmıştım listede benimkini görmediniz listede heralde 59 oldum bennnnnn

yaaaaa , 59dum ben yaaaa

yaaaaa , 59dum ben yaaaa
ayyyy özür dilerim yaaa en son kinden alıntı yaparak yapmıştım ben oda çok öncekini almış degiştirebilirmiyizki yoksa geçmi kaldık benim suçum çokkk özür dilerimmmmm

hoşgeldiniz kıslar bende neden kimse gelmiyo diye yazacaktımmm nasılsınız ben kötüyüm yaaa cumbonun kilosunu yanlış girmişim morelim bozulduuuu

slm milletttt:87:
akşam yemeğimide yedim haşlanmış brokoli ve karnıbahar sarımsaklı yoğurtla
salata veee 5 kaşık pilav 1 lokma ekmekle tabağımı sünnetledim bu kadarrrr
lesliyle yürüdüm 50 dk ve 30 mekik çektim fazla çekemiyorum ben yaaaaa

ooooo canım menün çok güzel sporda yapmışsınnnn maşallahh olsun canım yapabildigin kadar kendini çok zorlama belini incitirsin zamanla alışır az az yükseltirsin

bengeldım kızlar ama cok yorgunum sabah cok erken dısarıya cıktım ve sogugu yedım dızlerım soguktan o kadar kotu agrıyokı tahmın edemzsınız tabe halıyle dıyette yalan oldu bugun

ama yarından ıtıbaren yenıden baslıyorum ama cokbıtkınım bugunn

ezgıcım saolasın tatlım ellerıne saglıkk gayet ıyı yapmısın lısteyıı akrep kardesımızde tsk edım

hoşgeldin kaptanımmm ayyyy bol bol dinlen artıkk ayaklarını tepeye kaldır kanlar yukarı çıksın rica ederimde yanlışlıkla cumbo arkadaşındı geçen haftaki kilodan gitmiş oysaki yarım kilo vermiş ona çok üzüldümmmmm

saglıkolsun napalım ılkkez yapıyosun olur boyle seyler 3 4 hafta onceye kadar benım hatalarımıda jnaz cım kulakları cınlasın o topluyodu hatalarımıı yıne ıyı kıvırdın hayataımm ellerıne saglık

napalım haftaya gecerız kılosunu kızlar kusura bakmayın annemı doktora goturdum aksama kadar ultrason tahlıl onla ugrastım halıyle randevusu erken olunca erken gıttıkk ay ama cok yoruldum hastane ıslerını hıc sevmıyorum hep ben hasta oluyrum

saol canımmm elimden geldigi kadar işte canım buarada jnaz ayrıldımı neden ki acaba yaa üzüldüm öyle görünce
çokk çokk geçmiş olsun canım öyle hastene işler sabahtan gidersin akşama anca işi biter acil şifalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…