Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar, dün döndüm evime çok şükür, çok zor ve yıpratıcı günler geçirdik maalesef ailece, kayınbabam vefat etti ,Allah rahmet eylesin, bir süre hastanede düzelmesini bekledik, ne yazııkki ameliyatı vücudu kaldırmadı, 85 yaşındaydı, toparladı eşim kendini şu an çok şükür, sizleri çok özledim, işimi özledim, evimi özledim
Vakit buldukça eçmişi okurum, kiloma gelince bu sabah tartıldım 75 görünüyordum, bu süre zarfında hep lokanta yemekleri yedik maalesef, stresten ne yediğimi de hiç bilemedim, yine de 75 rakamı beni üzmedi, daha fazla alırım diye üzülüyodum, cumaya kadar 74 olurum inşaallah, öptüm hepinizi...

hos geldın canım bızde senı ozledıkkk

basınız sagolsun canım

Allah rahmet eylesin canım... başınız sağolsun... rabbim kalanlara sabır versin inşallah...
ölümün geleceğinş biliyoruz da yine de gelince kabullenemiyoruz...
mekanı cennet olsun inşallahç...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bu günkü yediklerim
sabah 3 dilim ekmek 1 haşlanmış patates
1 kk peynir

ara 1 bardak 5i 1 yerde çay...

öğle yemeğini 2 de yiyebildim
az kuru fasulye az pilav
şimdi kayısılı form çayı içiyorum...

akşama düşünmedim henüz sizden kopya çekicem...

kızlar napıyosunuz ben moralmen kötüyüm bugün sözlümle konusurken söz benşm kendime bakıp bakmama kilo verme isteğimin az olusuna geldi dikkat et bu işindende giyimin kıyafetin kilon yüzünden kovulma dedi ağırıma gitti ilk defa çünkü gecen seneki şirketim kilomu ve giyimime özen göstermeediğimi bahane ederek işten cıkardı ilk girrken kilo vermeni istiyorum demişdi cünkü müdür napıcam kıslar ben yardım edin bana moralim gercekden bozuldu bunu duyup hatırlayınca

Son düzenleme:
iyi akşamalr kızlar ben geldimmmmmmmmm
evimdeyim sonunda 8. olmuşuz
tatil güzeldi valla dev su kaydırakları,havuzda bi güzel yüzdüm,masaj,kaplıca...
belki yüzmek iyi gelir bu hafta bakalım cuma neler olacak

canım hoşgeldin.allah sabır versin.babasını ve kızını kaybetmiş birisi olarak seni anlayabiliyorum.çok zor...anlatılması zor duygular.sabırrrrrrrrr.sabırrrrrrrr.
yaaaaa bu erkekler varya dangul dungul konusurlar sonrada adı gercekçı olur.dogruları söylüyorum derler.her dogru da her yerde soylenmezkı kardesım yaaaaaaaaaa.
ben artık umursamıyorum.ya bı kere sen kılonu8 iş yeri için degıl nişanlın için degıl...
sadece ve sadece kendın ııcin vereceksın.çünkü insan kendisi için yaptığı zaman isteyerek yapar.
inadına verecez kiloları.....
valla sinir bozucu konusmaları duymazdan gelıyom umursamıyom.sende ole yap umursama....

ya zaten onlar istedi diye vermeye calısınca inadına veremyorum ama işte kendime bakmadığımı da ifade edince birden moıralim bozuldu

ıyı aksamlar kızlar gıcık ablam pcmı aldı 4 tane fılm ızledı ust uste gıcık ya gıcık ondan fazla gıremedım ay ben bu kızla napıcam yaa

ya zaten onlar istedi diye vermeye calısınca inadına veremyorum ama işte kendime bakmadığımı da ifade edince birden moıralim bozuldu
hmmm erkekler kendilerine çok bakıyo sanki.onlar biizm için süslenip kendilerine niye bakmıyolar,niye dikkat etmiyolar.valla ben begenmiyosan beni kapı orda diyorum.ama güzelleşmek için bi yandan kendimi paralıyom.giyimime uğraşıyom.yani lafta alttan almıyom ama esasta ugrasıyom.kendımı mutlu hissedıyom kendıme bakınca.

ıyı aksamlar kızlar gıcık ablam pcmı aldı 4 tane fılm ızledı ust uste gıcık ya gıcık ondan fazla gıremedım ay ben bu kızla napıcam yaa
atla üstüne senden zayıf mı ablan yol saçını başını.
Hangi çılgın 1. takım üyesisinin pc sini elinden alırmış......

yok canım yaaa hemen bagıryoo manyakkk bıde sesı tizz cıyak cıyakk onu cekmekdensee dımıı

e kızlar 8 cılıkden sona 9 uncumu olcez buhafta dıyet lafından soz eden yokk hee

hadıınsallah zaten bu kezde ılk 3 ın ıcınde olmayın o zman ben sıze sorarımm artık elı sopalı hale bı gecıs yapcem vallla

vura vura zayıflatırsın popişlerimizi Hani bi ara modaydı yaaa bi sanatçı popişini duvara vura vura küçültmüş diyolardııı

günaydınnnnn diyettaşlarımmmmmyeni bir diyet haftasına başlamış bulunuyoruz vatana millete hayırlı olsunnnn
bu hafta inş. herkes umduğuna ulaşır tabi başta ben
kahvaltımı yapmış bulunuyorrum pırasalı 1 yumurtalı omlet peynir zeytin ve 2 dil ekmek vede 1 tat. kaş. bal doyurucu süper bi kahvaltı yanee
bu hafta daha bi azim ve istek var sanki mevlam eksiltmesin bu hırsımı

gunaydın
ender saraç kanal d de konuşuyor.vaktınız varsa dinleyin

canlarım günaydın lesli bacımla ilk önce 500 adımlık sonrada 2 millik yürüyüşümüzü tamamladık şimdi elimde sıcak ve bol limonlu suyum belimde titreşimli bel kemerim hem titriyip erimeye calısıyom hemde sizlere bakınıyommmmmo erkek arkadasımmmm dediği lafların hepsini geri yutucakkk göstericem ona bennnn

gunaydın
ender saraç kanal d de konuşuyor.vaktınız varsa dinleyin

sonuna yetiştim canım ben severim bu adamın konuşmalarını bi iğneden bahsetti çok etkiliymiş ama pahalıdır yaaaa fiyatını söylemedi bide hamile bayanların idrarından yapılıyomuş
tabi hapıda varmış amaaa kim içer bilemem bide dil altıymışşşşş
ama iğnesi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…