uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar, dün döndüm evime çok şükür, çok zor ve yıpratıcı günler geçirdik maalesef ailece, kayınbabam vefat etti ,Allah rahmet eylesin, bir süre hastanede düzelmesini bekledik, ne yazııkki ameliyatı vücudu kaldırmadı, 85 yaşındaydı, toparladı eşim kendini şu an çok şükür, sizleri çok özledim, işimi özledim, evimi özledim
Vakit buldukça eçmişi okurum, kiloma gelince bu sabah tartıldım 75 görünüyordum, bu süre zarfında hep lokanta yemekleri yedik maalesef, stresten ne yediğimi de hiç bilemedim, yine de 75 rakamı beni üzmedi, daha fazla alırım diye üzülüyodum, cumaya kadar 74 olurum inşaallah, öptüm hepinizi...
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar, dün döndüm evime çok şükür, çok zor ve yıpratıcı günler geçirdik maalesef ailece, kayınbabam vefat etti ,Allah rahmet eylesin, bir süre hastanede düzelmesini bekledik, ne yazııkki ameliyatı vücudu kaldırmadı, 85 yaşındaydı, toparladı eşim kendini şu an çok şükür, sizleri çok özledim, işimi özledim, evimi özledim
Vakit buldukça eçmişi okurum, kiloma gelince bu sabah tartıldım 75 görünüyordum, bu süre zarfında hep lokanta yemekleri yedik maalesef, stresten ne yediğimi de hiç bilemedim, yine de 75 rakamı beni üzmedi, daha fazla alırım diye üzülüyodum, cumaya kadar 74 olurum inşaallah, öptüm hepinizi...
canım hoşgeldin.allah sabır versin.babasını ve kızını kaybetmiş birisi olarak seni anlayabiliyorum.çok zor...anlatılması zor duygular.sabırrrrrrrrr.sabırrrrrrrr.uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar, dün döndüm evime çok şükür, çok zor ve yıpratıcı günler geçirdik maalesef ailece, kayınbabam vefat etti ,Allah rahmet eylesin, bir süre hastanede düzelmesini bekledik, ne yazııkki ameliyatı vücudu kaldırmadı, 85 yaşındaydı, toparladı eşim kendini şu an çok şükür, sizleri çok özledim, işimi özledim, evimi özledim
yaaaaa bu erkekler varya dangul dungul konusurlar sonrada adı gercekçı olur.dogruları söylüyorum derler.her dogru da her yerde soylenmezkı kardesım yaaaaaaaaaa.kızlar napıyosunuz ben moralmen kötüyüm bugün sözlümle konusurken söz benşm kendime bakıp bakmama kilo verme isteğimin az olusuna geldi dikkat et bu işindende giyimin kıyafetin kilon yüzünden kovulma dedi ağırıma gitti ilk defa çünkü gecen seneki şirketim kilomu ve giyimime özen göstermeediğimi bahane ederek işten cıkardı ilk girrken kilo vermeni istiyorum demişdi cünkü müdür napıcam kıslar ben yardım edin bana moralim gercekden bozuldu bunu duyup hatırlayınca
yaaaaa bu erkekler varya dangul dungul konusurlar sonrada adı gercekçı olur.dogruları söylüyorum derler.her dogru da her yerde soylenmezkı kardesım yaaaaaaaaaa.
ben artık umursamıyorum.ya bı kere sen kılonu8 iş yeri için degıl nişanlın için degıl...
sadece ve sadece kendın ııcin vereceksın.çünkü insan kendisi için yaptığı zaman isteyerek yapar.
inadına verecez kiloları.....
valla sinir bozucu konusmaları duymazdan gelıyom umursamıyom.sende ole yap umursama....
hmmm erkekler kendilerine çok bakıyo sanki.onlar biizm için süslenip kendilerine niye bakmıyolar,niye dikkat etmiyolar.valla ben begenmiyosan beni kapı orda diyorum.ama güzelleşmek için bi yandan kendimi paralıyom.giyimime uğraşıyom.yani lafta alttan almıyom ama esasta ugrasıyom.kendımı mutlu hissedıyom kendıme bakınca.ya zaten onlar istedi diye vermeye calısınca inadına veremyorum ama işte kendime bakmadığımı da ifade edince birden moıralim bozuldu
atla üstüne senden zayıf mı ablan yol saçını başını.ıyı aksamlar kızlar gıcık ablam pcmı aldı 4 tane fılm ızledı ust uste gıcık ya gıcık ondan fazla gıremedım ay ben bu kızla napıcam yaa
hmmm erkekler kendilerine çok bakıyo sanki.onlar biizm için süslenip kendilerine niye bakmıyolar,niye dikkat etmiyolar.valla ben begenmiyosan beni kapı orda diyorum.ama güzelleşmek için bi yandan kendimi paralıyom.giyimime uğraşıyom.yani lafta alttan almıyom ama esasta ugrasıyom.kendımı mutlu hissedıyom kendıme bakınca.
atla üstüne senden zayıf mı ablan yol saçını başını.
Hangi çılgın 1. takım üyesisinin pc sini elinden alırmış......
yok canım yaaa hemen bagıryoo manyakkk bıde sesı tizz cıyak cıyakkOnu cekmekdensee dımıı
e kızlar 8 cılıkden sona 9 uncumu olcez buhafta dıyet lafından soz eden yokk hee
ben bu hırsla birinci yaparım bizi merak etme sen canm
hadıınsallah zaten bu kezde ılk 3 ın ıcınde olmayın o zman ben sıze sorarımm artık elı sopalı hale bı gecıs yapcem vallla
gunaydın
ender saraç kanal d de konuşuyor.vaktınız varsa dinleyin
gunaydın
ender saraç kanal d de konuşuyor.vaktınız varsa dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?