Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok ayrılmadı suanvde ınternetı bagı degılmıs bılgısayarıda yokmus halıyle ne zman doncegım bellı degıl dedı msj attmıs esının ofısınden donucek yanıı canım ama ne zman ınternetı baglanır bılmıyorum hıc o yuzden

tesk ederım rutın kontroller ıste bellı bı yasa gelınce her yıl yaptırmak lazım saolasın allaha sukur hıc bısey cıkmadı hatta sanırımbenden daha saglam :26: allah basımızdan eksık etmesınn malsallhh

anladım canımm inşş tez zamanda baglanırda armaza geri döner
aminnn canımmm allahım yanınızdan ayırmasın masallllaaaahhhhhh

kızlar ben kilomu bildirmiştim 59,6 diye... ama beni 60 olarak girmişiniz...ben hesaplamayı hatırlayamadığım için listeye yazamamıştım...

canım bugun ben olmadıgım ıcın ezgıılknur saolsun devam ettıırdı listei o yüzden bu haftaki yanlısklıktan dolayı kusura bakmayın haftaya duzenlerız herseyı

cumbocumdada aynı hata oldu bundan sonra en son kılo bıldırıren kısı lısteyı alıntılayarak lıstenın uzerıne yazsın kılosunu hesaplamsada bu haftakı kılosu ısmınn karsıında

ornegın
maıbeyaz 60/59.6 yazarak lıstede bıraksın daha sonra dıyelım cumbo geldı
cumbo 59.9/59.0 yazasın hesaplamayı bılen tabıkı yapabılrı hatta menunun kalırım ama dedıgım gıbı son lısteyı alıntılayıp uzarıne ısınıızın karsına kılonuzu yazın buna dıkkat edersek kımsenın kılosu gozden kacmaz

yıne tekar edım de en son dıyelımben geldım benden once cumbo gelmıs onun lıstesını alıntılıyoruz ok mı kızlar ay anlatabıldım herhalde

hesaplamayı yapıp yapmamız degıl lısteye kılonuzu yazın

ay bacagım cook kotu agrıyoo romatızmam tuttu herhaldee

kızlar nolmus bize 8. olmusuzzz tuhh yaık bize aama bakdımda kimse kilo verememiş doğru düzgün neyse artık haftaya demii kıslarrrr

hoşgeldiniz kıslar bende neden kimse gelmiyo diye yazacaktımmm nasılsınız ben kötüyüm yaaa cumbonun kilosunu yanlış girmişim morelim bozulduuuu

saol canım evet tabi bilerek yapabilirmiyim hiç kaçmış gözümden kaptanım hiçmaz inşş ve cumboda kızmıştırr inşş affederlerrr

yaaa saçmalama yaa ne üzülüyorsun , haftaya daha çok vermiş olurum boşversene
canım benim yaaa ben de seni üzdüm diye üzüldümmmm
, haftaya da yarım kilo eksik yazarsın anlaşırızz dermişimmmmmm

yaaa saçmalama yaa ne üzülüyorsun , haftaya daha çok vermiş olurum boşversene
canım benim yaaa ben de seni üzdüm diye üzüldümmmm
, haftaya da yarım kilo eksik yazarsın anlaşırızz dermişimmmmmm
saolll canım inan çok üzüldüm sen böyle yazınca rahatladım anlayışın için tşkler haftaya bir kilo yazdım gitti diyecem ama ben yazmıyom canım haftaya verdiginle bu birleşcek daha fazla çıkacaksın bu güzel ama keske tek tek kontrol etseymişim

günaydın kızzlarrr
nasılsınız bakem 8. mi olmuşuz napalım bu hafta hep aşure yüzünden neyse olan olmuş önümüze bakalım
ben bu hafta enaz 1 kilo kesin vericem inş. ya vericemmm yadaa vericemmmm
kahvaltım 2 yağsız tost biraz bal ve salataaa
birazdan lesliyle yürüycem bu hafta hergün yürüyorum bakalım hayırlısıı görüşürüzzzzzzzz

gunaydın kızlarr

kahvaltı bı kase yulaf ıcınde bır avuc kuru uzum ve lıght sut

ay cok uykum var benım yaaa

slmmmmmmmm çıtırr arkadaşlarımmm benim nasılsınızzzz bakalımmm ben çook mutlu hissediyorrum kendimii eşşim dışarı çıkmışken hemenbakayım dedim
dün akşam 200 ip atladım sadece ama buugun daha fazla yapacagım inşş
sabah yarım simit 5 karede antep peyniri yedim çaykaşıgı ucuyla reçel 2 dilim ya var ya yok ekmek yedim birazdanda fasulye pilav salata yoguurt yicem inşş pilavi abartmam çok severimmmdeeeee

bizim kızlarrr bugün gezmedeeee gezin anam benim yerimede gezin
benim bugün 3 kaşık fazladan pilav haricinde kaçamağım yok sayılırrrr:90:
lesliylede yürüdüm 30 mekik çektim biliyom az ama inş. çoğaltıcamm
siz neler yaptınız bakemmm kaçamak yaptınızmıııı

bu gün aşkımla konuştum kızlar... msn den kamera açtık... gördüm bitanemi..
ayy saçlarını kesmişler ama yakışmış kısa saç da...
nasıl özlemişim kızlar...oyyy görünce daha çok anladım...

yapılacaklar
yapılamayacaklar
1 saat bisiklet (yapıldı)
seker yok
100 mekik ( yapıldı )
ekmek yemek yok bı lokma
100 yan (yapıldı)
sporu aksatmak yok
100 bacak (yapıldı)
tatlı yok
50 dambıl

50 comelme :) 25 yapıldı

takviye

2 bardak yesıl cay
1 fıncan
6 bardak su
2 bardak

ay kıyamam sana 2 hafta gectı bak ne kaldı gulum sunun surasında hırpalama kendını bak gorebılıyosun eskıden bu msn de yoktu telde halıne sukret tatlım

ay bende cok polyanacıyım ama napım

haklısın canım ama nnapim yaa özlüyom...
hiç ayrılmadık ki 4 yıldır...
neyse hayırlısıyla yapıp gelecek inşallah..
rabbim başka ayrılık vermesin inşallah...

günaydınnnn kızlarrr
bugünde kahvaltımı yaptım 4 dil. ekmek üstü pizza biraz bal ve 5 zeytin hergün girip ne yediğimi yazıcam kızlar haftasonu kimse girmiyo ama ben buraya yazınca rahatlıyorum ve fazla bişey yazmamak içinde yemiyorum bunu fark ettim:26:
bakalım bu yemeyle ne kadar vericem hergünde yürüyorum lesliyle diyetisyenin verdiği 1800 kalorilik listeye uyamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…