saol canımmm elimden geldigi kadar işte canım buarada jnaz ayrıldımı neden ki acaba yaa üzüldüm öyle görünce
çokk çokk geçmiş olsun canım öyle hastene işler sabahtan gidersin akşama anca işi biter acil şifalar canım
anladım canımm inşş tez zamanda baglanırda armaza geri döneryok ayrılmadı suanvde ınternetı bagı degılmıs bılgısayarıda yokmus halıyle ne zman doncegım bellı degıl dedı msj attmıs esının ofısınden donucek yanıı canım ama ne zman ınternetı baglanır bılmıyorum hıc o yuzden
tesk ederım rutın kontroller ıste bellı bı yasa gelınce her yıl yaptırmak lazım saolasın allaha sukur hıc bısey cıkmadı hatta sanırımbenden daha saglam :26:allah basımızdan eksık etmesınn malsallhh
kızlar benm kilom da 59.6 benimkini de hesaplar mısınız...
kızlar ben kilomu bildirmiştim 59,6 diye... ama beni 60 olarak girmişiniz...ben hesaplamayı hatırlayamadığım için listeye yazamamıştım...
kızlar nolmus bize 8. olmusuzzz tuhh yaık bize aama bakdımda kimse kilo verememiş doğru düzgün neyse artık haftaya demii kıslarrrr
hoşgeldiniz kıslar bende neden kimse gelmiyo diye yazacaktımmm nasılsınız ben kötüyüm yaaa cumbonun kilosunu yanlış girmişim morelim bozulduuuu
saol canım evet tabi bilerek yapabilirmiyim hiç kaçmış gözümden kaptanım hiçmaz inşş ve cumboda kızmıştırr inşş affederlerrr
saolll canım inan çok üzüldüm sen böyle yazınca rahatladım anlayışın için tşkler haftaya bir kilo yazdım gitti diyecem ama ben yazmıyom canım haftaya verdiginle bu birleşcek daha fazla çıkacaksın bu güzel ama keske tek tek kontrol etseymişimyaaa saçmalama yaa ne üzülüyorsun , haftaya daha çok vermiş olurum boşversene
canım benim yaaa ben de seni üzdüm diye üzüldümmmm
, haftaya da yarım kilo eksik yazarsın anlaşırızz dermişimmmmmm
haklısın kaptanım ben şimdi benim yaramazları uyutum lesilei bacımla 5 mil yapıcam ardındanda 100 kesin mekik çok geç olmassa 100 de ip atlıcam haftaya süper olcamnennnn sımdı lısteyı bosverınn haftaa daha ıyı olur daa bu hal ne yawww herkes dokulmusss
bu gün aşkımla konuştum kızlar... msn den kamera açtık... gördüm bitanemi..
ayy saçlarını kesmişler ama yakışmış kısa saç da...
nasıl özlemişim kızlar...oyyy görünce daha çok anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?