Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selammmm arkadaşlarrr haftasonu giremedim cumartesi eşim evdeydi dünde oglum hastaydı kucaktan bi saniye inmedi tabi kızımda bi o kadar huysuz du pcye bakamadım nasılsınz arkadaşlarrrrrrr ösledimmm sizi yavvvvv bu hafta inşşşş bizim haftamıs olsunnnnnnhepimiz elimizden geleni yapalımmmmmmmm
gitsinlerrrrrrrrrrrrr bu hain kilolarrrrrrrrrrrrrrr
valla ben kendime plan yaptım günlük sporlar kesin yapılcak ;
200 ip
200 twister
100 mekik
5 mil lesilei
yapabilirsem kesin dimiyorummm ama istiyorum call
hergün yapılcak bu kadar spora giderler heralde
uyanınca ballı sıcak su içilecek
3 fincan yeşilcay(tatlandırıcılı)
en geç 7 de yemek başka yok akşam sadece yeşil cay soda aktivya yenebilir bunu yapacagımmmmmmm korsun bendden kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar...
ben de sabahtan az yedim.. 1 kk peynir ve 1 dilim ekmek ydimsadece şure yaptık çünkü..öğlede 1 kase aşure yedim. akşam da hafif bişeyler yiyip günü kapatacağım inşallah.
hergün stepperda 500 adım çalışıyorum...
kocem gelene kadar vermem lazım kiloları.... bu kez ipin ucunu kaçırmak yok...

kızlar reglı sıkınlıgım gıttı ve bugun 69.6 cıktım oh nıhayet 70 lerden kurtuldum cumaya kadar 68 ı gormek ıstıyorum

kızlar reglı sıkınlıgım gıttı ve bugun 69.6 cıktım oh nıhayet 70 lerden kurtuldum cumaya kadar 68 ı gormek ıstıyorum

gözünaydın canım darısı bide bana inş. bende çakılıp kaldım ibre hiç aşağı oynamıyo yaaaa en ufak bişeyde yukarı çıkıyo bende bu hafta daha fazla azimle uğraşıyorum:26::26::26::26:

Kızlar slm nasılsınız ? özledim sizi..
Geçmişi okuyamadım kim ne yapmış ama.. Ben son 3 gündür fena durumdayım iştahım fena açıldı.. Acilen toparlanmam lazım kilo almamışım ama vermedimde.. off kızlar yaww..
iki gün sonra izin bitiyor tekrar işe döneceğim. İçim şimdiden sıkılmaya başladı ama tabi birde işin iyi yanı son günlerde iyice bozulan yeme düzenim tekrar normale dönecek ayrıca da spora başlıycam haftanın 3 günü..
Ohh süper olacak...

ahh canımmm kıyamam sanaaa, allah kavuştursun

başınız sağolsun canım yaa, yaşlıymış da bayaa ,ama işte insanın kendi anne- bababsı olunca öyle demiyo, üzülmüştür eşin
üff yaaaa bu erkeklerinhepsi mi odun yaaaa , takma sen kafana,
ne eş için ne iş için kendin için vereceksin kiloları böyle düşünnnnnn
hadi gözünaydınnn , inşallah 50 leri de görürüsün

ben de haftasonu biraz kaçamak yaptım regl yaklaşıyor , evde çocukla eşimle olunca biraz kaçamka yapıyorum
bu sabah 1 tane çabuk çorba domatesli
ara: 1nescafe şekersiz, sütlü
öğle : 1 kase ezogelin , mezgit vardı bir parça
ara:3 tane kuru kayısı

şimdilik iyi gitti baklaım akşam tutabilecek miyim kendimi

ehem ehemakşam yemeğim canlar:
yarım kepçe maraş usulü tarhana
yarım tabak ıspanak
6 7 kaşık bulgür pilavı
yoğurt 5 6 kaşık
veeeee 1 dil ekmekk
ayyyyyy çokmu olmuş nee aslında azar azar yedim ama alt alta yazınca ne çok şey yemişim beeee

kızlar napıyonus bakimmm iş arası kaçamak yazam dedm size sabah bi dilim tam buğday ekmeği yarım kk peynir yedim saat 2 bucukda 3 tane etiform yedim bes gibi 1 tane elma simdide su bardak corbalar varya onlaın domatesinden içiyom eve dönünce ancak cok acıkırsam meyve yermmm bitmişdir aslınd gün benim için :)

canım bısey sorucam ozel olucak ama sn maraşlımısın

seyy benım ablamlarda maraş ta oturuyoda tarhana dıyıce dıkkatımı cektı hatta 2 y once maraştaydımm

afiyet olsun canımmm bence çok abartılı degil güzel
canım az degil mi gün boyu ayaktasın dikkat et tatlımmm
yesılc ayımı ıctım geldım ablam yıne pc mı aldıı
ayyyyy canımmm yaa bak şimdi olmammıs ablanın yaptıgı

bende bugun sabah 1 simit 4 kare peynir yedim 2 fincan çay tatlandırıcılı
akşam üzeri 2 milföyden börek
ara mandalin yedi 3 4 kadar şimdide ddşünüyorum yeşil çaymı yoksa neskafemi içimmm koş neskafe iç diyoooooo:26::26::26::26:

canım bısey sorucam ozel olucak ama sn maraşlımısın

seyy benım ablamlarda maraş ta oturuyoda tarhana dıyıce dıkkatımı cektı hatta 2 y once maraştaydımm

günaydınlarrrrr herkese gününüz aydın veee kaçamaksızz olsun inş...

yok canım ben çorumluyum 16 senedir istanbuldaydım 1 buçuk senedirde mersindeyim eşimin işi dolayısıyle haftasonu maraştaydı eşim bende nette görmüştüm söyledim almış dün ilk defa denedim maraş tarhanasını

gunaydın butun kızlar hadı toplanın.
bı tek ASLIM la ben kaklkıyoz erkenden herlde.
ınnuk nerdesın yav sen de erken kalkardın.
make kaldır yataktan kendını hadı bakem.
ama erken kalkınca da ınsan hiç doymuyo ya.akşama kadar acıktıkça acıkıyo
ıspanak pişircem buugün. 1 senedır yemıyom heralde en son ne zaman yedım bılmıyom.sebzeyle arası olmayıp etle arası ıyı olanlardanız.kocıs hergun et yıyo yaaaaaaaaa.

aç karnına 1 ttatlı kaşıgı pekmez,1 er çay kasıgı bal ve çörekotu,3 tane naturel kayısı yedım

kahvaltım

tost.yesılcay,1 tane zeytın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…