kızlar reglı sıkınlıgım gıttı ve bugun 69.6 cıktım oh nıhayet 70 lerden kurtuldum cumaya kadar 68 ı gormek ıstıyorum
kızlar reglı sıkınlıgım gıttı ve bugun 69.6 cıktım oh nıhayet 70 lerden kurtuldum cumaya kadar 68 ı gormek ıstıyorum
ahh canımmm kıyamam sanaaa, allah kavuştursun
bu gün aşkımla konuştum kızlar... msn den kamera açtık... gördüm bitanemi..
ayy saçlarını kesmişler ama yakışmış kısa saç da...
nasıl özlemişim kızlar...oyyy görünce daha çok anladım...
başınız sağolsun canım yaa, yaşlıymış da bayaa ,ama işte insanın kendi anne- bababsı olunca öyle demiyo, üzülmüştür eşinuzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar, dün döndüm evime çok şükür, çok zor ve yıpratıcı günler geçirdik maalesef ailece, kayınbabam vefat etti ,Allah rahmet eylesin, bir süre hastanede düzelmesini bekledik, ne yazııkki ameliyatı vücudu kaldırmadı, 85 yaşındaydı, toparladı eşim kendini şu an çok şükür, sizleri çok özledim, işimi özledim, evimi özledim
Vakit buldukça eçmişi okurum, kiloma gelince bu sabah tartıldım 75 görünüyordum, bu süre zarfında hep lokanta yemekleri yedik maalesef, stresten ne yediğimi de hiç bilemedim, yine de 75 rakamı beni üzmedi, daha fazla alırım diye üzülüyodum, cumaya kadar 74 olurum inşaallah, öptüm hepinizi...
üff yaaaa bu erkeklerinhepsi mi odun yaaaa , takma sen kafana,kızlar napıyosunuz ben moralmen kötüyüm bugün sözlümle konusurken söz benşm kendime bakıp bakmama kilo verme isteğimin az olusuna geldi dikkat et bu işindende giyimin kıyafetin kilon yüzünden kovulma dedi ağırıma gitti ilk defa çünkü gecen seneki şirketim kilomu ve giyimime özen göstermeediğimi bahane ederek işten cıkardı ilk girrken kilo vermeni istiyorum demişdi cünkü müdür napıcam kıslar ben yardım edin bana moralim gercekden bozuldu bunu duyup hatırlayınca
hadi gözünaydınnn , inşallah 50 leri de görürüsünkızlar reglı sıkınlıgım gıttı ve bugun 69.6 cıktım oh nıhayet 70 lerden kurtuldum cumaya kadar 68 ı gormek ıstıyorum
ehem ehemakşam yemeğim canlar:
yarım kepçe maraş usulü tarhana
yarım tabak ıspanak
6 7 kaşık bulgür pilavı
yoğurt 5 6 kaşık
veeeee 1 dil ekmekk
ayyyyyy çokmu olmuş nee aslında azar azar yedim ama alt alta yazınca ne çok şey yemişim beeee
yesılc ayımı ıctım geldım ablam yıne pc mı aldıı
afiyet olsun canımmm bence çok abartılı degil güzelehem ehemakşam yemeğim canlar:
yarım kepçe maraş usulü tarhana
yarım tabak ıspanak
6 7 kaşık bulgür pilavı
yoğurt 5 6 kaşık
veeeee 1 dil ekmekk
ayyyyyy çokmu olmuş nee aslında azar azar yedim ama alt alta yazınca ne çok şey yemişim beeee
canım az degil mi gün boyu ayaktasın dikkat et tatlımmmkızlar napıyonus bakimmm iş arası kaçamak yazam dedm size sabah bi dilim tam buğday ekmeği yarım kk peynir yedim saat 2 bucukda 3 tane etiform yedim bes gibi 1 tane elma simdide su bardak corbalar varya onlaın domatesinden içiyom eve dönünce ancak cok acıkırsam meyve yermmm bitmişdir aslınd gün benim için :)
ayyyyy canımmm yaa bak şimdi olmammıs ablanın yaptıgıyesılc ayımı ıctım geldım ablam yıne pc mı aldıı
amannnnnnnn çok tehlikeliii hadi bi mandalin ye muz yeeee unut tatlıyıı canımmm cıx o cıx bu saatteacım ben yaaa canım tatlııstıyoo offf
amannnnnnnn çok tehlikeliii hadi bi mandalin ye muz yeeee unut tatlıyıı canımmm cıx o cıx bu saatte
canım bısey sorucam ozel olucak ama sn maraşlımısın
seyy benım ablamlarda maraş ta oturuyoda tarhana dıyıce dıkkatımı cektı hatta 2 y once maraştaydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?