Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptan yrd belırleyelım aklıma guzel bı plan geldı ama once benım sekıllendırmem lazım gunluk olarak kaptan yrd bı lıste hazırlıcam herkesın yapıp yapmadıgını kontrol edıcek nasıl fıkır

süpersin canımm yaaa sen çok düşüncelisin valla hepimiz çok sanslıyızzzzzzz

ayy sımartmayın benı ayolll tesk ederım bende bak mat cozmeye basladıkca beynımde calsımaya basladıı eheheh
artık fıkrılerı resmenıkınıyom fıkır kalmadı zayıflıcaksak zayıflayalım yoksa sonun kotuuu

kız sende traktorun olsun daha ne bı suru para ver kıraya kazan ustunden hahah dekı bı vosvosum yok

ama olur bebbemm ya hersy olur
kız babamdan kalma traktör var bişeye yaramıyo öyle olsa annem köşeyi dönerdi
annemin garajında yatıyo.tapusuda biizm üstümüze kardeşlerle ama neye yarar ben araba istiyommmmmmmmmm

Son düzenleme:
kız babamdan kalma traktör var bişeye yaramıyo öyle olsa annem köşeyi dönerdi
annemin garajında yatıyo.tapusuda biizm üstümüze kardeşlerle ama neye yarar ben araba istiyommmmmmmmmm

e o zman satsanıza onun vergısı algısı bosa zarar acacagına satın 3 5 kurus araba ıcın ılk yatırım olur ehehehheheh cok zekıyım yaww

ayyy canımm benimmm inşşş araba aldıgınız günleri tez zamanda görürsünnnnnnnn

kız senın mezun olmaya nıyetın yokmu abooo duaya bakkk

ınsallah zayıfaldıkdann sonra bıde araba aladıgınızı da goruruz desen neyse

ama obur turlu araba alınana kadar burda kalmayı planlıyomus gıbı bı hava cıkıyo ortaya

hımmm anladım canımm ohhh misss afiyetler olsunn aman desene canımm yarın senn için zor bir gün olcak aman dikkat et zaman yoruyo insanı canımm
zaten çiğ köfteyi çok özledim 2 haftadır yemiyordum.galiba zor olcak.aman yerim herşeyden azar azar

evet canımm duydummmmmmmm eşimde yok inşş meyvele atlatırımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:
iyi haftaya bize göre 1-0 önde başlıyorsun yani:92::92::92:

hazırla bakalım make senden yeni fikirler gelmeye devam

make in geldiği nasıl belli oldu.
hep şöle bi cümleyle başlayan biri olursa bilin make dir
KIZLAR AKLIMA Bİ FİKİR GELDİ

ayyy canımm benimmm inşşş araba aldıgınız günleri tez zamanda görürsünnnnnnnn
inşallah canım aman hayırlısı olsun bende oyuncak arabayla mı oynasam
istanbulda zor canım park yeri bile yok özel otoparklara aylık döktüğün parayla fazlasıyla taksıye bıner gezersın.bizde kocamla kendimizi böyle kandırıyoruz

aaaaaa olmassmı çokk inşşş tez zamanda zayıflar inceciz binrsin darısı bize olur bizde alırız duamda eksiklikler olmuşş saol kaptan düzeltirdigin içinnnn hepberaber en geç nisana mezun olcazz

e o zman satsanıza onun vergısı algısı bosa zarar acacagına satın 3 5 kurus araba ıcın ılk yatırım olur ehehehheheh cok zekıyım yaww
yok anam sattırmaz kız çıldırma

belki mezun olsak bile gelip yazışacaz burda

1. TAKIM 186. ETAP

makeup ( 70.0/70.0/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 73.8/0.2/0.27%)
giz3mmm( 67.0/67.0/0.0/0.0%)
cumbo( 59.5/
merıspek( 80/
ezgıılknur( 76.0/
maibeyaz ( 60.0/
bucakmagduru( 77/
asl35 (74.5/
innuk(68.9/
sudem34(76.8/
1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,9 /

Son düzenleme:
kızlar az önce ayva yedim
umarım sabah ayvayı yiyen ben olmam

kızlar lıste hazır kılonuzu lıstenın uzerıne yazarsanız cok sevınırım gozden kacmamıs olur en son kılosunuyazan arkadasdan alıntılayarak kılonuzu yazın hesaplamasınıyaparım ben olurmu sekerler

baska yer de yazısın alla alla bızden sona buraya sıskolar gelcekk alla alla yaww
haha gelsinler bakalım da önce bi biz gitseydik hayırlısıyla.
ya buugün haberlerde izledim fransız bi manken 28 yaşında zayıflama hastalığı yüzünden ölmüş.o yüzden hayırlısı ama biz yemeyi seviyoruz bi gün zayıflmamak uğruna ölmeyiz inşallah

ayvada o kadar kalorı yok canım afıyet olsun sabah bak yuzun gulcek senın tartıda

dun yedıgım asure bugun benı tırmaladıı ehehehe takılı kaldım bu haftada
ay ben bugün aşure de yedim ne çok şey yemişim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…