süpersin canımm yaaa sen çok düşüncelisin valla hepimiz çok sanslıyızzzzzzzkaptan yrd belırleyelım aklıma guzel bı plan geldı ama once benım sekıllendırmem lazım gunluk olarak kaptan yrd bı lıste hazırlıcam herkesın yapıp yapmadıgını kontrol edıcek nasıl fıkır
ayy sımartmayın benı ayolll tesk ederım bende bak mat cozmeye basladıkca beynımde calsımaya basladıı ehehehsüpersin canımm yaaa sen çok düşüncelisin valla hepimiz çok sanslıyızzzzzzz
kız babamdan kalma traktör var bişeye yaramıyo öyle olsa annem köşeyi dönerdikız sende traktorun olsun daha ne bı suru para ver kıraya kazan ustunden hahah dekı bı vosvosum yok
ama olur bebbemm ya hersy olur
ayyy canımm benimmm inşşş araba aldıgınız günleri tez zamanda görürsünnnnnnnnkız babamdan kalma traktör var bişeye yaramıyo
annemin garajında yatıyo.tapusuda biizm üstümüze kardeşlerle ama neye yarar ben araba istiyommmmmmmmmm
kız babamdan kalma traktör var bişeye yaramıyo öyle olsa annem köşeyi dönerdi
annemin garajında yatıyo.tapusuda biizm üstümüze kardeşlerle ama neye yarar ben araba istiyommmmmmmmmm
ayyy canımm benimmm inşşş araba aldıgınız günleri tez zamanda görürsünnnnnnnn
zaten çiğ köfteyi çok özledim 2 haftadır yemiyordum.galiba zor olcak.aman yerim herşeyden azar azarhımmm anladım canımm ohhh misss afiyetler olsunn aman desene canımm yarın senn için zor bir gün olcak aman dikkat et zaman yoruyo insanı canımm
iyi haftaya bize göre 1-0 önde başlıyorsun yani:92::92::92:evet canımm duydummmmmmmm eşimde yok inşş meyvele atlatırımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:
hazırla bakalım make senden yeni fikirler gelmeye devamkaptan yrd belırleyelım aklıma guzel bı plan geldı ama once benım sekıllendırmem lazım gunluk olarak kaptan yrd bı lıste hazırlıcam herkesın yapıp yapmadıgını kontrol edıcek nasıl fıkır
make in geldiği nasıl belli oldu.süpersin canımm yaaa sen çok düşüncelisin valla hepimiz çok sanslıyızzzzzzz
inşallah canım aman hayırlısı olsun bende oyuncak arabayla mı oynasamayyy canımm benimmm inşşş araba aldıgınız günleri tez zamanda görürsünnnnnnnn
kız senın mezun olmaya nıyetın yokmu abooo duaya bakkk
ınsallah zayıfaldıkdann sonra bıde araba aladıgınızı da goruruz desen neyse
ama obur turlu araba alınana kadar burda kalmayı planlıyomus gıbı bı hava cıkıyo ortaya
ama napım ayolll hepımızden cıkan yaglarla 3 tane daha hatun cıkar nenn fıkrım geldııı hahahah
ne kusuyonn heee sacını cekerım senın bakk
yok anam sattırmaz kız çıldırmae o zman satsanıza onun vergısı algısı bosa zarar acacagına satın 3 5 kurus araba ıcın ılk yatırım olur ehehehheheh cok zekıyım yaww
belki mezun olsak bile gelip yazışacaz burdakız senın mezun olmaya nıyetın yokmu abooo duaya bakkk
ınsallah zayıfaldıkdann sonra bıde araba aladıgınızı da goruruz desen neyse
ama obur turlu araba alınana kadar burda kalmayı planlıyomus gıbı bı hava cıkıyo ortaya
yok anam sattırmaz kız çıldırma
belki mezun olsak bile gelip yazışacaz burda
ne küsmesi canımmm sadece üzüldümmmmmm ama geçti çünkümmm cılız bişi olup herkese aaaaaaaaaaaaaa dedirtecemmmmne kusuyonn heee sacını cekerım senın bakk
ayvada o kadar kalorı yok canım afıyet olsun sabah bak yuzun gulcek senın tartıdakızlar az önce ayva yedim
umarım sabah ayvayı yiyen ben olmam
1. TAKIM 186. ETAP
makeup ( 70.0/70.0/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 73.8/0.2/0.27%)
giz3mmm( 67.0/67.0/0.0/0.0%)
cumbo( 59.5/
merıspek( 80/
ezgıılknur( 76.0/
maibeyaz ( 60.0/
bucakmagduru( 77/
asl35 (74.5/
innuk(68.9/
sudem34(76.8/
1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,9 /
haha gelsinler bakalım da önce bi biz gitseydik hayırlısıyla.baska yer de yazısın alla alla bızden sona buraya sıskolar gelcekk alla alla yaww
ay ben bugün aşure de yedim ne çok şey yemişim yaayvada o kadar kalorı yok canım afıyet olsun sabah bak yuzun gulcek senın tartıda
dun yedıgım asure bugun benı tırmaladıı ehehehe takılı kaldım bu haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?