oldu sekerimm ben yaparımmkızlar lıste hazır kılonuzu lıstenın uzerıne yazarsanız cok sevınırım gozden kacmamıs olur en son kılosunuyazan arkadasdan alıntılayarak kılonuzu yazın hesaplamasınıyaparım ben olurmu sekerler
haha gelsinler bakalım da önce bi biz gitseydik hayırlısıyla.
ya buugün haberlerde izledim fransız bi manken 28 yaşında zayıflama hastalığı yüzünden ölmüş.o yüzden hayırlısı ama biz yemeyi seviyoruz bi gün zayıflmamak uğruna ölmeyiz inşallah
ay ben bugün aşure de yedim ne çok şey yemişim ya
oldu sekerimm ben yaparımm
ayyyy yazık olmuş ama o kadarda abartmamak gerek biz öyle degiliz olamayızda saglıklı saglıklııı vvercezz fazlalıklaımızı sonrada gelsin şıkk şık kıyafetler ohhhhhhh yazınnn ne güzel olcekkk yaaaa dolabımı yenilicennn hep 38 beden yapcamm çeşit çeşittt ayyyyyyyyyyyyyyy:97::97::97::97::97::97:ya evet bende gordum o mankenı ama kuzum bız oyle degılız kı o tam bı hastalık ay bı ara burda da oyle bı kız vardı
yıyıp kusuyodu 47 kılo ımıs ay fazlam var dıye kusuyodu ay cok zor yaa allah yrd olsun ama yok ben 60 da bırakırımm oyle abartmamm
heheheh dimi dmi inşşşş canımmmmmmehehe tabıkı yapıcenn cunku kpt yrd olcen sen dımıı kuzum
güle güle canımmmm iyi geceler tatlı tatlı uykular şimdiden mutlu saglıklı güzel yıllar olsun canım tabi bol bol kilo verilen yıl olur hepimizeben kacar kızlar hadı hepınıze tatlıı uykular
ın grusemezsek hepınıze ıyı yıllllarrrrrrrrrrr
güle güle tatlımmm iyi geceler kolay gelsin canımmmbende kaçıyom malum yarın işim başımdan aşkın
ılknurr kuzumm ay ben uyuyamadım cok acım tut benı kuzummm yaaa ay dolapdada mantı varr y cok acım sabahı etmem lazım olmaz yemem lazımm gece yemek yersem kılo verememm cok fena acımmmmmmmmmmmmmmmohh ne güzel herkes uyuyacak benim çoçukların ikiside uyanık kıs uyumam diyip duruyooo oglanda bas bas bagırıyooo ayyyy bunlar nasıl uyuyacak yavvvvvv
ayyyyyyyyy canımmmmm benimmmmmmmm bu saatte mantıııııııı abovvvvvvvvv cısssssssssssssssssssss sakın yeme bak sevgilin gelcekkk göbeklimi görsün istersinnnn ne kaldı sabaha sakınn heee yok mu leblebi azına atsan su iç sakın mantı yeme bakk sakı nnnnnnnnnnnnnnnnnnnılknurr kuzumm ay ben uyuyamadım cok acım tut benı kuzummm yaaa ay dolapdada mantı varr y cok acım sabahı etmem lazım olmaz yemem lazımm gece yemek yersem kılo verememm cok fena acımmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyy canımmmmm benimmmmmmmm bu saatte mantıııııııı abovvvvvvvvv cısssssssssssssssssssss sakın yeme bak sevgilin gelcekkk göbeklimi görsün istersinnnn ne kaldı sabaha sakınn heee yok mu leblebi azına atsan su iç sakın mantı yeme bakk sakı nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizzzzz kilo vercezzzz ve incecik olcaz hele bide sennn canımmmm ne güzell elbiseler alıpp nişan yapcan olmadı buu yemicen dimi hayatımmmm
uyu canım uyu sabah kalkınca yeee kıyamam acıkıncada zor oluyo sen bugun bişi yemedinkii keske akşam bişiler yeseydinnn yaaaa şimdi böyle olmucatı bu saaatee de hersey yag olur hadi iyi geceler tatlımm valla kızınkini belki koyarımda oglanın sagı solu belli olmuyo inşş oda düzene geçer bende çıkıyorum zaten gözüm kapanıyo çok uykum var öptüm çokkk atlat hayırlısıyla bu geceyi sabah yersin rahat rahatyok yemıcemm de ay acım yaaa oyle boyle degıl kazınıyo resmen mıgdem en ıyıısı uyumaya calısım yoksa sagım solum bellı olmaz benım sende hala bebelerle ugrasıyon kıyamam kız uykularını duzene koysana tatlım sen ıkısıde bırlıkte uyusun uyansın 1 2 gun zorlanırsın ama netıcede rahat edersın
uyu canım uyu sabah kalkınca yeee kıyamam acıkıncada zor oluyo sen bugun bişi yemedinkii keske akşam bişiler yeseydinnn yaaaa şimdi böyle olmucatı bu saaatee de hersey yag olur hadi iyi geceler tatlımm valla kızınkini belki koyarımda oglanın sagı solu belli olmuyo inşş oda düzene geçer bende çıkıyorum zaten gözüm kapanıyo çok uykum var öptüm çokkk atlat hayırlısıyla bu geceyi sabah yersin rahat rahat
iyi geceler tatlımm evet bende kalkar kalmaz ip atlıcam sporla başlıcam öptüm mucx eririsinler o potişler mucxxxx sekerimm byeee:79::79::79::79:ıyı geceler canımm mcukkk sabahh kalkıp spor yacez daha koca potısler erıcek mcukk tatlım
canım 68 aksaraylıyım ama ben bir boğayım unutma haaaaaa çiğ köfteyi karşıdaki çiğ köfteciden alıcam süper yapıyo ben yapmıycam öyle uzun işlerle uğraşamam ben.eskiden yemek yapmayı severdim çeşit çeşit yemek pasta börek döktürürdüm de artık yorulmuşum ya hiç bişey yapasım yok aşırı üşengeçleştim:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?