Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya noluyo bizeee anlamıyorumkiii sanki zayıflama yarısması değilde kilo alma yarısmasında gibiyiz hepimiz bişeyler yiyoruzzzz cıss yemek yemek sağlığa zararlıdır yiyin ama vücudunuzu kandıracak kadar :90::90::90:

günaydın kızlarrrrrr
sizi uykucular sizi bu saatte halaa tembellik yaparsanız tabi kilo veremezsiniz kalkın bakıyımmmm
sudemmmm nerdesinnnnn kalk kaldır potişi yarın cumaaaa bakkk hatırlatıyımm herkes döküldü herhalde yine bu hafta artık sondan birinci olacaz gibii

kahvaltım 2 dil ekmek üstü lor peynir ve 1 tat. kaş.ballı zeytin vee 1 dil boll kepekli kek

arada 1 mandalina 8 fındık yiycem öğlen akşam kabak çorbası düşünüyorum dilara koçağın vicdan çorbası kaçırdığınız ertesi bu çorbayı için diyo hepp inş. başka bişey yemem

gunaydın bidenem
benım baskul bugun guzel konusuyo yarında ole olursa sen beni gör aslı kork benden
ama bugun okulda parti var olen cok yerım gıbı sabah az yedım ama inşallah yarına kadar almam
bısiklet beni çok yormuş hiç süresim yok yorgunluktan

Yok canım 2011 e tombik girebilirim ama tombik gezmiycem hem daha benişm kocişle idda olayım var mayısa kadar gidecek bu kilolar.. Bugün işe döndüm yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum..
Bana dua edin midem büyümüş acil toparlanmam lazım

Yaa kaptanımmm aynen senin durumundayım sen yine almamışsın ama ben bide yok regli yok bilmemne derken almışım walla..
Ama bütün suç annemin yok kısır yok aşure yok bilemem ne derken 10 günde bir yediğim yiyecekleri hergün bir kaç kez yer oldum. Olacağıda buydu işte.
Birde evde saat 10 da kahvaltı yapınca hem öğün atladım hemde akşam yemekleri geç saate sarktı.. Off haftayada spora başlıycam haftanın 3 günü salonda 2 gün evde leslie yaparsam tamadır..:89:

herkese selam kızlar...
ben de kızı rehabilitasyona götürdüm getirdim..
bu gün artık kaçamaksız bi diyete başlıyorum...
sabah 1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
2 zeytin
1 ceviz
1 yumrta yedim...
bunları 9 gibi yemiştim...

okuldan 1,30 gibi geldik hemen taze fasulye ısıttım 6 kaşık ondan yedim yanında da ayran içtim...1 dilim de kepek ekmeği yedim... azcıkda çubuk kraker atıştırdım...
şimdi stepperda spor yapacağım...

menün çokgüzelmiş canım.. ben evde olamıyorum o yüzden bi düzene giremedimm.. sporda yapamıyorum off :/

merhaba kılzlarr, işlerin yoğunluğundan nete giremiyorum, yetiştirmem gereken bir makalem var, gece gündüz onla uğraşıyorumm, uzun süre izin almanın sonuçları böyle oldu işte , sabah tartıldım 73.8 dim arkadaşlar, yediklerime dikkat ediyorum, yarın giremezsem bu kilomu yazarsanız sevinirim...

Afiyet olsun canım..
Walla güzelmiş. İnşallah güzel sonuçlar alırsın :)

make ben hala 67 yim:/
bu arada uğrayamıyorum kzlar kusura bakmayın evde olamıyorum şu sıralar

Yaa bencede canım düzen çok önemli düzen kaçınca alıp başını gidiyor insn motivasyon çok önemli..

sağolun kızlar..ben de bu gün başladım işte inşallah düzen oturturum ben de...
şimdi ara için 10 fınfık 1 elma yedim, 2 haşlanmış kestane yedim...
ara için çok mu oldu ki...

naber kızlarrr
bende yeşilçayımı içiyorum 1 kasede çorba içtim ama yağsız sebze çorbası
akşama yine çorba içicem bugün vicdan çorbası içiyorum tartı beni utandırmasın sudemciğimee karşı diye

Son düzenleme:

O ne kız nasıl yaniii???
Çorbanın adı sahiden vicdan çorbasımı yoksa çok ydin vicdanın sızlıyor ondan mı vicdan çorbası dedin anlamadı ben

O ne kız nasıl yaniii???
Çorbanın adı sahiden vicdan çorbasımı yoksa çok ydin vicdanın sızlıyor ondan mı vicdan çorbası dedin anlamadı ben

hemen aydınlatıyım canım ben diyet hususunda kitap yazsam yeridir ama terzi söküğünü dikemez misali hiç birini uygulamıyorum o yüzden bu haldeyim:

canım bu vicdan çorbası diyetisyen dilara koçak a ait gogleye yazarsanda bu şekilde çıkıyo
diyeti bozduğun yada yada abrttığın günün ertesi bu çorbadan içiyosun hem telafi ediyo hemde
metabolizmayı düzenleyip hızlandırıyomuş bildiğin yağsız kabak çorbası yaniiama tadı güzel
bende bundan sonra haftada 1 yada 2 gün sırf bu çorbadan içicem

amaaaa sudemcimmmduymasınnn

oy ne guzel kendı kendınıze motıve oluyosun takdır etm svbende bugun nerdeyse hıc bısey yemedım dun yedıklerımı erıtemedım galıba hala bıde temızlık su bu cıktı basıma off

neyse arada ugramaya calısıyorum kusura bakmayın artık

aslı kork benden

tüh duydum nolcek şindi hadi gari nepcen sen?

sudemmmm nerdesin:26::26::26: ne çok kulağını çınlattım bugün
canım okuldayım öğlenciyim ya 12.30-17.30 arası okuldayım
özledin demek beni özle anacığımmmmm

aslı kork benden

tüh duydum nolcek şindi hadi gari nepcen sen?

canım okuldayım öğlenciyim ya 12.30-17.30 arası okuldayım
özledin demek beni özle anacığımmmmm

tühhhh duymasaydın keşke ama yapacak bişey yokkk neyyyyse artıkın
özledim tabi canım rakibem bizden başkada giren yok diyet yapan yok herhal bakalım yarın belli olacak:26::26:
anammmmm bide herkes veriyomuş sesi çıkmayanlar bile bende alıyomuşmuyum cır cır öterken
neyse artık ne kaldı sabaha bak seni geçersem ayıp olmasın sana karşı hani ben yaşlıyım senden haliyle metabolizmam yavaştır sen gençsin ona göre ben olsam artık bunuda duyduktan sonra sabaha kadar spor yaparımm

kızlar ben bu hafta hıc spor yapamamıs tım sımdı yapmaya basladım ablamda soyledı bu hafta cok saldın dıye neyse asure tantanasıda bıttı ya artık dıkkat ederım

yok anam halim yok canım hiç bişey yapmak istemiyo soğuktan büzüştüm iyice.ev temizlemem lazım yarın misafir var markete gitmem lazım hazırlık yapmam lazım ama canım hiç bişey yapmak istemiyorrrrrrr.

kızlar ben bu hafta hıc spor yapamamıs tım sımdı yapmaya basladım ablamda soyledı bu hafta cok saldın dıye neyse asure tantanasıda bıttı ya artık dıkkat ederım
make düğünde tombik olcan yoksa sal bakalım sen nişanlın sana tombik make desin de gör

oy yarın butun zahmetı sen cekıcen desene allah kolaylık versın canım

yok canım 3 4 gunluk ara olmus oldu toparladım artık sısmanlamıcem soz

bu arada kızlar bı tane kaptan yard gonulluye ıhtıyacımız var gonluluu olanlar bır adım one lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…