Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mrb arkadaşlar nasılsınız benn geldimmm baya aradan sonra nasılsınız bende diyet spor kötüüü tabi moralde ama olmuyo böyle zayıflamam lazımmm ne kaldı şurda mayısa demii yaaaa ben kendime 1 ocak dedim ama şimdiden başlarımmda o zaman tam full herkes yarına vermiştir inşş ben aldım korkarım hepinizi öpüyorumm

aaaaa ne güzell yard kaptan ohhhh valla ben gönüllüyum ama tabi bucak(adını unuttum 9.kptanı varrr ) ama genede sansımı deniyiyeyim dedimm 2 adım önce çıktımmmm

aaaaa ne güzell yard kaptan ohhhh valla ben gönüllüyum ama tabi bucak(adını unuttum 9.kptanı varrr ) ama genede sansımı deniyiyeyim dedimm 2 adım önce çıktımmmm
canım diğer topikte nilimbenin işi çıkmış bana attı topu .aslıda saolsun ezgı ıle sudem yapar dedi.orda bana yardım edebilirsin.2 adım gelmene gerek yok bir adım gelsen yeter.
benim giremediğim zamanlarda listeyi güncellersin.

ohhhhhhh bütün kızlar toplanmış nihayet beeee bu topiki böyle kalabalık görmemiştim içim açıldııı

ezgicim nerelerdesin yaramaz bı durum yoktur inş.

sudecim allah kolaylık versin misafirin varmış bide diyetteyken hiç çekilmez valla

kız nereyı guncellıyonuz sız du bbakımm alla alla bıze kaptan yrd lazım alla

ay kızlar soyle bı sılkelensek ıyı olcek hapımz adına cok saldık yaww basta ben olmak uzere

saol canım benim sen o işi süper yapıyosun tabi ayrdıma ihtiyacın olursa her daim canımmm
saol canım benimm valla hiç sorma misafirim geldi eşimin iş saatleri allah bullak oldu artı eşim eevdeyken okeye dalıyo vermiyo bana ama artık işi saatleri ayarlı bende rahatca gelcdmmm

ya benımde motıvasyınun oyle dustukı bu hafta ne spor ne yemege dıkkat ettım nazardeydı kesın bıze bı kusrun dokturelım hep bırlıkte

evet kaptan yrd ıcın ılk adayımız ezgıılknur baska varmı eger varsa oylama yapcez kızlar

kızlar noldu size benim motivasyon yerinde şükür bakalım yarın görücez gerçide iyi sonuç bekliyorum bakalım

ben aday olamıyorum yardımcılığa malesef hiç anlamıyorum benn biraz net özürlüyümdee

ama erkenden bildirim yapar sizi bekletmem şimdiden kolay gelsin makeup kaptan ve yardımcısına

iyi akşamlar ben çıkar yarın görüşürüz inş. kendinize iyi bakınnnnnn

ohhh ne güzel canım yerinde olsun hepp inşş tartında güzelll sayılar gösteriri sana canımmm iyi akşamlar canımm sende k.i.b byeee sekerimmmmmmmmmm:79::79::79::79:

canım senın motıvasyonun 3 haftadır zaten masallah allah nazarlardan esırgesınn bu hafta hıc ılgılenemedım sızle kaptan yrd olursa ben yokken motıvasyonu yuksek tutar dıye dusundum zaten hesap kıtap ısını ben yapcem bı sıkıntı yok yanıı

ay ıkımuabbetın belı kırcaktık nereye kacıyon sen heee

he ya gelde yeme şimdi çiğ köfte,fıstıklı baklava 2 çeşitte ben yaparım diyet felan kalmaz heralde:26::26::26::26:.cumarteside binadaki kadınları çağırdım.

kız nereyı guncellıyonuz sız du bbakımm alla alla bıze kaptan yrd lazım alla

ay kızlar soyle bı sılkelensek ıyı olcek hapımz adına cok saldık yaww basta ben olmak uzere
balık baştan kokar canım motive et bizi make
canım ezgiden güzel kaptan yardımıcısı mı olur bne oyumu ezgiye kullanıyom

aman gitsin kocan ya bizde güzel güzel yazışalım söyle eğlenelim burda.kocalar çalışsın bizde harcıyalım paraları ohhhhhhhhh

a benım kocam yokkı kımın parasını harcıcam sudemmm :26:
aman lafın gelişi sanki varda onların parasını mı harcıyoz daha üstüne bide kazanıyoz ev geçindiriyoz.
bazen ev hanımlarına özeniyom.
ya varya belçikada ablamın arkadaşları ev hanımları kadınların altında 90 mılyarlık audı varya gelde çıldırma
benim daha traktörüm bile yok

offfffffff çig köftee baklavaaaaaa hımmmm canım sen nerelisin böyleeee merak ettim canımm bakkk sakınn abartmadan diyeti düşünerek yeee ye ama tadilmllık olsun
tşkler canımmmm saol düşüncelerin için
evet yaaaa canımm yaa gitsin tabi hiç rahat vermiyokii özledim valla sizlerle yazışmaları hehehheh evet onlar işe biz kkya

canım 68 aksaraylıyım ama ben bir boğayım unutma haaaaaa çiğ köfteyi karşıdaki çiğ köfteciden alıcam süper yapıyo ben yapmıycam öyle uzun işlerle uğraşamam ben.eskiden yemek yapmayı severdim çeşit çeşit yemek pasta börek döktürürdüm de artık yorulmuşum ya hiç bişey yapasım yok aşırı üşengeçleştim:26::26::26:

kız sende traktorun olsun daha ne bı suru para ver kıraya kazan ustunden hahah dekı bı vosvosum yok

ama olur bebbemm ya hersy olur

ya sahı kızalr bak sız yazınca aklıma geldı yarın ne yapcezz sanırım ıpın ucunu kacırcaz ama ertesı gunu hemen eskı duzene donunkı alınan kalorıler yaga donusmesınn

duydunmu ılknurcumm

hımmm anladım canımm ohhh misss afiyetler olsunn aman desene canımm yarın senn için zor bir gün olcak aman dikkat et zaman yoruyo insanı canımm

ya sahı kızalr bak sız yazınca aklıma geldı yarın ne yapcezz sanırım ıpın ucunu kacırcaz ama ertesı gunu hemen eskı duzene donunkı alınan kalorıler yaga donusmesınn

duydunmu ılknurcumm
evet canımm duydummmmmmmm eşimde yok inşş meyvele atlatırımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…