Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarrr
iyi akşamlarr
özlediniz mi beni
bu akşam eşim bilgisayarla gelince ilk iş size bakayım dedim
çokk özledim sizi inşallah pc yi götürmezse girerim yine
şimdi kalkıp hazırlık yapmam lazım akşama misafirim var sonra uzun uzun konuşuruz
kendinize çokk iyi bakınn
yeni yıl huzur, mutluluk ve sağlık getirsin hepinize :80:

ayyyyyy canım benimmmmm çok sevindim seni gördügüme nasıl özlemişimm yaaa götürmesinnn pc yii yaaaa sende hep gel tatlımmmmm sende k.i.b yeni yılın sana mutluluk huzur ve saglık getirsin canımmm
gene gel hep gelllll

ayy canım benımm ay hos geldın nasılozlememmıı
kıyamamm sana hadı artıkk don aramıza canım benım nasılsın ıyımısınn ayy tatlım benım bugun ıcımden gectın canım benım

sanada ıyı yıllar tatlıs oglun ve esınle mutlu bı yıl dılıyorum

bu hafta takım ıcın bı ıyılık dusunuyorum merak etme hele bı yılbasıda gecsın bu son artık sanda ıyı yıllar

yok oyle hemen soyle bı sekıllendırım yaparız bıseyler ama bu hafta herkes kılo verıcek bende dahıl olmak uzere
anladım canımmmm ok sen sekilendir yapalımmm evet bencede zayıflamammız lazım helede ben baksana artışa ama yok öyle durma vercemmm bi gram fazlam kalmıcakkkkkk

[ı][sıze=3]mutluuuuuu yıllarrrrrrrrr herkeseeeeeeee[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]ben mekik cekerek grdimmm ve 100 tane çektimmmmmmmmmmmm[/sıze][/ı]

Son düzenleme:
Anaamm hemşerim varmış burdaaa :) Hemi de Boğa burcu
Ayy canım takımım benim yaaa..
Hem adaşımı buldum, Hem herkes boğa,hemide hemşerimi buldum yani tam olmasada hemşerim sayılır dimi kızz....
kız sen nerelisin?

innukçum hepimizden çok senin kilo vermen lazım daha kocan karşıdaki durağa geçip sabah sabah bize türkü söyleyecek bizde izliycez güldürme kocanı.sen kilo vermedikçe o gülecek sık dişini azcık

ay canım inşallah 2011 de hepimiz mezun olur gideriz şurdan

tam sonuç ne zaman belli olur acabaa bu hafta eksideyim ya merak ettim
hehe kız aslı senin saçını başını yolarım ben bi de alay ediyo eksideyim diye.:26::26::26:şımardın sen benden 200 gram fazla verdi ya.sen gör bu hafta da verebılecek mısın görecez

[ı][sıze=3]mutluuuuuu yıllarrrrrrrrr herkeseeeeeeee[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]ben mekik cekerek grdimmm ve 100 tane çektimmmmmmmmmmmm[/sıze][/ı]
tatlım harikasın yeni yılı hep spor yaparak geçircen desene.
yeni yılda 2.mesajı atanda ben oalyım bari.

çok bişey beklemiyorum yeni yıldan beden ve ruh sağlığı versin gerisi gelir heralde

günaydın kızlarrrrrr gününüz aydın ve kaçamaksız olsun inş.

kahvaltımı ettim ama biraz bal yedim olsun akşama daha çokkk var telafi ederim artık

amanınnn sudemmm gelmişşş rakibem noldu beni geçemedin bu hafta bide genç olucann saçımı çekemezsin canım çünki çok kısaaaaaaa

tam gaz devam kaçamak yok olsada az oda sporla yok sayılır

kızlarrr en yaşlınız benim herhalde ayıp oluyo amaaa 10. olmuşuz kendinize gelinnn lütfennn helede bekarlar.....makeupp.. bucakmağduruu... siz daha gelinlik giyeceniz ortada salınacanız bu kilolarmı

evli olanlar daha zor diyet yapar bak benden abla tavsiyesi evlenmeden verin sonra siz diyet yaparsınız kocalar oturur karşınıza yedikçe size nispet gibi gelir ben bu yüzden çok kavga ettim eşimleee yada kendinize diyet yemeği ona mecburen tatlıda börekte yapıcanız eeeeee demem oki zor

haydi bugünden itibaren herkes silkelensin yolaaa devammm durmak yokk

günaydın canlarım yılbası diye kimsecikler canlanmamıs daha ben kalktım leslimle yürüdüm kahvaltı etcem simcikkk sonra gene grerim öptüm hepinizi

innukkk nasılsın canım nasıl gidiyo benim haftasonu kaçıyo birazzz

çizelgeyi uğraşa uğraşa yaptım ama şimdiki kilmu bi türlü 73 gösteremedim neden acaba nasıl yapmam gerkiyodu bilemedim ama herşeyi denedim sen biliyomusun nasıl seninki gibi görünecek

günaydın kızlar..
herkese mutlu yıllar ..

bu hafta kaçamaksz devam ettririm inşllah.. artık en az yarım kilo vermeliyim 1 haftada.. aynı kiloda kalmıycam artık .. en fazla haziranda mezun olcam

Ben 51 canım, muhtemelen doğduğumuzda hemşeri olarak doğmuşuzdur. Sonradan ayrıldılar :))

Walla dün akşam eşimle pazarlığa oturdum dedim ben öyle gidip duraklarda bağırmanı istemem kocamsın sonuçta bunun yerine dedim hazır yaz sezonuda girecek mayısta şöyyylee bir dolabımı yenile dedimm. Kabul etti valla :)) hehehee kilo vermek benden yeni kıyafetler kocamdan..
İyi pazarlık oldu wallaa..
Önümüzdeki haftadan itibaren haftada en az 500 gr vermiş olacağım.. Sporada düzenli başlı

Walla cok haklısın aslıcım bende katılıyorum sana. Kadınların durumu bu ne yazık ki evlenince zaten yemek yapa yapa kilolarına kilo ekliyorsun sonra birde bebiş olunca o kilolar ikiye katlıyor sonra böyle kocalara eğlence çıkıyor baştan sıkı tutmak lazım. Sonra birde demiyorlarmı sen evlenince saldın kendini diyee..
Dün akşam tuttum kendimi yemedim. Bana gülüyor sen boşa aç kalıyorsun diye.. Ama son gülen iyi güler haberi yok..

Canım ben yardımcı olurum ama şimdi işteyim ve burdan o siteye giriş engelli evde gidince bakayım hallederiz birlikte ok mi canım ?

gunaydın hanımlarr aksam oyle abartmadım

sabahda yanı sımdı 1 dene elma yıyorumm

aksam kacırdıysanız hemen bugun dıyete baslıyosunuz kacamak macamak yok

vay aşure canavarı aslıma bakın bu ne motivasyon maş
saçını çekmezsem bende seni çimdiklerim
yaşlıyım diyip durma kız yaşa göre değil ,şişkoluğa göre yarışıyoz

niğdenin neresinden kız merkezde kankim var benim niğde de mi oturuyosun?
kız bıde kocana kıyamadın ha bu erkeklere acınır mı onlar bize acımıyo .neyse sende mayısta bol bol para harcattır öyle acıma.şimdiden kesimini kes para kısıtlaması yapmasın.şimdiden para biriktir de

canım çokkkk teş. ederim uğraşa uğraşa sonunda yaptık kızımla beraber sana kolay gelsin görüşürüzzzz canımmm
aslı o ne aşk .bak bak çizelgeye zayıfla bakim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…