- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ayyyyyy canım benimmmmm çok sevindim seni gördügüme nasıl özlemişimm yaaa götürmesinnn pc yii yaaaa sende hep gel tatlımmmmm sende k.i.b yeni yılın sana mutluluk huzur ve saglık getirsin canımmmkızlarrr
iyi akşamlarr
özlediniz mi beni
bu akşam eşim bilgisayarla gelince ilk iş size bakayım dedim
çokk özledim sizi inşallah pc yi götürmezse girerim yine
şimdi kalkıp hazırlık yapmam lazım akşama misafirim var sonra uzun uzun konuşuruz
kendinize çokk iyi bakınn
yeni yıl huzur, mutluluk ve sağlık getirsin hepinize:80:
kızlarrr
iyi akşamlarr
özlediniz mi beni
bu akşam eşim bilgisayarla gelince ilk iş size bakayım dedim
çokk özledim sizi inşallah pc yi götürmezse girerim yine
şimdi kalkıp hazırlık yapmam lazım akşama misafirim var sonra uzun uzun konuşuruz
kendinize çokk iyi bakınn
yeni yıl huzur, mutluluk ve sağlık getirsin hepinize:80:
bu hafta takım ıcın bı ıyılık dusunuyorum merak etme hele bı yılbasıda gecsın bu son artık sanda ıyı yıllarklasik bi yorum ve inanıs olsada yeni yıl yeni bir ben ve yeni bir beden diyoruz anlasıldımı kalabalıklasdık daha ii kilolar gider derkene sismanlamaya calısıyoruzz yakısıyomu bize yarından itibaran herkes dikkatli olsun sizleri seviyorum herkese ii yıllarr
makecim dikkat et kuzum kendine acele etme yemek yaparkene:94:
çokkk sekerr canımmm tşkler seninde mullu geçsin bütün yılların sevdiklerinde
ayyyyyy çok merak ettim neymiş kaptanımmmm kulagıma söle kimse duymasssbu hafta takım ıcın bı ıyılık dusunuyorum merak etme hele bı yılbasıda gecsın bu son artık sanda ıyı yıllar
yok oyle hemen soyle bı sekıllendırım yaparız bıseyler ama bu hafta herkes kılo verıcek bende dahıl olmak uzereayyyyyy çok merak ettim neymiş kaptanımmmm kulagıma söle kimse duymasss
anladım canımmmm ok sen sekilendir yapalımmm evet bencede zayıflamammız lazım helede ben baksana artışayok oyle hemen soyle bı sekıllendırım yaparız bıseyler ama bu hafta herkes kılo verıcek bende dahıl olmak uzere
kız sen nerelisin?Anaamm hemşerim varmış burdaaa :) Hemi de Boğa burcu
Ayy canım takımım benim yaaa..
Hem adaşımı buldum, Hem herkes boğa,hemide hemşerimi buldum yani tam olmasada hemşerim sayılır dimi kızz....
innukçum hepimizden çok senin kilo vermen lazım daha kocan karşıdaki durağa geçip sabah sabah bize türkü söyleyecek bizde izliycez güldürme kocanı.sen kilo vermedikçe o gülecek sık dişini azcık1. TAKIM 186. ETAP
makeup ( 70.0/70.0/0.0/0.00%)
teodase ( 74.0 / 73.8/0.2/0.27%)
giz3mmm( 67.0/67.0/0.0/0.0%)
cumbo( 59.5/
merıspek( 80/
ezgıılknur( 76.0/
maibeyaz ( 60.0/
bucakmagduru( 77/
asl35 (74.5/73.5/
innuk(68.9/69.7/
sudem34(76.8/
1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,9 /
Kızlar bu sabah tartılınca geçen hafta kendime yaptığım kötülüğün farkına vardım bu hafta normalde 67 olmam gerekirken şu halime bir bakın..
Beni istediğiniz kadar kınayabilir ve aşağılayabilirsiniz hak ettim ben bunu ama bu hafta tekrar motive olcam tekrar eski düzenime dönücem önce kendime sonra sizelere söz veriyorum..
ay canım inşallah 2011 de hepimiz mezun olur gideriz şurdan[ı][sıze=3]günaydın arkadaşlar ben çok yedim yedim moral bozup sonucunu tabiki hüsran oldu çokk kiilo aldımmm ama tabi üzülmüyorum hiç çünkü yeniyıl benim olcak ve fazlasıyla verip hedefime ulaşacagım ve mezun olcam çok aldım kilo çokkkkk[/sıze][/ı]
hehe kız aslı senin saçını başını yolarımtam sonuç ne zaman belli olur acabaa bu hafta eksideyim ya merak ettim
tatlım harikasın yeni yılı hep spor yaparak geçircen desene.[ı][sıze=3]mutluuuuuu yıllarrrrrrrrr herkeseeeeeeee[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]ben mekik cekerek grdimmm ve 100 tane çektimmmmmmmmmmmm[/sıze][/ı]
kız sen nerelisin?
innukçum hepimizden çok senin kilo vermen lazım daha kocan karşıdaki durağa geçip sabah sabah bize türkü söyleyecek bizde izliycez güldürme kocanı.sen kilo vermedikçe o gülecek sık dişini azcık
günaydın kızlarrrrrr gününüz aydın ve kaçamaksız olsun inş.
kahvaltımı ettim ama biraz bal yedim olsun akşama daha çokkk var telafi ederim artık
amanınnn sudemmm gelmişşş rakibem noldu beni geçemedin bu hafta bide genç olucannsaçımı çekemezsin canım çünki çok kısaaaaaaa
tam gaz devam kaçamak yok olsada az oda sporla yok sayılır
kızlarrr en yaşlınız benim herhalde ayıp oluyo amaaa 10. olmuşuz kendinize gelinnn lütfennn helede bekarlar.....makeupp.. bucakmağduruu... siz daha gelinlik giyeceniz ortada salınacanız bu kilolarmı
evli olanlar daha zor diyet yapar bak benden abla tavsiyesi evlenmeden verin sonra siz diyet yaparsınız kocalar oturur karşınıza yedikçe size nispet gibi gelir ben bu yüzden çok kavga ettim eşimleee yada kendinize diyet yemeği ona mecburen tatlıda börekte yapıcanız eeeeee demem oki zor
haydi bugünden itibaren herkes silkelensin yolaaa devammm durmak yokk
innukkk nasılsın canım nasıl gidiyo benim haftasonu kaçıyo birazzz
çizelgeyi uğraşa uğraşa yaptım ama şimdiki kilmu bi türlü 73 gösteremedim neden acaba nasıl yapmam gerkiyodu bilemedim ama herşeyi denedim sen biliyomusun nasıl seninki gibi görünecek
Canım ben yardımcı olurum ama şimdi işteyim ve burdan o siteye giriş engelli evde gidince bakayım hallederiz birlikte ok mi canım ?
vay aşure canavarı aslıma bakın bu ne motivasyon maşgünaydın kızlarrrrrr gününüz aydın ve kaçamaksız olsun inş.
kahvaltımı ettim ama biraz bal yedim olsun akşama daha çokkk var telafi ederim artık
amanınnn sudemmm gelmişşş rakibem noldu beni geçemedin bu hafta bide genç olucannsaçımı çekemezsin canım çünki çok kısaaaaaaa
tam gaz devam kaçamak yok olsada az oda sporla yok sayılır
kızlarrr en yaşlınız benim herhalde ayıp oluyo amaaa 10. olmuşuz kendinize gelinnn lütfennn helede bekarlar.....makeupp.. bucakmağduruu... siz daha gelinlik giyeceniz ortada salınacanız bu kilolarmı
evli olanlar daha zor diyet yapar bak benden abla tavsiyesi evlenmeden verin sonra siz diyet yaparsınız kocalar oturur karşınıza yedikçe size nispet gibi gelir ben bu yüzden çok kavga ettim eşimleee yada kendinize diyet yemeği ona mecburen tatlıda börekte yapıcanız eeeeee demem oki zor
haydi bugünden itibaren herkes silkelensin yolaaa devammm durmak yokk
niğdenin neresinden kız merkezde kankim var benim niğde de mi oturuyosun?Ben 51 canım, muhtemelen doğduğumuzda hemşeri olarak doğmuşuzdur. Sonradan ayrıldılar :))
Walla dün akşam eşimle pazarlığa oturdum dedim ben öyle gidip duraklarda bağırmanı istemem kocamsın sonuçta bunun yerine dedim hazır yaz sezonuda girecek mayısta şöyyylee bir dolabımı yenile dedimm. Kabul etti valla :)) hehehee kilo vermek benden yeni kıyafetler kocamdan..
İyi pazarlık oldu wallaa..
Önümüzdeki haftadan itibaren haftada en az 500 gr vermiş olacağım.. Sporada düzenli başlı
Walla cok haklısın aslıcım bende katılıyorum sana. Kadınların durumu bu ne yazık ki evlenince zaten yemek yapa yapa kilolarına kilo ekliyorsun sonra birde bebiş olunca o kilolar ikiye katlıyor sonra böyle kocalara eğlence çıkıyor baştan sıkı tutmak lazım. Sonra birde demiyorlarmı sen evlenince saldın kendini diyee..
Dün akşam tuttum kendimi yemedim. Bana gülüyor sen boşa aç kalıyorsun diye.. Ama son gülen iyi güler haberi yok..
aslı o ne aşk .bak bak çizelgeye zayıfla bakimcanım çokkkk teş. ederim uğraşa uğraşa sonunda yaptık kızımla beraber sana kolay gelsin görüşürüzzzz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?