Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hee Merkez :))
Ama Niğde de oturmuyorum 10 yıldır istanbuldayım, istanbulda oturuyom. Ama ailem orda senede iki- üç kez gidip geliyoz. Ee haliyle gidip gelirkene Aksaraydan da geçiyoruz. Birde ben küçükken amcamlar aksarayda oturuyorlardı onlara giderdim hep tatillerde. Ondan yani Hemşo sayılırız senle..
Kocam konusunda böylesi benimde işime geldi öneriyide ben sundum zaten.. Yani onun gidip orda anırması bana bi fayda sağlamayacak birde öyle bir durumu düşününce motive olasım gelmiyor. Ama bir sürü yeni, güzel ve şık elbise beni bayaa motive ediyor

sudemcimmm noldu canım çizelgem rahatsızmı etti
ben artık 73 lük bir bayanım sizin gibi şişko değil yani az kilosu fazla olandan

öyle demee yaş çok önemli insan otuzu geçince zorlaşıyo kilo vermesi metabolizma zayıflıyo yaniii valla elinizi çabuk tutun benim gibi zorlanırsınız ben daha önce çokkk diyet yaptım bu kadar zorlanmıyodum artık tepiniyom tepiniyom aynı yere sayıyom ama artık sporla başarıcam inş
ne kaldıki 5 buçuk kilo ilk hedefim için yeterli haydii kaldırın potişleriiiii

ve yediklerim sabahçıydım o yzden geç uyandım satt brde kahvaltı ilk ballı sıcaksu içtüm
1 simit 4 kare kadar peynir 1 çay kaşıgı reçel 1 zeytin yedm 3 te 200 p atladım br meyveli soda içtmm koçş gtsn burdayım geçmişide o zaman okurum görüşürüzzz cavvvvvvv:79::79::79:

ne NIGDESI

BEN NIGDEDE OGRENCILIK YAPMIM NIGDE UNIVERSITESINDE AHAHAHAH

Nası yaniiiii Makeee

Sen Niğde de mi okudun üniversiteyi walla mı?? al bak nerdeeeeen nereye...

Ay ben şimdi çıkıyom kızlar mesai bitti... Yarın evde kocam var artık pazartesi görüşürüz :))

kız istanbulda nerdesin?
kocam biliyo zayıflama topiğinde takıldığımı yakında birbirinizin evine de gidersiniz diyo

gözün aydın aslım 5 kilo kalmış .5 hafta sonra mezun olursun topikten ilk mezun sen olo arkandan ben gelirim.iyi bakalım aslı senden 3 kilo fazlam var.bakalım sen mi erken mezun olcam .

ya ben de mi ip atlasam ya bi de onu mu alsam .

Nası yaniiiii Makeee

Sen Niğde de mi okudun üniversiteyi walla mı?? al bak nerdeeeeen nereye...

Ay ben şimdi çıkıyom kızlar mesai bitti... Yarın evde kocam var artık pazartesi görüşürüz :))

evet mecburıyet caddesınde tam 4 yılım gectı bakım elma center acıldı bızden hemen sonra valılıgın karsısında sona emnıyet mudurlugu varya zıraat bankasının karsında yanında da telekom mud var he onun yanında cıgdem apt de evım vardı 3 katta
ay ne guzelll yaaa

slm kızlarrrr nabersinizzz
bugün kaçamak yapmadım bu saate kadar lesliylede yürüdüm 50 mekik çektim şimdi çay içicem yanına bi pikolata yesem bişeycik olmaz diye düşünüyom meyvede yemiycem çünkü

ye aslım ye bişey olmaz istediğin kadar ye
hatta kestane közledim gel beraber yiyelim tek başıma yiycem yanıma arkadaş olursun:81::81:

Son düzenleme:
ye aslım ye bişey olmaz istediğin kadar ye
hatta kestane közledim gel beraber yiyelim tek başıma yiycem yanıma arkadaş olursun:81::81:

sanada afiyet olsun canım ahhhhhhhhhhh deşme yaramı çokkk özledim zaten ist. gelirim bak alışamadım buralaraa yaaa

neresindesin sen ist.

ben 16 sene oturdum k.çekmecede inş. tekrarda dönücez

sanada afiyet olsun canım ahhhhhhhhhhh deşme yaramı çokkk özledim zaten ist. gelirim bak alışamadım buralaraa yaaa

neresindesin sen ist.

ben 16 sene oturdum k.çekmecede inş. tekrarda dönücez
fatihteyim canım gelince haber et eminönunde balık ekmek yiyelim özledim bayadır da yemiyom zaten
ben gitmeden gel tatlım ya bizde gidip gitmemede kararsısız ben arada kalıyom

Son düzenleme:
evet kızlarr yılbasıda bıttı onumuzde uzunca bı sure ozel gun yok ve artık basladıgımız ısı bıtırmemız gerekıyor

yedıklerımızın hepsı bıze zarar bızı hala bakımsız sısko ve hantal gosterıyo hıc kımseyı degıl yarın tatıl gunu ama artık ertelemek ve ertelemenızı ıstemıyorum 2 haftadır muthıs kılo aldık ee artık yeter hadı bakalım gosterın bırıncı takımın kızlarını

bu hafta mumkun oldugunca burda olucem en ufak bı kacamak ıstemıyorum kacamak yapan cezayı yer ona gore her gun sabah aksam yesıl cay ıcılecek ve hergun en az 45 dk leslı ıle yuruyus yada dısarda yuruyus ve herkes bu hafta yarım kılo vermek zorunda

anlastıkmı kızlarrr

anlaştık kaptanım...... bana uyar gerçi ben 1 kilo vermeye uğraşıcam ama yarım kilo kesin yani allahtan bi hastalık filan olmazsa

fatihteyim canım gelince haber et eminönunde balık ekmek yiyelim özledim bayadır da yemiyom zaten
ben gitmeden gel tatlım ya bizde gidip gitmemede kararsısız ben arada kalıyom

yazın ordaydım ayrılırken çoluk çocuk fenaa oluyoz biz ist. bırakılırmı biz eşimin mecburi tayını çıktığı için ayrıldık hayırlısı olsun sizin içinde kısmet nerdeyse oraya gidiliyo malesef

haklısın canımm aynen bende artık kilo almak degil vermek istiyorumm ve en az bir kilo gitcek inşşş

slm kizlar bende araniza katilmak istiyorum....
21 yasindayim 15 aylik bir kizim var hamilelikte aldigim kilolari ve daha fazlasini vermek istiyorum sizlerinde destegiyle

Son düzenleme:
günaydınnnn günaydınnn yazımı okuyan herkeseeeee

kalkmadınızmı daha:26::26::26: ben kahvaltı hazırlamaya gidiyom bi slm veriyim dedim bende geç kalktım bugünnn
hava çok güzel serin ama güneşliiii kahvaltıma tost yapıcam yağsız bide yumurta haşlayıp bol maydanozlu salata yapıcam ensonda tatlı niyetine 1 tat. kaş ballı ekmek yemeyi düşünüyom yani toplamda 3 dil. ekmek diyetimde bu şekilde ben hafta içi ekmeği 2 dil yiyodum diyetisyen 3 ye dedi dinlemedim bakalım 3 hafta sonra ne diyecek

günyadın çıtır olmaya aday kızlar
yeni kalktım ay ne güzel haftasonu yaaaaaaa evde olmayı bile özlüyo insan ya yarın olmadsın okula gitmek istemiyommmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…