Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya kendime inanamıyorum 30 ekimde 9. takımda diyete başladım arada diyeti bi bozdum hala toparlamaya çalışıyorum.:84::84::84::84:
180. etapta başladım 8 etap geçti ben ancak 1.7 kilo vermişim.:44::44::44::44:
koskoca 2 ay diyetimi bozmayıp adam gibi devam etseydim en az 4 ,en fazla 8 kilo vermiştim
en kısa sürede sağlıklı bi şekilde kilo verip yerime yeni bir şişko göndercem
8 kilom kaldı haftada 1 kilo versem 8 hafta sonra hedef kiloma ulaşırım.
ay ne güzel olur ya hele bi ulaşıyım hedef kiloma sonrası Allah kerim

kızlarrr çok kötüyümben boğazına sahip olamayan bi şişkoyummm
bugünü unutmanın yada yok saymanın mümkünü varmııı
öğleye kadar iyiydim hatta akşama kadar da idare eder akşam irmik helvası ve dondurmaya hayır diyemedimmmm çok pişmanım
biraz sonra lesliyle yürüycem belki birazını yakarım tühhhhhhhhhh banaaa yaaaaaaaa tühh

ezgi hoşgeldin tatlım
şimdiye topik canlanmıştır bütün kızlar toplanmıştır dedim ya senden benden bizden başka kimse yok

sıze bakınca kendımı görüyorum

cunku bende az yemeyı beceremeyenlerdenım baktım olmuyo kokten kestım en basta ekmegı 1 haftadır hıc yememısım sımdıı hıc yoklugunu hıssetmedım zor olucak ama hersey normale doncek cnlrm

tatlı cok tehlıkelıı emınım gecende kotu geccek ayrıca asl cım dıyet lıstenı yenıden gozden gecırt tatlım sana yaramadı bu lıste

sabah 1 elma

aksam 1 por yaprak sarması

1 elma
2 mandalın

sımdıde sıcak sut

slm makecim ne yani sen bütün gün bunlarlamı durdun yok anam biz ortasını bulamıycaz ben yemede abarttım ama sende yememede abartmışsın canımm yaa dikkat et kış günü hastalanmıyasın mazallah

slm makecim ne yani sen bütün gün bunlarlamı durdun yok anam biz ortasını bulamıycaz ben yemede abarttım ama sende yememede abartmışsın canımm yaa dikkat et kış günü hastalanmıyasın mazallah

hosbuldum kızlar

ya evet cay bılem ıcmedım ama canım ıstemedı hıc de acıkmadım neyı fark ettım bılıyomusun ben ne zman sabah kalkınca elma yesem gun boyu aclık yasamıyorum bı deneyın ıstersenız bu 3 cu deneyısım ve sonuc yıne acıkmadım

ezgi hoşgeldin tatlım
şimdiye topik canlanmıştır bütün kızlar toplanmıştır dedim ya senden benden bizden başka kimse yok
hoşbuldum sekerimmm nasılsın evet yaaa topigimiz çok ıssızlaştı yavv neden böyle oldu ki make buna bi çaremi bulsak ne yapsak kaptanımmmm
ben geldımm kızlerr
hoşgeldinnnn tatlımmmmmmm
sabah 1 elma

aksam 1 por yaprak sarması

1 elma
2 mandalın

sımdıde sıcak sut
1. çok az yemişsin canımmm
2. bir por sarma kaçtane
3. dikkat et canımmmmm

evet canım bendede aynısı oluyo hiç bişi istemiyo canımm ben şimdi öyle yapmak istemiyorum emziriyorum yaaaa

kız 10 tane felan var her halde ıcınde onuda oturupda yemedım haa gel gıt yaptım ac degılım ay gece gece aklıma sokmayın zayıflıcem ısteee bana nee sıkıldım sısko halımden cok sıkıldım yuzum bu halde cok cırkın gozukuyoo off zaten yarınn sevgulumde gelıyoo herhalde ondan tıkandım benn ay bılmıyom yaaa

seni seniiiii elmadan diyo bide sen heyecandan yiyemedinn zayıflıcaz canımmm hiç merak etme bu baharr incecik olcaz sen rahat ol

kız senı takım amıgosumu yapsak ne guzel motıve edıcı yazıyosun hadı bakalım bahara kadar bu işi bitircez tatlısler
kelin ilacı olsa....ah canım benimki lafta canımın istediğini de yiyom abartmadan .sıkı diyet yapmıyorum buraya yazdığım kadar diyetime dikkat etsem ya da spor yapsam oooooooo:

ay demek yarın büyük gün sonunda kouşuyorsunuz gözün aydın

tabı emzırıyosan o zor ıste elmanın gi degerı dusuk ya kana yavas yavas karısıyo o yuzden tokluk hıssı uzun sure kalıyoo
azcık daha büyüsünde denicem ben bu arada elma çayı yapmayı istiyorum o da baya faydalı gerçi oda istah kesiyoda katkı olsun istiyorumm

seni seniiiii elmadan diyo bide sen heyecandan yiyemedinn zayıflıcaz canımmm hiç merak etme bu baharr incecik olcaz sen rahat ol

ya sormaa uf ayy yarın aksam kaynana gorumce kayınbaba babaannen hepsı bızde olcez offf hec ıyı hıssetmıyorum kendimi bugün bu dalgınlıkla tutmus sevgilimi arıyom dıye kayınbaba yı aramısım ayy nasılkapattım telı bılmemdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…