valla ya bölgesel kilolardan kurtulup adam gibi pantolon giysem:84::84::84::84:gunaydınn sudemmmm
zayıflayalım suslenelım artık
valla ya bölgesel kilolardan kurtulup adam gibi pantolon giysem:84::84::84::84:
sıze bakınca kendımı görüyorumkızlarrr çok kötüyümben boğazına sahip olamayan bi şişkoyummm
bugünü unutmanın yada yok saymanın mümkünü varmııı
öğleye kadar iyiydim hatta akşama kadar da idare eder akşam irmik helvası ve dondurmaya hayır diyemedimmmm çok pişmanım
biraz sonra lesliyle yürüycem belki birazını yakarım tühhhhhhhhhh banaaa yaaaaaaaa tühh
ezgi hoşgeldin tatlım
şimdiye topik canlanmıştır bütün kızlar toplanmıştır dedim ya senden benden bizden başka kimse yok
hoşgeldin tatlımben geldımm kızlerr
sabah 1 elma
aksam 1 por yaprak sarması
1 elma
2 mandalın
sımdıde sıcak sut
slm makecim ne yani sen bütün gün bunlarlamı durdun yok anam biz ortasını bulamıycaz ben yemede abarttım ama sende yememede abartmışsın canımm yaa dikkat et kış günü hastalanmıyasın mazallah
hoşbuldum sekerimmm nasılsın evet yaaa topigimiz çok ıssızlaştı yavv neden böyle oldu ki make buna bi çaremi bulsak ne yapsak kaptanımmmmezgi hoşgeldin tatlım
şimdiye topik canlanmıştır bütün kızlar toplanmıştır dedim ya senden benden bizden başka kimse yok
hoşgeldinnnn tatlımmmmmmmben geldımm kızlerr
1. çok az yemişsin canımmmsabah 1 elma
aksam 1 por yaprak sarması
1 elma
2 mandalın
sımdıde sıcak sut
hoşgeldin tatlım
evet canım bendede aynısı oluyo hiç bişi istemiyo canımm ben şimdi öyle yapmak istemiyorum emziriyorum yaaaahosbuldum kızlar
ya evet cay bılem ıcmedım ama canım ıstemedı hıc de acıkmadım neyı fark ettım bılıyomusun ben ne zman sabah kalkınca elma yesem gun boyu aclık yasamıyorum bı deneyın ıstersenız bu 3 cu deneyısım ve sonuc yıne acıkmadım
hoşbuldum sekerimmm nasılsın evet yaaa topigimiz çok ıssızlaştı yavv neden böyle oldu ki make buna bi çaremi bulsak ne yapsak kaptanımmmm
hoşgeldinnnn tatlımmmmmmm
1. çok az yemişsin canımmm
2. bir por sarma kaçtane
3. dikkat et canımmmmm
tabı emzırıyosan o zor ıste elmanın gi degerı dusuk ya kana yavas yavas karısıyo o yuzden tokluk hıssı uzun sure kalıyooevet canım bendede aynısı oluyo hiç bişi istemiyo canımm ben şimdi öyle yapmak istemiyorum emziriyorum yaaaa
seni seniiiii elmadan diyo bide sen heyecandan yiyemedinnkız 10 tane felan var her halde ıcınde onuda oturupda yemedım haa gel gıt yaptım ac degılım ay gece gece aklıma sokmayın zayıflıcem ısteee bana nee sıkıldım sısko halımden cok sıkıldım yuzum bu halde cok cırkın gozukuyoo off zaten yarınn sevgulumde gelıyoo herhalde ondan tıkandım benn ay bılmıyom yaaa
kelin ilacı olsa....kız senı takım amıgosumu yapsak ne guzel motıve edıcı yazıyosun hadı bakalım bahara kadar bu işi bitircez tatlısler
ay demek yarın büyük gün sonunda kouşuyorsunuz gözün aydınkız 10 tane felan var her halde ıcınde onuda oturupda yemedım haa gel gıt yaptım ac degılım ay gece gece aklıma sokmayın zayıflıcem ısteee bana nee sıkıldım sısko halımden cok sıkıldım yuzum bu halde cok cırkın gozukuyoo off zaten yarınn sevgulumde gelıyoo herhalde ondan tıkandım benn ay bılmıyom yaaa
azcık daha büyüsünde denicem ben bu arada elma çayı yapmayı istiyorum o da baya faydalı gerçi oda istah kesiyoda katkı olsun istiyorummtabı emzırıyosan o zor ıste elmanın gi degerı dusuk ya kana yavas yavas karısıyo o yuzden tokluk hıssı uzun sure kalıyoo
seni seniiiii elmadan diyo bide sen heyecandan yiyemedinnzayıflıcaz canımmm hiç merak etme bu baharr incecik olcaz sen rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?