kızlar merhabalar ben geldim özlemişmiydiniz beni geçmiş okadar kalabalıkdıki okuyamadım dün sevgilim burdaydı fazla bişi yemiyim dedim öğle kır pidesi yedim 1 tane yemez olaydım sen benim mideyi bi bozduuuuu tuvaletten cıkamadımmm rezil oldu günümüz garibim zaten günübirlik geldineyse bu saat oldu suana akaar mideme giren sey 2 mercimek köfesi 2 tane minicik kurabiye biri tuzlu biri tatlı canım hala bişi istemiyooo yiyemiyommm
kızlar merhabalar ben geldim özlemişmiydiniz beni geçmiş okadar kalabalıkdıki okuyamadım dün sevgilim burdaydı fazla bişi yemiyim dedim öğle kır pidesi yedim 1 tane yemez olaydım sen benim mideyi bi bozduuuuu tuvaletten cıkamadımmm rezil oldu günümüz garibim zaten günübirlik geldineyse bu saat oldu suana akaar mideme giren sey 2 mercimek köfesi 2 tane minicik kurabiye biri tuzlu biri tatlı canım hala bişi istemiyooo yiyemiyommm
Allah sizi ne yapmasın hiç gülesim yok ti Allahta sizi güldürsün emihahahaha ay cok guldummmmmmmee hasret gıderebıldınızmı barı tuvaletlle
benımde aklıma unıde tuvalatte kılıtlı kalmıstım cafede asıldıgım cocuga rezıl olmustum
hahahaha ay cok guldummmmmmmee hasret gıderebıldınızmı barı tuvaletlle
benımde aklıma unıde tuvalatte kılıtlı kalmıstım cafede asıldıgım cocuga rezıl olmustum
bi giderdik bi giderdik sormaaa off hala midem kötü hiç bişi yiyemiyorum yiyesimde yok zaten
slm kızlar nabersiniz
ben bugün 1150 kalori aldım bunun 550 sini sporla yürüyüşle yaktım nasılllll:26::26::26:
suyumda 2 litre 4 ot çayı karışık içinde yeşilçayda varr 2 kupada az sütlü şekersiz kahvee bugünde bitti
ama ben kendimi şiş hissediyorum tartılmaya korkuyorum yaaa
ben bugun abarttım ustelıkkekınıde kabarttım 1300 kalorıolmus nenn neyse yarın dızgınlerım kendımıı
bende ınnukun dedıgı gıbı beslenmeye basladıgımdan berı cok sıs hıssedıyom ama tartıda 200 gram eksıgım oluyo sabahları alsak bıle bu hafta onumuzdekı hafta duzene gırer sımdı metobolızmamız hızlanıyo emın ol canım
kızlar kalori sitesinde kilomu hedefimi yazıyorum ne kadar kalori almam gerktiğini söylemiyo :26::26:
o bölüme nan kal. yazıyo ne demek buu
bilen varmı ...makecimmm sen bilirsin belki
ulaşmak istedğin gnü yazdnmı cnm . yazmadysan blki ondandr
kızlar kalorısepetını kullanan kızlar ozellıkle yedıklerınızı tam olarak gırıyosunuz ok ama sporunuzu 40 dk yuruduysenız 30 dk gırın 30 bısıklet yaptıysanız 20 dk gırın cunku orda temponun en yuksek duzeyınden hesaplıyo bıraz 20 30 kalorı fark edıyo bılgınızeee
hem ayrıca eksıgınız olsun fazlanız olacagına
bak bak bak nelerde yapıyor hugocuğun haberi yok. tabii unuttun hugocuğu ne yapar ne eder hiç sorduğun yok. özlettin kız
günaydınn hanımlarr gününüz aydın veeee kaçamaksız olsun inş..
kahvaltımı yaptım 10 GRAM bal :32.6
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Ekmek 2 DİLİM 130
[6] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 432.3 kal.
çok olmuş gibii :26::26:
ayyy ben çok sevdim bu hesap işini çoooook teş. makecimm allah sana ne muradın varsa versin(amiiiiin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?