Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hahahaha ay cok guldummmmmmm ee hasret gıderebıldınızmı barı tuvaletlle

benımde aklıma unıde tuvalatte kılıtlı kalmıstım cafede asıldıgım cocuga rezıl olmustum

[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[2] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216
[3] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.5 1 paket 88.5
[4] Elma 0.75 ADET 45 45
[5] Mekik 3 dak 31.89
[6] Yürümek (Asfalt) 35 dak 189
[7] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[8] Salam 0.5 DİLİM 14.5
[9] Omlet 50 GRAM 95.5
[10] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 1 ADET 14

Toplam : -29.89 kal.

henüz akşam yemeği yemediğim için eksilerdeyim :)
bende bugün suyu 2 ltre içtm. henüz btmedi ama:)
yakında 2.5 sonra 3 lt çıkarcam :)

akşam yemeğinde 1 tabak marul, havuç ve turptan yaptığım salatadan yedim...
2 kaşık bulgur pilavı yedim
1 bardak lahana suyu içtim...

bu gün yediklerim toplam 1060 kalori oldu... az sonra stepperda 200 kalorilik çalışmayı hedefliyorum bakalım inşallah başarırım..

benımde aklıma unıde tuvalatte kılıtlı kalmıstım cafede asıldıgım cocuga rezıl olmustum
Allah sizi ne yapmasın hiç gülesim yok ti Allahta sizi güldürsün emi

[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 PAKET 198
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[5] Şehriye Çorbası 0.5 PORSİYON 57.5
[6] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216
[9] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.5 1 paket 88.5
[10] Elma 0.75 ADET 45
[11] Mekik 3 dak 31.89
[12] Yürümek (Asfalt) 35 dak 189
[13] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[14] Salam 0.5 DİLİM 14.5
[15] Omlet 50 GRAM 95.5
[16] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[17] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[18] Domates 1 ADET 14

Toplam : 599.61 kal.

son durum bu. çayla yiyeceğim eti form bsküvi ve yatmadan önce yiyeceğim mandalinayıda ekledim.
bugünlük bu kadar 2 ltre suyumda btti :)

bi giderdik bi giderdik sormaaa off hala midem kötü hiç bişi yiyemiyorum yiyesimde yok zaten

slm kızlar nabersiniz
ben bugün 1150 kalori aldım bunun 550 sini sporla yürüyüşle yaktım nasılllll:26::26::26:
suyumda 2 litre 4 ot çayı karışık içinde yeşilçayda varr 2 kupada az sütlü şekersiz kahvee bugünde bitti
ama ben kendimi şiş hissediyorum tartılmaya korkuyorum yaaa

ben bugun abarttım ustelıkkekınıde kabarttım 1300 kalorıolmus nenn neyse yarın dızgınlerım kendımıı

bende ınnukun dedıgı gıbı beslenmeye basladıgımdan berı cok sıs hıssedıyom ama tartıda 200 gram eksıgım oluyo sabahları alsak bıle bu hafta onumuzdekı hafta duzene gırer sımdı metobolızmamız hızlanıyo emın ol canım

Son düzenleme:

evet bendede şişlik var make. ayrıca bu hafta verdiğimi pek sanmıyorum.. şu vücudum br düzene girse artık

kızlar kalori sitesinde kilomu hedefimi yazıyorum ne kadar kalori almam gerktiğini söylemiyo :26::26:
o bölüme nan kal. yazıyo ne demek buu
bilen varmı ...makecimmm sen bilirsin belki

kızlar kalori sitesinde kilomu hedefimi yazıyorum ne kadar kalori almam gerktiğini söylemiyo :26::26:
o bölüme nan kal. yazıyo ne demek buu
bilen varmı ...makecimmm sen bilirsin belki

ulaşmak istedğin gnü yazdnmı cnm . yazmadysan blki ondandr

kızlar kalorısepetını kullanan kızlar ozellıkle yedıklerınızı tam olarak gırıyosunuz ok ama sporunuzu 40 dk yuruduysenız 30 dk gırın 30 bısıklet yaptıysanız 20 dk gırın cunku orda temponun en yuksek duzeyınden hesaplıyo bıraz 20 30 kalorı fark edıyo bılgınızeee

hem ayrıca eksıgınız olsun fazlanız olacagına

bak bak bak nelerde yapıyor hugocuğun haberi yok. tabii unuttun hugocuğu ne yapar ne eder hiç sorduğun yok. özlettin kız

bak bak bak nelerde yapıyor hugocuğun haberi yok. tabii unuttun hugocuğu ne yapar ne eder hiç sorduğun yok. özlettin kız

annemm hep aklımdasın gordugun gıbı aynı anda yazısmısız topıcıklere ama yuz yokkı bızde hepımız haftayı eksılerde bıtırdıkk ne acıı yavas yavas toplandık tatlım ask olsun hc valla aklımdan cıkmıyon gelıyom aksamları bakınıyom sızın topıke sen yoksun bende aynen gerı donuyom napım

günaydınn hanımlarr gününüz aydın veeee kaçamaksız olsun inş..
kahvaltımı yaptım 10 GRAM bal :32.6
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Ekmek 2 DİLİM 130
[6] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 432.3 kal.

çok olmuş gibii :26::26:
ayyy ben çok sevdim bu hesap işini çoooook teş. makecimm allah sana ne muradın varsa versin(amiiiiin)

Son düzenleme:

canım benım rıca ederım allah senınde ne muaradın varsa versın kuzum benım sevdıgıne sevındım kahvaltın sıkı olmus sımdı bı leslı bacım yaparsan yarı yarıya dusmus olur kalorın ama tabe 1 saat yapcen

günaydın hekese.. kızlar az sonra diyetisyene gidiyorum.. inşallah bu gün de bi aksilik çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…