Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[1] Mekik 1 dak 10.63
[2] Yürümek (Asfalt) 10 dak 54
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 PAKET 198
[5] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[6] Balık Izgara (ızgara balık) 1 PORSİYON 200
[7] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[8] Muz 1 ADET 100 100
[9] Eti Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 1 PAKET 116
[10] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 0.85 ADET 164.05
[11] Ekmek 1 DİLİM 65
[12] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[13] Zeytinyağlı Pırasa 0.75 PORSİYON 168.75
[14] Karper 0.5 ADET 32.5
[15] Yürümek (Asfalt) 25 dak 135 1

Toplam : 993.67 kal.

bugünlük bu kadar.. çayla yiyeceğim eti formuda gece yiyeceğim mandalinayıda ekledim ve btti :)
bugünde 1000 i geçmedim şükür ::)

ımmm süper :))))

su 93 kusuratıda yok etsekmı gızemcım bende 44 du yok etcem sımdı sporla varmısın kuzumm :26: 10 dk leslı 2 3 dk mekık bence yeterlı olur varmısın kuzum

ımmm süper :))))

ne kadar az gozukuyo ama oysa ne kadar tokum sende oylesın dımı zorlanmıyo ınsan ben bugun 69.7 cıktım bıde eger bu sıteyı sevdıysenız .

Hekimce.com dan kılonuzu hergun olcup azalmaları grafıkden ızlmek ve gormek ordakı haftalık hedeflere ulasmak ıcın cabalamakda guzel ne dersın tatlım

su 93 kusuratıda yok etsekmı gızemcım bende 44 du yok etcem sımdı sporla varmısın kuzumm :26: 10 dk leslı 2 3 dk mekık bence yeterlı olur varmısın kuzum

varım tabikii... bu site süper oldu bliyomusun yediklerimi eritmek içinn.. yani onu orda görüyosun ya yaktığını .. çok güzel morel oluyo arada çıkıp yürüyorum yatıp mekik çekiyorum aklıma geldkceee :)

çok sağol canım bunuda deniycem..
süper motive doluyum bu hafta..
cuma günü anneme gidincede yazıcam bi kağıda btütün yedklerimi
eve gelince ekliycem yne kalorilerimi :)
kağıda çok yazmamak içinde az yicemmmm :)

daha once bu sıte bıraz eskı modeldı arıza verıyodu son 3 haftadır cok super oldu bakımdan sonra ozellıkle hesaplama panelı zorlamıyo ınsanı benım 3 sıtem hep acık

1 kk
2 kalorı cetvelı
3 hekımce

sızın hdef kılo hesaplamalrınıda dedıgım sıteden yapmıstım zaten zayıflıcaz ınsallah canım ya bu kez hıc kacarı yok bu hafta herkes 100 gram dahı verse yıyerek verdıgınız bu 100 gram yemeyerek verdıgınız 1 kılodan daha sevındırıcı benım ıcın cunku yagdan verıcez ınsallahh metobolızmamızda bozulmıycakk

tabı canım sen ne yedıgını yaz gelınce gecmısı duzenleme panelınden gun gun gırersın yedıklerını orda aylık haftalık rapor sıstemıde var ortalamasınıda verıyoo

e hadı baslıyalım su kusuratı yakmaya ben bısıklete cıkıyorum sende basla bakalım

şimdi ev kalabalık ben çıkayım 10 dakka hızlıca yürüyeyim olurmu ?

bide hekimcede nerde yapcam bulamadım

canım hadı bıtsın artık ısın gucun don aramıza yaw napalım hala yaglarla bogusyozzz ama sen yoksun hadı artık don ve sende motıve ol bu hafta bız cok ıyıyız

Gerçektende benim hızlı bir dönüş yapmam lazım, böyle giderse verdiklerimi de alıcamm, moralim bozulmaya başladı yaaaa , yarından itibaren diyet programıma başlıyorum, günlük yediklerimi yazıcamm, ancak böyle yola gelirim

Maşallah sizlere , imrendim valla, ne güzel kalori hesapları yapılmış, motive mi oldum ne

kızlar nabersiniz benim bugün istediğim gibi gitmedi fazla kalori aldım ama yarın telafi edicem 1000 geçmiycem yarısınıda sporla yakarım diye düşünüyorum
görüşürüz kendinize iyi bakın
iyi gecelerrrrrrrr

günaydın hanımlar hayırlı sabahlarr
kimseler girmemiş benden son kahvaltım kızlarr [1] Portakal 1 ADET 50
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267
Toplam : 443.7

kararlıyım bugün 1000 geçmiycem açta kalsam yemiycem yarın tartı beni mutlu etsin

günaydın herkese.... dün aşkımın sesini duyamdım gece rüyamda gördüm...
pislik başkasıyla evleniyodu... düğünü vardı... beni kandırıyolardı...
allahım rüyamda ağlayarak uyandım...

üzülme canım rüyalar tersine çıkar unutmaa
demekki oda seni düşünmüş allah tez zamanda kavuştursun inş.

dugun hayırlı haberdır kuzum hayır olsunn amenın kıyamam sana

gunaydınn tatlıss

üzülme canım rüyalar tersine çıkar unutmaa
demekki oda seni düşünmüş allah tez zamanda kavuştursun inş.

gunaydın asl cım

bugun senı yakın takıbe alıcam tatlım bıraz yedıklerını azaltcaz tamammı kuzucumm

bu arada ben 69, 7 oldum bu sabah 300 gram fark var

mağdurum da mağdurum.:2::2::2::2:
raporluyum 24 saat yatıyom evde ama anlamadığım bişey var öksürmediğim halde doktor öksürük şurubu yazmış hemde günde 3 kere nasıl bi iştir anlamadım
cumbo doktordu demi cumbo duy sesimi napıyım içiyim mi şurubu?

bende diyorumm rakibem nerelerde diye canım benimm geçmiş olsunnn havalardan buralarda mikrop varmış herkesde bi boğaz ağrısı gıcıklanması belki seninde öksürmesende boğazında tahriş vardır neyse çok geçmiş olsun bol bol çorba iç meyve yeee hem kilonda gider buara bünki metabolizman hızlanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…