Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay kıyamam canım hepsı ust uste gelmıs ıs vs tamam da bebısının hastalanmasına uzuldum cok gecmıs olsun ama sakıın kendını bırakma ve bol c vıtamını al bu kadar yogunluga aslında ıyı dayanıyosun bıle denebılır

benım sayende ıyı gıdıeyo su olayını cozdum ya daha ne dııım tatlım su ıctıkce karnım daha doyuyoo benden bu kadar sıgara olayına gelınce 2 tane ıctım sımdıye kadar oda tuvalet problemım oldu ıcmeyınce dun 1 tane bugun 1 tane ıctım

çok geçmiş olsun canım bebişede sana da..
bizimkilerde 1 haftadır baygın gibi yatıyo... ateş, öksürük, burun akıntısı, balgam, kusma, ishal ne ararsan var...iki gündür biraz açıldı gözleri...
çocuklar hastalanınca insanın eli ayağına dolanıyo...
tekrar geçmiş olsun canım.... daha iyidir inşallah şimdi...

kız yesılcayın kalorısı yokkı tabe sekersız ıcıyosan eger seker lı ıcıyosan ne kadar seker kullandıysan onu ekle
sutsuz sade nescafe cay ,meyve cayları bunların kalorısı yoktur tatlımm

ayrıca o lıstesı secıp kopyala yapıstır yaparsan bu kadar ugrasmana gerek kalmaz tatlım

hımmm anladım evet şekersiz içtim...
çay var listede de yeşil çay da vardır diye aramıştım...
nasıl kopyala yapıştır yapayım kaptan anlamadım orayı...

ben su içemiyorum yaa...
sabah 1 bardak ılık su içmiştim şimdide 1 bardak hap atmak için içtim tamam... başka hiç aklıma gelmiyo...şişeyi de doldurdum gözümün önüne koydum ama yine de aklıma gelmiyo....

kaptan bu site çok iyiymiş yaa... daha önce niye söylemedin...
yemeden öndce ekliyorum ben kalorisi çok olursa yemekten vazgeçiyorum.. az olursa öyle yiyorum....
çok faydası olacak inşallah allah razı olsun senden.. allah bi an önce kilolarından kurtarsın s beden yapsın inşallah senii...

şimdi kendimi zorlaya zorlaya 2 bardak su içtim...
yine tek başıma kaldım burda en iyisi gideyim de öğle yemeğimi yiyeyim...
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yicem...

canım en az ıkı defa verdımben bu sıteyı daha once cok ıyı hatırlıyorum dıkkatınızden kacmıstır yada ıncelemedıgınız ıcın oylesıne gecmısınızdır

bu arada su ıcmezsen zayıflamayı bekleme tatlım bende ıcemıyorum hele kıs aylarında cok zor ama ınnuk gunu 3 e boldu mesela sabahtan oglene kadar 500ml ıcıyorum (2 bardak eder su bardagı ıle ama ben 500ml pet sıse kullanıyom ) ogleden sona 500 aksam 500 ınan cok rahat oluyo 3 gundur hıc aksatmadım daha ıyıyım sımdı bunu bı dene cok faydasını goruceksın

sabah cıne 5 de bı doktor da aynını soyledı en az 2 lıtre su ıcmeden dıyet yapmadan zayıflamanız mumkun degıl dedı

sok dıyetlerde kılo aldırır dedı

şimdi kendimi zorlaya zorlaya 2 bardak su içtim...
yine tek başıma kaldım burda en iyisi gideyim de öğle yemeğimi yiyeyim...
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yicem...

kız ben burdayım ya spor yapıyom setler bıtınce gelıyom annnaaa gormedınmı benı

sabah yarım domates yarım salatalık 1 kk peynir 1 dlim ekmek.
öğle 1 kaşık omlet yarım domates yarım salatalık yarım dlim salam 1 zeytin

[1] Yürümek (Asfalt) 35 dak 189
[2] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[3] Salam 0.5 DİLİM 14.5
[4] Omlet 50 GRAM 95.5
[5] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14

Toplam : 73.5 kal.

yok kaptan görmedim ben çıkarken yoktun...
ben akşamdan kurufasulye kaldı sanmıştım... kalmamış meğerse 3 kaşık bişey çıktı tencereden ben de onu yedim....
yoğurtda yokmuş... yoğurt yiyemedim...
5 kaşık bulgur pilavı yedim...
1 bardak da su içtim...

tmm kaptan ben de deneyeyim... sağol bilgiler için...

sabah kalkarkalkmaz 100 tane mekik çektim..
bu arada bugün 5. günüm ve hala reglm bitmedi yahu

Son düzenleme:
Kızlar slm,,
Bugün salı dolayısıyla sistemde değişiklik günüdür..
Geçtiğimiz 4 gün içinde herkes çok güzel sistemi az çok oturttu.Şimdi aynı şekilde devam ediyoruz ve aynı yöntemin üzerine 2 yeni ekleme yapıyoruz..
Yarın itibariyle 1,5 litre su+ 6 öğün+ 30 dk spor devam üzerine günde en az 3 bardak yeşil çay içiyoruz(şekersiz) ve öğle ve akşam yemeği öğünlerimize salata ile başlıyoruz..

Yeşil çay ı yine çoğumuz zaten içiyoruz ama belki düzenli değil.. Bunu bir düzene oturtmamız gerekiyor. Eğer herhangi bir sağlık sorunumuz yoksa ve tadını seviyorsak günlük 5 bardağa kadar içebiliriz. Ama 3 ün altında kalmamaya çalışalım.. Yeşil çay hem metobolzmamızı hızlandıryor ödem attırıyor ve yağ yakımını hızlandıryor.. Tadını sevmeyen arkadaşlarıma doğ...an markanın çilekli yaseminli ballı vs. çeşitlerini tavsiye ederim.. sade çaylara göre içimi daha kolay zaten 2 günden sonra tadına alışırsınız.. Ama lütfen şekersiz içelim kaş yaparken göz çıkarmayalım :)

Gelelim akşam ve öğlan yemeklerine salata ile başlama kısmına...
Şimdi öncelikle hergün üşenmeyip salata yapıyoruz, salatasız sofraya oturmuyoruz.. Yemek yemeğe ilk salatamızdan başlıyoruz ve bitirmeden başka yemekleri tırtıklamıyoruz. Salatamıza yağ koymazsak süper olur ama illa koycam derseniz 1 tatlı kaşığı yağı geçmeyelim. Burdan sonraki değişimlerde bu sıralamaya devam edeceğiz..Amaç öğünlere en düşük kalorili gıdadan başlamak..

Yanii neymiş... 1,5 litre su + 6 öğün + 3 bardak yeşil çay + salata ile öğün başlangıcı + 30 dk spor..
Hadi bakalım hepimize hayırlı kilo vermeler..

Son düzenleme:

Saol canım elimden geldiğince dirençli olmaya çalışıyorum...
Sen birde şu sigara olayını çözsen mükkemmellll olcakk kanımca... Yaparsın sen babağim inanıyorum ben az kaldı sabır...

Seninkilerede çok geçmiş olsun canım.. Allahtan bugün iyiymiş biraz hafif ateşi varmış ama inşallah hafif atlatacak.. Salgın mevsimi tam bizide vurdu napalım.. Ama insan kendini falan unutuyo çoçuğu hasta olunca...
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…