Günaydın canım...
Gerçi öğle oldu ama :)) Evet canım yoğun bu aralar bu sabahta toplantı vardı erken giremedim genelde sabah iyide bu saatlerden itibaren çoşuyolar.. Birazda moral seviyem düştü bugün dün yine ufaklık hastalandı gece hastanedeydik bende de hafiften gribal durumlar var..iş ile ilgili bazı konularda canımı sıktı.. Öyle işte sana dertleşesim geldi...
Senin nasıl gidiyor ??
çok geçmiş olsun canım bebişede sana da..Günaydın canım...
Gerçi öğle oldu ama :)) Evet canım yoğun bu aralar bu sabahta toplantı vardı erken giremedim genelde sabah iyide bu saatlerden itibaren çoşuyolar.. Birazda moral seviyem düştü bugün dün yine ufaklık hastalandı gece hastanedeydik bende de hafiften gribal durumlar var..iş ile ilgili bazı konularda canımı sıktı.. Öyle işte sana dertleşesim geldi...
Senin nasıl gidiyor ??
yediklerimi yazayım...
[1]Form Kepekli Bisküvi23 GRAM86.25
[2]Kuru kayısı1 adet18
[3]Yürümek (Asfalt)15 dak76.8
[4]Çay (şekersiz)0.35 LİTRE3.5
[5]Ekmek2 DİLİM130
[6]Zeytin (Siyah)3 GRAM6.21
[7]Beyaz Peynir (yağlı)1 DİLİM122
[8]Yumurta Beyazı1 ADET15
[9]Yumurta Sarısı1 ADET65
şimdi de yeşil çay içiyorum ama listede yeşil çayı bulamadım ben... yeşil çay yerine ne girsekki...
1 bardak ta sabah lahana suyu içtim....
kız yesılcayın kalorısı yokkı tabe sekersız ıcıyosan eger seker lı ıcıyosan ne kadar seker kullandıysan onu ekle
sutsuz sade nescafe cay ,meyve cayları bunların kalorısı yoktur tatlımm
ayrıca o lıstesı secıp kopyala yapıstır yaparsan bu kadar ugrasmana gerek kalmaz tatlım
kaptan bu site çok iyiymiş yaa... daha önce niye söylemedin...
yemeden öndce ekliyorum ben kalorisi çok olursa yemekten vazgeçiyorum.. az olursa öyle yiyorum....
çok faydası olacak inşallah allah razı olsun senden.. allah bi an önce kilolarından kurtarsın s beden yapsın inşallah senii...
şimdi kendimi zorlaya zorlaya 2 bardak su içtim...
yine tek başıma kaldım burda en iyisi gideyim de öğle yemeğimi yiyeyim...
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yicem...
canım en az ıkı defa verdımben bu sıteyı daha once cok ıyı hatırlıyorumdıkkatınızden kacmıstır yada ıncelemedıgınız ıcın oylesıne gecmısınızdır
bu arada su ıcmezsen zayıflamayı bekleme tatlım bende ıcemıyorum hele kıs aylarında cok zor ama ınnuk gunu 3 e boldu mesela sabahtan oglene kadar 500ml ıcıyorum (2 bardak eder su bardagı ıle ama ben 500ml pet sıse kullanıyom ) ogleden sona 500 aksam 500 ınan cok rahat oluyo 3 gundur hıc aksatmadım daha ıyıyım sımdıbunu bı dene cok faydasını goruceksın
sabah cıne 5 de bı doktor da aynını soyledı en az 2 lıtre su ıcmeden dıyet yapmadan zayıflamanız mumkun degıl dedı
sok dıyetlerde kılo aldırır dedı
gizem çok az yemişsin canım...
ay kıyamam canım hepsı ust uste gelmıs ıs vs tamam da bebısının hastalanmasına uzuldum cok gecmıs olsun ama sakıın kendını bırakma ve bol c vıtamını al bu kadar yogunluga aslında ıyı dayanıyosun bıle denebılır
benım sayende ıyı gıdıeyo su olayını cozdum ya daha ne dııım tatlım su ıctıkce karnım daha doyuyoobenden bu kadar sıgara olayına gelınce 2 tane ıctım sımdıye kadar oda tuvalet problemım oldu ıcmeyınce dun 1 tane bugun 1 tane ıctım
çok geçmiş olsun canım bebişede sana da..
bizimkilerde 1 haftadır baygın gibi yatıyo... ateş, öksürük, burun akıntısı, balgam, kusma, ishal ne ararsan var...iki gündür biraz açıldı gözleri...
çocuklar hastalanınca insanın eli ayağına dolanıyo...
tekrar geçmiş olsun canım.... daha iyidir inşallah şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?