Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM 189. ETAP

makeup (70.0/
teodase (73.0/
giz3mmm( 67.5/
cumbo( 59.4/59.4/0.0/0.0%)
merıspek( 80/80.0/0.0/0.0%) gerı donmek uzere ayrıldı
ezgıılknur(78.4/
maibeyaz (65.0/
bucakmagduru( 77.0/
asl35 (74.0/
innuk(67.6/
sudem34(76.7/

1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 784.1/

ayyyy hiç aklıma gelmemişti bu... 100 grmındaki 241miş.. paket 400 gr.. teşekkür ederim canım :)
zaten 20 kalori olması imkanszdı :)

bu sabah 67.3 çıktım cnm
200 gr gtmiş.. ama yiyerek ve yağdan verdiğim için mutluyum:)
haftaya daha fazla veririm inşallah:)

[1] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275
[2] Yürümek (Asfalt) 5 dak 27
[3] Simit 0.80 ADET 220
[4] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[5] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[6] Patates Cipsi 18 gr 102.24
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Portakal 0.5 ADET 25
[9] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[10] Mekik 2 dak 21.26
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[14] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[15] Beyaz Peynir 30 GRAM 75

Toplam : 772.98 kal.

ekmeği bugün fazla yedim bliyorum ..
ama sabah 2 dilimi tost yaptığım için öğle ve akşamda yiyince böyle oldu..
2 ltre su içtim..

canım kaptanlar ne ıcın var yoksa esıtlıcem dıye yıcektın 2 dılım ekmegıı hahahah

Son düzenleme:
canım kaptanlar ne ıcın var yoksa esıtlıcem dıye yıcektın 2 dılım ekmegıı hahahah

öyle olcaktı vlla...:)

bugün sırf o tabloda eksik görmek için okuldan dönerkende yürüdüm :)
normlde minübüse biniyorum.. dönerken okulun yorgnluğu oluyoda ondan
sabahları hep yürüyorum ama :)

afıyet olsun canım ne guzel hem tokuz hemde erıyoz bu baslangısta 200 garam gıtcek gıderek cogalcak canım verıdgımız kılolar metobolızmamız canlanmaya basladı ay ben bu gece abarttım yaa valla ama yedım tatlı bıskuvıyı ınsulın dırencım peydahlandı neyse bıda yememeye dıkkat ederım oyy

öyle olcaktı vlla...:)

bugün sırf o tabloda eksik görmek için okuldan dönerkende yürüdüm :)
normlde minübüse biniyorum.. dönerken okulun yorgnluğu oluyoda ondan
sabahları hep yürüyorum ama :)

ne guzelıste bahanen varken yuru mınubuse para verme onuda cebe at bırıktır kız aaa hem zayıfla hem paran cebınde kalsınn

evet ben artık hep bu düzende gitcem inşallah :)
kalori hesabıyla yediğim için tatlı istediğimdede 90 kalorilik mısır patlaklı çikolatalardan alcam
zaten çikolata kaplı eti formlardan alıyoum 200 kalori falan çayın yanında iyi oluyor :)

slmmm arkadaşlarrr nasılsınız nasıl gidiyo diyetler bayadır giremiyorum kusura bakmayın

makeeeeecimmm kaptanımm kusura bakma gelemiyorumm biliyosun sen fırsat bulamıyorum bide ne olduysa fena başım agrıyoo gögsüme agrı saplanıyoo rahatsızlancam mı ne fırsat bulsam inşş doktoraa gitcemm çokkk özledimm burayı buraya gelemeyince yeme düznide kaçık sporda arada ip ve mekik dışında bişey yapmıyorum kendimi toplayıp hep burda olmak istiyorummmmmmmmmmm
arkadaşlar hepinizi çok özledimm:79::79::79::79:

anladım tatlım bızde senı ozledık ama kocısıne cokkızmaya basladım bu arada kılo durumun ne canım hemen bıldır kı yarın aksılık olmasın

bende katılmak isterim ne yapmam gerek..hiç bilgim yok..sigarayı bıraktıktan sonra hızla kilo aldım maalesef..

anladım tatlım bızde senı ozledık ama kocısıne cokkızmaya basladım bu arada kılo durumun ne canım hemen bıldır kı yarın aksılık olmasın
kız tatlımm kız valla onun yüzünden düzenim kaçtı ve bi türlü düzeni tuturamadımmm

valla geçengün baya fazla çıktımda sabah geç gelcek erkenden gelir bildirim yaparım kaptanımmm olur dimi
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet hayat ve ..enişteyle ..hhee inşş hepsi süperdir canımm kusura bayadır açamıyorum görüşemiyoruz derste çalışıyomusun ben onuda aksattımm inş sen çalışıyosundur cannımm

bende katılmak isterim ne yapmam gerek..hiç bilgim yok..sigarayı bıraktıktan sonra hızla kilo aldım maalesef..

canım benım hım senı aramızda gormekden mutlu oluruz

canım hergun gırp burda yedıgımızı ıctıgımızı yazıyoruz sona bırbırımıze yorum yapıyoruz yanlıs ve eksık gorudugumuz yonlerı duzeltıyoruz bırbırımızın ve en onemlısı de hepbırlıkte bolcana motıve oluyoruz bol bol muabbet edıyoz kocıslerımızı sevgılılerımızı cekıstıryoz oyle ıstee

bende sıgarayı bırakmaya calısıyorum zor bı surec ne guzel basarmıssın darısı basıma sımdılık takıma gel gıt tatlım bı kaynas kızlarla takıma alısır seversen ve paylasımınıda eksık etmezsen takımda olursun canımcımm

ılknurrr senı varyaa kızım senın kocısınıın agzını bandla yapıstırcam kızım kılo vercen kılo almıycan bı yanlıslık var

hemm yaa tamam nette gıremıyosun kocısın yuzunden yaw nıye kendıne kotuluk edıp yemek yıyosun yaa sen benı delımı etcen heee

valla canım çok haklısın biliyon mu etrafı bi araştırıp hiç çıkmayan bantla yapıştırcam hemde
evettttttt çok büyük bi yanlışlık varrr bendee ne yapcammm ben bu huyumu birakmam lazımmm sinirden gece gündüz tıkınıyorum olan bana oluyoo göbegim düzleşmişti şimdi gene katlandı
kaptanımmmm bende deli olcemmmmmmm ne yapayım benn sen söyle offfffffffffffffff ben zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ılknur cumm ne desem bılemıyorum ama tıpık olarak sende DUYGUSAL YEME KRIZI yasadıgını goruyorum bende senın gıbı sınır oldugumda bısey e uzuldugumde ne bılım tedırgınoldugumda durmadan yemek yerdım psıkıyarıse bılem gıttım depresyon ılacı kullandım ama sona bu sıın bende beyınımde bıttıgını gordumm tatlım bı kere yemege baslarsan mutlaka devam edersın ve bunu kesemezsın oncelıkle bunu yavastan degıstırelım senınle

mesela sınır oldugundaa HAVUC gıbı yada evet havuc kemır bak ben oyle yapıyorum hem kalorısı az hem besleyıcı al elıne kemır dur annnem ondan al hırsınıı

saol canım benimmm haklısın bende DUYGUSAL YEME KRİZİ VE OBURLUK var
süper fikirrrrr havuççççççççççç kemirim hemdee hırsımı alırım artkın yok abur cubur havuç gell yamacıma sabahtan yoluna koyayım dimi canımm yavv zaten kaç haftadır iniş degil çıkıştayımmm DURR denek lazımm ve durcammmmm

canım ıstesende ıstemesende ınıse gecmek zorundasın

cunku yarın puan sıstemını devreye sokuyorum bılıyosun bu hafta kılo almısın anladıgım kadarıyla 10 puanın gıttı bebbemm dostluk baska puan baska ona gore suyunu duzenlı ıc ve artık tıkınmayı bırakk nıye kendınden cıkarıyosun sınırını ya hele bunu yemekle yapıyosun valla delı olcam ezgıı topla kendını artıkk

make up çok tşk.ederim ilgin için..dediğin gibi takip edeyim ben..önceki sayfaları okumaya başladım bile:)) umarım en kısa zamanda sende bırakırsın sigarayı..benim 6ay oldu..7kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…