Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hehehe sağol canım benim arkadaşlarımda iyidir. nugya devrimci ebruli var onlarda süperdir

sen onlarada soyle gelsınler ılla takım lıstesı vs soz konusu degıl canım bızde tek onemlı olan rahat ca kılo vermemız ben sımdık kacıcam ablamın kızı gıdım yap boz yap dıyo bı saattır

tatlım ben sporu bırakmam 3 yıl oldu artık bırakamamda. arada böyle ara veriyorum toparlanınca yine başlıyorum. pilatesede başladım şimdi bi gün koşu bandı bi gün pilates oluyo canım

tatlım ben sporu bırakmam 3 yıl oldu artık bırakamamda. arada böyle ara veriyorum toparlanınca yine başlıyorum. pilatesede başladım şimdi bi gün koşu bandı bi gün pilates oluyo canım

kucukken juda yapardım bende basket oynardım sona bıraktım okul ıs guc hemen sısı verdım sonada bende daha bırakmam duzene gırdım artık bıde gozumle faydasını gordumm

asagıda kızlar gordum hepınız hosgeldınız kızlarrr

oww geçmişin güzelmiş spor konusunda. alt yapın varmıştı. arkadaşlarıma söylerim canım. kociş evde oluyo akşamları pek olamam ama sabah erkenden burda olurum canım. aradığımız dostluk destek yani başka ne olacak kilo vermeye ne var verdik çoğunu önemli olan ağzımızın tadı kaçmasın değilmi

devrimcim burdasa arkadaşlar süper eğlenceli. ben geldim burayada. iki topiktede olucam artık

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..kaptanım moralim öyle bozukki anlatamam ya..gittim 217 kalorilik didoyu yedim ben ya..ay dayanamadım kızıma verirken orda gördüm birinide ben yedim eşim de diyoki eskiden hiç önemsemezdin bak vicdan azabı duyuyorsan bu bile iyi yolda olduğunu gösterir diyo ama ay bu tatlıya olan zaafımı nasıl yencem ben ya..

diidonmu geldı annemm olur arada boyle kacamaklar hafta da 1 2 kucuk kacamaklar tolere edılır sureklı hale getırmedıkdden sonra sıkıntı yok canım yarın 30 45 dk fazla spor yaparsın dengelenır yıne

tatlı konusunda hıc bulatırmıcan agzına canım tadına bakayım su bu faso fıso bı kere basladınmı bıtmıstır yanı

doğru söylüyosun cnm..benim falza spor imkanım yok..kızm pek müsade etmiyor..aslında olsa çok iyi olur ama yarın dikkarli olacağım..zaten temizlik yapcam yarın biraz..o yolla kurtaralım bari
senin gıdı nasıl iyimi kaç yaşında

evet bak temızlık yapcan ya o bıl ebıseydır canım yarın 1 dılım ekmekde az ye ldu bıttı ıste

benım gıdım 3 yasında napsın ustumden gıtmıyo 24 saat bırlıkteyız resmen ask yasıyoruz bızımkı baska bısey yafff sımdı yanımda yatıyo anneyı saglam sattıı

meltemcım ben yatıyorum sabah gıd 7 de kalkıyo dıkılıyo kaykalım dıye durtuyoo tatlım
ıyı geceler mcuk optum

dıdoyuda kafa ya takma herkesın dıdosu gelebılır ayoll

meltemcım ben yatıyorum sabah gıd 7 de kalkıyo dıkılıyo kaykalım dıye durtuyoo tatlım
ıyı geceler mcuk optum

dıdoyuda kafa ya takma herkesın dıdosu gelebılır ayoll
sanada ii gecler cnm..gıdınıda öp benim yerime..didoyu unuttum tekrardan acıktım bileay bu gecede uyku yok deli dana oldum ya

hosbulduk canim..istersen bitter cikolata ye arasira..normal sütlü cikolatalardan tiksinirsin belki...bende öyle oldu cünkü..gecenlerde esim normal sütlü cikolata almis 1 kere isirdim hemen cikardim tekrar yutmadan..aylardir yemiyordum bi isirik yiyim dedim ama cok kötü geldi tadi....bitterlerde hem yag orani az hem sekeri daha az. artik bitter cikolatalarin tadi daha güzel geliyo bana..

neyse bende uyim artik..bebisim az önce uyudu bi bakim dedim hemen ne yazmisiniz...hepinize güzel saglikli beslenmeler kacamaksiz bir gün diliyorum

günaydın nün güzel çıtır adayı hatunlarıııııı
nasılsınız gece yarısına kadar nasıl oturup muhabbet etmişiniz bravo valla ben erkenden yatıyorum o yüzden sabah ilk işim geçmişi okumak oluyo
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topiğimizi şenlendirdiniz bizim kızlar bu aralar bayağı saldı kendilerini herhalde tatil boyuncada sürer mağlum kızların bikaçı öğretmen
ikindi dahil yiyeceklerimi listeledim 110 kal. ediyo ama kendimi hafif hissediyorum kızlarr bu aralar spor yapamasamda sankim vericem bu düzende gidersem genelde 1600 kalıyorum
makecimmmmm........ ben yanlışmı okudum geçmişte alıntılıyamadım ama sen beni yanlışmı tanıyon başkasıylamı karıştırdım canım benimmmm keşke dediğin gibi 20ler olsa yaşım
canımm benn 3 çocuk annesiiii veeeeeeee mayısta ...36... olucam hepinizin aplasıyım yaşlandık canımm yaaa ama sağlık için vermeli bu kiloları artık çıtırlık bizden geçti anlıycan

Herkese Günaydın..
Yeni gelen arkadaşalar hoş gelmişler sefalar getirmişler..
Kızlar yine bende bir çöküntü hali başladı acayiiip agresifimm.. 3 gündür sabah tartı beni 300 gr fazla gösteriyor vee ben yemiyorumm gerçekten yemiyorum.. regli şişliği diycem amma ondanda bir haber yok daha..
Offff kızlar offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…