hehehe sağol canım benim arkadaşlarımda iyidir. nugya devrimci ebruli var onlarda süperdir
kendim bantlandığıma üzülmedimde maibeyaza üzüldüm ya çokta vermişler offama neyse artık konuyu açmayalım
gecmıs olsun bebemmm bende de yesıl caydan mı ne ıkı gundur aynı sey varr neyse bu hafta boyle gecsıın haftaya yaparım ama sen yap bakk spor daha guzel sekıllendırıyo vucudu hemde daha sona kılo almak oyle kolay olmuyooo
tatlım ben sporu bırakmam 3 yıl oldu artık bırakamamda. arada böyle ara veriyorum toparlanınca yine başlıyorum. pilatesede başladım şimdi bi gün koşu bandı bi gün pilates oluyo canım
kucukken juda yapardım bende basket oynardım sona bıraktım okul ıs guc hemen sısı verdım sonada bende daha bırakmam duzene gırdım artık bıde gozumle faydasını gordumm
asagıda kızlar gordum hepınız hosgeldınız kızlarrr
bende simdi aboneliklerime ekledim.devrimcim burdasa arkadaşlar süper eğlenceli. ben geldim burayada. iki topiktede olucam artık
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..kaptanım moralim öyle bozukki anlatamam ya..gittim 217 kalorilik didoyu yedim ben ya..ay dayanamadım kızıma verirken orda gördüm birinide ben yedimeşim de diyoki eskiden hiç önemsemezdin bak vicdan azabı duyuyorsan bu bile iyi yolda olduğunu gösterir diyo ama ay bu tatlıya olan zaafımı nasıl yencem ben ya..
bende simdi aboneliklerime ekledim..bende burdayim artik..
doğru söylüyosun cnm..benim falza spor imkanım yok..kızm pek müsade etmiyor..aslında olsa çok iyi olur ama yarın dikkarli olacağım..zaten temizlik yapcam yarın biraz..o yolla kurtaralım baridiidonmu geldı annemm olur arada boyle kacamaklar hafta da 1 2 kucuk kacamaklar tolere edılır sureklı hale getırmedıkdden sonra sıkıntı yok canım yarın 30 45 dk fazla spor yaparsın dengelenır yıne
tatlı konusunda hıc bulatırmıcan agzına canım tadına bakayım su bu faso fıso bı kere basladınmı bıtmıstır yanı
doğru söylüyosun cnm..benim falza spor imkanım yok..kızm pek müsade etmiyor..aslında olsa çok iyi olur ama yarın dikkarli olacağım..zaten temizlik yapcam yarın biraz..o yolla kurtaralım bari
senin gıdı nasıl iyimi kaç yaşında
sanada ii gecler cnm..gıdınıda öp benim yerime..didoyu unuttum tekrardan acıktım bilemeltemcım ben yatıyorum sabah gıd 7 de kalkıyo dıkılıyo kaykalım dıye durtuyoo tatlım
ıyı geceler mcuk optum
dıdoyuda kafa ya takma herkesın dıdosu gelebılır ayoll
valla kızlar burası sızın gelın gıdın rahat rahat muabbet edelım neymıs o oyle
ben bı yatmadan beledıye sebeke suyumu ıceyım yafff
hosbulduk canim..istersen bitter cikolata ye arasira..normal sütlü cikolatalardan tiksinirsin belki...bende öyle oldu cünkü..gecenlerde esim normal sütlü cikolata almis 1 kere isirdim hemen cikardim tekrar yutmadan..aylardir yemiyordum bi isirik yiyim dedim ama cok kötü geldi tadi....bitterlerde hem yag orani az hem sekeri daha az. artik bitter cikolatalarin tadi daha güzel geliyo bana..yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..kaptanım moralim öyle bozukki anlatamam ya..gittim 217 kalorilik didoyu yedim ben ya..ay dayanamadım kızıma verirken orda gördüm birinide ben yedimeşim de diyoki eskiden hiç önemsemezdin bak vicdan azabı duyuyorsan bu bile iyi yolda olduğunu gösterir diyo ama ay bu tatlıya olan zaafımı nasıl yencem ben ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?