Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarrr :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) hugocuğu tanıyorduk zaten :)

bendede bugün tartı fazla gösterdi ama hastayım acayip şişim ve veee tuvalete gidemiyorum kaç gündür (((( napıcam ya

ben geldim kızlar sabah beridir koşturyordum işlerim vardı spora gerek kalmadı bugün anca geldim.

kahvaltım 1 kaşık tahin keçiboynuzu pekmezi karışımı, 1 dilim peynir domates yeşilbiber ve 1 dilimde çavdar ekmeğiydi

merak etme biz yendik tatlı olayını kapattık sanda yardım ederiz. nugya ve ben asla yemiyoruz tatlı. devrimcide öyle arada yiyor azalttı canım biz sana yardım ederiz

doğru söylüyosun devrim..birde bitter çikolatayı deneyim ben ozaman
kızlar bence naçizane tavsiyem hergün tartılmayın derim..bende önceden öyle yapıyordum.çok moralim bozuluyordu..mesela dün akşam dido yedim bugün tartılsam moralim sıfıra inerdi..oyüzden haftada 1 yada 2 tartılmak bana mantıklı geliyor..

merak etme biz yendik tatlı olayını kapattık sanda yardım ederiz. nugya ve ben asla yemiyoruz tatlı. devrimcide öyle arada yiyor azalttı canım biz sana yardım ederiz
ne güzel ya..beni bazen çok zorluyor..zaten kilolarımın tek suçlusuda tatlı oldu..doğru dürüst yemek yiyen bir insanda değilim yani..yardımlarnızı bekliyorum

gizemcim doğadanın form çayını denedinmi..bende çok etkili oluyor...

evet denemiştim o zamn düzene girmişti bendede.. ama kaç gündür yeşilçayda dahil hiçbirşey içmiyorum ondan olsa gerek ..
bugün içeyim evde varsaa
bence ihmal etme cnm..kabızlık kronik bir hal almasın aman..ben çok kabız olduğum için onun derdini bilirimm

biz arkadaşlarla tatlı konusunda epey yol katettik kızlar. onlarda gelsin buraya yardımcı olurlar. nugyayla ben hiç tatlı yemiyoruz 5 ay oldu ve çok rahatız hiç canımız istemiyor. ben eskiden çok cola içer çok çikolata pasta yerdim şimdi hiç yani yemiyorum hiçte canım istemiyor eşim karşımda baklava tatlı yer çikolata yer canım bile çekmez

tünaydın canlarımmm iki gündür çok hastayım çok fena grip oldum ateşler içinde yattımbugün daha iyiyim ama çok öksürüyorum raporluyum evdeyim iki gündür sadece ilaç yutmak için bişilrr yedim oda sabah aksam 1er dilim kepek ekmeği minicikk 1 kk peynir bu sabahda aynısını yedim bol su içtimmm d atesden dolayıı bu haftada 1 kilo gitmişdir sanırsam

ayyy canımm çok geçmişşş olsunnn

birşey sorcam canım . bende istesem tamamen bırakırım ama nedense kendime böyle bir yasak getrmek istemiyorum zaten pek sevmem tatlıyı arada süylü tatlılardan yerim o kadar. yasak haline getirrsem sanki yasaklar tatlı gelir ya insana o zamn daha çok isterim gbi geliyor . zaten pek aram yok evimizde çikolata eksik olmaz bizim doludur herzamn ama alıp yemem yani. tamamen kesmesem bi sorun olurmu

Son düzenleme:

olmaz tatlım. madem düşkün değilsin olmaz. ama göbeğin varmı. göbeğin varsa canım tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden hatta light içeceklerden bile uzak durmalısın göbek eriyo o zaman hemen. benim hiç gitmiyordu tatlıyı şekeri bıraktım dengeli beslendim spor yaptım gitti az kaldı canım. sen kendine neyin kilo yaptığını bulursan canım ve onu ortadan kaldırırsan kilolarda gider canım.

çok saol bitanem dikkat edin sizde herkes hasta sizede bulasmasın

canım bunu bana topikte bir arkadaş söylemişti çok işe yarıyor. sütün içine karabiber ek ısıt ve iç çok terletiyor ve atıyosun mikrobu. eğer öksürük çoksada balın içine karabiber at ye hemen kesiyor. eşim çok öksürür hasta olunca gıcık yapar boğazları öksürük şurubu kesmez ben hemen karabiberli bal yapar 1 kaşık yediririm hemen keser. geçmiş olsun kızlar dikkat edin

evet göbeği var malesef. benm üst kısm var zaten
göbeğim 90 cm
kalçam 95 cm
basen 55 cm
bel 79 cm
göğüs 100 falan ( yani en çok üst bölgem var . hele kalçam hiç yok. göğüste küçülmediğine göre sırt ve göbeğin gtmesini istiyorum en çok
çok saol bitanem dikkat edin sizde herkes hasta sizede bulasmasın

sende sağol canım .evet bu ara salgın gbi birşey bende çok halszdim gecen günlerde ama yakalanmadım allahtan.

saol kuzum su süt ve karabiber olayını denerim evde bal yok galiba zatende bal sevmiyorummm cok teşekkür ederim canımmm

canım regline 4-5 gün kala su toplamaya başlıyo zaten vücut, reglinden sonra tartıl o zaman ne kadar kilo verdiğin belli olur

ben de 37 olucamm canım, benim de 2 çocuğum var, öfff son zamanlarda kendimi yaşlı hissetmeye başladım, gribin etkileri olsa gerek :26:

Ayyyy ben de öksürüyorum, herşeyi denedim, sütle karabiberi de deneyeyim :26:

Son düzenleme:
Oyyy benle aynı hedefte olan bir arkadaş buldum, hugocuk canım seni takip ediyodum zaten, çok güzel kilo vermişsin, 5 kilon kalmış, ben de kaçamak yapmasam zayıflayacam ama disiplinli olamıyorum ne yazıkki, tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…