yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..kaptanım moralim öyle bozukki anlatamam ya..gittim 217 kalorilik didoyu yedim ben ya..ay dayanamadım kızıma verirken orda gördüm birinide ben yedimeşim de diyoki eskiden hiç önemsemezdin bak vicdan azabı duyuyorsan bu bile iyi yolda olduğunu gösterir diyo ama ay bu tatlıya olan zaafımı nasıl yencem ben ya..
ne güzel ya..beni bazen çok zorluyor..zaten kilolarımın tek suçlusuda tatlı oldu..doğru dürüst yemek yiyen bir insanda değilim yani..yardımlarnızı bekliyorummerak etme biz yendik tatlı olayını kapattık sanda yardım ederiz. nugya ve ben asla yemiyoruz tatlı. devrimcide öyle arada yiyor azalttı canım biz sana yardım ederiz
günaydın kızlarrr :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) hugocuğu tanıyorduk zaten :)
bendede bugün tartı fazla gösterdi ama hastayım acayip şişim ve veee tuvalete gidemiyorum kaç gündür(((( napıcam ya
gizemcim doğadanın form çayını denedinmi..bende çok etkili oluyor...
bence ihmal etme cnm..kabızlık kronik bir hal almasın aman..ben çok kabız olduğum için onun derdini bilirimmevet denemiştim o zamn düzene girmişti bendede.. ama kaç gündür yeşilçayda dahil hiçbirşey içmiyorum ondan olsa gerek ..
bugün içeyim evde varsaa
tünaydın canlarımmm iki gündür çok hastayım çok fena grip oldum ateşler içinde yattımbugün daha iyiyim ama çok öksürüyorum raporluyum evdeyim iki gündür sadece ilaç yutmak için bişilrr yedim oda sabah aksam 1er dilim kepek ekmeği minicikk 1 kk peynir bu sabahda aynısını yedim bol su içtimmm d atesden dolayıı bu haftada 1 kilo gitmişdir sanırsam
biz arkadaşlarla tatlı konusunda epey yol katettik kızlar. onlarda gelsin buraya yardımcı olurlar. nugyayla ben hiç tatlı yemiyoruz 5 ay oldu ve çok rahatız hiç canımız istemiyor. ben eskiden çok cola içer çok çikolata pasta yerdim şimdi hiç yani yemiyorum hiçte canım istemiyor eşim karşımda baklava tatlı yer çikolata yer canım bile çekmez
birşey sorcam canım . bende istesem tamamen bırakırım ama nedense kendime böyle bir yasak getrmek istemiyorum zaten pek sevmem tatlıyı arada süylü tatlılardan yerim o kadar. yasak haline getirrsem sanki yasaklar tatlı gelir ya insana o zamn daha çok isterim gbi geliyor . zaten pek aram yok evimizde çikolata eksik olmaz bizim doludur herzamn ama alıp yemem yani. tamamen kesmesem bi sorun olurmu
ayyy canımm çok geçmişşş olsunnn
çok saol bitanem dikkat edin sizde herkes hasta sizede bulasmasın
evet göbeği var malesef. benm üst kısm var zatenolmaz tatlım. madem düşkün değilsin olmaz. ama göbeğin varmı. göbeğin varsa canım tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden hatta light içeceklerden bile uzak durmalısın göbek eriyo o zaman hemen. benim hiç gitmiyordu tatlıyı şekeri bıraktım dengeli beslendim spor yaptım gitti az kaldı canım. sen kendine neyin kilo yaptığını bulursan canım ve onu ortadan kaldırırsan kilolarda gider canım.
çok saol bitanem dikkat edin sizde herkes hasta sizede bulasmasın
canım bunu bana topikte bir arkadaş söylemişti çok işe yarıyor. sütün içine karabiber ek ısıt ve iç çok terletiyor ve atıyosun mikrobu. eğer öksürük çoksada balın içine karabiber at ye hemen kesiyor. eşim çok öksürür hasta olunca gıcık yapar boğazları öksürük şurubu kesmez ben hemen karabiberli bal yapar 1 kaşık yediririm hemen keser. geçmiş olsun kızlar dikkat edin
canım regline 4-5 gün kala su toplamaya başlıyo zaten vücut, reglinden sonra tartıl o zaman ne kadar kilo verdiğin belli olurHerkese Günaydın..
Yeni gelen arkadaşalar hoş gelmişler sefalar getirmişler..
Kızlar yine bende bir çöküntü hali başladı acayiiip agresifimm.. 3 gündür sabah tartı beni 300 gr fazla gösteriyor vee ben yemiyorumm gerçekten yemiyorum.. regli şişliği diycem amma ondanda bir haber yok daha..
Offff kızlar offff
ben de 37 olucamm canım, benim de 2 çocuğum var, öfff son zamanlarda kendimi yaşlı hissetmeye başladım, gribin etkileri olsa gerek :26:günaydınnün güzel çıtır adayı hatunlarıııııı
nasılsınız gece yarısına kadar nasıl oturup muhabbet etmişiniz bravo valla ben erkenden yatıyorum o yüzden sabah ilk işim geçmişi okumak oluyo
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topiğimizi şenlendirdiniz bizim kızlar bu aralar bayağı saldı kendilerini herhalde tatil boyuncada sürer mağlum kızların bikaçı öğretmen
ikindi dahil yiyeceklerimi listeledim 110 kal. ediyo ama kendimi hafif hissediyorum kızlarr bu aralar spor yapamasamda sankim vericem bu düzende gidersem genelde 1600 kalıyorum
makecimmmmm........ ben yanlışmı okudum geçmişte alıntılıyamadım ama sen beni yanlışmı tanıyon başkasıylamı karıştırdım canım benimmmm keşke dediğin gibi 20ler olsa yaşım
canımm benn 3 çocuk annesiiii veeeeeeee mayısta ...36... olucam hepinizin aplasıyım yaşlandık canımm yaaa ama sağlık için vermeli bu kiloları artık çıtırlık bizden geçti anlıycan
Ayyyy ben de öksürüyorum, herşeyi denedim, sütle karabiberi de deneyeyim :26:canım bunu bana topikte bir arkadaş söylemişti çok işe yarıyor. sütün içine karabiber ek ısıt ve iç çok terletiyor ve atıyosun mikrobu. eğer öksürük çoksada balın içine karabiber at ye hemen kesiyor. eşim çok öksürür hasta olunca gıcık yapar boğazları öksürük şurubu kesmez ben hemen karabiberli bal yapar 1 kaşık yediririm hemen keser. geçmiş olsun kızlar dikkat edin
Oyyy benle aynı hedefte olan bir arkadaş buldum, hugocuk canım seni takip ediyodum zaten, çok güzel kilo vermişsin, 5 kilon kalmış, ben de kaçamak yapmasam zayıflayacam ama disiplinli olamıyorum ne yazıkki, tekrar tebriklerolmaz tatlım. madem düşkün değilsin olmaz. ama göbeğin varmı. göbeğin varsa canım tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden hatta light içeceklerden bile uzak durmalısın göbek eriyo o zaman hemen. benim hiç gitmiyordu tatlıyı şekeri bıraktım dengeli beslendim spor yaptım gitti az kaldı canım. sen kendine neyin kilo yaptığını bulursan canım ve onu ortadan kaldırırsan kilolarda gider canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?