benimde aynen kaptanım..valla 1500lerle falan zayıflamak çok zor gibi geliyor..oyüzden 1000i geçemyim diyorumben bugun anladımkı ben gunde 1000 kalorılık beslenıyorum 1600 bazal metobolızmam fazla hareketlı bı hayatım yok gunde 600 dısarı atıyorum ve 15 gunde 1 kılo vermıs oluyorum kızlar hahah
kızlar siz ne diyonuz yaaaa makeee... eylül meltemiiii.... ben 1800 kal alıyorum ben boşuna kilo vermeyi beklemeyim o zamannn siz böyle diyosunuz dr 1800 altı olmaz diyooo ben şaşırdım napıcamı yaaaa
bu ayda boşa kürek çekiyom gibi tecrübelere bakılırsaben şu orta yolu nasıl bulacağımm allahımmmmm
çok güldüm ilahi aslı2
bu kadar şey yedim daha 1800 olmadı yaa ne yesem diye düşünmekte varmış kaderde limiti doldurmak için
zayıflanırda canım uzun zman alır ben bu halde ayda 2 kıloı zor verıyorum metobolızmam cok zayıflamıs bıde ben uzun zaman depresyon ılacı kullandım sımdı bırakıyorum allaha sukur onunda cok etkısı oldu kılo verememde bıde ınsulın dırencı aman neyse oyle yada boyle kılo gıdıyoo burdaykende 2 gun cozuttum bugun baya ıyı beslendım ama aferım bızebenimde aynen kaptanım..valla 1500lerle falan zayıflamak çok zor gibi geliyor..oyüzden 1000i geçemyim diyorum
kızlar siz ne diyonuz yaaaa makeee... eylül meltemiiii.... ben 1800 kal alıyorum ben boşuna kilo vermeyi beklemeyim o zamannn siz böyle diyosunuz dr 1800 altı olmaz diyooo ben şaşırdım napıcamı yaaaa
bu ayda boşa kürek çekiyom gibi tecrübelere bakılırsaben şu orta yolu nasıl bulacağımm allahımmmmm
2] Elma 1 ADET 60
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[5] Kuru Nohut 1 PORSİYON 350
[6] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Ceviz 5 GRAM 34.5
[9] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[10] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[11] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[12] Portakal 0.65 ADET 32.5
[13] Elma 0.75 ADET 45
[14] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[17] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[18] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[19] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
1 kasede çorba ilave ettim sonra
Toplam : 1556.35 kal. 1681 oldu
bu kadar şey yedim daha 1800 olmadı yaa ne yesem diye düşünmekte varmış kaderde limiti doldurmak için
selam mekecimm ben geldim. artıkın iki topiğede yazarım. ya maibeyazcım yok ona üzülüyorum
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, domates yeşilbiber peynir ve kivi
arada: 1 çay bardağı yarımyğlı sütle pişmiş şekersiz türk kahvesi 1 kuru incir
öğlen: yağı süzülmüş 80 gr. ton balığı 1 dilim çavdar ekmeği fesleğeni limonlu yağsız yeşil salata
ara: 5 badem 1 madensuyu ve 1 kuru kayısı
akşam: 1 kepçe tavuksuyu çorba, 3 kaşık haşlama karnıbahar, 3 kaşık ot yemeği, 3 kaşık bulgur, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurtlu pancar salatası
ara: 2 portakal ve bir bardak yarım yağlı sütten yapılmış şkersiz türk kahvesi
toplamda yemeklerimde 3 yemek kaşığı yağ yemiş oldum. salatam yağsız karnıbahar yağsız. sadece ot yemeğine 1 yemek kaşığı yağ koydum birde bulgura koydum 1 kaşık. yemekleri pişerken yağsız pişiriyorum yerken koyuyorum yağ o zaman ne kadar yağ almış oluyorum biliyorum. ayrıca yarım saat pilates yaptım bugün.
tavsiye üzerine arı poleni yemeye başladım. tadı kötü ama çok iyi geliyo 13 kilo verince benim motor azcıkın sarsıldıondan güç veriyo. grip falan oldum anca geçti. birde keçiboynuzu pekmezi yiyorum hergün 1 tatlı kaşığı makecim. o da çok iyi. tahinle karıştırıp yiyorum. bende demir eksikliği çıktı ondan yani demir solisyonuda kullanıyorum. böyle işte. artık sizede günlük yazarım bende burda yazarım artık değilmi makecim özlüyodum zaten seni iyi oldu
hosgeeldın canım kendı tpıcıgın gıbı rahat ol burada maıcım 3 gune doncek ınsallahh burda en azından sonradan gormelık yapan kımse yok bebemmm rahat oll
makecim geldim valla iki topiğide beraber idare ediyorumsizinde güzel kalori hesabı yapıyorsunuz
sağol canım. senin için geldim zaten senin dostluğun arkadaşlığın eğlenceli kişiliğin için geldim diyet zayıflama bahane yani. hem maibeyazcımda buraya takılıyo zaten. önemli olan destek dostluk zaten değilmi canım
evet tatlım ıyı oldu boyle en azından cok kalorılı bısey yedıgımızde ıkıncıyı yerken o kalorı ınsanın aklına gelır yanı benım oyle oluyo kacamak vs de boylelıkle azalmıs oluyo ve bıde yedıklerımızı ılgılı sıte arsıvledıgı ıcın hafta da bı yada ayda bı baktıgımızda neden az kılo vermısız neden verememısız bıze kayıt tutuyooo ne derler soz ucar yazı kalır
bu hafta hıc spor yapamadım ben gıdımın yuzunden yawww
sen dıger kızlarıda tanı bak cok sevıceksın hepsını zaten kolay kolay bende topıke kımseyı almıyom kızlar bılır yada bazen kucucuk bı kontak ıyı bı dostluk kurduruyo arada burdakı hatunların hepsı cok ozel emın ol sende tabı bunlardan bırısın oylle danduk dunduk markalardan degıl yanı halus mulıs antep culcuoglu baklavası ulenn
hahahah
reklam arası ekmek parası yavrumm
iki haftadır bende yapamadım canım hastalıktı doktordu ilaçtı derken canım halsizliğimde geçmediydi. dedimya benim motor azcık su kaynattıancak kendime geldim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?