Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben bugun anladımkı ben gunde 1000 kalorılık beslenıyorum 1600 bazal metobolızmam fazla hareketlı bı hayatım yok gunde 600 dısarı atıyorum ve 15 gunde 1 kılo vermıs oluyorum kızlar hahah

MRB kızlar bende bugün yediklerimi yazayım 2gündür 1200leri buluyordu kalorim..bugün iyi gidiyorum..toparlandım
[3] Muz 1 ADET 100
[4] Elma 1 ADET 60
[5] dereotu 20 gr 44
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[8] Dil Peyniri 20 GRAM 58
[9] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
toplam:427.4
akşamada pırasa yemeği ve yoğurt var..1000i geçmem sanırı

ben bugun anladımkı ben gunde 1000 kalorılık beslenıyorum 1600 bazal metobolızmam fazla hareketlı bı hayatım yok gunde 600 dısarı atıyorum ve 15 gunde 1 kılo vermıs oluyorum kızlar hahah
benimde aynen kaptanım..valla 1500lerle falan zayıflamak çok zor gibi geliyor..oyüzden 1000i geçemyim diyorum

kızlar siz ne diyonuz yaaaa makeee... eylül meltemiiii.... ben 1800 kal alıyorum ben boşuna kilo vermeyi beklemeyim o zamannn siz böyle diyosunuz dr 1800 altı olmaz diyooo ben şaşırdım napıcamı yaaaa
bu ayda boşa kürek çekiyom gibi tecrübelere bakılırsa ben şu orta yolu nasıl bulacağımm allahımmmmm

2] Elma 1 ADET 60
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[5] Kuru Nohut 1 PORSİYON 350
[6] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Ceviz 5 GRAM 34.5
[9] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[10] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[11] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[12] Portakal 0.65 ADET 32.5
[13] Elma 0.75 ADET 45
[14] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[17] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[18] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[19] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
1 kasede çorba ilave ettim sonra
Toplam : 1556.35 kal. 1681 oldu

bu kadar şey yedim daha 1800 olmadı yaa ne yesem diye düşünmekte varmış kaderde limiti doldurmak için

Son düzenleme:

cnm sen sanırım diyetisyene gidiyorsun..senin için..benim metabolizma sigarayı bıraktıktan sonra feci yavaşladı..o yüzden daha önce yemeyi azaltarak denedm gr veremedim..en azından 5kilo verene kadar 1000 kaloriyi geçmeyim diyorum..

selam mekecimm ben geldim. artıkın iki topiğede yazarım. ya maibeyazcım yok ona üzülüyorum

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, domates yeşilbiber peynir ve kivi

arada: 1 çay bardağı yarımyğlı sütle pişmiş şekersiz türk kahvesi 1 kuru incir

öğlen: yağı süzülmüş 80 gr. ton balığı 1 dilim çavdar ekmeği fesleğeni limonlu yağsız yeşil salata

ara: 5 badem 1 madensuyu ve 1 kuru kayısı

akşam: 1 kepçe tavuksuyu çorba, 3 kaşık haşlama karnıbahar, 3 kaşık ot yemeği, 3 kaşık bulgur, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurtlu pancar salatası

ara: 2 portakal ve bir bardak yarım yağlı sütten yapılmış şkersiz türk kahvesi

toplamda yemeklerimde 3 yemek kaşığı yağ yemiş oldum. salatam yağsız karnıbahar yağsız. sadece ot yemeğine 1 yemek kaşığı yağ koydum birde bulgura koydum 1 kaşık. yemekleri pişerken yağsız pişiriyorum yerken koyuyorum yağ o zaman ne kadar yağ almış oluyorum biliyorum. ayrıca yarım saat pilates yaptım bugün.
tavsiye üzerine arı poleni yemeye başladım. tadı kötü ama çok iyi geliyo 13 kilo verince benim motor azcıkın sarsıldı ondan güç veriyo. grip falan oldum anca geçti. birde keçiboynuzu pekmezi yiyorum hergün 1 tatlı kaşığı makecim. o da çok iyi. tahinle karıştırıp yiyorum. bende demir eksikliği çıktı ondan yani demir solisyonuda kullanıyorum. böyle işte. artık sizede günlük yazarım bende burda yazarım artık değilmi makecim özlüyodum zaten seni iyi oldu

benimde aynen kaptanım..valla 1500lerle falan zayıflamak çok zor gibi geliyor..oyüzden 1000i geçemyim diyorum
zayıflanırda canım uzun zman alır ben bu halde ayda 2 kıloı zor verıyorum metobolızmam cok zayıflamıs bıde ben uzun zaman depresyon ılacı kullandım sımdı bırakıyorum allaha sukur onunda cok etkısı oldu kılo verememde bıde ınsulın dırencı aman neyse oyle yada boyle kılo gıdıyoo burdaykende 2 gun cozuttum bugun baya ıyı beslendım ama aferım bıze

yok canımın ıcı bak sen daha 20 lı yaslardasın ben 30a dayadım saglıgını tehlıkeye atma gec dayadım yası yas ılerledıkce kılo vermek zorlasıyo sen sakın bız boyle yapıyoruz dıye kendı saglıgını tehlıkeye atma ben gecen yıl 3 farklı zayıflama ılacı kullandım dusun metobolızmamı ne hale soktum vermek ne kelıme daha aldım dı gecen yıl en guzelı sabrederek verıcez kılomuzu bak bı dırenc nokatası var orayı 1 2 haftaya sende kırcaksın guzel kılo vercen sona bı daha dırenc nokatası yasıcanna bakıcan bıtıcek ama yaza hepımız dıkkat edersek kesın zayıflamıs oluruz

bosver bugun bu kalorıde kal tatlım ama yesıl cayını ıhma etme benım gıdımda agzıma patlamıs mısır tutuyo kıyamam ellerıyle beslıyo bugun dmemezmı kızlar bıda benı bırakma dıyo kıyamam yaa off nasıl ayrılcem ben bundan :93:

selam mekecimm ben geldim. artıkın iki topiğede yazarım. ya maibeyazcım yok ona üzülüyorum

hosgeeldın canım kendı tpıcıgın gıbı rahat ol burada maıcım 3 gune doncek ınsallahh burda en azından sonradan gormelık yapan kımse yok bebemmm rahat oll

makecim geldim valla iki topiğide beraber idare ediyorum sizinde güzel kalori hesabı yapıyorsunuz

afıyet olsun canım ablamda oglusuna polen yedırıyo bol b vıtamını varmıs ıcınde doktor arkadası soylemıs ayrıca polenı sutle yersen cok tok tutuyomus bende tadına baktım baya guzel aslında nıye begenmedınkı

bu arada demır lacları kullanıyosan bagırsaklarını calıstırması normal bıde rengı cok koyu olur sıyaha yakın vucudun demır fazlalıgını revuze eder o yuzden tatlım

bu kadar vucudumuzla savas halındeyken olur boyle aksaklık ama hele kurtulalım sende bebısıne kavus o zman bak ne bayram etcez senle

hosgeeldın canım kendı tpıcıgın gıbı rahat ol burada maıcım 3 gune doncek ınsallahh burda en azından sonradan gormelık yapan kımse yok bebemmm rahat oll

sağol canım. senin için geldim zaten senin dostluğun arkadaşlığın eğlenceli kişiliğin için geldim diyet zayıflama bahane yani. hem maibeyazcımda buraya takılıyo zaten. önemli olan destek dostluk zaten değilmi canım

makecim geldim valla iki topiğide beraber idare ediyorum sizinde güzel kalori hesabı yapıyorsunuz

evet tatlım ıyı oldu boyle en azından cok kalorılı bısey yedıgımızde ıkıncıyı yerken o kalorı ınsanın aklına gelır yanı benım oyle oluyo kacamak vs de boylelıkle azalmıs oluyo ve bıde yedıklerımızı ılgılı sıte arsıvledıgı ıcın hafta da bı yada ayda bı baktıgımızda neden az kılo vermısız neden verememısız bıze kayıt tutuyooo ne derler soz ucar yazı kalır

bu hafta hıc spor yapamadım ben gıdımın yuzunden yawww

sen dıger kızlarıda tanı bak cok sevıceksın hepsını zaten kolay kolay bende topıke kımseyı almıyom kızlar bılır yada bazen kucucuk bı kontak ıyı bı dostluk kurduruyo arada burdakı hatunların hepsı cok ozel emın ol sende tabı bunlardan bırısın oylle danduk dunduk markalardan degıl yanı halus mulıs antep culcuoglu baklavası ulenn
hahahah

reklam arası ekmek parası yavrumm

Son düzenleme:

iki haftadır bende yapamadım canım hastalıktı doktordu ilaçtı derken canım halsizliğimde geçmediydi. dedimya benim motor azcık su kaynattı ancak kendime geldim bende

hehehe sağol canım benim arkadaşlarımda iyidir. nugya devrimci ebruli var onlarda süperdir

iki haftadır bende yapamadım canım hastalıktı doktordu ilaçtı derken canım halsizliğimde geçmediydi. dedimya benim motor azcık su kaynattı ancak kendime geldim bende

gecmıs olsun bebemmm bende de yesıl caydan mı ne ıkı gundur aynı sey varr neyse bu hafta boyle gecsıın haftaya yaparım ama sen yap bakk spor daha guzel sekıllendırıyo vucudu hemde daha sona kılo almak oyle kolay olmuyooo

kendim bantlandığıma üzülmedimde maibeyaza üzüldüm ya çokta vermişler off ama neyse artık konuyu açmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…